Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

slm smmm06 gebelik haftamız aynı bende 12 haftalığım aynı anda bebişleri kucağımıza alıcaz işallah benim tansiyonum çok düşük tuz aldığım zamanda şişiyorum sıcaklarda çok etkili sabredecez yapacak bişey yok aynı haftada olmamıza çok sevindim inan allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun:Saruboceq::1hug:

Canım ben şu an 16. haftadayım..Aslında ben hep yüksek tansiyondan korkuyordum..Annemin de öyle bi fobisi vardı , aman tansiyonunu yükseltme , yediğine içtiğine dikkat et , tuzsuz ye diye sürekle tembih ediyordu...Çok şükür yükselmedi ama bu defa da biraz düştü galiba...Biraz halsizlik dışında bana bi rahatsızlık vermiyor , tek bebeğime zararı olmasın da ..Demek Lütfü bey yapacak bişey yok dedi , ben de öyle tahmin etmiştim zaten...Teşekkür ederim canım , öpüyorum...

--------------------------------------------------------------------------------

Selam kızlar dr gittim sonuçlara baktı kan pıhtılaşması çıktı bu nedenle düşük olmuş olabilir dedi şimdilik istersen asprin folic asit ve progestan kullan dedi eğer 3. kez bunlara rağmen düşerse ozaman kan sıulandırıcı iğneye başlarız dedi 9 ay karnımdan iğne vurulucakmışım ozaman sen bilirsin bir düşük daha kaldıramam diyorsan direk iğneye başlayalım dedi seçimi bize bıraktı ama kendi asprini tavsiye etti. Zaten iğnede yüzde yüz düşmez garantisini vermiyormuş. Çocuk yapmaya karar verirde koruunmazsanız adetin 1 gün bile geçse hemen gel kan testinde bakalım gebeliğe dedi çünkü progestan ı gebe kalınca kullanıcakışım zor işler bunlar ya bilemiyorum eşimde bebeği erteleyelim diyor kafam çok karıştı...............

smmm 06 canım lütfü bey ne kadar çok yüzebilirsen o kadar iyi demişti bana.... ben hiç havuza girmiyorum çünkü nasıl temizleniyor, yeterince ilaçlanıyormu ondan emin olamadığım için hep denize gitmeyi tercih ediyorum.... lütfü beyin tatil kanusunda üstüne basarak nsöylediği tek şey vardı oda sudan çıktıktan sonra kesinlikle mayo yada bikininin altını mutlaka değiştireceksin.... ıslak olarak hiç bi zaman oturmayacaksın demişti.... başka hiç bişey kısıtlamadı....her pozisyonda yüzebilirsin bu senin ve bebek için çok rahatlatıcı olur demişti..... bizde buna güvenerek 1 temmuzda çıkıyoruz bakalım tatile....

Canım sizin için hayırlı olan kararı verirsiniz inşaallah...Yaşını bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım...Bebeği şu zamana kadar ertelediğim için pişmanım...Gerçi Allah ne zaman isterse o zaman veriyor ama...Biliyorsun doktorları bir şey oluyo 6 ay bekletiyo,kimisi 1 yıl bekle diyo...Ona göre kararınızı verin bence...

haklısın canım ya ya bana 6 ay 1 sene bekle derse daha fazla beklemek istemiyorum ki ben yaşım 24 1.5 senelik evliyim 2 düşüğüm oldu 3. yü denicem inşallah öçok korkuyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ya zor valla

Günaydın arkadaşlar:)

Ben dün ilk kez iğnemi hemşirenin yanımda ama kendim yaptım.
Gerçi biraz fazla morartmışım, ama olsun, hemşire yapa yapa öğrenirsin, yarın gelme yap kendin dedi:)

Ben bişey soracağım, evde yapınca iğneyi yapar yapmaz buz falan koysak morarmasını engellemez mi acaba, ya da böyle yapmanın bir zararı olur mu?
Tecrübeli arkadaşlar bu morarma konusunda yapabileceğimiz ekstra bişe varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
Aslında bu soruları doktoruma sormam lazım biliyorum, ama önümüzdeki cuma gideceğim kontrole.
Öptüm herkesi:)

selam arkadaşlar....çok şükür bebeklerimle sağlıkla ilerliyor gebeliğim dilerim de böyle gider..mthfr 1298 heterozigot var bende ..fragmin 0,2 kullanıyorum..dr.um bırakalım artık gerek yok diyor..ben de ısrarla devam edelim..Belki de moral veriyor onu kullanmak..

