Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Günaydın kızlar.
Hepinize güzel dilekleriniz, güzel temennileriniz için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkürler:)
Gerçekten hem tedirginim elimde değil, hem de çok mutlu...
Sanki giden bebeğim geri gelmiş gibi geliyor bana:)

Allahım inşallah hepimize bebeğini kucağına almayı, sağlıkla büyütmeti nasip eder.

dinamis canımmmmmm günaydınnnnnnnnn gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))) şimdi okudum ve yeni öğrendim ya inan çok mutlu oldum senin adına :)) tedirginliiğini inan bana bizden daha iyi kimse anlayamaz sana şimdi her ne kadar sakin ol desekte için kıpır kıpırdır eminim:))) ama inşallah mutluluk kıpırtıları olarak devam eder ve bebişinin minik kıpırtılarıyla da daha da güçlenerek gümbür gümbür bir heyecan ve neşe dolu hamilelik geçirirsin canım benim. bizlerede dua et olurmu bende geri sayıma başladım. adete tam bir hafta kaldı. ben kanda baktırmak istemiyorum biraz daha umutla beklemek daha güzel geliyo bana. zaten pazartesi öğlen evde çok hafif bir akıntı geldi çok açık kahveydi tamamdedim adet oluyorum. bir moralim bozuldu anlatamam hem 22. gün derken dedim yine erken adet oluyorum hemde bu ay bir kaç gün kaçırsakta çok çalışmıştık gitti çalışmalarım dedim:))) daha önce adet olmalarımda bu kadar üzülmezdim sanırım artık bebek istiyorum:)) hoş ondan sonra bir daha akıntı gelmedi bakalım bugün adetin 24. günü bekliyorum hayırlısı dua edin olurmu

canım iç çamaşırımda gördüm çok açık kahveydi daha sonrada gelmedi birşey zaten. yoksa ben adetimi bekliyorum diye psikolojikmen normal akıntıyı kahvemi gördüm acabakaydirigubbakcemile3 ay valla hamile oluncaya kadar ayrı stres, hamile kaldıktan sonra ayrı stres napcaz biz böyle bacımmmmm-tatlicadiarzu-

ay canım benimm insallah hamissindir lekelenmen olduysa vardır bişeyy hadiii müjdeli haberi verrr......

Nisaaaaa canım insallah rabbim bizede nasip edecek en kısa zamnda üzülmek yok stresss yokkkk........

yavrum beni gaza getirmeyin delikafadulden şimdi siz böyle dedikçe acaba ben akıntının rengini yanlışmı gördüm diyorum manyakmıyım neyim laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-delikafaduldenvalla olurda bu ay hamileysem çok dua ettiniz ondan bilicem gerçekten bak şaka demiyorum bu seferkaydirigubbakcemile5bir ara sizi güldürttüm diye pek bir dua almıştım burdakaydirigubbakcemile3devam edin bacılarım 7 gün daha duaya devam edin tutmuş olsun bu ay yoksa valla çalışmayı tekrar gözüm almıyo 2 günde bir Şenizne banyo kaldı ne bornozzzzzz:roflol:nede uykuuuumirmirmirmir

Günaydın reisdevrim:)

Canım benim ilk hamileliğimde de adet tarihinden önce hafif bi kahverengi akıntı gelmişti, yerleşme kanamasıdır demişti herkes.
ınşallah seninki de öyledir canım.
ınşallah güzel haberi en kısa zamanda alırsın:)

Bir de bu iğneyi olan arkadaşlara bir sorum olacak.
Siz bunu kendi kendinize yapmayı nasıl öğrendiniz?
Ben de öğrenmek istiyorum, çünkü hergün hergün bir yere gidip yaptırmak çok yorucu olur ve maalesef evime ve de işyerime öyle çok yakın bi yer yok.

günaydın tatlummmmzemuszemus

valla güzelim beni öyle motive ettinizki şuan midem bulanıyo kasığımın bir tarafında ara ara batma gibi sancı oluyo gögüslerim sızlıyo yani kısacası psikolojik olarak garanti hamileyimmmmmkaydirigubbakcemile3delikafadulden ama tabi fizyolojik olarak bunların hepsi fos çıkabilir bilemiyorum-tatlicadiarzu-:roflol:

dinamis tatlum bu hafif dediğin akıntı bir keremi olmuştu. eğer öyleyse yine benkesin hamileyim dermişimmmmmmsırnaşık şeylülülülülülü

dinamiscim bu arada bu iğneyi millet kendi yapmıyo sanırım kocişlerine yaptırıyo diye biliyorum ben. bir kaç kere seninle gelsin iğne vurulmaya ona öğretsinler o vursun insan kendi kendine batıramaz gülüm iğneyi ya( ha bu arada ben burdan küçük küçüknotlar almıştım hani hamile kalınca bende kendime iğneyi vurursam diye. bak sana yazıyım bacım. benden önce sana kısmetmiş:)) bu bilgiler:))

