Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar bebeklerin cinsiyetini öğreneneler için sevindim,cinsiyeti belli olanların gözü aydın darısı bebeklerini kucaklarına almaya inş. calıkuşu canım seni çok iyi anlıyorum bende nerdeyse 6 aydır felan bekliyorum ama olmadı hayırlısı artık diyoruz,bu ara lazerli göz ameliyatlarını araştırıyorum formda yazan arkadaşlardan ricam gözlük kullanıyorum ve lazer ameliyatı olmak istiyorum memnun kalanlar tafsiyesi olanlar lütfen bilgilendirsin...sevgiler..

ayy canım benim beddua etki çabuk tutsun:) rabbim herseyden önemlisi hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ravzacagım sanada güzel hamişlikler diliyorum rabbim saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsinnn..... Kızlar birbirimize sevgimiz ne kadar da büyük dimi tanımadan görmeden birbirimize dua ediyoruz en yakınımla bile paylaşamadıgım seyleri yeri geldi zilerle paylaştım yeri geldi sevinçleriniz sevincim ,üzüntüleriniz üzüntüm oldu ıyıkı varsınız dostlarrr rabbim herkesin gönlüne göre versinnnn

Canım benimde sezaryan sırasında miyomum alındı...Sezaryandan sonra en az 6 ay beklemek gerekiyor diye biliyorum...Sana 8 aymı beklemen gerektiğini söylemişlerdi...

]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERı
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak

hummu85
melek76
fransiyum
gülay30

HER GECENıN MUHAKKAK BıR SABAHI VARDIR GÜNEŞ BıR GÜN BıZıM ıÇıNDE DOĞACAK....( RAVZADA``DAN ALINTIDIRRRopuyorumnanaktan)

Son düzenleme:

papatyacim bu cizgi oglan oldugu icin olan bir cizgi merak etme benimki daha kaybolmadi bile eger oglan istiyorsan haberin olsun canim hadi gozunaydin opuyorum:1hug:

06 EE merhaba canım....ben 6. sınıftan itibaren gözlük kullanan biriydim... şu anda 32 yaşındayım.... nerdeyse yaşımın tamamına yakını gözlükle geçti.... üniv. bitirdikten sonra gözlükten iyice sıkıldım , lens kullanmaya başladım.... yaklaşık 9 yılda lens kullandım..... vee sonunda canıma tak etti ....senin gibi lazer ameleiyatlarını araştırmaya başladım....

benim ameliyat olduğum zaman numaram her iki göz içinde 4.5 miyoptu....önce dünya gözde olmaya karar verdim... şubesi çok ve sürekli bu işi yapıyorlar diye daha güvenli geldi bana...sonra int. şikayetvar.com da dünya gözü araştırınca karşıma pek de hoş olmayan şeyler çıktı...vazgeçtim... tesadüfen o gün televizyonda popstarda ebru gündeş kendi doktorunu birine tavsiye ediyodu.... çok memnun kaldığını söyledi ve ismini verdi....türkiyeye ilk lazer operasyonlarını getiren doktormuş kendisi....

burasıda istanbuldaki acıbadem göz hastanesi .... doktorda bozkurt şener.... int. araştırınca zaten görceksin.... ben inanılmaz memnunum. hem ameliyattan hem ameliyat sonrası ilgiden... operasyondan 6 ay sonra kontr. gitmem gerekiyodu.... 1.5 yıl oldu daha gitmedim... çünkü gerek görmedim.... hayatım değişti inan... ilk defa geçen yaz denizin dibini gördüm.... muhteşem bi görüntüydü....

eğer ameliyat olmakta kararlıysan şiddetle tavsiye ediyorum.... ameliyatı bozkurt bey yaparsa fiyatı biraz yüksek oluyo...ve acıbademin fiyatı dünya gözün neredeyse iki katı.... ben çok korktuğum için riske atmak istemedim ve acıbademe karar verdim....

ameliyat sonrası söylenildiği gibi çok kolay değil.... hele ilk 24 saat tam bir eziyet ....ama sonucu böyle olunca bir hafta bile katlanılır...

epey ayrıntılı oldu yazdıklarım umarım işine yarar... sormak istediğin bişey olursa yine cevaplarım...

