Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim benimde düşüklerim için rahim filmi istendi ben 13mayısta kürtaj oldum geçen sene gene kürtaj oldum karnımda bebek gelişemiyor o yüzden adetimi bekliyorum randevu almak yani bitek senden istenmiyor için rahat olsun

Sevgili sonuyok , şu an endişeli olmakta haklısın ama sakin sakin düşünürsen tamamen senin iyiliğin ve üzücü şeyler yaşamaman için istenen birşey canım rahim filmi...

Tekrarlayan düşükler sadece bir tek nedene bağlı olmayabiliyor ...Hem kan pıhtılaşması hem rahimde şekil bozukluğu da olabilir , Rahimdeki şekil anomalileri de düşüğe neden olabiliyormuş , yani pıhtılaşmayla ilgili tüm önlemlerini alsan bile rahim anomalini düzeltmemen düşük ya da erken doğum nedeni olabiliyor Allah korusun... O yüzden hamile kalmadan önce böyle bi sorunun olup olmadığını araştırman , varsa düzeltip öyle hamile kalman en doğrusu , bu senin ve bebeğinin sağlığı , üzülmemesi için canım...

Benim 2. düşüğümden sonra Ankarada gittiğim doktor , gerçekten Allah razı olsun diyorum , mükemmel bi hoca , bu düşüklerin nedenini etraflıca araştıracağız , bütün risk faktörlerini belirleyip ona göre önlem alacağız , öyle hamile kalacaksın dedi bana....Ve düşüğe neden olabilecek ne kadar başlık varsa hepsinde araştırma yaptı , rahim filmini de o çerçevede istedi , iyi ki istemiş çünkü filmde rahmin üst kısmında hafif perde görüldü , bi operasyonla kesildi ve düşük riski ortadan kaldırılmış oldu...Ben de başta senin gibi çok korkmuştum , korkudan 3 ay filan çektiremedim , ama doktorum ısrar etti , ağrısız çektirecek merkeze yönlendireyim yardımcı olayım dedi...Ben de bi cesaret çektirdim , inan bana hiç korkulacak birşey yok , yalnız anestezi altında olursa tabii , bana hafif bi anestezi verdiler biraz kendimden geçtim , kendime geldiğimde işlem bitmişti , toplam 5-10 dk sürüyor...Tavsiyem anestezi yaparak çekecek bi merkez bul ve anestesisiz çektirme , çünkü bana önce anestezi yapmadan bi deneyelim dediler , denedim mümkün değil olmadı , çok ağrıdı ...Film çektirmeden 1 saat kadar önce bi kas gevşetici al , ben buscopan almıştım 1 tane , çok faydasını gördüm...Sonrasında hafif bi kanama oluyor , otururken filan biraz ağrıyor bi müddet ama önemli bişey değil ...

Yani hiç gözünü korkutma canım , en azından için rahat eder , rahmin , tüplerin durumunu görürsün , tıkanıklık var mı , yapışıklık ya da herhagi bi şekil bozukluğu var mı ona göre tedavi olup hamile kalırsın...Burada ben , mumamu , beliz gibi arkadaşlarımız filmde septum görülünce operasyonla kestirmiştik...

Canım o yüzden moralini ve cesaretini toparla , hiç korkulacak bişey olmadığını göreceksin , inşallah filmin de güzel çıkar ve için rahat eder , bir an önce hamile kalırsın...Çok sevgiler...

Son düzenleme:
Sonu yok karnımda bebekler en fazla 8 hafta yaŞıyorlar bu enson kÜrtaj oldugum da kesem oluŞtu emrıyo oluŞmadı kesem normal bı Şekılde bÜyÜdÜ boŞ olunca kÜrtaj oldum rahımde perde yada Şeklı tuhaf oluyormuŞ dÜŞÜn bıde benım bı kızım var 11 yaŞında o halde benden bıle ıstedıler beklıyorum adet olmayı sana geÇmıŞ olsun canım

Haa canım rahim filmiyle ilgili birşey daha ...Film çekilirken rahme basınçlı su sıkılıyor ya , bu işlem tıkalı tüpleri açabiliyormuş ve rahim filmi çekildikten sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş , bi yerde okumuştum , film çekildikten sonraki 1-2 ay içinde hamile kalanların sayısı hayli fazlaymış...Bak gördün mü herşeyde bi hayır vardır...

Son düzenleme:
Ben bır sÜredır sızlerın yazdıklarını okuyorum bende 2 gende heterızıgot Çıktı sonu yok bende ızmırlıyım ben 15 gÜn Önce Çektırdım rahım fılmını 9 eylÜl Ünıversıtesınde ve Çok memnun kaldım anestesı almadım agrı kesıcı bıle ıÇmedım ve canım Çok az yandı kıŞısıne gÖre degıŞıyor canım sorun olursa yanıtlarım

izmirdemi çektirdin canım nerde bana da bilgi verirmisin

hayır canım izmirde değil memleketimde çektirmiştim korkma canım kötü bişey değil rahimle ilgili bişey varsa öğreneceksin biran önce araştırmalarına başla zaman önemli adetliyken çektiriyorsun adetin yakınsa elini çabuk tut ki vakit geçmesin biran önce doktorunla görüş

reisdevrim alemsin-tatlicadiarzu- gerçekten aynen kahvelokuma katılıyorum gülmekten :roflol:;kaydirigubbakcemile3sen bizi güldürdün Allah ta seni güldürsün inş. bende bu ay sizin gibiyim maalesef bir 24 gün bir 26 günde bir oldum şimdi tam 31 gün oldu herhalde gebelik testleri 4 tane felan aldım.artık dayanamadım bhcg me baktırdım yine negatif bilmiyorum neden böyle düzensizleşti acaba bizler stres mi yapıyoruz sonuçta öncekimafoldumben deneyimlerimiz var inanın kızlar kafamkarışıksenağlama herşeyi akışına bıraktım hayırlısı ama arada çok kötü hissetiyorum :teselli:kendimi sizinle paylaşınca rahatlıyorum ..sevgiler..

