antibiyotik iğnemiz bitti ve maaalesef kültür sonucundan yine enfeksiyon cıktı mafoldumben torbayı takarken mikrop bulasıodur die sondayla idrarı cekildi mafoldumben cok ağladı kızım...cok acı cekti mafoldumben ama allahım beterinden korusun :Saruboceq: margueritecim böbrek usg si cekildi kacak görülmedi.şimdi bu sondayla alınandada enfeksiyon cıkarsa ileri tetkik yapılıcak mafoldumben dualarınıza ihtiyacım var kızlar senağlama :Saruboceq:
canım benim çok teşekkür ederim evet gerçekten erkekler çoğaldı kısmet işte yeterki sağlıklı olsun benim için cinsiyet hiç önemli değil biz adını kaan yada çağan düşünüyoruz şimdilik ama son anda ne olur bilmiyorum
seninde iyi olmana çok sevindim artık kollarının arasında küçük bir melek var allah mutluluğunuzu bozmasın daim etsin bahtıda şansıda hep açık olsun küçük oğluşunun kendinize çok iyi bakın çok öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan
Merhaba canım arkadaşlarım , :1hug:
Bugün kontrolüm vardı ya ...Sizlere haberlerim var...Bebeğimin cinsiyeti belli oldu...Meğer benim canım , küçük bi HANIMEFENDİYMİŞ...kaydirigubbakcemile2 Bi kızım olacak kızlar....Çok heyecanlandım gerçekten...Hala inanamıyorum...Bize önce büyük ihtimalle erkek denmişti ya , o yüzden biraz şaşırdık , ama şaşkınlıktan sonra çok sevindik ,heyecanlandık.. Sanki artık daha kolay hayal kurabiliyorum , gözümde canlandırmaya çalışıyorum ...Minik bi kız aman Tanrım yaa...hihoyyyt Gerçekten çok değişik bi duygu...Sanki herşey benim dışımda gelişiyor , rüya gibi...Allahım kızımıza sağlıcakla kavuşturur inşallah...İkili test sonuçlarımız iyi çıktı Allahıma şükürler olsun... Bir de rahimdeki kan akımına filan bakıldı , ayrıntılı ... Bi sorun yok Allaha şükür :Rahmin yan duvarlarına , sağına soluna bakıldı , akım gayet iyi direnç yok dedi doktor...Asıl kan akımını 20. haftada değerlendirmek gerekiyormuş...Yani aklınızda bulunsun kızlar , benim Ankarada gittiğim hematolog da aynı şeyi söylemişti , 16. ve 20. haftada kan akımını kontrol etmek gerekir demişti...3 lü teste gerek görmediğini söyledi , ikili sonucu iyi çıktığı için , bir de ikili 3 lüye göre daha güvenilir dedi...Sulu akıntı normalmiş , aynen internette okuduğum gibi şu dönem sulu akıntı normal ilerleyen dönemde kıvamı artar dedi ...
İşte böyle kızlar , ben de en kısa zamanda isteyen arkadaşlarımdan böyle haberler duyarım inşallah... Allahım tüm arkadaşlarıma kısmet eder inşallah aynı duyguları...Herkesi öpüyorum...Hepinizden iyi haberler bekliyorum , sevgiler....
funda ,papatya,hummu,ravza canlarım
bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama insanlığımız gereği inş herşey yolunda gidecek bende bu yaz hamile kalmak istiyorum
gelecek sene bebeğimle geçirmek istiyorum
öyle güzel moral veriyorsunuz ki hepinizeçoook teşekkür ediyorum
zaman geçmiyor ya bir türlü bu aşamada papatyacım dediğin gibi bu dönemi sabırla geçirmem gerek
funda haklısın olacaktır benimde bebeğim umudumu yitirmemem gerek
ravza evet canım troid çıktı demek sendede var canım az çalışıyor sanırım fazla yüksek değil ama ilaç kullanmam gerek
aslında ben drlara kızıyorum ilk gebelikte kalp atışı durunca araştırmaları gerek ama maalesef bu ülkede insan hayatı çook ucuz hem o zaman anlaşılır bizlerin psikolojısı bozulmaz hemde yıllarımıza malolmaz
dün seren serengili izledimde üç bebeğini kaybetti ya hala umudum var bende anne olacağım diyor o bile bana güç verdi inanırmısınız onada dua ettim allahım bu kadınada bebek ver diye
hastaneye gittiğimde tüp bebek için 3. denemesini yapan bir kadınla muhabbet ettik canım ya 20binlira harcadım diyor devlette hakkı dolmuş üçüncüyü özelde deneyecekmiş onada dua ettim allahım onada bebek ver diye
bebeği olamayan kadınlara çok üzülüyorum artık tanıyım tanımayım dua ediyorum onlarında bebeği olsun diye
kızlar ya ben iyi değil miyim yoksa ?
