merhaba kızlar benimde şubatta bebeğimi aldılar hidrosefali teşhisi nedeniyle sonrada bi çok inceleme yapıldı en sonunda kan pıhtılaşması bulundu şimdi coraspin içiyorum hamile kalıncada iğneye başlayacakmışım bu konuda bilgisi olan varmı ben çok korkuyorum
selam kızlar...kusura bakmayın bakıp cıkıyorum..ii haberleri okuyup mkoral buluyorum...cemremin kültür sonucu şükür ii cıktı...haftasonu grip oldu atlattı şükür.şimdide ben gribim..yıkılıyorum resmen...ama buna şükür kızım ii sağlıklı..rabbim beterinden korusun...
nazlım 28 hoşgeldin ama böyle yapma rabbimin bir bildiği vardır pıhtılaşma düzeyin o kadar yüksek değil ayrıca iyi bile sayılır haline şükretmelisin bende heterozigotum hemde 3 gende bende ilk tahlil sonuçlarımı aldığımda yıkıldım hemen eşimi aradım ağlamaktan telde konuşamadım kafaya taktım kızdım ama hiç olmazsa sebebini öğrendim oraya yöneleceğim allahtan hayırlısını dilememiz lazım allahın taktiri
herşeyin tedavisi var çok şükür eminim sende bebeğini kucağına alacaksın
bir kaç gün takarsın üzülürsün ama geçecek geçmek zorunda derlerya hiçbir acı kalıcı değildir
bizlerde aynı durumdayız bu topicte herkesin kan pıhtılaşması ayrıca başka başka durumlarıda var ek olarak mesela ben kan pıhtılaşması troid var bakalım rahim filmi çektireceğim dua ediyorum rabbim onda bişey çıkmasın bari diye
ama olacak bebeğin ben inanıyorum
eşine söylemeye gelince o senin hayat arkadaşın tabiki ona söyleyeceksin
ayrıca bende senin gibi benim yüzümden eşimde çocuğa hasret kalacak diye düşünürken ya onun bir sağlık sorunu olsaydı ben ona böylemi diyecektim allahın verdiği bişi bu rahatsızlık çocuk yapmak için evlenmedi değilmi kimse herkes birbirini severek evlendi tabi çocuk olsa daha iyi ama olsun olmasın yuvamıza sarılmamız gerek
derdi veren rabbim dermanınıda verir hiç üzülme sakinleş tedavin için hemen işe koyul başa gelince üzülmenin bir faydası olmuyor çareler aramalıyız üzülerek hiçbirşey hallolmaz metanetini koru lütfen kendine iyi bak forumu takip et burda çok faydalı bilgiler bulacaksın
nazlım öncelikle çok geçmişler olsun kayıplar için başın sağolsun hepimizin kayıpları var maalesef benim de 3 kayıbım oldu bende senin gibi günlerden geçiyorum zaman zaman benimde öyle duygu fırtınalarım oluyor.benim teşhisim mthfr homozigot amnioasit metabolizma bozukluğu var,uzman bir doktor rahim ağzı yetmezliği dedi ama kendi doktorum Hacetepe de prof kesinlikle böyle bir şey yok kafandan at bunu dedi.başka doktorlara da sordum onlarda böyle bir şey yok dediler sana bu rahim ağzı yetmezliğiyle ilgili nasıl teşhis konuldu benim son düşüğümde bebeğim su kesesi açıldıktan sonra 40gün daha yaşadı böyle bir şey olsa rahim kabul etmez dediler.lal arkadaşımız burda aynı benim yaşadıklarımı yaşamış şimdi maşaallah oğluna kavuştu kan sulandıcılar v.s kullandı ya kusura bakma uzattım ama bizi bizden başka kimse anlamıyor yine görüşmek üzere...
Günaydın arkadaşlar.
Nazlım çok geçmişler olsun, ama gerçekten de bu sitede o kadar çok problemi olduğu halde doğum yapan kadınlar var ki..Onların öyküleri sana da umut olsun canım.
Lütfen kendini bu kadar üzme, allah çaresiz dert vermesin. İnşallah sende iyi bi doktor gözetiminde sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım.
Fransiyum, Funda1980, Nisaa, Papatyasüreyya tebrikleriniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.
İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi, hamilelik bekleyenler bir an önce hamile kalırlar.
Ben dün ilk iğnemi oldum. Aslında öncesinde çok tedirgindim, nedense çok gözümde büyütmüşüm bu iğne olayını.
Bir de neticede bi ilaç bu, hamilelikte sürekli kullanmanın yan etkisi olur mu diye kendi kendimi yiyordum. Ama ilk iğneyi oldum, doktorumla bi daha görüştüm sanki daha bi rahatladım.
Kendim de öğrenebilirim yapmayı gibi geldi bana, bakalım bu akşam ben yapmayı denicem hemşire bakacak.
Çünkü bunun için polikliniğe gitmek daha bi stresli geliyo bana, sanki kendim yaparsan daha çabuk kabullenicem. Kendi kendime bunu da bi vitamin hapı gibi düşüneyim diyorum.
