Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım umutlandırmak istemiyorum ama hatırlarsan benimde öle olmuştu detimden önce kahverengi bi akıntı gelmiş sonra kesilmişti daha sonrada kandan tahlil yaptırmıştım hadi canım işaallah sendende mutlu haberi alırız :lepi:ŞenizŞeniz

sidocum canım kafaya takma benimde 142 ya da147 çıktı. 100 lük bile yaptırmadı bana doktorum. normal dedi. ama yaptıranlarda da 100 lük normal çıkıyor genelde. sakın kendini strese sokma bişey çıkmaz bak görürürsün

İyi akşamlar arkadaşlar
Ben hamile olduğumu öğrendim, henüz çok küçük, üç haftalık.
Doktorum iğneye başlamak için günüm gelmeden test yaptırmamı istemişti.
Şimdi artık hergün bir bebe aspirini, bir tane 0.2 clexane, 1 elevit kullanacağım.Listeye de ekledim kendimi.
Yarın ilk iğnemi olacağım.
Allahım inşallah herkese hamile kalmayı da, sağlıkla kucağına almayı da, güzel günlerde büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı ( en son hali )

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot----------------------------------------------------- 0.2 clexan+aspirin+2.5 mg deltacortril+folicplus+b vitamini (lupus hastası)

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------????

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot--------------------------------bebek aspirini+elevit + 0.2 clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(alarahan) mthfr677 heterozigot...haşimato troid------------------------------------------------------------------------------------------------------------------????

Evet kahvelokumcum, aslında bu kadar küçükken öğrenmek de iyi değil.ınsan stres oluyor ama doktorum şüphelendiğin ay testini yaptır gel demişti.
O nedenle çok erken öğrendim.
Henüz keseyi de göremedik, doktorum bugün bişe var gibi ama net göremiyorum.
10 gün sonra tekrar gel görürüz dedi.
ınşallah bir acı tecrübe daha yaşatmaz allahım bana da başkalarına da.

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin sakin ol canım bende çok küçükken öğrendim kalp atışını bile çok sonra duyduk bu yüzden kendine sıkıntı etme her şeyin en iyisini düşün kötü bişeyler getirme aklına her şey güzel olur işallah ŞenizŞeniz:teytey::teytey:

Sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşaallah ......

dinamiss gözün aydın canım benim..... inşallah hiç bişey olmayacak bebişine.... bende ilk öğrendiğimde daha günüm bile geçmemişti.... 3+6 günlüktü bebeğim... ne kese vardı ne bişey....5.5 haftalıkken keseyi 7 haftalıkken kalp atışını duyduk.... kalp atışını duyana kadar zaman zor geçer bilirim ama sen elinden geldiğince sakin olmaya çalış arkadaşım.....bütün tedbirleri aldıktan sonra gerisi allaha kalmış....

Arkadaşlar kendime bir hediye aldım :) Akik taşından bir bilezik...Kan dolaşımını düzenliyormuş ve damar sertliğini gideriyormuş...Hatta hamilelik döneminde hem annenin hemde bebeğin sağlığı için akik taşı öneriliyormuş...Ben şöyleee dört koldan önlem almaya başladımda :)))

selvihan nerelerdesin canım... uzun zamandır yazmıyosun merak ediyorum....fırsat buldukça iyi haberlerini yaz bizi merakta bırakma...

DıNAMıSShayırlı olsun bebişin ohh be uzun zamandır hamile haberi alamıyorduk
ohh be açıldınız hadi bakalım bu hızla durmak yok topikte herkes hamile kalana kadar
tabi bende ama şu tedavim bitmedi gitti ya bi an önce bitsede kurtulsam hayırlı bebişler versin rabbim hepimize geç olsun güç olmasın canlarım öptüm hepinizi

--------------------------------------------------------------------------------

]]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERı
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler[

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
smmm06
dinamis

]üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
nisanurhak
hummu85
melek76
fransiyum
gülay30

ohh beee ıkı arkadsımız daha ust sıralara terfi etti bakalım sıra kimde rabbim hepımızın kucaklarını doldursun inşalaahhh DıNAMıSSS GÖZÜNAYDIN CANIM RABBıM KUCAGINA ALAMYIDA NASıP ETSıNNNN......

Son düzenleme:

ay canım benimm insallah hamissindir lekelenmen olduysa vardır bişeyy hadiii müjdeli haberi verrr......

Nisaaaaa canım insallah rabbim bizede nasip edecek en kısa zamnda üzülmek yok stresss yokkkk........

allah tamamına erdirsin canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…