funda ,papatya,hummu,ravza canlarım
bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama insanlığımız gereği inş herşey yolunda gidecek bende bu yaz hamile kalmak istiyorum
gelecek sene bebeğimle geçirmek istiyorum
öyle güzel moral veriyorsunuz ki hepinizeçoook teşekkür ediyorum
zaman geçmiyor ya bir türlü bu aşamada papatyacım dediğin gibi bu dönemi sabırla geçirmem gerek
funda haklısın olacaktır benimde bebeğim umudumu yitirmemem gerek
ravza evet canım troid çıktı demek sendede var canım az çalışıyor sanırım fazla yüksek değil ama ilaç kullanmam gerek
aslında ben drlara kızıyorum ilk gebelikte kalp atışı durunca araştırmaları gerek ama maalesef bu ülkede insan hayatı çook ucuz hem o zaman anlaşılır bizlerin psikolojısı bozulmaz hemde yıllarımıza malolmaz
dün seren serengili izledimde üç bebeğini kaybetti ya hala umudum var bende anne olacağım diyor o bile bana güç verdi inanırmısınız onada dua ettim allahım bu kadınada bebek ver diye
hastaneye gittiğimde tüp bebek için 3. denemesini yapan bir kadınla muhabbet ettik canım ya 20binlira harcadım diyor devlette hakkı dolmuş üçüncüyü özelde deneyecekmiş onada dua ettim allahım onada bebek ver diye
bebeği olamayan kadınlara çok üzülüyorum artık tanıyım tanımayım dua ediyorum onlarında bebeği olsun diye
kızlar ya ben iyi değil miyim yoksa ?
içimi döktüm biliyorum hepiniz benim hissettikleri hissediyorsunuz biraz tercüman olayım duygularımıza dedim hepinizi öpüyorum
ha birde bunları bu şekilde yüzyüze birine anlatsam ağlamaya başlıyorum o yüzden anlatamıyorum ve ayrıca karşımdakinin de bana acımasını istemiyorum belkide ondandır aman neyse pazar pazar ne dertlenmişim ben yaaaa
kızlar uzun zamandır siteye giriyorum ama yazcak fırsatım olmadı bi hamile haberide benden :lepi: lütfü beye gidiyorum fraxiparin 0.3 sabah akşam dedi coraspin ve folbiol şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider ama iğnelerden kollarım mosmor oldu bunun bi çaresi varmı hamilelerden yardım bekliyorum
kızlar uzun zamandır siteye giriyorum ama yazcak fırsatım olmadı bi hamile haberide benden :lepi: lütfü beye gidiyorum fraxiparin 0.3 sabah akşam dedi coraspin ve folbiol şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider ama iğnelerden kollarım mosmor oldu bunun bi çaresi varmı hamilelerden yardım bekliyorum
canım tebrik ediyorum... inşallah sağ salim kucağına aldığın haberlerinide buralardan okuruz hep beraber... kaç haftalık bebişin ....lütfü bey neye göre fraxiparini sabah akşam verdi merak ettim.... sorunsuz mutlu bir hamilelik diliyorum....