sılaya canım nerelerdesin seni çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır. bir haber yaz

canim beni sordugun icin tesekkur ederim.
rabbime coook sukur iyiyim ben. galiba bebekte iyi
bazen kalp atisini dinliyorum doopler cihazindan rahatliyorum.
sen nasilsin canim umarim hersey yolundadir. bebegine isim buldunmu.
benim pazartesi doktor kontrolum var insallh iyi gecer. korkuyorum biraz.
ben biliyosun cok pimpirikli biri oldum bu kanuda.19 haftalik hamileyim karnim cok buyumedi biraz minik. onu kafama takiyorum. normalde zaten zayif biriyim.
ama yine takiliyorum. bakalim hersey normalmi . bana dua et canim ya.
insallah saglikla sihhatele bebeklerimizi kucagimiza verir Rabbim ve uzun omurler verir insallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sılaya nerelerdeydin iyimisin hemen yaz çok merak ettik seni bizi niye habersiz bıraktınklava:klava:

canim tesekkur ederim. iyiyim ben cok sukue sevidim beni sormaniza.
bi suredir girmiyorum. 3 gun once dedemi kayip ettim.
biraz morelsizim o yuzden giremedim nete. ama simdilk hersey yolunda gibi gorunuyo.
tabi rabbim bilir. rabbim sevdiklerimize ve yolunu bekledigimiz bebeklerimize uzun omur versin. ve bebek isteyenlerede bebek nasip eder insallah opuyorum canim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sevgili papatya süreyya çok sevindim iyi olduğuna... kızın olacağı içime doğmuştu ve söylemiştim sana....allah oğluma sağlıklı uzun ömür versin ama bende bir kız annesi olmayı çok isterdim....

uzun zamandır yazamıyorum...ben hamileliğimin yarısını kendi evimde yarısını annemlerde geçiriyorum... o yüzden her zaman yazamıyorum.... şu anda 25+2 günlüğüz çok şükür.... 24. haftada lütfü beyde kontrolüm vardı...birazda gergin gitmiştim ayrıntılı ult. yapmadı diye ama boşuna telaş etmişim....

lütfü beyin muay. esnasında çok fazla konuşmaması beni paniğe sürükledi... ama aklıma takılanları sorunca tek tek açıkladı sağolsun.... şeker yüklemem iyi çıktı....bacağıma gece yatarken çok sık kramp giriyodu onun için calsiyum hapı verdi... demir ilacına doğuma kadar devam....

sizlerdede oluyomu bilmiyorum ama geceleri sol yanıma yatmaktan ne uyku kaldı nede bişey.... tek tarafıma yatmaktan her yerim ağrıyo....lütfü beye sordum... bunun tamamen deli saçması olduğunu , bundan 50 sene önce doğum kitaplarında böyle bişeyin yazdığını,,, internettede hala aynı yazının dönüp durduğunu söyledi.....sağa yada sola yatmanın bebek için en ufak bir farkı olmadığını , istediğim gibi yatabileceğimi söyledi....nihayet 10 gündür rahat bir uyku yüzü gördüm...

doğum konusunu konuştuk... oğlum bayram şekeri olcak.... 17 eylülde hacettepede ameliyat gününde kendisinin doğuma gireceğini söyledi....eşim ısrarla siz kesin gircekmisiniz , programınızda bir değişiklik olduğunda nasıl yapcaz diye sordu.... lütfü beyde program değişikliği olursa önceden haber vereceğini ona göre ayarlama yapacağını söyledi.... kendisi girsede girmesede biz hacettepeye karar verdik.... bakalım o günler bir gelsin hayırlısı olsun....

bu topicteki herkesi çok seviyorum.... iyiki varsınız...

