]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)
ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
ay kızlar bu hamile kalmak isteyenlerin listesi baya bi uzamış tembellik yok hadi şu listede kimse kalmasın da üst sıralara geçelim yaaaa RABBİMİN İZNİYLE inşallah.......
canım bak bişey anlatayım; bende bebeği çok istiyordum ve çok takip ederdim bu yumurtlama günlerini .. bir gün artık bunaldım ve herşeyi sildim kafamdan başka şeylerle meşgul ettim kafamı.. neyse o ay hiç yumurtlama günlerini bile takip etmemiştim..
hamile olduğum ay adetime 5,6 gün kala test yaptığımda pozitif çıkmıştı,kan testimde pozitif.. doktorumda baktı bu ne hız dedi :) ((yani erkenden hamileliğimi öğrenmemize))
ve erken döllenme olmuştu bende yani benim her ay hesapladığım yumurtlama günlerinden önce olmuştu.
o günden beri derim ; adet günleri dışındaki her günü olabilir diye düşünmeliyiz .. sizlere tavsiyem çok takmayın rahat olun ve adet günleri dışındaki tüm günleri baz alın çalışın hihoyyyt
reisdevrim merhaba,
senin yazılarını okudukça çok gülüyorum... sanki kendim yazmışım gibi geliyor.. aynı tembellik bizde de var.. nolcak bizim halimiz bilmiyorum... ben bu ay belki olur diye düşünmüştüm ama maalesef dün gördüm kırmızılarıbu ay ovulasyon testi deneyeceğim.. yine olmazsa doktora gideceğim.. çok sıkıldım böyle.. tıkanıklık mı var acaba tüplerde diye de iyiden iyiye şüphelenir oldum..
hadi sen ver güzel haberi bu ay.. bize de moral olsun...
yaaa çeken biliyo dimi güzelimmmmmmmdelikafaduldenkızlar burdan çalışın çalışın diyoda 3 yıllık evliyiz artık onu hiç düşünmüyolar yaş oldu 30 -tatlicadiarzu-canım ovulasyon testini bende düşündümde benim bu adetler sapıttı normalde 30-31 günde olurdum ikinci düşükten sonra 28 güne düştü son üç ay 28 günde oldum derken geçen ayda 21. günde adet oldum-tatlicadiarzu-onun için kaç düzine ovulasyon testi alırım bilmem hiç uğraşamam gibi geliyo onladacanım vukuat hasıl olmayınca tüpler ne yapsın yoktur tüpünde falan birşey takma birde bunları kafanasırnaşık şeydaha önce hepimiz hamile kalmadıkmı kaldıkkkk bu seferki sırf tembellikkkkk hayırlısı canım adetin biter bitmez başlayın gün aşırı çalışmalara dermişim bende diğer kızlar gibikaydirigubbakcemile5bak ben akşam eve gider gitmez dün geceyi telafi edicem bizim kocişle anlaştık öğlendelikafaduldentabi ben kuruyup kalmazssam söylemesi ayıp çok açık oldudelikafadulden
Ben de bu ay merak içindeyim 3 aylık beklemenin ardından...
Hep olumlu düşünmeye çalışıyorum, hani hamilelik öncsi belirtilerini yazıyor ya arkadaşların bazıları..Ben de o da yok maalesef, geçen sefer hamile kaldığımda da hiç bi belirti olmamıştı bende adet gecikmesine değin..
O yüzden hiçbişe de anlamayacağım büyük ihtimalle regl gününe dek merakla bekleyeceğim...
Bir yandan istiyorum bir yandan bu iğneleri falan düşünüp hamile kalınca da stresten kurtulamayacağımı düşünüp daralıyorum...