çok sağol canım şu an bebişim 11 haftalık ben hamile kalmadan öncede lütfü beye gitmiştim benim toplar damar tıkanıklığı geçirdiğim için kesinlikle yüksek doz heparin kullanmam gerektiğini söylemişti hamile kalır kalmaz gel dedi 4+3 günlüklen gittim 0.3 fraxiparin sabah akşam yapıcaksın dedi bende kesin bu şekildemi olmak zorunda dedim açıkcası günde 2 kere biraz zor geldi lütfü bey daha önce geçirmiş olduğum rahatsızlığın çok ciddi olduğunu ve bunun için önlem olarak bu şekilde almam gerektiğini söyledi açıkcası lütfü beye çok güveniyorum ancak soru sormasan hiçbişey söylemiyo okonuda biraz sıkıntı yaşıyorum sürekli herşey yolundamı diye soruyorum aklıma gelenleri soruyorum ama içim rahat etmiyo sanırım güvenmekten başka çarem yok sanırım sende lütfü beye gidiyosun nasıl memnunmusun bende çok bi tahlil istemedi hiç ilerleyen haftalarda istiyomu sen doğumu hacettepedemi yapıcaktın benim için erken ama aslında bende hacettepe istiyorum ama çok fazla ilgilenemeyecekse orda mesada olabilir diyorum ama tercihim hacettepe özel hastanelere pek güvenim yok
sonuyokcum yazdığım ilk satırdan son satıra kadar sanki şu anki ruh halimi yazmışsın seni gerçekten çok iyi anlıyorum dua dan başka çaremiz yok veren de O alan da boynumuz kıldan ince kader inş. bizlerde bebeğimizin gelişimini sağlıklı sıhhatli doğumlarını burdan paylaşırız.hayırlısı ...bu arada ben evhamlı olarak bir soru sorayım :uhm:sana ve diğer arkadaşlara bu gün diş tedavisine başladım inş. bugün film felan çekildim halişle yarında 20 lik dişim çekilcek bugün adetimin 3. günü adetten sonra bu çekildiğim filim felan zararı olmaz değilmi ben bayan evham elimde değil işte:kedi: ...bu arada celencim yavruna acil şifalar dilerim ..smmm06 bebeğin hayırlı olsunfunda ,papatya,hummu,ravza canlarım
bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama insanlığımız gereği inş herşey yolunda gidecek bende bu yaz hamile kalmak istiyorum
gelecek sene bebeğimle geçirmek istiyorum
öyle güzel moral veriyorsunuz ki hepinizeçoook teşekkür ediyorum
zaman geçmiyor ya bir türlü bu aşamada papatyacım dediğin gibi bu dönemi sabırla geçirmem gerek
funda haklısın olacaktır benimde bebeğim umudumu yitirmemem gerek
ravza evet canım troid çıktı demek sendede var canım az çalışıyor sanırım fazla yüksek değil ama ilaç kullanmam gerek
aslında ben drlara kızıyorum ilk gebelikte kalp atışı durunca araştırmaları gerek ama maalesef bu ülkede insan hayatı çook ucuz hem o zaman anlaşılır bizlerin psikolojısı bozulmaz hemde yıllarımıza malolmaz
dün seren serengili izledimde üç bebeğini kaybetti ya hala umudum var bende anne olacağım diyor o bile bana güç verdi inanırmısınız onada dua ettim allahım bu kadınada bebek ver diye
hastaneye gittiğimde tüp bebek için 3. denemesini yapan bir kadınla muhabbet ettik canım ya 20binlira harcadım diyor devlette hakkı dolmuş üçüncüyü özelde deneyecekmiş onada dua ettim allahım onada bebek ver diye
bebeği olamayan kadınlara çok üzülüyorum artık tanıyım tanımayım dua ediyorum onlarında bebeği olsun diye
kızlar ya ben iyi değil miyim yoksa ?
içimi döktüm biliyorum hepiniz benim hissettikleri hissediyorsunuz biraz tercüman olayım duygularımıza dedim hepinizi öpüyorum
ha birde bunları bu şekilde yüzyüze birine anlatsam ağlamaya başlıyorum o yüzden anlatamıyorum ve ayrıca karşımdakinin de bana acımasını istemiyorum belkide ondandır aman neyse pazar pazar ne dertlenmişim ben yaaaa
Canım , ben Hacettepenin Hematoloji bölüm başkanı Osman Nuri Özcebeye gitmiştim..Bizim gibi pıhtılaşma sorunu olan hamile hastaları var...Özellikle iğne dozuna karar verme konusunda hematoloğa gitmek çok iyi oluyor...Gitmek istersen muayenehane telefonu : 0 312 468 48 00Merhaba Arkadaşlar,
Bende heterozigot hastayım. Ankarada yaşamaktayım ve konusunda uzman tavsiye edebileceğiniz Hemotolog doktoruna ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Özel de olabilir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?