sevgili melek çok doğru sölüyorsun her şeyden önemlisi moral ve herşeyin en güzelini düşünmekhamile kalamıyoruz yok olmuyo yok ben hamile kalamıycam diye düşünmeyin sevgili umut sevgim sende arkadaşım her şeyin iyisini düşün vakti gelmeyince gül goncası açıyormu arkadaşlar her şeyin vakti var yüce rabbim her şeyin iyisini bilir buda bizim sınavımız bacılarım sabredecez allahım tez zamanda sizde hamiş heberleri verir yüzümüzü güldürürsünüz allahım gönlünüzün muradını versin melekve umut sevgim allahım ikinizede ikiz bebişler versin biz biriyle uğraşırken siz ikisiyle birlikte uğraşın işallak kızlar:saruboceq::lepi::sm_cool:
Merhaba kizlar nasilsiniz
ben gecen sene 4. bebegime hamile kaldigimda bendeki 2 cm olan bir miyom 1 ay icerisinde tam 6 cm oldu ve bebek zaten ilerlemdigi icin alinmak zorunda kaldi kürtajdan 1 ay sonra sezeryan ameliyti ile miyomum alindi. Miyom rahmimin arka duvarinda imis.
Nisan 2008 ameliyat oldum zaten 8 ay falan hamile kalmam yasakti sonra denemelere basladik ve 7 aydir tik yok. Bende süpeleniyorum cünkü simdiye kadar 4 ayi gecmeden hamile kalmistim. Haftaya doktora gidecegim arastirmasi icin bana nomal gelmiyo.
Kızlar yaa , benim göbeğimden aşağı doğru kahverengi bi çizgi oluşmuş...:1shok: Resmen dümdüz bi çizgi , ameliyat izi gibi ...Bu da ne böyle ? :uhm:Ayrıyeten yüzümü de çiller bastı , aman Tanrım ya !!!
merhaba kızlar bebeklerin cinsiyetini öğreneneler için sevindim,cinsiyeti belli olanların gözü aydın darısı bebeklerini kucaklarına almaya inş. calıkuşu canım seni çok iyi anlıyorum bende nerdeyse 6 aydır felan bekliyorum ama olmadı hayırlısı artık diyoruz,bu ara lazerli göz ameliyatlarını araştırıyorum formda yazan arkadaşlardan ricam gözlük kullanıyorum ve lazer ameliyatı olmak istiyorum memnun kalanlar tafsiyesi olanlar lütfen bilgilendirsin...sevgiler..
sılaya canım nerelerdesin seni çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır. bir haber yaz
sılaya nerelerdeydin iyimisin hemen yaz çok merak ettik seni bizi niye habersiz bıraktınklava: klava:
ecesem ilgin için çok sağol canım dediğin gibi bende ilkokul 2. sınıftan beri gözlüklüğüm kendimi hiç gözlüksüz düşünemiyorum ikiz gbiyiz resmen ,bende önce dünya göz demiştim aynen o sayfaları bende okudum biraz kafamda şüpheler oldu hatta randevu aldım iptal edeceğim mecburen sonra ankarada ışık göz merkezi var orasıda olabilir dedim aslında kafam karışık bu günde müthiş dişim ağrıdı herhalde öncelik dişten yana olacak gibi eee yaş 31 olunca dökülmeye başladık ne olcak (kendi adıma diyeyim)ama istanbul a gidemem herhalde yine de belli olmaz teşekkür ederim.bilmiyorum canım bari diyorum gebelik olmadan diş daha önemli diye düşündüm diyerinden korkuyorum biraz Ankara da yaptırıp memnun olan varsa beni bilgilendirirsen sevinirim. bende 3 derece miyop ve 3 derece astigmat tabi artmadıysa neyse uzattım görüşmek üzere diş tedavim bitesiye kadar herhalde daha araştırırım olmadı bir süre lens takarım .sevgiler...a.s.06 EE merhaba canım....ben 6. sınıftan itibaren gözlük kullanan biriydim... şu anda 32 yaşındayım.... nerdeyse yaşımın tamamına yakını gözlükle geçti.... üniv. bitirdikten sonra gözlükten iyice sıkıldım , lens kullanmaya başladım.... yaklaşık 9 yılda lens kullandım..... vee sonunda canıma tak etti ....senin gibi lazer ameleiyatlarını araştırmaya başladım....
