umutsevgim; canım bana kızıcan belki ama sen hamilemiydin benmi yanlış hatırlıyorum gülüm yaaa normal karşıla adete 7 gün varr dermişimi:))
bu arada Meryemcim hoşgeldin canım 6. ayındoldu dimi ne çabuk geçti bizim için ama sana 6 ay 6 yıl gibi gelmiştir kesinlikle dimi:)) duaların için teşekkürler güzelim. eee anlat bakalım yediğin içtiğin senin olsunda tatilde neler yaptın nasıl geçti nereleri gezdinnnnnn. biz burda hala çalışıyoruz sen tatili bitirdin geldin bile. gözümüz yokta hep tatil tatil diyosun hiç anlatmıyosun küsüyoruz hıhhhh:))
canım göbekli bir tatil çok rahat olmuyormuş onu anladık :)) vallahi bişey yapmadık belekte bir golf otelinde kaldık(golf oynadığımızdan değil ama golf otellerinin bahçesi,alanı yemyeşil çok büyük ve ferah oluyor diye gittik: )
denize girdik,akşamları biraz eğlencelere katıldık.. çoğu zamanda uyudum gün içerisinde otelden dışarı çıkmadık ..
güneşe fazla çıkmadım korktum belki zararlı olur diye hep akşamüstü denize girdim..
doktorum 7.aydan sonra yolculuk yasak deyince bizde erken gittik geldik işte..
evet dediğin gibi canım herkes ay ne çabuk büyüdü bebeeğin diyorlar ama zaman geçiyor işte bir şekilde.
bu arada seni yine keyifli görünce çok sevindim canım
iyi bir dinlenme olmuştur ama doğum öncesi hem artık bir daha iki kişi bu kadar rahat tatil yapamıycaksınızyani allaha şükrediyorum her seferinde sağlıklıyım eşim sağlıklı ve birbirimizi seviyoruz mutlu bir evliliğimiz var o yüzden keyfim yerinde. allah bunların eksikliğini aratmasın diyorum. ama tabi birde küçücük bir junior reisdevrim de olursa ne ala tabikaydirigubbakcemile3 bu aralar hep gözüm kız bebeklerde. karşımada genelde sevimli sevimli kızlar çıkıyo kız çocuğuna çok özeniyorum nedense bu aralar. valla bir olsa ne süslerim onu anası süslü kokoşun teki zaten zemuszemusbenden beter olur kesin:dance:
teşekkürler:)))
evet hergün coraspin ve folik plus kullanıorum gerçi 1 sene kadar pek çocuk düşünmüorum iki tane üstüste düşükten sonra bu travmayı atlatana kadar biraz ara vermem ve moralimi yükseltmem gerekiyor gibi geliyor.ama doktorlar şimdiden başlamanın zararı yok riske atmayalım dediler.gerçi bana söylenen "sadece trombofili paneli ile kesin olarak kan pıhtılaşması sebep oldu diyemeyiz. diğer genetik sonucununda çıkması gerekiyor. hatta babadanda örnek alabiliriz.ancak hepsinin sonucunda kesin birşey söyleyebiliriz" ama yinede biz önlemimizi alalım dediler...
tabi canım yaa en güzeli sağlıklı mutlu bir yuvaya sahip olmak..
inşallah en kısa zamanda gelicek bir bebiş..sağlıcakla hayırlı gelsin inşallah..
bende hep öyle derdim bir aralar ne güzel kızım olsa saçlarını tokalarım elbiseler giydiririm diye.. ama hayırlısı oğlumuzada alıştık artık ..
allahım herkese nasip etsin
geçen gün bir alışveriş merkezine gittik.bücürük marka var bilirsin çocuk kıyafetlerinde. aman allahım o kızlar için yapılan kıyafetleri bir görsen ölürsün müthiş şeyler. o elbiseler minicik minicik etekler, süslü püslü anlatamam sana. uzun uzun gezdim orayı deli gibi sanki hamileyim kızım olucakmışta kıyaffet bakıyorum gibi. ama oğlanlara da çok güzel şeyler var artık. para ve zevk olsun yeter. hem biliyomusun oğlan annesi olmak hep havalı gelmiştir bana.hihoyyyt havan batsın meryemmmcimmmmzemuszemus:sm_cool:
dinamiscim bu arada bu iğneyi millet kendi yapmıyo sanırım kocişlerine yaptırıyo diye biliyorum ben. bir kaç kere seninle gelsin iğne vurulmaya ona öğretsinler o vursun insan kendi kendine batıramaz gülüm iğneyi ya( ha bu arada ben burdan küçük küçüknotlar almıştım hani hamile kalınca bende kendime iğneyi vurursam diye. bak sana yazıyım bacım. benden önce sana kısmetmiş:)) bu bilgiler:))
iğne bacaktan, koldan ve göbekten vuruluyo bi kerem:))
sonraaaa eğer bacaktan vuracaksan ayaktayken kolunu aşağıya doğru bırak. parmak uçlarının değdiği yerlere iğneyi yap.. yada oturduğun zaman dizden 4 -5 parmak yukarı ve yukardanda 4-5 parmak aşağıya yumuşak ön üst bacak kısmına iğneyi yap. iğneyi vurduktan sonra kolonyalı pamukla üzerine hafifçe bastırarak ovala ki böylece kanamasın ve morarmasın:)) olduki morardı onunda çaresi varrrrr:))) lasonil kremm sürrrr:)))
sonra canım baktınki bacaktan sıkıldın yada o sütun gibi bacaklar mosmor oldu kalasa döndü şişti:))) geçelim göbeğeeee:)) göbek deliğinden 4 parmak tutup sağına veya soluna vurucaksın iğneyi. sonra baktınki bir zaman sonra göbek şişti davul gibi oldu o zaman geç kolaaaaa:)) kolun arka kısmından doğru yukarıdan 4 parmak tutup o kısımlara çakıyosun iğneyi:)) nasıl canım dersime iyi çalışmışmıyımmm:)))
Canımmm benim yaaaa.... kıyamam sanaaa....