Ecesem...selvihan..sido...şu an kaçıncı haftadasınız..nasıl gidiyor gebelik...

kızlar hepinize günaydın ve mutlu bir cuma diliyorum. artık çok yazamıyorum girip okuyup çıkıyorum. yeni hamiş arkadaşlarımızı tebrik ederim gözünüz aydın sağlıklı bir hamilelikten sonra sağlıcakla kucağınıza alın diyorum.
hastalığını yeni öğrenen arkadaşlara ve bebek isteyen kızlara en kısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz inşallah diyorum. bugün cuma ve inanın buradaki olan ve bizimle aynı sıkıntıları paylaşan tüm bayanlar için dua ediyorum.:Saruboceq:
beni sorarsanız çok şükür herşey yolunda bugün 20+6 günlük olduk. ve kızım ilk defa bugün babasına merhaba dedi. artık hareketlerini eşimde hissedebiliyor. allahım bu duyguyu tüm karı kocalara yaşatsın inşallah.
neyse çok uzattım canlarım hepinizi çok öpüyorum. kendinize dikkat edin dualarım sizlerle.a.s.

kızlar dün okumuşsunuzdur belki yine kahverengi akıntı geldi hasta oluyorum galiba demiştim ya o kahverengi akıntı bugün beyaza döndü yine( bu ikinci kere böyle oldu ilki pazartesi günüydü dedim yine 21. gün derken yine erkenden adet oluyorum ama bir kere gördüm ve kesildi ikinciside dün oldu bir kez geldi açıkkahverengi oda peçeteye. bu sefer kesin dedim adetoluyorum. ondan sonra yine kesildi şimdi beyaz akıntım var. ya bu ne böyle allahaşkına bir bilen varmı yaaaa(( offf kızlar noluyo anlamıyorum. bugün adetin 26.günü normalde 28 günde biradet olururm. iki gün sonra adet olmam gerekiyo. ama neden böyle oluyo anlamıyorum. bu arada korunmuyoduk. acaba hamile falanımda bebekmi düşücek nedir tövbe tövbeeee((

Canım benim lütfen düşük gibi en kötü ihtimali getirme aklına.
Gününe sadece iki gün kalmış, eğer imkanın varsa bi kan testi yaptır ve kurtul bu stresten canım.
Hem benim doktorum kan testini önceden yaptırmamı istemişti iğnelere başlamak için, ne kadar erken başlarsak o kadar iyi dedi iğneler için.
Eğer hamilelik varsa öğrenir, önlemini alırsın, yoksa da en azından stres yapmazsın, hayırlısı dersin canım benim.
Lütfen üzme kendini böyle.

dinamis canım saol. yok üzmüyorum kendimi sadece sıkıntı oluyo bu bana şimdi biz bu günümüzü nasıl hesaplıyoruz yani ben 28 günde bir adet oluyodum. bu durumda 2 günsonra 28. gündeyim. böylemi hesaplıycam yoksa geçen ay ayın 25.inde hasta olmuştum buna göre bu ayın 25.inimi bekliycem. 25ini beklersem daha 6 gün var. aslında dediğin gibi kanda baktırsam belli olurda. şimdi bizim bura küçük yer herkesi tanıyorum birde hamilelik falan yoksa kendi kendine gelin güvey olmuş gibi erkenden gitmekte garibime gidiyo. herkeste tanıdık hastanede. milletede laf lazım biliyosunuz. dur bakalım iki gün daha geçsin bir pazartesi olsun bakalım. evde idrar testi yapsam çıkmazmıki. hiçte böyle bir şey başıma gelmemişti daha önce. ümitler bitip bitip tekrar yeşeriyooo:))))))))))9