iğne bacaktan, koldan ve göbekten vuruluyo bi kerem:))
sonraaaa eğer bacaktan vuracaksan ayaktayken kolunu aşağıya doğru bırak. parmak uçlarının değdiği yerlere iğneyi yap.. yada oturduğun zaman dizden 4 -5 parmak yukarı ve yukardanda 4-5 parmak aşağıya yumuşak ön üst bacak kısmına iğneyi yap. iğneyi vurduktan sonra kolonyalı pamukla üzerine hafifçe bastırarak ovala ki böylece kanamasın ve morarmasın:)) olduki morardı onunda çaresi varrrrr:))) lasonil kremm sürrrr:)))

sonra canım baktınki bacaktan sıkıldın yada o sütun gibi bacaklar mosmor oldu kalasa döndü şişti:))) geçelim göbeğeeee:)) göbek deliğinden 4 parmak tutup sağına veya soluna vurucaksın iğneyi. sonra baktınki bir zaman sonra göbek şişti davul gibi oldu o zaman geç kolaaaaa:)) kolun arka kısmından doğru yukarıdan 4 parmak tutup o kısımlara çakıyosun iğneyi:)) nasıl canım dersime iyi çalışmışmıyımmm:)))

ayyy canım rabbim gönlüne göre versin ne diyimm biliyosun bizi bazen psikolojik olarak kandırıyo bünyemiz bizi sen rahat ol ne umutsuzluga kapıl ne de cok umutlu ol biliyorum cok zor bi durum sabah ılk kalktıgımda hemen goguslerimi kontrol ediyorum acı varmı acı..:)basım doner acaba hamılemıyım mıdem bulanır acaba mı yani hamile olana kadar butun belırtıler hamileliğe yorulur kız hatta bi keresinde cubuğa yüz kere baktım acaba çizgileri yanlış görüyorummu diye biz hamile kalan kadar bebek doğurana kadar kafayı sıyıracaz... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin emeklerimizi karşılıksız bırakmasın dualarım senınle ve butun hamıle olama k isteyenlerleee opt canımmmm

Ayyy benim kocam asla iğne yapamaz ki, adam iğne, kan ya da dişçi lafını duydu mu tansiyonu çıkıyor.
Kızlar gerçekten abartmıyorum ciddi ciddi yapamaz, ben de isteyemem ondan, çünkü bu korkusunu yıllardır biliyorum.
Yok yok ben korkmam ama kendim öğrenmeye çalışacağım artık ne yapayım.

Bu arada bilgiler için çok teşekkürler reisdevrimcim.

günaydın kızlarrrr biz geldik artık tatilimiz bittii.. işe başladım ama artık ofiste de işlerimi hafiflettim bir süre daha devam edeyim sonra izne ayrılmayı düşünüyorum artık 6 ayım bitti..

Dinamis canım çok sevindim yaa nasıl mutlu oldum.. allah sağlıklı bir gebelik ve sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin

Dinamis canım ben ilk zamanlar klinikte yaptırıyordum birgün doktorum eşime nasıl vurulacağını iyice anlattı eşim yapıyo bana..resim eklemeyi beceremiyorum bende iğne vuruluş yerlerini gösteren bir resim var..doktorum vermişti bana.. özelden mail adresini verirsen gönderebilirim veya buradan nasıl ekleyebilirim resmi onuda söyleyebilirseniz buradan gönderebilirim..

ee biz yokken umarım herkesin keyfi yerinde ve sağlıklısınızdır.

celen(cemre) ,şen (pelinsu),redrose,tuğçe8,hıfzıys,yaren76,lal82(ege),güneş,muamu(yiğit),melin(ali eren)
eftalyasu,margureite(azat)
selvihan ,sido,nazlı_03,sılaya,bkale,marguarite,funda 1980,papatya süreyya,gelgit,eserizmir ,ecesem
zeynepsz,sevda80,cancer,ravza1818,smmm06
umut_sevgim(sibel)
çimen3,alarahan,çalıkuşu,kahvelokum,sonuyok,umut7,nilüferşahh,reisdevrim37,hatice0666,cherry76(nuray),roselenda,nisaa,06EE,umutluyuz,Rapunzell_82,shadowe,nisanurhak,hummu85,melek76,fransiyum,gülay30

hepinizi çok çok öpüyorum..
yeni annelerimiz;bebişlerle iyi keyifli saatler geçiriyordur umarım..
hamile arkadaşlar; allah hepimize sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin.
bebek bekleyenler; canlarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olsun sizlerede

canım bak benim eşimde öyleydi.. evde parmağım kesilse kaçar giderdi dayanamazdı bakamazdı bile..
ilk zamanlar zorla kliniğe götürdüm hep ikimiz gittik.. yanımdan ayırmadım ve hep hemşire koluma iğneyi yaparken bak iyice öğren diyordum.. ben nerdeyse 1 ay klinikte yaptırdım iğnelerimi..sonra doktoruma gidince iğneyi eşime iyice anlatırmısınız artık eşim yapsın dedim.. doktor iyice eşime anlattı gösterdi..
eşim ilk yaptığında iğneyi çok heycanlıydı çokta korkuyordu ama başka çaremiz yoktu..bebeğimiz için dediğimde yumuşardı hep.. ilk günlerde kolumu tuttuğunda iğneden çok kendi tutuşu acıttı kolumu kaydirigubbakcemile3 ama sesimi çıkarmıyordum öğrensin korkusunu yensin diye.. bir hafta zorlandı korkarak vurdu iğneyi...
ama şimdi iğne saati olunca elinde iğneyle geliyor yanıma ; '' hadi bakalım kol bacak göbek nerden istersin '' diyor...
öğrensin canım bak korkusunu yenecek göreceksin..
ben kendim yapamadım bir türlü halada yapamıyorum eşim yapıyor hep..

