gözünaydın canım ben 4 düşük yaptım duydugum proflara gıttım butun tahlıller de normal cıktı 3, hamılleıgımde dr ıgne kullanalım dedi olamadı 4, hamıllelıgımde gerek yok bosuna kullanmısın dedı yıne olmadı şimdi 5, hamişliğimi bekliyorum bu dr ıgneneın dozunu arıtrıp bıde oyle deneyelım dıyo ne yapacagımı sasırdım kaldım deneme yanılma yolu yanii ben sune ınanıyorum rabbım kısmet edecekse bi şekilde kısmet edecek eger kısmet de yoksa elden ne gelir rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim bu son üzüntümüz olurrr.......:Saruboceq:
papatyacım çok sevindim duygulandım gözlerim doldu.......
demek küçük bir kız taşıyorsun ................
rabbim banada nasip edecekmi bir gün diye aklımdan da geçmedi değil yani kendim için üzüldüm
ama inan çok sevindim senin adına hayırlı evlat olur inş allahım tamamına erdirir inş
benim daha rahim filmi var sonra hematoloğa gitmem gerek ve troidim de çıktı heterozigotumda yani yok yok bu durumda ben gebe kalıp bir çocuk dünyaya getirirsem herhalde mucize olur
Sonuyokcum , lütfen böyle yapma ...Bi kere lütfen rahatsızlığını abartma...Hani hepimizin ne sorunları olduğunu gösteren be liste vardı ya , orda bi Şen in faktörlerine bak bakalım , ( kendisinin deyimiyle yok yok ) tirodidi filan da vardı , ama bak maşallah sağlıklı bi kız çocuğu oldu ...Lütfen umutsuz olma çünkü gerçekten umutsuz olacak bi durumun yok , belki rahim filmin güzel çıkacak , benim sorunlu çıkmıştı ve bana 2 operasyonla birlikte nerdeyse 1 sene beklemeye malolmuştu...Yani hepimizin başından neler neler geçti canım...Lütfen sabırla ve umutla geçirmeye çalış bu süreci...Sırada sen varsın lütfen sabret....En kısa zamanda bu üzüntülerini unutturacak şeyler yaşamanı diliyorum...Çok öpüyorum canım....papatyacım çok sevindim duygulandım gözlerim doldu.......
rabbim banada nasip edecekmi bir gün diye aklımdan da geçmedi değil yani kendim için üzüldüm
ama inan çok sevindim senin adına hayırlı evlat olur inş allahım tamamına erdirir inş
benim daha rahim filmi var sonra hematoloğa gitmem gerek ve troidim de çıktı heterozigotumda yani yok yok bu durumda ben gebe kalıp bir çocuk dünyaya getirirsem herhalde mucize olur
Selam ben Kubica
Bu ismi oğluşum koydu.
İlk bebeğim sağlıklı doğum sonrası 8 aylık, 9 aylık ve 5.5 ile 5.5 aylık dört bebek ölümü oldu.
Faktor 5leıden - normal
Protrombın 20210 A mutasyonu normal.
Mthfr ( 677 T )Mutasyonu hetorozigot
Mthfr (1298)Mutasyonu Heterozigot
Anti-Parietal Antikor 1/32
Kompleman 4; 14.7 bir miktar düşük çıktı.
Diğer bütün tahlillerin hepsi normal çıktı.
Canım , teşekkür ederim...Ben de senin güzel haberlerini aldıktan sonra aynı şeyleri dileyeceğim inşallah...İnşallah herşey gönlünce , hayırlısıyla olur ...Bu arada ben Mumamunun tavsiyesiyle çinko kullanmıştım , hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...Şu aralar kullansana canım , inşallah 1-2 ay içinde güzel haberler verirsin...Çok öpüyorum...papatyasüreyya,
verdiğin haberlere çok sevindim. her şey yolundaymış, ne güzel.. allah'ım güzel kızımızı korusun.. ben nedendir bilmem senin kızın olacağını hissediyordum hep. rumuzundan kaynaklıdır belki.. papatya gibi masum, güzel bir kız çocuğu.. ay ne güzel.. içim sevinçle doldu birden.. hep güzel haberler ver bize... bütün hamile arkadaşlarımızdan güzel haberler bekliyorum.. Allah'ın hiç bir anneye kötü haber vermesin...
allah sabır versin canım o kadar zor ve yorucu bir yoldan geçiyoruz bir o kadarda yıpratıcı allah herkesin yardımcısı olsun bu yolda kimseyi oyalamasın inşallah bu sefer mutlu sona ulaşacaksın ben inanıyorum eski olaylar sadece acı bir hatıra olarak zihninde kalacak dualarım hepimiz için kızlar allah hepimizin:Saruboceq: dualarını kabul etsin sevgiler
Selam ben Kubica
Bu ismi oğluşum koydu.
