Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin benim protrombin heterozigot ama ben 2 yıl önce derin ven trombozu geçirdim yani toplardamar tıkanıklığı düşük yapmadım yani hiç denememiz olmamıştı belki olsaydı düşük yapıcaktım ama rahatsızlığımla beraber nedenin genetik olduğunu anlamış olduk şu an 11 haftalığım iğneye öğrenir öğrenmez başladım 4+3 günlükken zaten coraspin ve folbiolu 2 aydır kullanıyodum şu an için bi sorun yok ancak yinede sürekli aklım bebişte acaba kanım yeterli sulanıyomu acaba kalbi atıyomu dr agidene kadar günleri iple çekiyorum fraxsiparin 03 ü ben sabah akşam yapıyorum lütfü bey kesinlikle yüksek doz heparin kullanmam gerektiğini söyledi bakalım şimdilik haberler böyle gelişmeleri sizlerle paylaşcam

canım evet bi yerde bizde insanız bizimde annelik gibi bir duyguya sahip olma hakkımız var ve bazen öyle anlar oluyor ki umutsuzluk içine giriyoruz...ama beterin beteri var sonuçta hamile kalabiliyorum ve en önemlisi anne olma gibi bi şansımız var evet biz biraz zorlukla olacagız tadacagız belki bu duyguyu ama rabbim bizimde yüzümüzü güldürcek.senin duygularının aynısını bende yaşıyorum ama hayırlısıyla olcak birbirimizin burda destekcisiyiz gercekten burda aynı koşullarda olupta destek olamız bile bize bi moral.evet bende duygularmı dışardan kimseye belli etmiyorum sonra ayyy yazık diyolar hiç dedirttirmedim ni ye söylettiriyim cogu insan 5 sene korunuyor bende düşünmüyoruz şu an diyorum daha var diyorum.hatta 2. düşügümü hatta hamleligimi kimseye söylemedik bi eşim bi ben ..2. hamileligimde bu durumu bilmiyordum belki yine bişey olur diye gizledik ve oda düştü iyiki dememişim tekrar hamile kalıncada kimseye demiyecem karnım çıkınca ögrensinler asla bu cocuk konuşunda kimseye dışarıya taviz verme bazen oluyor ki komşuların gelinleri doguruyor cocuklarına fazla yanaşıp sevmiyorum bile evet özlemim yok mu cocuga var ama kendi cocuguma bunuda kimse bilmesede olur kafam dik yapacam ben bu cocugu allahın izniyle...sende kararlı ol

canım tebrik ediyorum... inşallah sağ salim kucağına aldığın haberlerinide buralardan okuruz hep beraber... kaç haftalık bebişin ....lütfü bey neye göre fraxiparini sabah akşam verdi merak ettim.... sorunsuz mutlu bir hamilelik diliyorum....

canım tebrik ederim rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın ınsalllah darısı tum ısteyenleree....

]]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERı
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818

smmm06

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak

hummu85
melek76
fransiyum
gülay30

AYYY ANE GÜZEL NıHAYET BıRı UST SIRALARA GEÇTı SMMM06 CANIM AYĞINI ıYıCE SÜRKÜ BıZDE GEÇELıMMM TAKRARA GÖZÜNAYDIN CANIMMMMMM

çok sağol canım şu an bebişim 11 haftalık ben hamile kalmadan öncede lütfü beye gitmiştim benim toplar damar tıkanıklığı geçirdiğim için kesinlikle yüksek doz heparin kullanmam gerektiğini söylemişti hamile kalır kalmaz gel dedi 4+3 günlüklen gittim 0.3 fraxiparin sabah akşam yapıcaksın dedi bende kesin bu şekildemi olmak zorunda dedim açıkcası günde 2 kere biraz zor geldi lütfü bey daha önce geçirmiş olduğum rahatsızlığın çok ciddi olduğunu ve bunun için önlem olarak bu şekilde almam gerektiğini söyledi açıkcası lütfü beye çok güveniyorum ancak soru sormasan hiçbişey söylemiyo okonuda biraz sıkıntı yaşıyorum sürekli herşey yolundamı diye soruyorum aklıma gelenleri soruyorum ama içim rahat etmiyo sanırım güvenmekten başka çarem yok sanırım sende lütfü beye gidiyosun nasıl memnunmusun bende çok bi tahlil istemedi hiç ilerleyen haftalarda istiyomu sen doğumu hacettepedemi yapıcaktın benim için erken ama aslında bende hacettepe istiyorum ama çok fazla ilgilenemeyecekse orda mesada olabilir diyorum ama tercihim hacettepe özel hastanelere pek güvenim yok

