canım benim benimde düşüklerim için rahim filmi istendi ben 13mayısta kürtaj oldum geçen sene gene kürtaj oldum karnımda bebek gelişemiyor o yüzden adetimi bekliyorum randevu almak yani bitek senden istenmiyor için rahat olsunkızlar benim yine sinirlerim bozuk
bugün dr dan geldim ayyy delirtecek bunlar beni son testimde heterozigot çıktı hemde 3 gende neyse onun şokunu atlattım
bugünde rahim filmi çekil diyorlar yaaaaaaaa yeter artık bıktım valla
napıcam nasıl çektiricem bilmiyorum ege ünv yokmuş rahim filmi çekilmiyormuş ya özel tüp bebek merkezinde ya da tepecik hastanesinde çekiliyormuş (izmirli olanlar bilir)
ama ben bıktım artık ne önerirsiniz rahim filmi çektiren varmı zaten kasıklarım ağrıyor kaç gündür neyin nesi anlamadım
şimdide rahim filmi çıktı başıma deliriyorum artık
özelde çektirsem kimbilir kaç paradır tepeciğe gitsem gün verirler kimbilir kaç ay beklerim
sonuç itibariyle rahim filmini özelde çektiren varmı acıyormu nasıl çekiliyor bilen varmı
ne diye istiyorlar hamile kalabiliyorum düşükte kanamayla değil kalp atışı duruyor bunun için rahim filmi çekilirmi diye asistana sordum bir an durakladı yoksa kafalarına göre bana ne olursa yaptırmak mı istiyorlar kızlar yardım edin
artık sinir oldum bebekten vazgeçicem neredeyse offf offffff
Sevgili sonuyok , şu an endişeli olmakta haklısın ama sakin sakin düşünürsen tamamen senin iyiliğin ve üzücü şeyler yaşamaman için istenen birşey canım rahim filmi...kızlar benim yine sinirlerim bozuk
bugün dr dan geldim ayyy delirtecek bunlar beni son testimde heterozigot çıktı hemde 3 gende neyse onun şokunu atlattım
bugünde rahim filmi çekil diyorlar yaaaaaaaa yeter artık bıktım valla
napıcam nasıl çektiricem bilmiyorum ege ünv yokmuş rahim filmi çekilmiyormuş ya özel tüp bebek merkezinde ya da tepecik hastanesinde çekiliyormuş (izmirli olanlar bilir)
ama ben bıktım artık ne önerirsiniz rahim filmi çektiren varmı zaten kasıklarım ağrıyor kaç gündür neyin nesi anlamadım
şimdide rahim filmi çıktı başıma deliriyorum artık
özelde çektirsem kimbilir kaç paradır tepeciğe gitsem gün verirler kimbilir kaç ay beklerim
sonuç itibariyle rahim filmini özelde çektiren varmı acıyormu nasıl çekiliyor bilen varmı
ne diye istiyorlar hamile kalabiliyorum düşükte kanamayla değil kalp atışı duruyor bunun için rahim filmi çekilirmi diye asistana sordum bir an durakladı yoksa kafalarına göre bana ne olursa yaptırmak mı istiyorlar kızlar yardım edin
artık sinir oldum bebekten vazgeçicem neredeyse offf offffff
izmirdemi çektirdin canım nerde bana da bilgi verirmisin
reisdevrim alemsin-tatlicadiarzu- gerçekten aynen kahvelokuma katılıyorum gülmekten :roflol:;kaydirigubbakcemile3sen bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün inş. bende bu ay sizin gibiyim maalesef bir 24 gün bir 26 günde bir oldum şimdi tam 31 gün oldu herhalde gebelik testleri 4 tane felan aldım.artık dayanamadım bhcg me baktırdım yine negatif bilmiyorum neden böyle düzensizleşti acaba bizler stres mi yapıyoruz sonuçta öncekimafoldumben deneyimlerimiz var inanın kızlar kafamkarışıksenağlama herşeyi akışına bıraktım hayırlısı ama arada çok kötü hissetiyorum :teselli:kendimi sizinle paylaşınca rahatlıyorum ..sevgiler..yaaa çeken biliyo dimi güzelimmmmmmmdelikafaduldenkızlar burdan çalışın çalışın diyoda 3 yıllık evliyiz artık onu hiç düşünmüyolar yaş oldu 30 -tatlicadiarzu-canım ovulasyon testini bende düşündümde benim bu adetler sapıttı normalde 30-31 günde olurdum ikinci düşükten sonra 28 güne düştü son üç ay 28 günde oldum