canım umutlandırmak istemiyorum ama hatırlarsan benimde öle olmuştu detimden önce kahverengi bi akıntı gelmiş sonra kesilmişti daha sonrada kandan tahlil yaptırmıştım hadi canım işaallah sendende mutlu haberi alırız :lepi:ŞenizŞeniz
ay canım benimm insallah hamissindir lekelenmen olduysa vardır bişeyy hadiii müjdeli haberi verrr......
Nisaaaaa canım insallah rabbim bizede nasip edecek en kısa zamnda üzülmek yok stresss yokkkk........
Günaydın reisdevrim:)
Canım benim ilk hamileliğimde de adet tarihinden önce hafif bi kahverengi akıntı gelmişti, yerleşme kanamasıdır demişti herkes.
İnşallah seninki de öyledir canım.
İnşallah güzel haberi en kısa zamanda alırsın:)
dinamis canımmmmmm günaydınnnnnnnnn gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))) şimdi okudum ve yeni öğrendim ya inan çok mutlu oldum senin adına :)) tedirginliiğini inan bana bizden daha iyi kimse anlayamaz sana şimdi her ne kadar sakin ol desekte için kıpır kıpırdır eminim:))) ama inşallah mutluluk kıpırtıları olarak devam eder ve bebişinin minik kıpırtılarıyla da daha da güçlenerek gümbür gümbür bir heyecan ve neşe dolu hamilelik geçirirsin canım benim. Bizlerede dua et olurmu bende geri sayıma başladım. Adete tam bir hafta kaldı. Ben kanda baktırmak istemiyorum biraz daha umutla beklemek daha güzel geliyo bana. Zaten pazartesi öğlen evde çok hafif bir akıntı geldi çok açık kahveydi tamamdedim adet oluyorum. Bir moralim bozuldu anlatamam hem 22. Gün derken dedim yine erken adet oluyorum hemde bu ay bir kaç gün kaçırsakta çok çalışmıştık gitti çalışmalarım dedim:))) daha önce adet olmalarımda bu kadar üzülmezdim sanırım artık bebek istiyorum:)) hoş ondan sonra bir daha akıntı gelmedi bakalım bugün adetin 24. Günü bekliyorum hayırlısı dua edin olurmu
Ayyy benim kocam asla iğne yapamaz ki, adam iğne, kan ya da dişçi lafını duydu mu tansiyonu çıkıyor.
Kızlar gerçekten abartmıyorum ciddi ciddi yapamaz, ben de isteyemem ondan, çünkü bu korkusunu yıllardır biliyorum.
Yok yok ben korkmam ama kendim öğrenmeye çalışacağım artık ne yapayım.
Bu arada bilgiler için çok teşekkürler reisdevrimcim.
Canım ben yazdım sana mail adresimi, şimdiden teşekkürler broşür için.
Ama ben ya yaptıracak bir yer bulacağım, ya da kendim öğreneceğim. Ya gerçekten bayılıyor benim eşim iğne gördü mü..
Onu sadece evlenmek için kan alırlarken iğne yapılınca gördüm ki o da küçücük bişeydi, daha bana yapılırken fenalaşmıştı...Offf normalde kadınlar dayanamaz ya bizde de tam tersi.
ayyy canım rabbim gönlüne göre versin ne diyimm biliyosun bizi bazen psikolojik olarak kandırıyo bünyemiz bizi sen rahat ol ne umutsuzluga kapıl ne de cok umutlu ol biliyorum cok zor bi durum sabah ılk kalktıgımda hemen goguslerimi kontrol ediyorum acı varmı acı..:)basım doner acaba hamılemıyım mıdem bulanır acaba mı yani hamile olana kadar butun belırtıler hamileliğe yorulur kız hatta bi keresinde cubuğa yüz kere baktım acaba çizgileri yanlış görüyorummu diye biz hamile kalan kadar bebek doğurana kadar kafayı sıyıracaz... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin emeklerimizi karşılıksız bırakmasın dualarım senınle ve butun hamıle olama k isteyenlerleee opt canımmmm
merhabalar...
sitenize yeni üye oldum dün forumunuzu okurken gerçekten kendi adıma faydalı bilgiler aldım.
aralık ayında ilk hamileliğim düşükle 6 haftalık iken son buldu.doğal seleksiyon olarak düşünüldü.gelişimi biraz yavaştı.yaklaşık 20 gün önce de ikinci hamileliğim 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtajla sonlandırıldı. yapılan tombofili paneli testi sonucunda mthfr a1298c homozigot mutasyon saptandı.alınan bebekte genetiğe gönderildi.bu ay sonunda sonucu çıkıcak.
bu siteyi görmeden önce açıkçası neden böyle şeyler beni buluyor diye düşünürken şimdi en azından yalnız olmadığımı anladım ve burdaki mutlu sonlara şahit olunca da içimde bir umut ışığı doğdu.en azından tedavi olunabileceğini anladım.
allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?