ravza papatya gülay osmak
canlarım nasıl içimi rahatlattınız bilemezsiniz sinir olmuştum ne çok uzatıyorlar herşeyi ne gerek var diye aslında haklısınız
geç olsunda güç olmasın tekrar kaybetmek istemiyorum bebeğimi bir an önce gelmesini istiyorum belki zaman geçtik çe o yüzden hırçınlaşıyorum bilemiyorum ama çook teşekkür ederim papatyam ve ravzam allah bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin canlarım
gülaycım sanada inş hayırlı hamilelikler dilerim
osmak canım ya nasıl sevindim bilemezsin dokuz eylülde çekiliyor dediğinde çok mutlu oldum çünkü özeller baya pahalı adetime 15 gün falan var günmü veriyorlar özelinede msj attım acil cevabını bekliyorum inş allah sanada hayırlı bebekler nasip eder ha birde pıhtılaşma sorunun hangi genlerde yazarsan canım merak ettim

sevgili ANCEL34 günün geçmeden 1hafta önce çıkıyor.
mesela ben korunmayı bırakınca 3 hafta sonra gittim kısacası bebek rahme düştükten iki hafta sonra kanda gebelik belli oluyor.ben de hemen gebe kaldığımı bildiğim için üç hafta bekledim ve gittim sonuç iki haftalık gebeydim.inşallah rabbim sana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder canım...

İyi dileklerin için sağol arkadaşım.inşallah sen de kolay ve sıkıntısızca bebeğine kavuşursun...:ecrin_bebek:

Ağlamak istiyorum arkadaşlar (( Biliyorum daha yolun çok başındayım ama çok yoruldum ben,bebeğimi çok özlüyorum (( Lütfen benim için dua edin arkadaşlar,buna gerçekten çok ihtiyacım var...

canım ya üzülme lütfen dualarım seninle seni çok iyi anlıyorum bende 20mayısta 10haftalık bebeğimi kaybettim gerçekten çok zor ama allahım sabrını veriyor

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

(hatice0666) mthfr=heterozigot----fibrinojen=600(yüksek)-----------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot----paı=homozigot----------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot---faktör5=heterozigot---proteinc=düşük--------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot----aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot-----protrombin20210 G-A--------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot-----antitrombin ııı aktv.123(yüksek)----???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot-----prothrombin20210:heterozigot-----------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot------paı:heterozigot----------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot---------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot-----------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot-----faktör5:heterozigot-----protein c:düşük----------------06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c--------tedavi başarılıpelincik annecinin kollarında

(ravza1818) mthfr:heterozigot-----tiroid-----------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot---------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot-----protein c-s:düşük--------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677 heterozigot.. faktor 51299 R heterozigot.. GPIIIa L33 P Heterozigot ..protein s yüksek... tedavi henüz belli değil

(melek76 ) mthfr c677 heterozigot............................Coraspin+asprin (şimdilik)

Arkadaşlar listeyi güncelledim,ismi yazılı olmayanlar tekrardan bilgilerini verebilir mi? Şu işin istatistiğini çıkarmak istiyorumda...

sonuyok özeline mesaj attım canım ben MTHFR677 VE VAKTÖR V LEİDEN HETERİZİGOTUM AMA DAHA DR GİDEMEDİM DOKUZ EYLÜLDEN DOSYAMI ALIP KENDİ DR UMA ULAŞTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM

ilahi canlarım siz gülün mutlu olun yeterki ben size bu bebek yapma maceralarımı anlatırım dermişimdelikafaduldencanım inşallahburadaki herkesin allah yüzünü en kısa zamanda güldürür:Saruboceq:bu adetteki değişimler çoğumuzda olduğuna göre ya stresten yada hava değişiminden. ama birde bu adetlerde şaşma olunca bir süre sonra hamile kalınır derler rahim kendini hazırlarmış gerçektende benim iki hamileliğimdede öyle olmuştu. şimdide adetler sapıtmaya başlayınca çalışmaları hızlandırayım dedimdün öğlen anlaştığımız gibi akşam eve gider gitmez önemli işimizi hallettikdelikafaduldenkızlar çok komik oluyo yaaaaaaaaaaaa insanın canı istemeye istemeye o olaya başlaması zaten hangi ara başladık hangi ara bitti anlamadım 5 dk.delikafaduldendelikafaduldenay çok komikti gülmekten adamı sinir ettim valla erkek olsam ben bu psikolojiyle hiç birşey yapamazdım yine bizimkini takdir ettimmmmmvereliniortakdaha öncesinde iki defa hamile kalmama rağmen bazen birdaha hiç hamile kalamıycakmışım gibi geliyo ufff ne biliyim yaa hayırlısı demekten sbaşka elimizden gelen birşey yok sonuçta alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz sanırım çokta germemek gerekiyo kendimizi herşey olucağına varıyo çünkü. amannnnnn kızlar yazın tadını çıkarınnnnnnnnnn :icecream::icecream::içelim::içelim:herşeyin hayırlısııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…