ecesem ilgin için çok sağol canım dediğin gibi bende ilkokul 2. sınıftan beri gözlüklüğüm kendimi hiç gözlüksüz düşünemiyorum ikiz gbiyiz resmen ,bende önce dünya göz demiştim aynen o sayfaları bende okudum biraz kafamda şüpheler oldu hatta randevu aldım iptal edeceğim mecburen sonra ankarada ışık göz merkezi var orasıda olabilir dedim aslında kafam karışık bu günde müthiş dişim ağrıdı herhalde öncelik dişten yana olacak gibi eee yaş 31 olunca dökülmeye başladık ne olcak (kendi adıma diyeyim)ama istanbul a gidemem herhalde yine de belli olmaz teşekkür ederim.bilmiyorum canım bari diyorum gebelik olmadan diş daha önemli diye düşündüm diyerinden korkuyorum biraz Ankara da yaptırıp memnun olan varsa beni bilgilendirirsen sevinirim. bende 3 derece miyop ve 3 derece astigmat tabi artmadıysa neyse uzattım görüşmek üzere diş tedavim bitesiye kadar herhalde daha araştırırım olmadı bir süre lens takarım .sevgiler...a.s.

allah yadımcımız olsun evet dedigin çok dogru nasipse olur allahım hekese nasip etsin analık duygusunu

papatya süreyya,
teşekkür ederim önerin için... daha önce sizin yazışmalarınız üzerine ben de gidip çinko almıştım ama daha sonra hamilelikte problem oluyor diye bir yerde okuyunca kullanmaktan vazgeçmiştim, ya hamileysem diye.. böyle böyle 7 aydır kullanmadım. ama yarından itibaren kullanacağım.. bu ay senin iki tavsiyene de uyacağım. bakarsın uğurlu gelirsin bana..dua eder misin benim için bu yaz hamile kalayım, hayırlısıyla... daha fazla beklemek istemiyorum artık.... ilgin için teşekkür ederim canım.. sevgiyle öpüyorum güzel annemizi...

çinko ne işe yarıyor canım???
ve diğer tavsiyeleride söylemen mümkün müdür??
bende sabırsız hamile kalmayı bekleyenlerdenim de :kedi:

liste gitgide uzadı bakalım mutlu haber ılk kımden gelecek.......

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün.sendede mi kanda pıhtılaşma vardı igne mi vuruldumn her gün kendinden bahsetsene biraz seni tanıyım

kusura bakma canim anca cevap yazabiliyorum gunlerdir uykusuzum o yuzden migrenim tutmus bir turlu gecmiyor benim yaramaz bugunlerde biraz huysuz uyutmuyor beni
soruna gelince benim doktorumun demesine gore en dusuk seviyedeymis sorunum evet bu topikteki herkesin kan pihtilasmasi var benimki de faktor II protrombin 20210 ben hamileligim boyunca 0.4 luk igne kullandim sadece igne arti birsey yok ve cok sukur muradima erdim darisi senin ve diger can dostlarimin basina olsun insallah opuyorum seni :1hug:

cok sagol papatyacim biliyorum cok sevindigine allah seninde ve diger dostlariminda gonlune gore versin rabbim insallah evet uzun zaman oldu beraberiz ve umarim bu beraberligimiz devamli olur inan cok mutluyum sizlerle tanistigima her ne kadar hastalik sebebiyle de olsa umarim seninde guzel ve mutlu gunlerini goruruz bitanem
Azad ve bende seni cok opuyoruz teyzesi sevgilerle :1hug:

canım sağol yine arada zaman ayırıp bizlerle ilgileniyorsun. valla başlarda baya tırstım umarım başka birşey değildir. oğluşunu çok çok öptük..

sende sagol canim iste zorda olsa firsat bulmaya calisiyorum cunku sizlerden ayri kalamiyorum inanin ailem gibisiniz ozluyorum sizleri
oglusla bizde seni cok cok optuk :1hug:

marguerite hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün. iismi ne? emzirebiliyormusun canım ya? benim sütüm çok az. mama veriyorum aradada emziriyorum. sütüm nasıl artacak bilmiyorum

lalcim bu senin oglanmi masallah pek tatliymis allah bagislasin canim benimkinin ismi Azad seninki neydi
ben emziriyorum canim uc gun gelmedi ama sonra masallah arti suanda cok geliyor hatta oglusum bazen tikaniyor ben bol bol sivi aliyorum su cay sut ve sana tavsiyem bol bol serbetli tatli ve helva ye arkasindan bolca su ic bak goreceksin cok artacak sutun sakin mama verme ve oglusu cok sik olarak emzir o emdikcede artacak pes etme canim senide oglusunuda cok opuyoruz canim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…