Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

eser naılsın sonuçların için ne dedi dr merak ettim

şükür yazılanları okuyup bitirdim :) ne zamandır giremiyordum sayfaya oku oku bitmedi valla... bende raporluydum istirahat vermişti dr.bu hafta başındada hastanede sürünerek geçti tahliller için. daha dr.umla sonuçlar üzerine dün konuşabildik. kanda dalgalanmalar var ama tahlil tekrar yapılacak 2 hafta sonra. idrar tahlilimdede enfeksiyon çıktı sıvı alımını arttır dedi dr.bebiş gayet sağlıklı ultrasonda. ama acayip sinirli çevirmek için uğraştılar sinirinden dönmedi. :) artık girerim sık sık yazarım :) sende sonuçların çıkmış bu ayın 21inde mi son tahlilin. bu arada banada ilaçlı rahim filmi çektir demişti ama ben 2.düşükten sonra çektireyim mi çektirmeyim mi diye düşünürken 3 ay geçmiş ve bir baktım ki hamile kalmışım gerek kalmadı :) inşallah seninde öle bir süpriz olurda gerek kalmaz inşallah...

ya böle düşüneceğine kan tahlili yaptırsana bak ben bile merak ettim şimdi :)

bende seninle aynı zamandayız galiba :) benimde doğum 24 eylülde görünüyo. hadi bakalım aynı zamana sıkışacak bizim bebekler allahın iziniyle :)

kızlar bu arada yeni hamilelerimiz kutluyorum :) umarım diğer arkadaşlarda sıradan haber verirler:)

bu arada dr.umla ebn son görüşmemde erken doğum riski için vajinal ultrason bakıldı ve erken doğum riskim %1 in altında çıktı. Birde doğum için son haftalarda trombosit ölçümü yapılarak normal doğum yapabilir miyim diyede bakıcakmış. trombositlerim normal çıkarsa Normal Doğum öneryo :) hadi hepimiz için hayırlısı olsunnnn inşallaaahhhhhh

o zaman gülüm pazar gününe kadar bekliyorum ve pazartesi sabah testi yapıyorummmmmmmkaydirigubbakcemile5 gögüs uçlarımı elleye elleye bir hal oldumacıyomu diyekaydirigubbakcemile3ara ara psikolojikmidir nedir miğdem kalkıyokafamçokkarıştısanırım gögüs uçlarımda ellemekten acımaya başladıkaydirigubbakcemile3 valla şuan burada cuma selasi veriliyo bu mübaret günün hürmetine inşallah isteyenherkese allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı bir hamilelik geçireceksem ve bebeğimi kucağıma alabileceksem banada bir hamilelik nasip etsin artık kayıp yaşamak istemiyorum canım ya:sinifsinif:bu arada ilgin içinçok teşekkür ederim canım kafanı şişirdim dimia.s.

kızlar selam histeroskopi yapıldı şükür temiz çıktı çıktıda ozaman bu bebekler niye düşüyor bir fikri olan varmı başka bı doktora gittim hamile oldugunda gel aspirine başlarız dedi ama bana hastalıgın budur yada şudur demedi neye göre aspirine başlayacagız anlayamadım

canım sende kan pıtılasması varmıydı bende hıcbı sorun tespıt edılemedi kafalarına gore tedavı yapacaklarmıs bu yuzden hamıle kalamaya bıle korkar oldum rabbım yardımcımız olsun bı daha kayıplar yasatmasın.....

kız yap hadi cıkar sılık bıle olsa cıkarr ananmmm bizi meraktan catlatacan haaa:)

reisdevrim merhaba,
sabah nete girememiştim, senin şüphe iyice artmış bu arada... hadi inş... ben bile heyecanlandım.. evde testin var madem yap.. bazen çok silik de olsa çıkıyor.. gerçi insan sonunda ya negatif çıkarsa korkusuyla yapmak istemiyor, seni çok iyi anlıyorum ama beklemekden iyidir.. hadi yap da haber ver bize.. Allah'ım, cuma günü hürmetine, inş hamilesindir..kendini yorma bu arada..her ihtimale karşı..
bu arada test yaparsa, silik çizgi var mı diye bakmaktan şaşı olma sakın :) insan dakikalarca bakıyor var mı yok mu diye.. biliirim :)