benim ameliyat olduğum zaman numaram her iki göz içinde 4.5 miyoptu....önce dünya gözde olmaya karar verdim... şubesi çok ve sürekli bu işi yapıyorlar diye daha güvenli geldi bana...sonra int. şikayetvar.com da dünya gözü araştırınca karşıma pek de hoş olmayan şeyler çıktı...vazgeçtim... tesadüfen o gün televizyonda popstarda ebru gündeş kendi doktorunu birine tavsiye ediyodu.... çok memnun kaldığını söyledi ve ismini verdi....türkiyeye ilk lazer operasyonlarını getiren doktormuş kendisi....
burasıda istanbuldaki acıbadem göz hastanesi .... doktorda bozkurt şener.... int. araştırınca zaten görceksin.... ben inanılmaz memnunum. hem ameliyattan hem ameliyat sonrası ilgiden... operasyondan 6 ay sonra kontr. gitmem gerekiyodu.... 1.5 yıl oldu daha gitmedim... çünkü gerek görmedim.... hayatım değişti inan... ilk defa geçen yaz denizin dibini gördüm.... muhteşem bi görüntüydü....
eğer ameliyat olmakta kararlıysan şiddetle tavsiye ediyorum.... ameliyatı bozkurt bey yaparsa fiyatı biraz yüksek oluyo...ve acıbademin fiyatı dünya gözün neredeyse iki katı.... ben çok korktuğum için riske atmak istemedim ve acıbademe karar verdim....
ameliyat sonrası söylenildiği gibi çok kolay değil.... hele ilk 24 saat tam bir eziyet ....ama sonucu böyle olunca bir hafta bile katlanılır...
epey ayrıntılı oldu yazdıklarım umarım işine yarar... sormak istediğin bişey olursa yine cevaplarım...
gözünaydın canım ben 4 düşük yaptım duydugum proflara gıttım butun tahlıller de normal cıktı 3, hamılleıgımde dr ıgne kullanalım dedi olamadı 4, hamıllelıgımde gerek yok bosuna kullanmısın dedı yıne olmadı şimdi 5, hamişliğimi bekliyorum bu dr ıgneneın dozunu arıtrıp bıde oyle deneyelım dıyo ne yapacagımı sasırdım kaldım deneme yanılma yolu yanii ben sune ınanıyorum rabbım kısmet edecekse bi şekilde kısmet edecek eger kısmet de yoksa elden ne gelir rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim bu son üzüntümüz olurrr.......:Saruboceq:
papatya süreyya,
teşekkür ederim önerin için... daha önce sizin yazışmalarınız üzerine ben de gidip çinko almıştım ama daha sonra hamilelikte problem oluyor diye bir yerde okuyunca kullanmaktan vazgeçmiştim, ya hamileysem diye.. böyle böyle 7 aydır kullanmadım. ama yarından itibaren kullanacağım.. bu ay senin iki tavsiyene de uyacağım. bakarsın uğurlu gelirsin bana..dua eder misin benim için bu yaz hamile kalayım, hayırlısıyla... daha fazla beklemek istemiyorum artık.... ilgin için teşekkür ederim canım.. sevgiyle öpüyorum güzel annemizi...
]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)
ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
hummu85
melek76
fransiyum
gülay30
HER GECENİN MUHAKKAK BİR SABAHI VARDIR GÜNEŞ BİR GÜN BİZİM İÇİNDE DOĞACAK....( RAVZADA``DAN ALINTIDIRRRopuyorumnanaktan)
canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün.sendede mi kanda pıhtılaşma vardı igne mi vuruldumn her gün kendinden bahsetsene biraz seni tanıyım
Sevgili margueritecim , oğluna sağlıcakla kavuştuğuna çok ama çok seviniyorum... Ben ilk foruma girdiğim günden beri beraberiz , bugünlerini gördüğüme çok sevindim...İnşallah benim de ve tüm arkadaşların da seninki gibi zamanında , tombul , sağlıklı çocukları olur...Çok öpüyorum canım , Azad a da öpücükler....
canım sağol yine arada zaman ayırıp bizlerle ilgileniyorsun. valla başlarda baya tırstım umarım başka birşey değildir. oğluşunu çok çok öptük..
marguerite hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün. iismi ne? emzirebiliyormusun canım ya? benim sütüm çok az. mama veriyorum aradada emziriyorum. sütüm nasıl artacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?