Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım burdaki herkesde kan pıhtılaşması var ve iğne kullanıp sağlıklı doğumda yapanlar var ben 12 haftalık hamileyim 5 aydır coraspin folbiol kullanıyorum ve 4+3 günlükten beride iğne kullanıyorum sabah akşam şimdilik herşey yolunda sonuna kadar böyle devam ederse bebeğimi kucağıma alcam başlarda bende çok korkuyodum ama alışıyo insan diğer sayfalarıda okursan daha rahatlarsın

gecmiş olsun canım kız bi iyi olamadınız gitti:) kültür sonuclerını ıyı cıkmasını sevındım canım gözünaydın rabbim tüm bebekleri korusun kendıne cemreye ıyı bak opttt....

çok sağol arkadasım çok sağol aslında bu dediklerinin okadar bilincindeyimki eşim dün gece 1 de eve geldi ve hemen halimden anladı tahlil kagıtlarını eline aldı baktı sorun ne söyle dedi bende anlatmak zorunda kaldım.daha sonra buradan lütfü hocaya giden cok fazla arkadasımız olduğunu söyledim hemen gidelim dedi.ama ben hemen gitmeyelim azcık kafamı toplayım öyle dedim. önümüzdeki hafta tatile gidiyoruz inşş. tatil dönüsü gideceğim lütfü beye umarım iyi olur hersey içimde öyle bi his varki benim bebğim gelecek inanıyorum hemde öyle bi bebekki yasadıklarım hep bi acı anı olarak kalacak.bu kadar cok aglamanın bi mükafatı olacak ben rabbime sığındım

arkadasım inan çok sasırdım eger dediğin gibiyse bu iyi bi haber bence senin için...
benim ikinci gebeliğimde sürekli bebğin sıvısı akıyodu otururken bile leke geliyodu sürekli yatmam gerekiyodu sabahları uyandığımda amniyo sıvı geliyodu 3-5 damla
dr bana sürekli yatacaksın dedi. elimden geldiği kadar yatmaya calıştım.doğumun başladığı günde su kesesi patladı vde suyum geldi ama nasıl bi suuuu ben hiç böyle bişey görmedim ardındanda çok fazla bi kan 3 gün hastanede yattım doğum öyle gerceklesti.dr söylediği rahim yetmezliği dedi makinayla baktı . artık bi dr dediği bi diğerini tutmuyo
bende simdi sürekli ilaçlar kullanıyorum bakalım neler olacak. rabbim hepimize hayırlısını versin innnşşşş

canım cok sağol zaten dünden beri daha iyiym burada sürekli forumu okyorum tekrar tekrar.okadar umut olduki bana . arkadasların gittiği lütfü hocaya eşim götürecek bakalım çok umutluyum. sende hiç ihmal etme iğnelerini bukadar olduktan sonra rabbim veri,ri kolaylığını inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selamlar arkadişler..bi sorum olacaktı,hamile değilim ama olabilirimde,.karışık bitki çayı içiyorum,.bi zararı varmıdır,.artı kan pıhtılaşması sorunumda var maalesefki.yanıtlarsanız sevinirim.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cok sağol hayatım allah razı olsun. yok zaten gideceğim lütfü hocaya ankarada aramadığım dr kalmadı hiç bi dr tam anlamıyla bakmıyo ilgilenmiyo. rahim yetmezliğine bakan hiçmi dr kalmamıs ankarada inan aklım almadı ya bende siteye bi gireyim bakayım kızlaradedim buraya baktım ve derdimin dermanı oldu. tatile gideceğiz inşşş. orada kafamı toplayım öyle lütfü beyle görüşmek istiyorum.forumu sürekli okuyorum zaten benden daha kötü durumda olanları var .allah kimseye aratmasın cok zor ama bunu kabul etmek gerekiyo biliyorum. birde sevindiğim bi nokta vra sebepsiz değil hiç bişey.

evet canım dr söyledi bana istemiyo dedi. okadar kötü tepkiler veriyoki anlatamam. istemiyo bi türlü uyum sağlamıyo bebekle
birde dr um bana dediki kız bebeğe genler uyumsuzluk gösterebilir dedi. erkek bebek doğurduğunda gayet sağlıklı doğurabilirsin dedi yinede allah bilir tabi bakarsın tekrar gebe kalırsam gene kız olur kim bilir.birde genetikteki dr a sordum ben bu kız bebeğe gebeyken genler uyum göstermeyebilirmi bende dedim olabilir dedi.işte simdi bunlarında arastırması yapılıyo bakalım neler cıkacak ben haberdar ederim olaylardan gelişmeleri yazacagım tek tek burdan

canım gebeliğin bi muammadaysa bence tahlil yaptırana kadar içmeni tavsiye etmem içinde ne tür bitkiler var bilmiyoruzki. bu çaylar genelde insanı rahatlatır. ama rahatlatırken birde kasları gevsetir bunuda düşün. bence ara ver süphen varsa gebeliğinden ve dr sormadanda hiç bişey kullanma .biliyosun simdiki gebelikler cok zor geciyo

tebrikler smmm cok sevindim canim allah tamamina erdirsin sorunsuz bir hamilelik gecirirsin insallah a.s.