derken geçen ayda 21. günde adet oldum-tatlicadiarzu-onun için kaç düzine ovulasyon testi alırım bilmem hiç uğraşamam gibi geliyo onladacanım vukuat hasıl olmayınca tüpler ne yapsın yoktur tüpünde falan birşey takma birde bunları kafanasırnaşık şeydaha önce hepimiz hamile kalmadıkmı kaldıkkkk bu seferki sırf tembellikkkkk hayırlısı canım adetin biter bitmez başlayın gün aşırı çalışmalara dermişim bende diğer kızlar gibikaydirigubbakcemile5bak ben akşam eve gider gitmez dün geceyi telafi edicem bizim kocişle anlaştık öğlendelikafaduldentabi ben kuruyup kalmazssam söylemesi ayıp çok açık oldudelikafadulden
canım bak bişey anlatayım; bende bebeği çok istiyordum ve çok takip ederdim bu yumurtlama günlerini .. bir gün artık bunaldım ve herşeyi sildim kafamdan başka şeylerle meşgul ettim kafamı.. neyse o ay hiç yumurtlama günlerini bile takip etmemiştim..
hamile olduğum ay adetime 5,6 gün kala test yaptığımda pozitif çıkmıştı,kan testimde pozitif.. doktorumda baktı bu ne hız dedi :) ((yani erkenden hamileliğimi öğrenmemize))
ve erken döllenme olmuştu bende yani benim her ay hesapladığım yumurtlama günlerinden önce olmuştu.
o günden beri derim ; adet günleri dışındaki her günü olabilir diye düşünmeliyiz .. sizlere tavsiyem çok takmayın rahat olun ve adet günleri dışındaki tüm günleri baz alın çalışın hihoyyyt
canım ya üzülme lütfen dualarım seninle seni çok iyi anlıyorum bende 20mayısta 10haftalık bebeğimi kaybettim gerçekten çok zor ama allahım sabrını veriyor
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ
(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot-----protrombin20210 G-A--------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot-----antitrombin ııı aktv.123(yüksek)----???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot-----prothrombin20210:heterozigot-----------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot------paı:heterozigot----------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot---------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot-----------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot-----faktör5:heterozigot-----protein c:düşük----------------06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c--------tedavi başarılıpelincik annecinin kollarında
(ravza1818) mthfr:heterozigot-----tiroid-----------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot---------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot-----protein c-s:düşük--------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677 heterozigot.. faktor 51299 R heterozigot.. GPIIIa L33 P Heterozigot ..protein s yüksek... tedavi henüz belli değil
(melek76 ) mthfr c677 heterozigot............................Coraspin+folbiol (şimdilik)
Sağol canım,inşaallah bu üzüntüler yerine büyük büyük mutluluklar gelir hepimize...
reisdevrim alemsin-tatlicadiarzu- gerçekten aynen kahvelokuma katılıyorum gülmekten :roflol:;kaydirigubbakcemile3sen bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün inş. bende bu ay sizin gibiyim maalesef bir 24 gün bir 26 günde bir oldum şimdi tam 31 gün oldu herhalde gebelik testleri 4 tane felan aldım.artık dayanamadım bhcg me baktırdım yine negatif bilmiyorum neden böyle düzensizleşti acaba bizler stres mi yapıyoruz sonuçta öncekimafoldumben deneyimlerimiz var inanın kızlar kafamkarışıksenağlama herşeyi akışına bıraktım hayırlısı ama arada çok kötü hissetiyorum :teselli:kendimi sizinle paylaşınca rahatlıyorum ..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?