dinamis canım saol. yok üzmüyorum kendimi sadece sıkıntı oluyo bu bana şimdi biz bu günümüzü nasıl hesaplıyoruz yani ben 28 günde bir adet oluyodum. bu durumda 2 günsonra 28. gündeyim. böylemi hesaplıycam yoksa geçen ay ayın 25.inde hasta olmuştum buna göre bu ayın 25.inimi bekliycem. 25ini beklersem daha 6 gün var. aslında dediğin gibi kanda baktırsam belli olurda. şimdi bizim bura küçük yer herkesi tanıyorum birde hamilelik falan yoksa kendi kendine gelin güvey olmuş gibi erkenden gitmekte garibime gidiyo. herkeste tanıdık hastanede. milletede laf lazım biliyosunuz. dur bakalım iki gün daha geçsin bir pazartesi olsun bakalım. evde idrar testi yapsam çıkmazmıki. hiçte böyle bir şey başıma gelmemişti daha önce. ümitler bitip bitip tekrar yeşeriyooo:))))))))))9

canıom ınsallah hamıssındır kahverengi lekelenme varsa hamılesındır bence canım ıhmal etme evde ıdrar testı yap sılıkte olsa cıkar bence ay sun ınsanlar ne kadar anlayıssız senı cok ıyı anlıyorum tanıdık bıle olmasa testınız negatıf cıkmıs hamıle degılsınız deyıslerı ınsanın canını sıkıyo rabbım goblune gore versın canım bence evde test yap ılk once haberı bızede ver mereklendım vallaaa..........

Canım hassas testler var onlardan evde yaparsın demişlerdi bana da, hastaneyle uğraşma diye. Ama tanıdık bi eczacımız var sordum, yok öyle önceden haber veren test, sen kanda baktır dedi bana. Zaten doktorumda kan tahlili istemişti.
O yüzden sen de idrar testi yapıp moralini bozma canım.
Eğer kan vermim diyosan, ki herkes tanıdıksa haklısın ben olsam ben de vermezdim sanırım, bekle canım. Ama pozitif düşünerek beklemeye çalış:)

Canım bir de geçen ay 25 i ise reglin ve 28 günde bir oluyosan bu ay 21 ya da 22 sinde olman lazım canım :)

Ya da daha güzeli olmaman lazım, inşallah en kısa zamanda gönlünden geçenler gerçek olur canım.

seybaycım inan hep aklımdasın... bende seni çok merak ediyorum... ben bir taneyi zor taşıyorum sen 3 taneyi( allah bağışlasın , nazar değmesin inşallah ) nasıl taşıyorsun canım benim.... bugünlere gelebeilmek bile çok güzel... şimdilik herşey yolunda ... 26+0 dayım bugün....
farxiparin 0.3 , demir , folbiol , calsiyum , coraspirin , becozmy - C kullanıyorum... doktorum doğuma kadar hepsine devam dedi....seninle aramızda 1 hafta var... sidoylada günümüz aynı sanırım.... inşallah peşpeşe güzel haberler vericez.... 40 haftayı 25 eylülde dolduruyorum ama lütfü bey 17 eylül de alalım dedi...... doğumum sezeryan olcak ama genelmi epiduralmi ona anestezi uzmanı karar vercekmiş.....senin belli oldumu doğum yapacağın tarih ?

bilmiyorum güzelim ya hayırlısı bakalım. şimdi idrartesti yapsam çıkarmı acaba bilmiyorum ki güzelim. evde bir sürü test var aldım ama cesaret edip bakayorum desem gülermisiniz banakaydirigubbakcemile3 durbakıyım yarın sabahbir deneyeyim 27. gün nede olsa belki silik falan çıkar birşeyler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…