tatlım söz pazartesi sabah yapıcam tabi o zamana kadar adet olmazsamkaydirigubbakcemile3 ve erkenden ilk önce size haber vericem tabi hamileysemm ay bu ayda fazlasıyla hamile psikolojisine girdim ben yaazemuszemus

pazartesiye kadar senin yerine ben meraktan ölebilirim bari kendini düşünmüyorsan beni düşünde git bir kan tahlili yaptır :) 2 gün ne sen bekle ne bizi beklet nasıl fikir ama :)
hayırlısıyla inşallahhhhh

Reisdevrimcim kafa şişirmek ne demek aşkolsun, böyle düşünme lütfen.
Ama kendini çok da dinleme, neticede belirtiler aslında 4. haftadan sonra artıyor hatta başlıyor.
Sen rahat ol tatlım.
ınşallah gelmişdir bebeğin, seninledir şu anda.

canlarım, bitanelerimmmmmmmmm, bu ne güzel dilekler böyle hepinizi kocaman öpüyorum iyiki varsınız yaaaa:))) ama birazdaha çatlayıp patlayalım bakalım pazartesiyey kadarrrrr:))) bu arada çok yoğunumkızlar buğün koşturup duruyorum o yüzden kısa kısa yazabiliyorum fırsat buldukça kusura bakmayın olurmu(

ıyi akşamlar kızlar.
Bu akşam iğneyi evde kendim yapacağım.
Evde iğneyi yapar yapmaz buz falan koysak morarmasını engellemez mi acaba, ya da böyle yapmanın bir zararı olur mu?
Tecrübeli arkadaşlar bu morarma konusunda yapabileceğimiz ekstra bişe varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Aslında bu soruları doktoruma sormam lazım biliyorum, ama önümüzdeki cuma gideceğim kontrole.
Öptüm herkesi:)

merhaba arkadaşlar.eşim ve ben genetik tahlil yaptırmak istiyoruz.bugün zeynep kamile gittim ama çok sıra var.ben de özelde yaptırmak istiyorum.yaptırmış arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar.eşim ve ben genetik tahlil yaptırmak istiyoruz.bugün zeynep kamile gittim ama çok sıra var.ben de özelde yaptırmak istiyorum.yaptırmış arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

slm canım ben yaptırdım ama fakültede yaptırdım ve doğru çok sıra oluyorda ben tanıdık dr.vasıtasıyla hemen yaptırdım zaten biraz geç çıkıyor 2 hafta ile 4 hafta arası demişlerdi 2 hafta sonra çıktı gerçi ben sadece genetik değil birsürü testi birden yaptırdım belkide ondan geç çıkmıştır özelde nasıl olur bilemem.kan veriyosun zaten hepsi birden olsun demişti dr.um

cnm sana bişey sölimmi benim adetim 7 gün geçmişti evde test yaptım çıkmadı. 10. gün testi tekrar ettim çok net bi şekilde çıkmıştı. Bilgin olsun yani.

kızlar size bişey sorcam günlük iğne kullanan arkadaşlar iğneyi nerden vuruyosunuz??? ben göbekten vuruyodum dün bacağa geçtim de..

arkadaşlar bugün doktora eşimin semen sonucunu götürdüm ve sonuçlar hiç iç açıcı olmadı
morfolojisi düşük yani yapıda bozukluk çıktı ve aşılama gerekiyor dedi moralim çok bozuldu mafoldumben
benim gibi olanlar var mı mafoldumben senağlama

umut sevgim beni listeden silebilirsin mafoldumben

canım benim üzülme en azından düşüklerinin sebebini biliyosn bu sorunun ustune gıdıp saglıklı bebeıslerın olabılır biliyorum yasamayan anlamaz ama hep yasadıklarımıza sukredıp mevlam daha buyuk acılar yasatmasın dıye dua etmekten baska caeremız yok listeden falanda silmiyorum seniii tamamamı hadı sıkma canını ınsallah hersey yoluna girecek rabbım yardımcımız olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…