Nede güzel öğrenmiş herşeyi... İNŞAALLAH hamilesindir ve İNŞAALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...Ayrıca İNŞAALLAH ikizdir veeeee birii kız diğeri erkek.......AMİİİİİİNNNNNNNNN.........
yok ben yanlış hatırlıyorum şimdi aklım başıma geldi sanırım daha hamilelik yok sendede ben gibi dimi biz sadece kafayı sıyıranlar kısmındayızlülülülülülü-tatlicadiarzu-aslında bu listeyi hazırlayan arkadaş varya hani şu yüzü gülenler, gülecek olanlar falan diye listemiz var ya birde oraya kafayı sıyıranlar kısmınımı eklese acaba ne dersin gülümkaydirigubbakcemile3
fundacım nasılsın napıyo bebiş
canım benim sağol iyiyiz teyzesi bugün tekrar gittik doktora gördüm bebeğimi maşallah keyfi yerinde bugün dişçi koltuğuna oturduk azı dişimin birtanesine kanal tedavisi yapılmak zorunda kaldı çok üzüldüm kızlar bir tane daha var onada pazartesi günü gideceğim inşallah bir sorun olmaz çok tedirginim bu kadar zaman uğraşıyoruz o kadar tedavi bir dişimizle baş edemiyoruz doktorum hemen yaptır dişini dedi enfeksiyon bizim için daha riskli diyor hayırlısı o arada doktorum bana normal doğum yapmanda bir sakınca yok dedi çok şaşırdım kızlar türkiyede bir ilk bakalım son onda kara verecekmiş 37. haftada dua edin bana kızlar
siz nasılsınız çok az kaldı ya ben bile büyüdükçe karnımda kıpırdadıkça o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam küçük oğluşunu ve seni öpüyorum kendinize çok iyi bakın yormayın kendinizi havalar çok sıcak opuyorumnanaktana.s.
kızlar yazılarınızı okumaya çalışıyorum ben bu sayfaya daha yeni katıldım
aklım çok karışık
bende protein s değerim 10,10 çok düşük kan pıhtılaşması varmış
birde faktör v mutasyonu ve heterizigot taşıyıcıymışım
ben tahlillerimi özelde yaptırmıştım beni doktorum ege ünüversitesi araştrma hastanesine gönderdi orda tahlillerim tekrar dan yapıldı sonuçlarını almadım ayın 22 sinde alıcam
eşim bana dün akşam sende bunlar varsa doğucak çocuğumuzda pek sağlıklı olmaz dedi morelimi bozdu benim gibi durumda olupta sağlıklı doğum yapan arkadaşlar varmı aranızda
bana yardımcı olursanız sevinirim
,canım benim hiç öyle şey olurmu yaa üzme kendini bak burdaki tüm arkadaşlar da kan pıhtılaşması sorunu var..
birçoğumuz doğum yaptı ,birçoğu yapacak vs vs yani anlayacağın bu işte değerine göre bir takım ilaçlar iğneler kullanıyorsun ve sağlıcakla bebeğine kavuşuyorsun..
allah korusun ters aksi bir durum yoksa..
niye öyle diyorki eşin olmaz öyle şey yaa ..neler neler var dünyamızda rahat ol üzülme..
ne sağlıklı kadınlar var sağlıksız çocukları oluyor bu durumun bunla alakası yokki..
sağlıksız bebek birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabiliyor..
yani ne söyleyeceğimi bilemedim ama fırsat buldukça bu sayfadaki paylaşımlarımızı tüm sayfaları okumaya çalış bak göreceksin neler neler var..
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?