içimi döktüm biliyorum hepiniz benim hissettikleri hissediyorsunuz biraz tercüman olayım duygularımıza dedim hepinizi öpüyorum
ha birde bunları bu şekilde yüzyüze birine anlatsam ağlamaya başlıyorum o yüzden anlatamıyorum ve ayrıca karşımdakinin de bana acımasını istemiyorum belkide ondandır aman neyse pazar pazar ne dertlenmişim ben yaaaa
canım benm....derdini bööle rahatlıkla anlatabilmek bile buyuk basarıdır buyuk bir adımdır biliyormusun...kafan rahatlar için ferahlar..tabi anlayana...dediğin gibi anlattığğın insan sana acıyan gözlerle bakınca daha fena oluo insan...offf ...sen bööle anlatınca hep gözümün önüne eski fgünlerim gelio...inanıyorum bir gün sende eski günlerim die söz edicek bu yazdıklarından..allahımdan hayırlsıını sağlıklısını istiyorum senin için...
celenim biliyorsun sende bana yardımcı oldun allah senden razı olsun canım evladına acil şifalar diliyorum dularımdasın sende herzaman allahım kimseyi çaresiz bırakmasın öptüm canım cemremide senideŞeniz
çinko ne işe yarıyor canım???
ve diğer tavsiyeleride söylemen mümkün müdür??
bende sabırsız hamile kalmayı bekleyenlerdenim de :kedi:
Canım dua etmez olur muyum , daha mesajını okurken başladım içimden dua etmeye ...Tüm kalbimle diliyorum canım , inşallah bu ay , olmadı öteki ay hamilelik haberini alıp çok sevineceğiz... Sonra haberlerini alıcaz , kalp atımını alışın , cinsiyetini öğrenişin , arada telaşlı soruların olacak...Herşey çok güzel olacak inşallah...Çok öpüyorum canım...papatya süreyya,
teşekkür ederim önerin için... daha önce sizin yazışmalarınız üzerine ben de gidip çinko almıştım ama daha sonra hamilelikte problem oluyor diye bir yerde okuyunca kullanmaktan vazgeçmiştim, ya hamileysem diye.. böyle böyle 7 aydır kullanmadım. ama yarından itibaren kullanacağım.. bu ay senin iki tavsiyene de uyacağım. bakarsın uğurlu gelirsin bana..dua eder misin benim için bu yaz hamile kalayım, hayırlısıyla... daha fazla beklemek istemiyorum artık.... ilgin için teşekkür ederim canım.. sevgiyle öpüyorum güzel annemizi...
Celencim , teşekkür ederim canım ...Cemrenin o tatlı gülüşünden başka bişey olmasın yüzünde ..Rahatsızlığına çok üzüldüm , inşallah gelip geçecek annesi , Allah başka şey göstermesin...Bak kızım da , Allah acil şifa versin Cemre ablama diyor... Çok öpüyorum canım...papatyacım şimdi marguerite nin mesajında okudum yazdıklarını..cok cok svindim..allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin minik prensesi..rabbim onu gördüğmüz görmediğmiz butun kötülükleden korusun..tabi butun kuzularıda...allahım acılarını göstermesin...