smmm06 tebrik ederim. ne güzel bir haber.. Allah tamamına erdirsin..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizim için de dua etmeyi unutma..

Merhaba Arkadaşlar,
Bende heterozigot hastayım. Ankarada yaşamaktayım ve konusunda uzman tavsiye edebileceğiniz Hemotolog doktoruna ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Özel de olabilir)

Smmm06 gözün aydın arkadaşım
mevlam hayırsıyla kucağına almayı nasip etsin
inşallah bizlerde mutlu haberlerimizi veririz en kısa zamanda
dualarınızı esirgemeyin ne olur....

sevgili smmm06 lütfü beyin az konuşmasından bende bi zamanlar çok şikayet etmiştim .... ama çözümü buldum... muayneye gitmeden önce ajandama aklıma ne takılıyorsa hepsini not alıyorum.... ult. bitip odasına geçince tek tek hepsini soruyorum... sağolsun her sorduğum soruya hiç sıkılmadan cevap veriyo....bende içim rahat bir şekilde dışarı çıkıyorum....

doğuma kendisinin gireceğini söyledi.... hacettepede ameliyat gününde kendisi tarih verdi.... bunun ne kadar para istiyor yada isteyecekmi henüz bilmiyorum... ama yeterki gelsin ne istiyosa razıyız zaten.... bende bi ara mesa hastanesini çok düşünmüştüm ama bebekte herhangi bir sorun olursa tam teşekküllü bir hastanede olmak daha mantıklı geldi bize....o yüzden lütfü bey girsede girmesede biz hacettepeye karar verdik....

şu anda 25+3 günlük hamileyim....ilk öğrendiğim andan itibaren lütfü beye gidiyorum.... bugüne kadar bir kere 24. hafatadaki kontrolümde tahlil istedi.... tam kan , tam idrar ve şeker yüklemesi yapıldı....çpk şükür hepsi iyi çıktı... sanırım doğuma kadar bi daha istemicek....gelişmelerden yine haberdar ederim seni...

sonuyokcum yazdığım ilk satırdan son satıra kadar sanki şu anki ruh halimi yazmışsın seni gerçekten çok iyi anlıyorum dua dan başka çaremiz yok veren de O alan da boynumuz kıldan ince kader inş. bizlerde bebeğimizin gelişimini sağlıklı sıhhatli doğumlarını burdan paylaşırız.hayırlısı ...bu arada ben evhamlı olarak bir soru sorayım :uhm:sana ve diğer arkadaşlara bu gün diş tedavisine başladım inş. bugün film felan çekildim halişle yarında 20 lik dişim çekilcek bugün adetimin 3. günü adetten sonra bu çekildiğim filim felan zararı olmaz değilmi ben bayan evham elimde değil işte:kedi: ...bu arada celencim yavruna acil şifalar dilerim ..smmm06 bebeğin hayırlı olsun ...hepinizi öpüyorum..Şeniz

Sevgili smmm0607 , çok tebrik ederim canım...Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla ..Kızlar bakın ravza yla başladık , smm06 nin haberini aldık...Tutukluk bitiyor...Artık ardarda güzel haberler alıcaz , çalıkuşu , kahvelokum , sonuyok ve diğer arkadaşlar...İnşallah Yarabbim...Herkes dua etsin...

