Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım göbekli bir tatil çok rahat olmuyormuş onu anladık :)) vallahi bişey yapmadık belekte bir golf otelinde kaldık(golf oynadığımızdan değil ama golf otellerinin bahçesi,alanı yemyeşil çok büyük ve ferah oluyor diye gittik: )
denize girdik,akşamları biraz eğlencelere katıldık.. çoğu zamanda uyudum gün içerisinde otelden dışarı çıkmadık ..
güneşe fazla çıkmadım korktum belki zararlı olur diye hep akşamüstü denize girdim..
doktorum 7.aydan sonra yolculuk yasak deyince bizde erken gittik geldik işte..

evet dediğin gibi canım herkes ay ne çabuk büyüdü bebeeğin diyorlar ama zaman geçiyor işte bir şekilde.

bu arada seni yine keyifli görünce çok sevindim canım

teşekkürler:)))
evet hergün coraspin ve folik plus kullanıorum gerçi 1 sene kadar pek çocuk düşünmüorum iki tane üstüste düşükten sonra bu travmayı atlatana kadar biraz ara vermem ve moralimi yükseltmem gerekiyor gibi geliyor.ama doktorlar şimdiden başlamanın zararı yok riske atmayalım dediler.gerçi bana söylenen "sadece trombofili paneli ile kesin olarak kan pıhtılaşması sebep oldu diyemeyiz. diğer genetik sonucununda çıkması gerekiyor. hatta babadanda örnek alabiliriz.ancak hepsinin sonucunda kesin birşey söyleyebiliriz" ama yinede biz önlemimizi alalım dediler...

iyi bir dinlenme olmuştur ama doğum öncesi hem artık bir daha iki kişi bu kadar rahat tatil yapamıycaksınız yani allaha şükrediyorum her seferinde sağlıklıyım eşim sağlıklı ve birbirimizi seviyoruz mutlu bir evliliğimiz var o yüzden keyfim yerinde. allah bunların eksikliğini aratmasın diyorum. ama tabi birde küçücük bir junior reisdevrim de olursa ne ala tabikaydirigubbakcemile3bu aralar hep gözüm kız bebeklerde. karşımada genelde sevimli sevimli kızlar çıkıyo kız çocuğuna çok özeniyorum nedense bu aralar. valla bir olsa ne süslerim onu anası süslü kokoşun teki zaten zemuszemusbenden beter olur kesin:dance:

tabi canım yaa en güzeli sağlıklı mutlu bir yuvaya sahip olmak..
inşallah en kısa zamanda gelicek bir bebiş..sağlıcakla hayırlı gelsin inşallah..
bende hep öyle derdim bir aralar ne güzel kızım olsa saçlarını tokalarım elbiseler giydiririm diye.. ama hayırlısı oğlumuzada alıştık artık ..

allahım herkese nasip etsin

benimde birer sene arayla olmuştu düşüklerim .hatta biri kürtajdı. senin daha kısa zaman diliminde olmuş. dediğin gibi biraz zaman vermen senin sağlığın açısından da daha olumlu olur. bu arada yaş kaçtı canım. valla ben 30'uma giriyorum o yüzden çok fazla ara vermek istemediğim için ilk 3 ay korunduktan sonra bırakmıştık korunmayı biliyosun yaşta önemli

geçen gün bir alışveriş merkezine gittik.bücürük marka var bilirsin çocuk kıyafetlerinde. aman allahım o kızlar için yapılan kıyafetleri bir görsen ölürsün müthiş şeyler. o elbiseler minicik minicik etekler, süslü püslü anlatamam sana. uzun uzun gezdim orayı deli gibi sanki hamileyim kızım olucakmışta kıyaffet bakıyorum gibi. ama oğlanlara da çok güzel şeyler var artık. para ve zevk olsun yeter. hem biliyomusun oğlan annesi olmak hep havalı gelmiştir bana.hihoyyyt havan batsın meryemmmcimmmmzemuszemus:sm_cool:

ay canım benimm :1hug:
bakalım artık nasıl bir duyguyuş doğunca daha iyi anlıcam sanırım..
allahım herkese nasip etsin tez zamanda

bende 30 yaşındayım canım inşallah hayırlısı olur.....tabiki yaş önemli ama hakikaten kötü günler geçirdim ve biraz toparlanmam lazım onun için bi süre ara vermekte fayda var diye düşünüorum...

sevgili cucum;
önemli olan sağlık tabi canım birde sanırım kendini hazır hissetmekle ilgili.
hayırlısı olsun inşallah geç olsun amatemiz olsun ve bir daha acılarını yaşatmasın allahım bize.

hayırlı olsun dinamisscim gözün aydın olsunnn
senin adına çok sevindim hemen başlamışsın iğnelere hadi bakalım inşallah sorunsuz atlatırsın sağlıklı bir şekilde
ayyyyyy çok mutlu oluyorum yüzü gülenleri duydukça inşallah güzel haberlerin devamı gelir opuyorumnanaktan

amin inşallah ...
ilgin için teşekkürler diğer sonuçlar çıkınca yine sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak isterim...

