Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

amin canım inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz geçen gün bacağa geçelim dedik ama cesaret edemedim sanki daha çok acıycakmış gibi geldi ama bugün seni dinliycem akşamki iğnemi bacaktan yapıcam lütfü beye lasonil sürebilirmiyim diye sordum morluklar için tabi kullan dedi şimdi onu kullanıyorum biraz morlukları aldı gibi sende deniyebilirsin benim bide çok bulantım çok oluyo sizdede oldumu istifra şeklinde değilde sürekli bi bulantı şeklinde sizinde olduysa nasıl önlem aldınız ve kaçıncı haftada geçti

canlarım gunaydın...su an seker yukleme testi için glukozlu suyumu ıctım uslu uslu saatımı beklıyorum :) ınsallah ıyı cıkar...
sızlerde ne var ne yok...?

bu aralar ıyı takıp edemıyorum ınternet yuzunden. cemrecık duzelmısmı? gebelerımızden herkes ıyımı kızlar? kendınıze ve bebıslere ıyı bakın olurmu?

offffffffff yavrum yaaaaaaaaa ne zamandır girmiyodum burayı gaflettt, dalalettttttt, hatta hıyanettttt basmış bacımmmmmmmmm:1ninca:sırnaşık şey işlerim çok yoğun bu aralar yazamasam bile sizi takip ediyorum yazdıklarınızı okuyorum ama gülüm senin şu yazdıklarına dayanamadım cevap veriyim dedimyasakkelime hayatta herşey bizler için canım ya mutlu olduğumu anlar kadar üzüntülü zamanlarımızda tabiki olucak acısıyla tatlısıyla yaşamıyomuyuz hayatı dimi. ama bu kadar karamsar olma canım kendini strese sokmaktan başka hiç bir işe yaramaz bu çünkü sonuçta herşey olucağına varır. hem eşine haksızlık yaptığını falanda nerden çıkardın. onun çocuğu olmasaydı sen onu bırakırmıydın çocuğu olmuyo diye:uhmeki sırf bebek uğruna onsuz bir hayat düşünebilirmiydin. tabiki anne olmak bir bebeğinin olması insan hayatında çok güzel ve önemli şeyler ama buna sahip oluncaya kadarda elinde sahip olduklarının değerini bilmeden üzülmek ve dertlenmek nedenbana sorarsan insan kendi kendinin doktoru olmalı. kendi kendini telkin etmelisin. pozitif bakmalısın ve hayatın diğer güzelliklerinin tadini çıkarmalısın beklediğin o en büyük güzellik gelene kadartamammı canım.

oh be reisdevrim, ne güzel yazmışsın.. benzer şeyleri ben de yazmayı düşünmüştüm sonuyok a ama işlerin yoğunluğundan fırsat bulamamıştım.. sonuyok, üzülme, sıkma canını, olucak sonunda..
reisdevrim daha sabah düşünmüştüm, nerdesin diye.. ara ara ses et, seni görmeyince üzülüyorum...

Kahvem lokumummmmmkaydirigubbakcemile5özledinizmi beniiiiiikaydirigubbakcemile3canımcım çok yoğunum inan bana dellinicem laelaelaelaelaeben artık bu iş yerinde inan bana-tatlicadiarzu-vallahi sıcaklada hiç çekilmiyo çalışmak bunalıyorum iyice. ya bir hamile falan kalsamda raporu alıp yatsam aşağıya lülülülülülüvalla dün tam 21. gün derken adet oluyorum sandım yine dedim erken adet olucam bu ayda tutmadı diye üzülürken çok acık kahve gelen akıntı kesildi yine beyaza döndü. yani dün öğle arası bir kez akıntı şeklinde çok açık kahve geldi ondan sonra bitti. hayırlısı bakalım şimdi adetime 8 gün var merakla bekliyorumhihoyyytbu ay kocişle bayağı çalıştıkŞenizamaaaaa 14.gün de dahil olmak üzere 12,13,14. günlerde biraz çalışamadıkCADIARZUnolcak bakalım bekliyorum bu ayşakkıdısen naptın gülüm iyisin dimikaydirigubbakcemile5

özledim tabi...
iyiyim.. bu aralar ev değiştirme telaşı var.. onunla uğraşıyoruz.. banka kredisinde sorun çıktı.. canım sıkkın biraz.. hazır diyoruz kafa dağılmışken arada hamile kalıversem.. güya düşünmüyorum ya :)
senin geri sayım başlamış... hadi hayırlısı... heyecanla bekliyorum sonucu..

