Kahvem lokumummmmmkaydirigubbakcemile5özledinizmi beniiiiiikaydirigubbakcemile3canımcım çok yoğunum inan bana dellinicem laelaelaelaelaeben artık bu iş yerinde inan bana-tatlicadiarzu-vallahi sıcaklada hiç çekilmiyo çalışmak bunalıyorum iyice. ya bir hamile falan kalsamda raporu alıp yatsam aşağıya lülülülülülüvalla dün tam 21. gün derken adet oluyorum sandım yine dedim erken adet olucam bu ayda tutmadı diye üzülürken çok acık kahve gelen akıntı kesildi yine beyaza döndü. yani dün öğle arası bir kez akıntı şeklinde çok açık kahve geldi ondan sonra bitti. hayırlısı bakalım şimdi adetime 8 gün var merakla bekliyorumhihoyyytbu ay kocişle bayağı çalıştıkŞenizamaaaaa 14.gün de dahil olmak üzere 12,13,14. günlerde biraz çalışamadıkCADIARZUnolcak bakalım bekliyorum bu ayşakkıdısen naptın gülüm iyisin dimikaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar arada bir yeni arkadaşları ekliyorum ve sayfayı güncelliyorum...Liste bayağı uzadı...Marguerite ve kahvelokum dışında herkeste mthfr geni var ...Zaten doktorum kadınların yüzde kırkında mthfr heterozigottur demişti...
DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ ( en son hali )
(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine
(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???
(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan
(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???
(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane
(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???
(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???
(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane
(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine
(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol
(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)
(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin
(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane
(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)
(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane
(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin
(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane
(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????
( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------????
(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)
(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????
(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot--------------------------------bebek aspirini+elevit + 0.2 clexane
(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)
(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )
(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????
(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????
(alarahan) mthfr677 heterozigot...haşimato troid------------------------------------------------------------------------------------------------------------------????
Evet kahvelokumcum, aslında bu kadar küçükken öğrenmek de iyi değil.İnsan stres oluyor ama doktorum şüphelendiğin ay testini yaptır gel demişti.
O nedenle çok erken öğrendim.
Henüz keseyi de göremedik, doktorum bugün bişe var gibi ama net göremiyorum.
10 gün sonra tekrar gel görürüz dedi.
İnşallah bir acı tecrübe daha yaşatmaz allahım bana da başkalarına da.
listeye tedavi şeklimi ekledim :)
Evet kahvelokumcum, aslında bu kadar küçükken öğrenmek de iyi değil.İnsan stres oluyor ama doktorum şüphelendiğin ay testini yaptır gel demişti.
O nedenle çok erken öğrendim.
Henüz keseyi de göremedik, doktorum bugün bişe var gibi ama net göremiyorum.
10 gün sonra tekrar gel görürüz dedi.
İnşallah bir acı tecrübe daha yaşatmaz allahım bana da başkalarına da.
Nasıll yani , hamilemisin :)))) Ben hamile olduğunu kaçırdım mı yoksa yeni bir haber mi ?
yok canım ya, nerde..
tedavi şekilleri listesi bahsettiğim...daha önce söylememişim, yeni dikkatimi geçti..gerçi bi ilacı da yazmayı unutmuşum zaten ama uzamasın daha fazla :)
canım bilmiyorumki dedimya önemli günlerde çalışamadık bu ay diye tam emin olamiyo insan o yüzden. Ama inan çok isterim bana konfeti göndermeni:dance: Dün öğlen hafif bir akıntım oldu. çok ama çok açık kahve gibiydi. Tamam dedim adet oluyorum yine 21. Günde erkenden oldum diye üzülmüştüm birde biliyomusun bu ay gerçekten üzüldüm boşa gitti emeklerim diye ama ondan sonra hiç bir akıntım olmadı hatta bugün sarıya dönmüştü akıntı. Bende şaşırdım ve yeniden ümitler yeşermeye başladı:cüvcüvfff gülüm yaaa dua edin nolur artık bizde o haberi verebilelim:saruboceq:
İyi akşamlar arkadaşlar
Ben hamile olduğumu öğrendim, henüz çok küçük, üç haftalık.
Doktorum iğneye başlamak için günüm gelmeden test yaptırmamı istemişti.
Şimdi artık hergün bir bebe aspirini, bir tane 0.2 clexane, 1 elevit kullanacağım.Listeye de ekledim kendimi.
Yarın ilk iğnemi olacağım.
Allahım inşallah herkese hamile kalmayı da, sağlıkla kucağına almayı da, güzel günlerde büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?