Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canim yaa cok uzuluyorum insallah biran once sagligina kavusur melegim ne olur sabirli ol celencim bobrege kacak olmadigina cok sevindim buda iyi birsey bende sondayla alirdim bazen ama saglikli cocuklarda cok zor oluyor benimki hissetmedigi icin cok cani yanmiyordu canim sana birde sunu tavsiye edeyim kesinlikle islak mendil kullanma altini temizlerken mutlaka yika her seferinde bu mendiller enfeksiyonu arttiriyor biz burda yeni doganlarda eczaneden alinan bir krem ve ozel pamuklu bezlerle altini temizliyoruz
canim butun dualarim su anda en cok sizinle allahim kisa zamanda sifasini verir insallah ama sende lutfen guclu ol yoksa atlatamazsin bitanem guzel haberlerini bekliyoruz kuzumun :ecrin_bebek:

fundacim adiyla dogsun ve yasasin insallah cok guzelmis
bizde seni ve oglusunu opuyoruz kib :1hug:

papatyacim cooooook sevindim canim benim demek kizmis bizim yaramaz allah kucaginada almayi nasip etsin insallah evet aynen bir ruya gibi ben hala inanamiyorum sende dogduktan sonra bile uzunca bir sure inanamiyacaksin canim hep ruya gibi hersey gonlunce olsun bitanem senide bebiside opuyoruzzzz kocaman :1hug:

papatyacım şimdi marguerite nin mesajında okudum yazdıklarını..cok cok svindim..allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin minik prensesi..rabbim onu gördüğmüz görmediğmiz butun kötülükleden korusun..tabi butun kuzularıda...allahım acılarını göstermesin...

funda ,papatya,hummu,ravza canlarım

bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama insanlığımız gereği inş herşey yolunda gidecek bende bu yaz hamile kalmak istiyorum
gelecek sene bebeğimle geçirmek istiyorum
öyle güzel moral veriyorsunuz ki hepinizeçoook teşekkür ediyorum
zaman geçmiyor ya bir türlü bu aşamada papatyacım dediğin gibi bu dönemi sabırla geçirmem gerek
funda haklısın olacaktır benimde bebeğim umudumu yitirmemem gerek
ravza evet canım troid çıktı demek sendede var canım az çalışıyor sanırım fazla yüksek değil ama ilaç kullanmam gerek
aslında ben drlara kızıyorum ilk gebelikte kalp atışı durunca araştırmaları gerek ama maalesef bu ülkede insan hayatı çook ucuz hem o zaman anlaşılır bizlerin psikolojısı bozulmaz hemde yıllarımıza malolmaz

dün seren serengili izledimde üç bebeğini kaybetti ya hala umudum var bende anne olacağım diyor o bile bana güç verdi inanırmısınız onada dua ettim allahım bu kadınada bebek ver diye
hastaneye gittiğimde tüp bebek için 3. denemesini yapan bir kadınla muhabbet ettik canım ya 20binlira harcadım diyor devlette hakkı dolmuş üçüncüyü özelde deneyecekmiş onada dua ettim allahım onada bebek ver diye
bebeği olamayan kadınlara çok üzülüyorum artık tanıyım tanımayım dua ediyorum onlarında bebeği olsun diye

kızlar ya ben iyi değil miyim yoksa ?
içimi döktüm biliyorum hepiniz benim hissettikleri hissediyorsunuz biraz tercüman olayım duygularımıza dedim hepinizi öpüyorum

ha birde bunları bu şekilde yüzyüze birine anlatsam ağlamaya başlıyorum o yüzden anlatamıyorum ve ayrıca karşımdakinin de bana acımasını istemiyorum belkide ondandır aman neyse pazar pazar ne dertlenmişim ben yaaaa

canım benm....derdini bööle rahatlıkla anlatabilmek bile buyuk basarıdır buyuk bir adımdır biliyormusun...kafan rahatlar için ferahlar..tabi anlayana...dediğin gibi anlattığğın insan sana acıyan gözlerle bakınca daha fena oluo insan...offf ...sen bööle anlatınca hep gözümün önüne eski fgünlerim gelio...inanıyorum bir gün sende eski günlerim die söz edicek bu yazdıklarından..allahımdan hayırlsıını sağlıklısını istiyorum senin için...

celenim biliyorsun sende bana yardımcı oldun allah senden razı olsun canım evladına acil şifalar diliyorum dularımdasın sende herzaman allahım kimseyi çaresiz bırakmasın öptüm canım cemremide senideŞeniz

amin canım...