sagol canim evet zorda olsa cok guzel tabiki
igneyi tabiki hergun vuruldum hayir canim cok acimiyor buna kafani takmaya bile degmez inan hersey igneye kalsa keske sevgilerle optum :1hug:

Kızlar zamanım olmadığından giremiyorum. Okuyamadımda yazılanları uzun zamandır... Benim kan ve idarar tahlillerim normal çıkmadı. Bakalım ne olacak... Sonuçları dr.a gönderdim haber bekliyorum. Idrar tahlilimde lokosit:15-20 çıktı. Kan tahlilimdede ya yüksek sonuçlar ya düşük sonuçlar hiç normal bişi yok.

kızlar hasta olucam galiba(( kahverengi akıntı geldi yine( bu ayda 25.gün derken adet oldum( ooff yaaa iyice sapıttı bir 28 bir 21 şimdide 25((

Reisdevrimcim inan boş umut vermek istemem ama benim de ilk gebeliğimde böyle akıntılarım gelmişti, sonra adet olmamıştım ve hamile olduğumu öğrenmiştim.
Ama eğer seninki böyle değilse, regl başlangıcı ise bile lütfen çok üzülme canım. Biliyorsun adet olamamak da büyük bir sıkıntı, sen en azından adet oluyorsun, demekki vücudunun bir ritmi, düzeni var canım.
ınşallah bu ay olmasa bile Temmuz ayında hamilelik haberini alırsın güzelim.
Ben birazdan çıkıyorum kızlar, birazdan eşim gelip alacak beni, kliniğe gidip ikinci iğnemi olacağım, kendim de öğrenmeye çalışacağım.
Öpüyorum hepinizi, iyi akşamlar:)

iyi akşamlar canım:))) hayırlısı bakalım ya ben hamilelikten ziyade bu adet zamanlarım şaştı diye üzülüyorum bir kısalıyo bir uzuyo sapıttı iyice(( sanada iyi iğne yemeler bakalım:))

sevgili nazlım 28; aramıza hoş geldin.... acı tecrübeler sonucunda burdasın ama inanki bunddan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin... bu topic insanın aklını başaka yerlere götürüyor ve huzurla dolduruyor inan..... fırsatın varsa taaa 1. sayfadan itibaren oku derim.... ben kan pıhtılaşması sorunum olduğunu öğrendiğimde ilk sayfadan itibaren okumuşltum....yalnız olmadığımı , aynı sorunları yaşayan çok fazla kadının olduğunu görünce biraz olsun rahatlamıştım... şimdi ise alıştım herşeye...artık kendimi her normal hamileden farksız hissediyorum....kullandığım iğneler , ilaçlar sanki her hamilelikte olması gereken rutin bişeymiş gibi geliyo artık....

bende lütfü beyin hastalarındanım.... şu anda 26 haftalık hamileyim.... lütfü beye gidinceye kadar o kadar çok prof.a gittimki ankarada hepsi ayrı telden çalıyor....en son lütfü beyde karar verdik ve sanırım doğru seçimi yaptık.....rahim ağzı yetmezliği sorunum yok ama her kontrolde buna bakıyor .... en son kontrolümde temmuz ayında tatile gideceğimi ve o ayda 7. ayın içinde olacağımı denize girip giremeyeceğimi sormuştum.... lütfü beyde rahim ağzın kapalı, bebek yukarda bu şartlarda doğuracağın güne kadar yüzebilirsin çokta faydalı olur demişti....

lütfü beye ilk gittiğinde kendini çok mutlu ve umutlu hissedeceksin .... son derece pozitif ve rahat bir insan... anne adyının psdikolojik olarak rahat olması tedavinin yarısıdır demişti.... nazçizane fikrim tatilden önce git muayneye sonrada tatile çık..... tatilin çok daha huzurlu geçecektir buna eminim... ama yinede karar senin ve eşinin tabiiiii....

lütfü beyle ilgili küçük bir hatırlatma yapayım... başından geçenleri tek tek bir yere yaz ve sırayla sor kendisine....her soruna mutlaka cevap verir... önemli yada önemsiz h iç ayırt etmez....

sende bu günleri atlatıp inşallah bebeğine kavuşacaksın.... bunu tüm kalbimle diliyorum....

sevgili ecesem bende tatil konusunda kararsız kaldım ben henüz 12 haftalığım yolculuk sakıncalı olurmu diye düşünüyorum sıcak ii gelirmi deniz havuz mikrop kaparmıyız kafama çok takılıyo ve tatilden vazgeçtim lütfü beyede sormadım yani yolculuk olmasada ank.da havuza gitmek sorun yaratırmı havuz konusunda bişey dedimi lütfü bey

hamişlerimiz çoğalıyor sanırım tebrik ederim kızlar.

hala yoğunum bugun iğne yazdırmaya gittim yarında rapor çıkartacağım raporumun günü bitti ve 0.6 lık cıkartacağım bu sefer.kardeşim haa burda zaten her işi beraber yapıyoruz sağolsun cok destekçi bana.10 gund aha burda.sık giremiyorum kızlar kusura bakmayın.bu hafta kontrolum vardı ama rapor işini halletmeden kontrele gitmek istemedim haftaya gideceğim inşallah.bugun sancımda var sankı keyfim yok pek.az kaldı sabır diyorum.hepiniz öpüldünüz canlar.kendinize güzel davranın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…