Umarım güzel haberlerin alındığı, herkes için huzurlu bir gün olsun bugün:)
günaydın kızlarrr
dün akşam kontrolümüz vardı,doktorumuz iyi şeyler söyledi..oğlişimde çok hareketli ve boyu normalden uzunmuş,gayet iyi dedi..
iğne dışında magnezyum,kalsiyum ve kan hapı kullanmaya devam.
birde bu aralar midede yanma vb şeyler görülebilir deyip bir şurup verdi normalde içme ama midende rahatsızlık hissedersen iç dedi.
cuma günü şeker taraması yapılacak.bu konuda tecrübeli anne ve hamilelerimiz biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.
pazartesi tetanoz aşısının 2.sini olucam ,perşembe günüde yine ayrıntılı bir ultrasonda inceleyecek bebişimi..
birde kalp için detaylı bir tarama yapılacakmış onu söyledi.
günde 3 , 4 lt su tüketmeye bak dedi .. benimki 10 lt yi bile buluyordur çok tüketirim suyu zaten..
işte böyleyiz bizz..onun dışında gayet iyi hissediyorum kendimi çok şükür..
Dinamiss canım iyi olmana sevindim.. nasıl bir ağrı kesici ilaç varsa bu iğneyi de öyle düşünmeliyiz..öyle korkulacak bişeyi yok bak sende gördün.. en kısa zamanda kendin veya eşin öğrenin iğneyi canım daha rahat edersin.. biz yapamadık bir türlü uzun bir süre hep kliniğe gittik.. orda kimse senin nazını çekmiyorki hemşire gelip tak diye yapıyo.. en azından kendin veya eşin yaparsa evinde rahat rahat bir ortamda ve ruh halinde yapılır ... allah sağlıklı bir gebelik süreci versin canım..öpüyorum
Nazlım ; canım benim tüm arkadaşlar zaten söylenebilecek şeyleri söylemişler..rahimdeki sorun papatyanın dediği gibi istirahatle ve bir takım önlemler alınarak atlatabileceğin bişey inşallah..
kan pıhtılaşmasına gelince eski sayfalarda hepimizin değerlerinin olduğu bir liste var bak orda neler neler var kabul edelim hiçta umutsuz bir durumumuz yok çok şükür ,kendini üzme yıpratma herşeyden önce psikolojin çok önemli..
bak benim 3 değerim heterezigot.. ben ilk duyduğumda doktorum hamile kalana kadar aspirin kalınca iğne dedi.. aklımın ucundan kötü bir düşünce asla geçmedi hiç umutsuzluğa kapılmadım eşimden başka kimseyede söylemedim.. şuan 6 ayım bitiyor ve herşey yolunda gidiyor.. sana söyleyebileceğimiz en önemli şey sakın kendini üzmemen.. ankaradaki arkadaşlar doktor önermişler zaten sakın ihmal etme ve git doktorunla detaylı görüşmelerini ve izlemen gereken yolu görüş canım..
eşlerimiz bizler kadar olmasada onlarda üzülüyor.. bu konuda eşini de düşünerek onunla konuşabilirsin.. sonuçta vahim bir durumun yokki canım..
allah korusun hiç bebek sahibi olamayacak kadınlarımız var onlar ne yapsın..
bizim önlemi alınabilecek bir sorunumuz var inşallah o önlemde alınırsa sağlıcakla bbeklerimize kavuşabiliriz.. üzme tatlım kendini inşallah ilerleyen günlerde daha da iyi haberlerini alıcaz senin..
diğer kızlarr sizleride çok çok öpüyorummm
canım bu vücudun bebegı ıstemıyo dıyosun ya ne gıbı belırtılerı var dr soyleddı sana vucudun bebegı ıstemıyo dıye uzulme canım ya gunler o kadar cabuk gelıp gecıyokı inş bundan sonraki günlerimiz hep mutlu gecer rabbım hayırlısını ve saglıklısını versinn...
selamlar arkadişler..bi sorum olacaktı,hamile değilim ama olabilirimde,.karışık bitki çayı içiyorum,.bi zararı varmıdır,.artı kan pıhtılaşması sorunumda var maalesefki.yanıtlarsanız sevinirim.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kızlar uzun zamandır siteye giriyorum ama yazcak fırsatım olmadı bi hamile haberide benden :lepi: lütfü beye gidiyorum fraxiparin 0.3 sabah akşam dedi coraspin ve folbiol şimdilik herşey yolunda inşallah sonuna kadar böyle gider ama iğnelerden kollarım mosmor oldu bunun bi çaresi varmı hamilelerden yardım bekliyorum
canım ne güzel sen muradına ermişsin darısı bizlerin başına..ben zaten bu degerlerden pek anamadım doktora iyice bi sorcam ...rabbim sanada kolaylıklar versin...ama güzeldir ya zorda olsa...canım igneyi hergün mü vuruldun zor oluyor mu canın acıdı mı?bu arada gecmiş olsun o migreni hiç deme bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?