]]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERı
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)
ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
smmm06
üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
]hummu85
melek76
fransiyum
gülay30[/COLOR [/CO
canım arkadaşım üzülme dert veren allah dermanınıda veriyo yeniden bi muayene daha ol bakalım en azından için rahat ederIyi aksamlar kizlar nasilsiniz.
Benim Moralim cookkk bozuk bugün doktora gittik. Biliyorsunuz 8 aydir hamile kalamiyordum bende normalda en fazla 5-6 ayda kendi calismalarimiz sonucunda hamile kalabiliyordum acaba neden hamile kalamiyorum diye sordum üstelik bugün dördüncü asilama yapildigi halde, gerci bugün bence bosuna asilama yapti cünkü 12. gün olmasina ragmen yumurtlamisim dün yani yumurtlama günlerimde sapitti. Normalde 16. Günde yumurtlarken simdi 11. günde yumurtlamisim.
Doktora kalsa her ay asilama yapip gönderiyo. Ben sordum neden bu sefer hamile kalamiyorum diye gecen sene miyom amaliyati olmustum acaba rahimde yapisma yada tüplerde tikaniklik olabilirmi diye , ne dese begenirsiniz gayet sakin bir halde evet olabilir dedi. Istiyorsan hastaneye göndereyim ve bakil dedi. Yani bu ayida bekleyecegim eger adet olursam malesef narkoz ile yine göbekten acip bakacaklar off off simdiye kadar hamile kalabiliyordum ve bebekler düsüyordu simdi ise tamda ignelerle caresini bulduk derken artik hamile kalmak hayal oldu.
Böyle birsey yasayan varmi aranizda.
Bugün cok agladik esimle
arkadaşlar bugün doktora eşimin semen sonucunu götürdüm ve sonuçlar hiç iç açıcı olmadı
morfolojisi düşük yani yapıda bozukluk çıktı ve aşılama gerekiyor dedi moralim çok bozuldu mafoldumben
benim gibi olanlar var mı mafoldumben senağlama
Canım çalıkuşum yaa, sen daha önce normal yoldan birkaç kez hamile kalmıştın , gene olacak ama beklediğin için sıkıldın haklı olarak.. Canım şeyi merak ettim , aşılama yapıldığı zaman normal yolla deneme yapılabiliyor mu , yoksa aşılama olduğu ay normal yoldan denemek yasak mı ? Eğer yasak değilse aynı zamanda normal yoldan denesen ..Çünkü rutin yumurtlama zamanı diye birşey yok kesinlikle...Normalde şu gün mutlaka yumurtlarım diyorsun yaa , onu aklından çıkar canım, yumurtlaman adet bitiminden sonra herhangi bir tarihte olabilir , o yüzden belli günler denemek yerine gün aşırı dene...Bir de rahmin durumuna bakmak için , ordaki uygulama nasıl bilmiyorum ama , rahim filme yeterli diye biliyorum ben , çünkü başıma gelmişti...Eğer filmde bi sorun görülürse hem gözlem hem düzeltme amaçlı histereskopi yapılıyor...Sanırım göbekten gireriz dendiğine göre laparoskopi önermişler..Ama rahim filmi çok basit bi işlem , üstelik rahmin , tüplerin durumunu ayrıntılı olarak gösteriyor , üstelik hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş , rahme sıkılan ilaçlı su tüpleri açıyormuş o yüzden...Canım , nolur ağlayarak kendini üzme , bu konularda bi doktorunun görüşünü al istersin , yani rahim filmi çekilsem tüplerin durumunu göremez miyiz filan de...Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz.
Benim Moralim cookkk bozuk bugün doktora gittik. Biliyorsunuz 8 aydir hamile kalamiyordum bende normalda en fazla 5-6 ayda kendi calismalarimiz sonucunda hamile kalabiliyordum acaba neden hamile kalamiyorum diye sordum üstelik bugün dördüncü asilama yapildigi halde, gerci bugün bence bosuna asilama yapti cünkü 12. gün olmasina ragmen yumurtlamisim dün yani yumurtlama günlerimde sapitti. Normalde 16. Günde yumurtlarken simdi 11. günde yumurtlamisim.
Doktora kalsa her ay asilama yapip gönderiyo. Ben sordum neden bu sefer hamile kalamiyorum diye gecen sene miyom amaliyati olmustum acaba rahimde yapisma yada tüplerde tikaniklik olabilirmi diye , ne dese begenirsiniz gayet sakin bir halde evet olabilir dedi. Istiyorsan hastaneye göndereyim ve bakil dedi. Yani bu ayida bekleyecegim eger adet olursam malesef narkoz ile yine göbekten acip bakacaklar off off simdiye kadar hamile kalabiliyordum ve bebekler düsüyordu simdi ise tamda ignelerle caresini bulduk derken artik hamile kalmak hayal oldu.
Bugün cok agladik esimle
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz.
Bugün cok agladik esimle
papatyacım bebekk hareketlini hissetmek genelde beden yapısıyla alakalı..ama genelde 18. haftada baslıo..bazen 24. haftaya kadar cıkabilio.benmde19. haftanın sonunda olmustu..Kızlar , 4. ayını bitirmiş hamile arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum...5. ayda ayrıntılı organ tarama testi yapılıyormuş galiba ..Buradaki arkadaşlarımın çoğu Ankaraya gitti bu test için...Aranızda yaptıran var mı ?
Bir de bebek hareketleri ne zaman hissediliyor onu sorucaktım...
Haa bi de bebeğinize müzik dinletiyor musunuz , kaçıncı ayda başladınız dinletmeye ?
Cevaplarınız için teşekkür eder , yanaklarınızdan öperim... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
bi tanem sabır sabır :Saruboceq: içini bööle sıkarsan zaten hersey tersine gider...nolur kafanı dağıt biraz...eve bi hayvan falan bari gecici olarak..ne bilim bi kedi bi köpek..cidddi bir trepi yöntemidir çünkü...onunla kafan dağılırken hormonlarında biraz toparlanır...ama eminim herssey bi gün cok gzl olucak :Saruboceq:Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz.
Bugün cok agladik esimle
residevrimmmm, hepimizi merakta bıraktın... hadi haber ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?