eser naılsın sonuçların için ne dedi dr merak ettim
kızlar dün okumuşsunuzdur belki yine kahverengi akıntı geldi hasta oluyorum galiba demiştim ya o kahverengi akıntı bugün beyaza döndü yine( bu ikinci kere böyle oldu ilki pazartesi günüydü dedim yine 21. gün derken yine erkenden adet oluyorum ama bir kere gördüm ve kesildi ikinciside dün oldu bir kez geldi açıkkahverengi oda peçeteye. bu sefer kesin dedim adetoluyorum. ondan sonra yine kesildi şimdi beyaz akıntım var. ya bu ne böyle allahaşkına bir bilen varmı yaaaa (( offf kızlar noluyo anlamıyorum. bugün adetin 26.günü normalde 28 günde biradet olururm. iki gün sonra adet olmam gerekiyo. ama neden böyle oluyo anlamıyorum. bu arada korunmuyoduk. acaba hamile falanımda bebekmi düşücek nedir tövbe tövbeeee ((
seybaycım inan hep aklımdasın... bende seni çok merak ediyorum... ben bir taneyi zor taşıyorum sen 3 taneyi( allah bağışlasın , nazar değmesin inşallah ) nasıl taşıyorsun canım benim.... bugünlere gelebeilmek bile çok güzel... şimdilik herşey yolunda ... 26+0 dayım bugün....
farxiparin 0.3 , demir , folbiol , calsiyum , coraspirin , becozmy - C kullanıyorum... doktorum doğuma kadar hepsine devam dedi....seninle aramızda 1 hafta var... sidoylada günümüz aynı sanırım.... inşallah peşpeşe güzel haberler vericez.... 40 haftayı 25 eylülde dolduruyorum ama lütfü bey 17 eylül de alalım dedi...... doğumum sezeryan olcak ama genelmi epiduralmi ona anestezi uzmanı karar vercekmiş.....senin belli oldumu doğum yapacağın tarih ?
Canım hassas testler var onlardan evde yaparsın demişlerdi bana da, hastaneyle uğraşma diye. Ama tanıdık bi eczacımız var sordum, yok öyle önceden haber veren test, sen kanda baktır dedi bana. Zaten doktorumda kan tahlili istemişti.
O yüzden sen de idrar testi yapıp moralini bozma canım.
Eğer kan vermim diyosan, ki herkes tanıdıksa haklısın ben olsam ben de vermezdim sanırım, bekle canım. Ama pozitif düşünerek beklemeye çalış:)
Canım bir de geçen ay 25 i ise reglin ve 28 günde bir oluyosan bu ay 21 ya da 22 sinde olman lazım canım :)
Ya da daha güzeli olmaman lazım, inşallah en kısa zamanda gönlünden geçenler gerçek olur canım.
kızlar selam histeroskopi yapıldı şükür temiz çıktı çıktıda ozaman bu bebekler niye düşüyor bir fikri olan varmı başka bı doktora gittim hamile oldugunda gel aspirine başlarız dedi ama bana hastalıgın budur yada şudur demedi neye göre aspirine başlayacagız anlayamadım
bilmiyorum güzelim ya hayırlısı bakalım. şimdi idrartesti yapsam çıkarmı acaba bilmiyorum ki güzelim. evde bir sürü test var aldım ama cesaret edip bakayorum desem gülermisiniz banakaydirigubbakcemile3 durbakıyım yarın sabahbir deneyeyim 27. gün nede olsa belki silik falan çıkar birşeyler inşallah
kız yap hadi cıkar sılık bıle olsa cıkarr ananmmm bizi meraktan catlatacan haaa:)
tatlım söz pazartesi sabah yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsamkaydirigubbakcemile3 ve erkenden ilk önce size haber vericem tabi hamileysemm ay bu ayda fazlasıyla hamile psikolojisine girdim ben yaazemuszemus
o6ee merhaba,
dün hamile kalmak isteyenler listemize bakarken, sanki sıradaki hamile haberi senden gelecekmiş gibi hissettim.. inş öyle olur ne dersin, var mı bi ihtimal ? reis devrim de gün sayıyor.. hadi verin şu güzel haberi..[/QUO
yok canım maalesef 20 lik dişimi çektirdim antibiyotik felan kullanıyorum yani anlıyacağın bir süre ertelemek zorunda kaldım nedense benim hep bir maniler çıkıyor ama iyikide çektirdim beni mahvediyordu gerçi şu an adet dönemindeyim bitmesine yakın ilaç bitecek ama ben yine de ertelemek zorundayım bakalım hayırlısı vardır bunda da bir hayır deyip geçiyorum.sende bir değişiklik var mı? iş hamile haberi vermek değil onu sorunsuz sağlıklı bir şekilde 9 ay taşıyıp sonra doğum haberi verebilmek ben korkuyorum hamile haberi verip arkasına yine hüsrana uğrayacağım diye neyse uzattım canım görüşmek üzere ...
merhaba arkadaşlar.eşim ve ben genetik tahlil yaptırmak istiyoruz.bugün zeynep kamile gittim ama çok sıra var.ben de özelde yaptırmak istiyorum.yaptırmış arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
canlarım, bitanelerimmmmmmmmm, bu ne güzel dilekler böyle hepinizi kocaman öpüyorum iyiki varsınız yaaaa:))) ama birazdaha çatlayıp patlayalım bakalım pazartesiyey kadarrrrr:))) bu arada çok yoğunumkızlar buğün koşturup duruyorum o yüzden kısa kısa yazabiliyorum fırsat buldukça kusura bakmayın olurmu(
umut sevgim beni listeden silebilirsin mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?