Of hayırlısı ile hamile kalıp da doğursak, bitse bu sıkıntılar:)
haydiiiiiiiiiiiiiiii]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)
ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
hummu85
ay kızlar bu hamile kalmak isteyenlerin listesi baya bi uzamış tembellik yok hadi şu listede kimse kalmasın da üst sıralara geçelim yaaaa RABBİMİN İZNİYLE inşallah.......
bu kez hakikaten çok güldüm... hala da gülüyorum.. kaydirigubbakcemile3 neyse yalnız olmadığıma sevindim ..sengözlerimebaksanab benimde regllerim tuhaflaştı.. kürtajdan önce 30 günde bir di.. şaşmazdı.. kürtajdan sonra 28 günebir olmaya başladı.. ama ocaktan beri çalışmaların stresinden olsa gerek bi 28 oluyor bi 30 ya da 31... anlamadım gitti... ben bu ay dediğinizi yapacağım.. . her daim çalışacağım... diyorum daa buna kendiimde inanmıyorum..
keyfimi yerine getirdin reisdevrim.. Allah'ım inş kısa zamanda bu sıkıntılarımızı gülümseyerek hatırladığımız anılar haline getirir. .. sevgiyle öpüyorum... :1hug:
arkadaşlar hepinize günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)) son bir haftadır yoktum daha doğrusu müdür yoktu işyerinde onun yerine baktım ve hiç siteye giremedim kızlar sizi çokkkkkkkkkkkkk özledim. allaha şükür kötü bir haber yok topigimizde. herşeyler yolunda sanırım. bebek isteyen arkadaşlara benle birlikte tabi:))) inşallah bebek nasip eder allahım.şuan hamile olanlarda hayırlısıyla kucağına alır inşallah:)) benimde bu ay çalışmalar bayağı yoğundu. adet biter bitmez başladık. dünde adetin 14.günüydü. en son 12. gün ilişki olmuştu. geziyoruz tozuyoruz diye 2 akşam boşa çıktı:)) bu ayda tutmazsa ve bir günden kaçırdıysak yanarım o kadar çalışmaya(( ya kızlar birde bu yumurtlama illaki 14. gün olmaz dimi daha önce olmuş olamazmı acaba:))
kızlar benim yine sinirlerim bozuk
bugün dr dan geldim ayyy delirtecek bunlar beni son testimde heterozigot çıktı hemde 3 gende neyse onun şokunu atlattım
bugünde rahim filmi çekil diyorlar yaaaaaaaa yeter artık bıktım valla
napıcam nasıl çektiricem bilmiyorum ege ünv yokmuş rahim filmi çekilmiyormuş ya özel tüp bebek merkezinde ya da tepecik hastanesinde çekiliyormuş (izmirli olanlar bilir)
ama ben bıktım artık ne önerirsiniz rahim filmi çektiren varmı zaten kasıklarım ağrıyor kaç gündür neyin nesi anlamadım
şimdide rahim filmi çıktı başıma deliriyorum artık
özelde çektirsem kimbilir kaç paradır tepeciğe gitsem gün verirler kimbilir kaç ay beklerim
sonuç itibariyle rahim filmini özelde çektiren varmı acıyormu nasıl çekiliyor bilen varmı
ne diye istiyorlar hamile kalabiliyorum düşükte kanamayla değil kalp atışı duruyor bunun için rahim filmi çekilirmi diye asistana sordum bir an durakladı yoksa kafalarına göre bana ne olursa yaptırmak mı istiyorlar kızlar yardım edin
artık sinir oldum bebekten vazgeçicem neredeyse offf offffff
sonuyokcum canım bende çektirdim rahim filmi rahimde perdemi var rahim ağzı açıklığımı var yoksa uzun süre hamile kalamadığını sölersen rahim ağzında eğiklikmi var diye bakılıyo özelde 300 tl ile 400 tl arası diye biliyorum ben devlet hastenesinde çektirmiştim öle çok acımıyo 2 gün çektiriyosun 1. ci gün rahim içine ilaç enjekte edip rahimi hafif dışarı çekip filmi çekiyolar cidden çok acımıyo 2 gün normal çekikiyolar hiç bişiy yapmadan o yüzden korkma rahat ol kafanı böle şeylere takma sakin ol herşey bebeklerimiz için meleğine kavuşmak için katlanacaksın allah yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?