İlk bebeğim sağlıklı doğum sonrası 8 aylık, 9 aylık ve 5.5 ile 5.5 aylık dört bebek ölümü oldu.
Faktor 5leıden - normal
Protrombın 20210 A mutasyonu normal.
Mthfr ( 677 T )Mutasyonu hetorozigot
Mthfr (1298)Mutasyonu Heterozigot
Anti-Parietal Antikor 1/32
Kompleman 4; 14.7 bir miktar düşük çıktı.
Diğer bütün tahlillerin hepsi normal çıktı.
hayırlısı ve saglıklısı olsun canım benım sende bılıyosunkı bızım ıcın hamıle kalamk onemlı degıl onemlı olan onu guzel bı sekılde sonlandırmak dımı....kız benımde 3 aydır adetlerım kafayı yedi öyle olunca rahım bebek arıyo dıyolar bu ay olmazsa dıger ay rabbım ne zamn ol derse......
canım arkadaşım niye kendi canını böle sıkıyorsun nolmuş troitin çıktıysa bende troit hastasıyım bende rahim filmi çektirdim ve şu an biliyorsunki hamileyim normal insanlardan bi farkım yok yani can sıkılacak hiç bışey yok troitin azmı çalışıyo yoksa çokmu çalışıyo arkadaşım küçücük bi hap senin hayaıtını değiştirecek herşeyi yoluna sokacakhem bak bu troit erken doğumlara düşüklere ve allah korusun bebekte zeka geriliğine sebep oluyo iyiki öğrenmişsin hamileliğin daha rahat geçecek gebeliklerde troit hastası kanama bile yapıyo benim bundan önceki gebeliklerim hep kanamayla düşük tehlikesiyle geçerdi bu gebeliğimde herşey yolunda troit hapımı alıyorum her sabah aç karnına öle kafaya takacak bişey değil hayatı kendine zehir etme niye bebek doğuramıyacakmışsın inan kendi moralini kendin bozuyorsun şöle bi silkelen kendine gel yılmadan yorulmadan umutsuzluğa kapılmadan yola devam hadi arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyorum unutma HER GECENİN MUHAKKAK BİR SABAHI VARDIR GÜNEŞ BİR GÜN SENİN İÇİNDE DOĞACAK kendine iyi bak allaha emanet ol:Saruboceq::1hug::teselli:
Evet canım Allah ne zaman isterse o zaman bebişlerimiz olacak...Geleceğin bize neler getireceğini bilemeyiz , önemli olan içimizdeki umudun hiç bitmemesi...Düşünsene vakit ne kadar çabuk geçiyor , bir bakmışız bebişlerimiz sağlıkla doğmuşlar :))
Ben hep olumlu düşüneceğim ve Allaha dualarımı hiç eksik etmeyeceğim...Baş saffalarda bir arkadaş vardı,ondada mthfr heterozigottu...Bir baktımki bu arkadaşımız üçüz gebelikler kısmında yazışıyor...Şimdi üçüzlerine hamile ve iyide gidiyor inşaallah, doktoru iğneye gerek yok demiş ama o ısrar edince düşük dozda iğneye başlamışlar,sanırım şu anda 20. haftalarda...Allah çok büyük,bizimde ikiz ve üçüz ihtimallerimizde var :)) Bunu unutma canım :))
Buradaki bütün arkadaşlara söylüyorum;inancımızı lütfen hiç bir zaman yitirmeyelim...Çok şükürki hamile kalabiliyoruz ve çok şükürki tedavi edilemeyen bir rahatsızlığımız yok...
sevgili melek çok doğru sölüyorsun her şeyden önemlisi moral ve herşeyin en güzelini düşünmekhamile kalamıyoruz yok olmuyo yok ben hamile kalamıycam diye düşünmeyin sevgili umut sevgim sende arkadaşım her şeyin iyisini düşün vakti gelmeyince gül goncası açıyormu arkadaşlar her şeyin vakti var yüce rabbim her şeyin iyisini bilir buda bizim sınavımız bacılarım sabredecez allahım tez zamanda sizde hamiş heberleri verir yüzümüzü güldürürsünüz allahım gönlünüzün muradını versin MELEKve UMUT SEVGİM allahım ikinizede ikiz bebişler versin biz biriyle uğraşırken siz ikisiyle birlikte uğraşın işallak kızlar:Saruboceq::lepi::sm_cool:
tamam canım başlayalım ama dün nette okudum.devlet hastanelerinde sıra veriyolarmış.hatta birisine 5 yıl sonraya vermişler.çok komik yaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?