Çimennnnn nerelerdesin canımmmm haber alamıyorum bir haftadır senden lütfen haberdar et beni gelişmelerden öpüldün :)

Canım ben yazdım sana mail adresimi, şimdiden teşekkürler broşür için.

Ama ben ya yaptıracak bir yer bulacağım, ya da kendim öğreneceğim. Ya gerçekten bayılıyor benim eşim iğne gördü mü..
Onu sadece evlenmek için kan alırlarken iğne yapılınca gördüm ki o da küçücük bişeydi, daha bana yapılırken fenalaşmıştı...Offf normalde kadınlar dayanamaz ya bizde de tam tersi.

umutsevgim; canım bana kızıcan belki ama sen hamilemiydin benmi yanlış hatırlıyorum gülüm yaaa normal karşıla adete 7 gün varr dermişimi:))

bu arada Meryemcim hoşgeldin canım 6. ayındoldu dimi ne çabuk geçti bizim için ama sana 6 ay 6 yıl gibi gelmiştir kesinlikle dimi:)) duaların için teşekkürler güzelim. eee anlat bakalım yediğin içtiğin senin olsunda tatilde neler yaptın nasıl geçti nereleri gezdinnnnnn. biz burda hala çalışıyoruz sen tatili bitirdin geldin bile. gözümüz yokta hep tatil tatil diyosun hiç anlatmıyosun küsüyoruz hıhhhh:))

merhabalar...
sitenize yeni üye oldum dün forumunuzu okurken gerçekten kendi adıma faydalı bilgiler aldım.
aralık ayında ilk hamileliğim düşükle 6 haftalık iken son buldu.doğal seleksiyon olarak düşünüldü.gelişimi biraz yavaştı.yaklaşık 20 gün önce de ikinci hamileliğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı. yapılan tombofili paneli testi sonucunda mthfr a1298c homozigot mutasyon saptandı.alınan bebekte genetiğe gönderildi.bu ay sonunda sonucu çıkıcak.
bu siteyi görmeden önce açıkçası neden böyle şeyler beni buluyor diye düşünürken şimdi en azından yalnız olmadığımı anladım ve burdaki mutlu sonlara şahit olunca da içimde bir umut ışığı doğdu.en azından tedavi olunabileceğini anladım.
allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah.....

gönderdim resmi canım..
haklısın canım bizimkide öyle ama bence öğrensin sadece bu iğne için değil her an için lazım olacak inanki.. ben ne zaman hastaneye doktora gitsem eşimle gidiyorum.. ilk zamanlar tansiyonu düşerdi kötüleşirdi ama inat ettim hep birlikte gittik..
dediğim gibi ilk zamanlar koldan yapardık iğneyi.. kolumu çok acıtırdı ilaç bazen dışarı çıkardı bazen azıcık kanardı ama öğrendi inanki şimdi ne güzel vuruyor hemen ben yapamıyorum vallahi..

inşallah kolayca öğrenirsiniz sen veya eşin.. bebiş için herşey yapılıyor öğreniliyor.onu düşününce bak herşey kolay olacak

yok ben yanlış hatırlıyorum şimdi aklım başıma geldi sanırım daha hamilelik yok sendede ben gibi dimi biz sadece kafayı sıyıranlar kısmındayızlülülülülülü-tatlicadiarzu-aslında bu listeyi hazırlayan arkadaş varya hani şu yüzü gülenler, gülecek olanlar falan diye listemiz var ya birde oraya kafayı sıyıranlar kısmınımı eklese acaba ne dersin gülümkaydirigubbakcemile3

Haklısın meryemcim inşallah dediğin gibi olur, benim eşim de bu korkusunu yener ama pek umudum yok..
Bugün ilk iğnemi kendi doktorum yapacak, akşam gideceğiz. Bakalım umarım öğreniriz çabucak:)

aramıza hoşgeldin canıma.s.vereliniortakhoş keşke sağlıcakla doğum yapıp bu kan pıhtılaşması çıkmasaydı da aramıza katılmasaydın :sm_confused:ama işte seninde söylediğin gibi yalnız değilsin. burdaki çoğu arkadaş bende dahil en az iki düşük yaptık senin gibi. öncelikle buarada çok geçmiş olsun seni ve duyğularını çok iyi anlıyoruz inan buna. doktor şimdi tedavi olarak ne başladı sana canım. aspirin falan kullanmak gerekiyo biliyosun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…