sevgili smmm06 gözün aydın allah sağ salim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah çok sevindim canım allah isteyen herkese versin bu yolda oyalamasın ne mutlu sana ama herşeyi evham etmemeye çalış ne kadar başarırsın bilmiyorum biraz zor ama bebeğin için önemli bu ......... kollarının mosmor olduğunu söylemişsin benimde kollarım çok morardi hatta şişti sertleşti bizde bacaktan vurmaya başladık inan koldan daha iyi o kadar morarmıyor bence sende bacağa geç bu arada kolunu dinlendirirsin istersen yine kola geçersin ben nerdeyse 2 ay oldu bacağa geçeli kola falan geçmeyi düşünmüyor çok rahat oluyor tekrar tebrik edirim canım allah mutluluğunuzu daim etsin bozmasın
06EE canım gerçekten bu kadar evham iyi değil biliyorsun olacakla öleceğin önüne geçilmez derler
ama adetini daha 3. günüymüş bişey olmaz benim bir arkadaşım gebe olduğu nu bilmeden ağır ilaçlar almış ama nurtopu gibi bir oğlu oldu birde nette bir yazı okudum doğa bize gebe olduğumuzu haber vermeden önce yaptığımız hiçbir şey bebeği etkilemiyormuş yani günün geçmeden hiçbişeyden korkma bence
papatyam tşk dualarımız inş kabul olur ne kadr içtenlikle dua ettiğinizi biliyorum allahım hepimizin muradını versin
bugünlerde kafama şunlar takılıyor çokmu melankoli oldum yoksa sizlerde böylemi oldunuz bilemiyorum ama ben pıhtılaşmayı öğrendikten sonra çok düşünür oldum benimde bebeğim olacakmı sağlıklı bir gebelik ve ardından sağlıklı bir çocuğum olacakmı ya olmazsa eşime haksızlıkmı ediyorum onun baba olmasına engelmiyim ayrılsak dahamı iyi olur ve buna benzer birçok soru düşün düşün deliriyorum sanki ayrılsam ne yaparım nasıl bi hayatım olur falan filan sizlerdede oldumu bu yoksa tek benmiyim böyle
bu aralar dra çok gidiyorum psikoloğuda araya sıkıştırsammı acaba yoksa kendiliğinden geçermi
yada ben umutsuz vakamıyım bana hiçbirşey kar etmezmi sizler ne dersiniz yazmak istedim hiç olmazsa sizlerle paylaşayım kimseyle paylaşamıyorum bunları eşimle bile
oh be reisdevrim, ne güzel yazmışsın.. benzer şeyleri ben de yazmayı düşünmüştüm sonuyok a ama işlerin yoğunluğundan fırsat bulamamıştım.. sonuyok, üzülme, sıkma canını, olucak sonunda..
reisdevrim daha sabah düşünmüştüm, nerdesin diye.. ara ara ses et, seni görmeyince üzülüyorum...
Canım , ben Hacettepenin Hematoloji bölüm başkanı Osman Nuri Özcebeye gitmiştim..Bizim gibi pıhtılaşma sorunu olan hamile hastaları var...Özellikle iğne dozuna karar verme konusunda hematoloğa gitmek çok iyi oluyor...Gitmek istersen muayenehane telefonu : 0 312 468 48 00
özledim tabi...
iyiyim.. bu aralar ev değiştirme telaşı var.. onunla uğraşıyoruz.. banka kredisinde sorun çıktı.. canım sıkkın biraz.. hazır diyoruz kafa dağılmışken arada hamile kalıversem.. güya düşünmüyorum ya :)
senin geri sayım başlamış... hadi hayırlısı... heyecanla bekliyorum sonucu..
amin canım inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz geçen gün bacağa geçelim dedik ama cesaret edemedim sanki daha çok acıycakmış gibi geldi ama bugün seni dinliycem akşamki iğnemi bacaktan yapıcam lütfü beye lasonil sürebilirmiyim diye sordum morluklar için tabi kullan dedi şimdi onu kullanıyorum biraz morlukları aldı gibi sende deniyebilirsin benim bide çok bulantım çok oluyo sizdede oldumu istifra şeklinde değilde sürekli bi bulantı şeklinde sizinde olduysa nasıl önlem aldınız ve kaçıncı haftada geçti
iyiyim fundacım sağolasın....artık yavaş yavaş geri sayıyorum ... daha bebeğime hiç bişey almadım korkumdan... bu aralar alsammı acaba diye düşünüyorum.....25. haftadayım....bazen inanamıyorum bu haftalara kadar geldiğime....
sen nasılsın... aramızda sanırım bir ay vardı... alışveriş yapmaya başladınmı...yanlış hatırlamıyorsam seninde erkekti dimi...inşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız....bekleyen tüm arkadaşlara hergün hergün yürekten dua ediyorum... o yollardan hepimiz geçtik....inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin kucağı minik beişlerlerle dolar....
reisdevrim demek gün sayıyorsun inşallah bombayı haftaya patlatısın bende burdan konfeti yollarım ne dersin inşallah hamilesindir canım büyük bir heyecanla bekliyorum güzel haberini allah herkesin dileğini versin çok öpüyorum seni dualarımız seninle
MARGUARİTA VE LAL nasıl gidiyor annelik valla benim gecem gündüzüm belli değil yardımcımda yok. YİĞİT uyanık olduğunda ya emiyor ya ağlıyor .maşallah herşey yolunda ama çok zormuş akşamları 3 saat uykuyla duruyorum.gazı çok oluyor sizinde öylemi. 43 gün olduk hala düzelmedi.anne sütü veriyorum sadece .
canlarım moralım bozuldu bıraz...seker yukleme testı yaptırdım.50 grlık.yuksek cıktı.1 saat sonrakı olcum 161.nolcak sımdı bakalım...varmı aranızda bu dururmu yasayan hıc?(((
ah kızlar ahhhh keşke bizde bebişlerimizi kucağımıza alabilsekte hiç uyumasak rağzıyım(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?