Merhaba Arkadaşım,
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim hemen bir randevu alıp doktor bey ile görüşmeye gideceğim..

ay canım benim bende burda sizle sohbetlerimizi özlüyorum inan banakaydirigubbakcemile5 aynı sorunları paylaştığımız için kendime daha yakın hissediyorum sizleri:1hug:yanlış anlamadıysam banka kredi falan evmiiiii aldınızzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyyt:hooray:nhayırlı uğurlu olsunn inşallah güle güle oturun . valla düşünmüyoken hamile kalıver bacım düşününce zor oluyo beni biliyosunkaydirigubbakcemile3 güzelim benim geri sayım başladı ama pek sanmıyorum:umursamaz: hayırlısı bakalım duaa edin nooooooooolurrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:

inşallah canım hayırlısıyla o günleride görürüz sağlıklı bir şekilde lasolin kullanıyorum ama benim cildim çok hassas olduğu için dokunduğun yer morarıyor canım benimde bulantım çok oluyordu istifar etmiyodum ama sürekli bulanıyordum az az hafif şeyler yedim et tavuk kokusundan tiksindim yiyememiştim şimdi azar azar yemeye başladım sende sık ve azar azar ye mümkün olduğu kadar ağır yiyecekler yeme çok aç kalma aç kaldıkçada miğde bulanıyor tuzlu kraker birde mısır gevrekleri varya onda dene işe yarıyor sevdiğin şeyleri yediğin zaman daha az miğden bulanıyor çünkü severek yiyorsun benimki 13. 14. haftada geçti ama arada yine oluyor normalmış hormondan kaynaklı olduğu için sevgiler canım :icecream:

canım bende bir şey almadım her çocuğa iyi gelmez diyorlarya bir an niyetleniyorum sonra duruyorum nasıl olsa alınacak bugün yada 2 ay sonra farketmez sonuçta doğmadan giydiremeyeceğim işte böyle kendimi avutup duruyorum ama bebek mağazalarının önünden geçerken bakınmadan geçemiyorum hep hevesim kursağımda geri dönüyorum olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsunlarda gerisi önemli değil ...........

gerçekten çok zor bir süreç geçiriyoruz her anımız bile acaba diyoruz allah hepimize sabır versin allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah dualarım hepimiz için sonuçta hamile kalsakta sorunlar bitmiyor
küçük cemre bile kaç aylık oldu sorun bitmiyor allah herkese sağlık sıhhat versin celencim sanada allah kolaylık versin en kısa sürede düzelsin küçük cemremiz o benim umudumdu onun sayesinde karar verdim hamileliğe onun gibide ekim bebeği olacak inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

reisdevrim demek gün sayıyorsun inşallah bombayı haftaya patlatısın bende burdan konfeti yollarım ne dersin inşallah hamilesindir canım büyük bir heyecanla bekliyorum güzel haberini allah herkesin dileğini versin çok öpüyorum seni dualarımız seninle

canım bilmiyorumki dedimya önemli günlerde çalışamadık bu ay diye tam emin olamiyo insan o yüzden. ama inan çok isterim bana konfeti göndermeni:dance: dün öğlen hafif bir akıntım oldu. çok ama çok açık kahve gibiydi. tamam dedim adet oluyorum yine 21. günde erkenden oldum diye üzülmüştüm birde biliyomusun bu ay gerçekten üzüldüm boşa gitti emeklerim diye ama ondan sonra hiç bir akıntım olmadı hatta bugün sarıya dönmüştü akıntı. bende şaşırdım ve yeniden ümitler yeşermeye başladı:CüvCüvfff gülüm yaaa dua edin nolur artık bizde o haberi verebilelim:Saruboceq:

ah canim ya nasil gitsin ayniyiz valla bizde pek uyumuyoruz geceleri birkac gundur ama gunduzleri iyiyiz sadece bu gece biraz uyudum keyfim yerine geldi valla uykusuzluktan surekli migrenim tutuyor napicami sasirdim bende bide gelen giden cok allah yardimcimiz olsun umarim kisa zamanda duzelirler opuyorum senide bebiside kib :1hug:

papatyacim gozunaydin olsunnnnn ayy cok sevindim kizin olacagina hep erkek haberleri vardi bugunlerde dogru soyluyon biraz denge bozulmustu aman saglikli olsunlarda dengede biraz bozulsun demi onemli degil opuyorum senide minik kizinida kib

canlarım moralım bozuldu bıraz...seker yukleme testı yaptırdım.50 grlık.yuksek cıktı.1 saat sonrakı olcum 161.nolcak sımdı bakalım...varmı aranızda bu dururmu yasayan hıc? (((

canlarım moralım bozuldu bıraz...seker yukleme testı yaptırdım.50 grlık.yuksek cıktı.1 saat sonrakı olcum 161.nolcak sımdı bakalım...varmı aranızda bu dururmu yasayan hıc? (((

Canım hiç merak etme...Genelde 50 gr lık şeker yüklemesi yüksek çıkıyor...Doktor 100 gr.lık olanını yaptırtıyor sonra...Genelde 2. yüklemede normal çıkıyor...bir çok tanıdığıma ve bana böyle olmuştu...Hiç merak etme canım bebeğin çok sağlıklı...

ah kızlar ahhhh keşke bizde bebişlerimizi kucağımıza alabilsekte hiç uyumasak rağzıyım(((

Canım benim , bak senden bu ay ikiz haberi bekliyorum ona göre... Sonra hiç uyuyamayacaksın ama...Melek demişti diyeceksin :)) Tabikide hepimizin bebekleri olacak sağlıkla...Önce buna inanıcaz sonra bol bol dua edicez...Bir sürü bebişlerimiz olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…