çinko ne işe yarıyor canım???
ve diğer tavsiyeleride söylemen mümkün müdür??
bende sabırsız hamile kalmayı bekleyenlerdenim de :kedi:

merhaba fransiyum,
çinko hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. papatyasüreyye ve mumamu kullanmıştı. işe yarıyor sanırım..
burdaki arkadaşların diğer tavsiyeleri, öncelikle hamileliği kafaya takmamak, yumurtlama günlerini hesaplamadan adetin bittikten sonra mümkünse her gün çalışmak.. her gün çalışma işi uymuyor bizi :bbo: ama çinkoya başladım bugün.. en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle... sevgiyle..

Canım dua etmez olur muyum , daha mesajını okurken başladım içimden dua etmeye ...Tüm kalbimle diliyorum canım , inşallah bu ay , olmadı öteki ay hamilelik haberini alıp çok sevineceğiz... Sonra haberlerini alıcaz , kalp atımını alışın , cinsiyetini öğrenişin , arada telaşlı soruların olacak...Herşey çok güzel olacak inşallah...Çok öpüyorum canım...

Celencim , teşekkür ederim canım ...Cemrenin o tatlı gülüşünden başka bişey olmasın yüzünde ..Rahatsızlığına çok üzüldüm , inşallah gelip geçecek annesi , Allah başka şey göstermesin...Bak kızım da , Allah acil şifa versin Cemre ablama diyor... Çok öpüyorum canım...

canıımmmm,
inşallah Allah söyletmiştir, iki ay içinde hamile kalırım.. kışa hamile olmak istiyorum benn.. çookk mutlu ettin beni mesajınla, sıcaklığını hissettim.. teşekkür ederim.. Rabbim sizi korusun, sağlık versin.. hep güzel haberler ver, bizi de sevindir.. sevgiyle öpüyorum.a.s.

celen,
nasıl oldu cemremiz.. senin mesajlarını görünce umutlanıyorum, celen nete girdiğine göre cemrecik iyidir artık diye.. umarım iyileşmiştir.. tatlı kızımızla ilgili güzel haberler ver bize hep..

merhaba kızlar
nasılsınız bakayım..umarım herkes iyidir keyifleriniz yerindedir..

biz tatildeyiz hala.. yarın bitiyor.. iyi oldu ama gayet iyi dinlendim.. yedik içtik yüzdük eğlendik..
maşallah oğluşumuzda çok hareketli..gün boyu sürekli hareketlerini hissediyoruz..artık babasıda hissetmeye başlayınca her fırsatta ellerini göbeğime atıyo bırakmıyor :)
bugün 23+5 haftalık olduk...
bizde durumlar böyle eve dönünce iyice okuyacam sayfaları şuan fazla vaktim yok.

hepinizi öpüyorum,sevgilerle

çok teşekür ederim cevabın için
peki bunu ilaçla mı yoksa doğal yolla mı alıyoruz (yiyecek vs falanla..??)
hamileliği kafama takmıyorum artık sanki bu sefer olacakmış gibi bi his bi umut var
sanırım tedavi olduğu için ama umut etmesi bile güzel karamsar olmaktan.
doktorum korunmayı bırakın deyişini bekliyorum hele bi desin çalışmak sorun değil :kedi:
birde genetik tanı işi ne kadar sürüyor yaptıran varmı???
artık çok sabırsızlnıyorummmmm :kedi:

duygularımın tercümanı :sinifsinif:
inşallah bizimde bebişlerimiz olacak hayırlısıyla :Saruboceq:

kızlar uzun zamandır siteye giriyorum ama yazcak fırsatım olmadı bi hamile haberide benden :lepi: lütfü beye gidiyorum fraxiparin 0.3 sabah akşam dedi coraspin ve folbiol şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider ama iğnelerden kollarım mosmor oldu bunun bi çaresi varmı hamilelerden yardım bekliyorum

canım ne güzel sen muradına ermişsin darısı bizlerin başına..ben zaten bu degerlerden pek anamadım doktora iyice bi sorcam ...rabbim sanada kolaylıklar versin...ama güzeldir ya zorda olsa...canım igneyi hergün mü vuruldun zor oluyor mu canın acıdı mı?bu arada gecmiş olsun o migreni hiç deme bana

gözünaydın allah tamamına erdirsin canım senin pıhtılaşma değerlerin nedir kaç haftalıksın şu an iğnelere ne zaman başladın öğrenir öğrenmezmi
çok mu meraklıyım neCADIARZU

canım bu çok güzel bi haber çok sevindim rabbim tamamına erdirsin şu an ne kadarlık ....:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…