Canımmm benim yaaaa.... kıyamam sanaaa....
Nede güzel öğrenmiş herşeyi... İNŞAALLAH hamilesindir ve İNŞAALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...Ayrıca İNŞAALLAH ikizdir veeeee birii kız diğeri erkek.......AMİİİİİİNNNNNNNNN.........

melekcim canım yaa şu cümlelerin sıcaklığına bak yaaaaa:1hug: içten ve samimice yazıldığı o kadar bellikia.s. şu iki cümle bile gözlerim dolmasına yetti desem bana gülermisin:kedi: kan pıhtılaşması hastası olduğumu bilmedin senin yazdığın gibi ikizim olsun biri kız biride erkek olsun diye çok dua ederdim. ama şimdi bir tanesine kanımız yetmiyo diyorum ikisini nasıl besliycez dimidelikafadulden ama elbetteki veren allah ikizi nasip eden allah besliyecek kanıda verir:Saruboceq: bu duaana tüm arkadaşlarımında adına koca bir AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN de ben diyorum gülüm. bu topikteki bütün kızlara allah çifter çifter versin İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHH:Saruboceq: canımıza okunsun günümüzü göstersinler bizedelikafadulden

canım insallah allah soyletmiştir hamiş oldugumu kız o listeyi ben hazırladımmm valla bizim bebekler dogana kadar biz kafayı yiyecez saglıkı bi anneleri olamayacak bence en sabırlı anneler dıye baslık acasam olmazmı :) aman canım ya rabbim yardımcımız olsun o buyuk mucizeyi bizede nasip etsin ne diyimmm

CUCUMMMMM sende hosgeldin aramıza hepimizin ayrı ve üzücü bi hikayesi var ama sonumuz hayırlı olur insallah burdan kucagımız dolu ayrılırız ayy kendımı yarısmacı
hissettim ayyyy haa haa cok komik yaaaa..............

MERYEMMERYEM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDIYORUM RABBİM BEBEGINI SAGLICAKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN HA SABIR COGU GITTI AZI KALDI İNŞALLAHHHHH...........

fundacım nasılsın napıyo bebiş

canım benim sağol iyiyiz teyzesi bugün tekrar gittik doktora gördüm bebeğimi maşallah keyfi yerinde bugün dişçi koltuğuna oturduk azı dişimin birtanesine kanal tedavisi yapılmak zorunda kaldı çok üzüldüm kızlar bir tane daha var onada pazartesi günü gideceğim inşallah bir sorun olmaz çok tedirginim bu kadar zaman uğraşıyoruz o kadar tedavi bir dişimizle baş edemiyoruz doktorum hemen yaptır dişini dedi enfeksiyon bizim için daha riskli diyor hayırlısı o arada doktorum bana normal doğum yapmanda bir sakınca yok dedi çok şaşırdım kızlar türkiyede bir ilk bakalım son onda kara verecekmiş 37. haftada dua edin bana kızlar

siz nasılsınız çok az kaldı ya ben bile büyüdükçe karnımda kıpırdadıkça o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam küçük oğluşunu ve seni öpüyorum kendinize çok iyi bakın yormayın kendinizi havalar çok sıcak opuyorumnanaktana.s.

dinamis gözün aydın canım allah tamamın erdirmeyi nasip etsin sağlıklı sorunsuz bir şekilde canım çok tebrik ederim

selam fundacım iyi olmana sevindim..
canım doktorum banada geçenlerde son anda bakıcaz normal doğumda yapabilirsin demişti.. ama daha önce görüştüğümde sezeryanı düşün demişti..bizimkide son anlarda karar verilecek ama ben artık normal doğumdan korktum nedense yani korkudan ziyade çok istekli değilim bilemiyorum.. ben doktorumun yanımda olmasını istiyorum..normal olursa ebeler olacak bilemiyorum sonuçta bizim özel durumumuz var kan durumu yani

birde bakın ne anlatıcam,geçen hafta dudağımda küçücük bir yara gibi bişey oldu,hani uçuk derler ya öyle neyse iyileşti geçti bu ama kabuk tuttu gibi gece yatarken bir uyandım dudağım inanılmaz kanıyo,eşimle zor durdurduk kanı..
geçende kan vermiştim hemşire pamuk dayandıramadı kana. durmadı..
ordaki bir doktor kan sulandırıcı iğnenin etkisindendir kanın durmaması demişti..

böyle olunca bende normal doğumda kanama sorunum çok olur diye kokrmaya başladım sezeryan istiyorum ama bakalım son haftalarda karar vericez..

allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

kızlar yazılarınızı okumaya çalışıyorum ben bu sayfaya daha yeni katıldım
aklım çok karışık
bende protein s değerim 10,10 çok düşük kan pıhtılaşması varmış
birde faktör v mutasyonu ve heterizigot taşıyıcıymışım
ben tahlillerimi özelde yaptırmıştım beni doktorum ege ünüversitesi araştrma hastanesine gönderdi orda tahlillerim tekrar dan yapıldı sonuçlarını almadım ayın 22 sinde alıcam

eşim bana dün akşam sende bunlar varsa doğucak çocuğumuzda pek sağlıklı olmaz dedi morelimi bozdu benim gibi durumda olupta sağlıklı doğum yapan arkadaşlar varmı aranızda

bana yardımcı olursanız sevinirim

canım benim hiç öyle şey olurmu yaa üzme kendini bak burdaki tüm arkadaşlar da kan pıhtılaşması sorunu var..
birçoğumuz doğum yaptı ,birçoğu yapacak vs vs yani anlayacağın bu işte değerine göre bir takım ilaçlar iğneler kullanıyorsun ve sağlıcakla bebeğine kavuşuyorsun..
allah korusun ters aksi bir durum yoksa..

niye öyle diyorki eşin olmaz öyle şey yaa ..neler neler var dünyamızda rahat ol üzülme..
ne sağlıklı kadınlar var sağlıksız çocukları oluyor bu durumun bunla alakası yokki..
sağlıksız bebek birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabiliyor..

yani ne söyleyeceğimi bilemedim ama fırsat buldukça bu sayfadaki paylaşımlarımızı tüm sayfaları okumaya çalış bak göreceksin neler neler var..

allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

,

çok teşekür ederim canım cevap yazdığın için
allah hepimizin gönlüne göre versin hepimizde sağlılı şekilde bebeklerimiz kucağımıza alırız işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…