Canım dua etmez olur muyum , daha mesajını okurken başladım içimden dua etmeye ...Tüm kalbimle diliyorum canım , inşallah bu ay , olmadı öteki ay hamilelik haberini alıp çok sevineceğiz... Sonra haberlerini alıcaz , kalp atımını alışın , cinsiyetini öğrenişin , arada telaşlı soruların olacak...Herşey çok güzel olacak inşallah...Çok öpüyorum canım...
merhaba fransiyum,
çinko hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. papatyasüreyye ve mumamu kullanmıştı. işe yarıyor sanırım..
burdaki arkadaşların diğer tavsiyeleri, öncelikle hamileliği kafaya takmamak, yumurtlama günlerini hesaplamadan adetin bittikten sonra mümkünse her gün çalışmak.. her gün çalışma işi uymuyor bizi :bbo: ama çinkoya başladım bugün.. en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle... sevgiyle..
funda ,papatya,hummu,ravza canlarım
bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama insanlığımız gereği inş herşey yolunda gidecek bende bu yaz hamile kalmak istiyorum
gelecek sene bebeğimle geçirmek istiyorum
öyle güzel moral veriyorsunuz ki hepinizeçoook teşekkür ediyorum
zaman geçmiyor ya bir türlü bu aşamada papatyacım dediğin gibi bu dönemi sabırla geçirmem gerek
funda haklısın olacaktır benimde bebeğim umudumu yitirmemem gerek
ravza evet canım troid çıktı demek sendede var canım az çalışıyor sanırım fazla yüksek değil ama ilaç kullanmam gerek
aslında ben drlara kızıyorum ilk gebelikte kalp atışı durunca araştırmaları gerek ama maalesef bu ülkede insan hayatı çook ucuz hem o zaman anlaşılır bizlerin psikolojısı bozulmaz hemde yıllarımıza malolmaz
dün seren serengili izledimde üç bebeğini kaybetti ya hala umudum var bende anne olacağım diyor o bile bana güç verdi inanırmısınız onada dua ettim allahım bu kadınada bebek ver diye
hastaneye gittiğimde tüp bebek için 3. denemesini yapan bir kadınla muhabbet ettik canım ya 20binlira harcadım diyor devlette hakkı dolmuş üçüncüyü özelde deneyecekmiş onada dua ettim allahım onada bebek ver diye
bebeği olamayan kadınlara çok üzülüyorum artık tanıyım tanımayım dua ediyorum onlarında bebeği olsun diye
kızlar ya ben iyi değil miyim yoksa ?
içimi döktüm biliyorum hepiniz benim hissettikleri hissediyorsunuz biraz tercüman olayım duygularımıza dedim hepinizi öpüyorum
ha birde bunları bu şekilde yüzyüze birine anlatsam ağlamaya başlıyorum o yüzden anlatamıyorum ve ayrıca karşımdakinin de bana acımasını istemiyorum belkide ondandır aman neyse pazar pazar ne dertlenmişim ben yaaaa
kusura bakma canim anca cevap yazabiliyorum gunlerdir uykusuzum o yuzden migrenim tutmus bir turlu gecmiyor benim yaramaz bugunlerde biraz huysuz uyutmuyor beni
soruna gelince benim doktorumun demesine gore en dusuk seviyedeymis sorunum evet bu topikteki herkesin kan pihtilasmasi var benimki de faktor II protrombin 20210 ben hamileligim boyunca 0.4 luk igne kullandim sadece igne arti birsey yok ve cok sukur muradima erdim darisi senin ve diger can dostlarimin basina olsun insallah opuyorum seni :1hug:
kızlar uzun zamandır siteye giriyorum ama yazcak fırsatım olmadı bi hamile haberide benden :lepi: lütfü beye gidiyorum fraxiparin 0.3 sabah akşam dedi coraspin ve folbiol şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider ama iğnelerden kollarım mosmor oldu bunun bi çaresi varmı hamilelerden yardım bekliyorum
kızlar uzun zamandır siteye giriyorum ama yazcak fırsatım olmadı bi hamile haberide benden :lepi: lütfü beye gidiyorum fraxiparin 0.3 sabah akşam dedi coraspin ve folbiol şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider ama iğnelerden kollarım mosmor oldu bunun bi çaresi varmı hamilelerden yardım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?