canım yaa bende 12 haftalık oldum benimde aynı sorunum var tansiyonum 9-5 falan oluyo lütfü beye sordum gittiğimde normal dedi tansiyon düşüklüğü ilk 3-4 ay normal dedi yapıcak bişey yok dedi sen kaç haftalık olmuştun
Canım ben şu an 16. haftadayım..Aslında ben hep yüksek tansiyondan korkuyordum..Annemin de öyle bi fobisi vardı , aman tansiyonunu yükseltme , yediğine içtiğine dikkat et , tuzsuz ye diye sürekle tembih ediyordu...Çok şükür yükselmedi ama bu defa da biraz düştü galiba...Biraz halsizlik dışında bana bi rahatsızlık vermiyor , tek bebeğime zararı olmasın da ..Demek Lütfü bey yapacak bişey yok dedi , ben de öyle tahmin etmiştim zaten...Teşekkür ederim canım , öpüyorum...canım yaa bende 12 haftalık oldum benimde aynı sorunum var tansiyonum 9-5 falan oluyo lütfü beye sordum gittiğimde normal dedi tansiyon düşüklüğü ilk 3-4 ay normal dedi yapıcak bişey yok dedi sen kaç haftalık olmuştun
sevgili ecesem bende tatil konusunda kararsız kaldım ben henüz 12 haftalığım yolculuk sakıncalı olurmu diye düşünüyorum sıcak ii gelirmi deniz havuz mikrop kaparmıyız kafama çok takılıyo ve tatilden vazgeçtim lütfü beyede sormadım yani yolculuk olmasada ank.da havuza gitmek sorun yaratırmı havuz konusunda bişey dedimi lütfü bey
--------------------------------------------------------------------------------
Selam kızlar dr gittim sonuçlara baktı kan pıhtılaşması çıktı bu nedenle düşük olmuş olabilir dedi şimdilik istersen asprin folic asit ve progestan kullan dedi eğer 3. kez bunlara rağmen düşerse ozaman kan sıulandırıcı iğneye başlarız dedi 9 ay karnımdan iğne vurulucakmışım ozaman sen bilirsin bir düşük daha kaldıramam diyorsan direk iğneye başlayalım dedi seçimi bize bıraktı ama kendi asprini tavsiye etti. Zaten iğnede yüzde yüz düşmez garantisini vermiyormuş. Çocuk yapmaya karar verirde koruunmazsanız adetin 1 gün bile geçse hemen gel kan testinde bakalım gebeliğe dedi çünkü progestan ı gebe kalınca kullanıcakışım zor işler bunlar ya bilemiyorum eşimde bebeği erteleyelim diyor kafam çok karıştı...............
Canım sizin için hayırlı olan kararı verirsiniz inşaallah...Yaşını bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım...Bebeği şu zamana kadar ertelediğim için pişmanım...Gerçi Allah ne zaman isterse o zaman veriyor ama...Biliyorsun doktorları bir şey oluyo 6 ay bekletiyo,kimisi 1 yıl bekle diyo...Ona göre kararınızı verin bence...
slm smmm06 gebelik haftamız aynı bende 12 haftalığım aynı anda bebişleri kucağımıza alıcaz işallah benim tansiyonum çok düşük tuz aldığım zamanda şişiyorum sıcaklarda çok etkili sabredecez yapacak bişey yok aynı haftada olmamıza çok sevindim inan allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun:Saruboceq::1hug: [/QU
evet canım aynı haftadayız seninle normal doğum tarihim 29 aralık görünüyo ama sezeryan olursa daha erken olur heralde allah o günleri hepimize göstermeyi nasip etsin ikili tarama yapıldumı sana ben yapıldı dr um çok şükür bi sorun yok dedi bende tansiyon düşünce açıkcası tuzlu yemek pek mantıklı gelmiyo oyüzden tansiyonu kendi haline bıraktım biraz halsizlik yapıyo okadar opuyorumnanaktan
dinamis canım saol. yok üzmüyorum kendimi sadece sıkıntı oluyo bu banaşimdi biz bu günümüzü nasıl hesaplıyoruz yani ben 28 günde bir adet oluyodum. bu durumda 2 günsonra 28. gündeyim. böylemi hesaplıycam yoksa geçen ay ayın 25.inde hasta olmuştum buna göre bu ayın 25.inimi bekliycem. 25ini beklersem daha 6 gün var. aslında dediğin gibi kanda baktırsam belli olurda. şimdi bizim bura küçük yer herkesi tanıyorum birde hamilelik falan yoksa kendi kendine gelin güvey olmuş gibi erkenden gitmekte garibime gidiyo. herkeste tanıdık hastanede. milletede laf lazım biliyosunuz. dur bakalım iki gün daha geçsin bir pazartesi olsun bakalım. evde idrar testi yapsam çıkmazmıki. hiçte böyle bir şey başıma gelmemişti daha önce. ümitler bitip bitip tekrar yeşeriyooo:))))))))))9
selam arkadaşlar....çok şükür bebeklerimle sağlıkla ilerliyor gebeliğim dilerim de böyle gider..mthfr 1298 heterozigot var bende ..fragmin 0,2 kullanıyorum..dr.um bırakalım artık gerek yok diyor..ben de ısrarla devam edelim..Belki de moral veriyor onu kullanmak..
Ecesem...selvihan..sido...şu an kaçıncı haftadasınız..nasıl gidiyor gebelik...
canıom ınsallah hamıssındır kahverengi lekelenme varsa hamılesındır bence canım ıhmal etme evde ıdrar testı yap sılıkte olsa cıkar bence ay sun ınsanlar ne kadar anlayıssız senı cok ıyı anlıyorum tanıdık bıle olmasa testınız negatıf cıkmıs hamıle degılsınız deyıslerı ınsanın canını sıkıyo rabbım goblune gore versın canım bence evde test yap ılk once haberı bızede ver mereklendım vallaaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?