Merhaba Arkadaşlar,
Bende heterozigot hastayım. Ankarada yaşamaktayım ve konusunda uzman tavsiye edebileceğiniz Hemotolog doktoruna ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Özel de olabilir)
Canım , ben Hacettepenin Hematoloji bölüm başkanı Osman Nuri Özcebeye gitmiştim..Bizim gibi pıhtılaşma sorunu olan hamile hastaları var...Özellikle iğne dozuna karar verme konusunda hematoloğa gitmek çok iyi oluyor...Gitmek istersen muayenehane telefonu : 0 312 468 48 00

06EE canım gerçekten bu kadar evham iyi değil biliyorsun olacakla öleceğin önüne geçilmez derler
ama adetini daha 3. günüymüş bişey olmaz benim bir arkadaşım gebe olduğu nu bilmeden ağır ilaçlar almış ama nurtopu gibi bir oğlu oldu birde nette bir yazı okudum doğa bize gebe olduğumuzu haber vermeden önce yaptığımız hiçbir şey bebeği etkilemiyormuş yani günün geçmeden hiçbişeyden korkma bence

papatyam tşk dualarımız inş kabul olur ne kadr içtenlikle dua ettiğinizi biliyorum allahım hepimizin muradını versin

bugünlerde kafama şunlar takılıyor çokmu melankoli oldum yoksa sizlerde böylemi oldunuz bilemiyorum ama ben pıhtılaşmayı öğrendikten sonra çok düşünür oldum benimde bebeğim olacakmı sağlıklı bir gebelik ve ardından sağlıklı bir çocuğum olacakmı ya olmazsa eşime haksızlıkmı ediyorum onun baba olmasına engelmiyim ayrılsak dahamı iyi olur ve buna benzer birçok soru düşün düşün deliriyorum sanki ayrılsam ne yaparım nasıl bi hayatım olur falan filan sizlerdede oldumu bu yoksa tek benmiyim böyle
bu aralar dra çok gidiyorum psikoloğuda araya sıkıştırsammı acaba yoksa kendiliğinden geçermi
yada ben umutsuz vakamıyım bana hiçbirşey kar etmezmi sizler ne dersiniz yazmak istedim hiç olmazsa sizlerle paylaşayım kimseyle paylaşamıyorum bunları eşimle bile

sevgili smmm06 gözün aydın allah sağ salim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım allah isteyen herkese versin bu yolda oyalamasın ne mutlu sana ama herşeyi evham etmemeye çalış ne kadar başarırsın bilmiyorum biraz zor ama bebeğin için önemli bu ......... kollarının mosmor olduğunu söylemişsin benimde kollarım çok morardi hatta şişti sertleşti bizde bacaktan vurmaya başladık inan koldan daha iyi o kadar morarmıyor bence sende bacağa geç bu arada kolunu dinlendirirsin istersen yine kola geçersin ben nerdeyse 2 ay oldu bacağa geçeli kola falan geçmeyi düşünmüyor çok rahat oluyor tekrar tebrik edirim canım allah mutluluğunuzu daim etsin bozmasın

kızlar bu arada eserizmirdende hiç ses seda yok unuttu bizi galiba ne zamandır girmiyor pcye acaba nasıl şimdi en son biraz rahatsızdı doktora gidecekti ondan sonra bir haber alamadık inşallah iyidir

iyiyim fundacım sağolasın....artık yavaş yavaş geri sayıyorum ... daha bebeğime hiç bişey almadım korkumdan... bu aralar alsammı acaba diye düşünüyorum.....25. haftadayım....bazen inanamıyorum bu haftalara kadar geldiğime....

sen nasılsın... aramızda sanırım bir ay vardı... alışveriş yapmaya başladınmı...yanlış hatırlamıyorsam seninde erkekti dimi...inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız....bekleyen tüm arkadaşlara hergün hergün yürekten dua ediyorum... o yollardan hepimiz geçtik....inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağı minik beişlerlerle dolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…