Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim genetik testlerimin bir kısmı çıktı yardımcı olursanız sevinirim

protrombin(faktör II)gen mutasyonu mutasyon adı : 20210 G A GENOTIP(SONUÇ) N\N

N\N = HOMOZİGOT NORMAL (MUTASYON TAŞIMIYOR)
Mt\N = HETORİZİGOT (MUTASYONU TEK ALELDE TAŞIYOR)
Mt\Mt = HOMOZİGOT Mutant (HER İKİ ALELDE TAŞIYOR)

FACTÖR V LEİDEN PCR SONUCU : FACTÖR V LEİDEN MUTSAYONU (G1691A) GÖZLENMİŞTİR.TARANAN MUTASYON AÇISINDAN HETORİZİGOT TAŞIYICI OLARAK DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.

PROTEİN S AKTİVİTESİ : 10,10

arkadaşlar genetik test çalışmalarım hala devam ediyor bunlar çıkan sonuçlarım
doktorumun bana söylediği kanımda pıntılaşma varmış hamile kalır kalmaz göbekten iğne tedavilerine başlancakmış ama bugün aldığım sonuçta hetorizigot taşıyıcısımıyım yoksa homozigotmu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz.
Benim Moralim cookkk bozuk bugün doktora gittik. Biliyorsunuz 8 aydir hamile kalamiyordum bende normalda en fazla 5-6 ayda kendi calismalarimiz sonucunda hamile kalabiliyordum acaba neden hamile kalamiyorum diye sordum üstelik bugün dördüncü asilama yapildigi halde, gerci bugün bence bosuna asilama yapti cünkü 12. gün olmasina ragmen yumurtlamisim dün yani yumurtlama günlerimde sapitti. Normalde 16. Günde yumurtlarken simdi 11. günde yumurtlamisim.
Doktora kalsa her ay asilama yapip gönderiyo. Ben sordum neden bu sefer hamile kalamiyorum diye gecen sene miyom amaliyati olmustum acaba rahimde yapisma yada tüplerde tikaniklik olabilirmi diye , ne dese begenirsiniz gayet sakin bir halde evet olabilir dedi. Istiyorsan hastaneye göndereyim ve bakil dedi. Yani bu ayida bekleyecegim eger adet olursam malesef narkoz ile yine göbekten acip bakacaklar off off simdiye kadar hamile kalabiliyordum ve bebekler düsüyordu simdi ise tamda ignelerle caresini bulduk derken artik hamile kalmak hayal oldu.
Böyle birsey yasayan varmi aranizda.
Bugün cok agladik esimle

canım arkadaşım üzülme dert veren allah dermanınıda veriyo yeniden bi muayene daha ol bakalım en azından için rahat eder
bak bende 9 ay çalışmadan sonra hamile kaldım moralini bozma hemen hamile kalmak güzel ama kalamıyoruz işte canım sen bide troidlerine baktırsana biliyorsunki oda geç hamile kalmayı sağlıyo eğer hiç baktırmadıysan baktır belkşde rahimle ilgili değilde troidlerle ilgilidir rahimden o acıyı çekmeden bi baktır arkadaşım allah yardımcın olsun

REıS DEVRıM bizi merakta bıraktın yapsana şu testi işallah hamişsindir ayyyyy çok merak ettim yap şu testi bizede hemen bildirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bak kızıyorum haaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemileklava:klava:klava:

Merhaba arkadaşlar , nasılsınız , herkes iyidir umarım..Bir-iki haftadır aklımda Şen var , bayadır yazmıyor , merak ettim , umarım iyisinizdir Şencim..Vallahi anneler yazmayınca bebekleri merak eder olduk artık , bi fırsat bulduğunda yaz olur mu ? Çok öpüyorum...

Kızlar , 4. ayını bitirmiş hamile arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum...5. ayda ayrıntılı organ tarama testi yapılıyormuş galiba ..Buradaki arkadaşlarımın çoğu Ankaraya gitti bu test için...Aranızda yaptıran var mı ?

Bir de bebek hareketleri ne zaman hissediliyor onu sorucaktım...

Haa bi de bebeğinize müzik dinletiyor musunuz , kaçıncı ayda başladınız dinletmeye ?

Cevaplarınız için teşekkür eder , yanaklarınızdan öperim... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

canım hiç üzülme benim eşiminde morfolojisi çok bozuktu,kruger e göre %4 normal yapılı sperm vardı..bizede aşılama dediler ama benim üçüncü gebeliğim 2 senelik evliyim..ilk iki bebeğim pıhtılaşmadan veya bozuk spermden dolayı düştü ama şimdiki hamileliğim iyi gidiyor bebeğin sağlığında bi problem yok..yani üç gebeliğimde bu oranlara rağmen doğal yoldan oldu hiç moralini bozma sen kendine ve eşine iyi bak opuyorumnanaktan

Canım çalıkuşum yaa, sen daha önce normal yoldan birkaç kez hamile kalmıştın , gene olacak ama beklediğin için sıkıldın haklı olarak.. Canım şeyi merak ettim , aşılama yapıldığı zaman normal yolla deneme yapılabiliyor mu , yoksa aşılama olduğu ay normal yoldan denemek yasak mı ? Eğer yasak değilse aynı zamanda normal yoldan denesen ..Çünkü rutin yumurtlama zamanı diye birşey yok kesinlikle...Normalde şu gün mutlaka yumurtlarım diyorsun yaa , onu aklından çıkar canım, yumurtlaman adet bitiminden sonra herhangi bir tarihte olabilir , o yüzden belli günler denemek yerine gün aşırı dene...Bir de rahmin durumuna bakmak için , ordaki uygulama nasıl bilmiyorum ama , rahim filme yeterli diye biliyorum ben , çünkü başıma gelmişti...Eğer filmde bi sorun görülürse hem gözlem hem düzeltme amaçlı histereskopi yapılıyor...Sanırım göbekten gireriz dendiğine göre laparoskopi önermişler..Ama rahim filmi çok basit bi işlem , üstelik rahmin , tüplerin durumunu ayrıntılı olarak gösteriyor , üstelik hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş , rahme sıkılan ilaçlı su tüpleri açıyormuş o yüzden...Canım , nolur ağlayarak kendini üzme , bu konularda bi doktorunun görüşünü al istersin , yani rahim filmi çekilsem tüplerin durumunu göremez miyiz filan de...

Canım her kadının bi biyolojik takvimi var , senin takvimin hangi ayı gösteriyor bilmiyorum ama hamile kalıp bebeğine kavuşacağın kesin , inşallah yakın zamanda olur canım.. Çok öpüyorum...

canım ya hersey rabbımın elınde bu sıtede o kadar cok sey okudumki yerteki rabbim ol desın hıcbırsey mani olmaz rabbım yuzumuzu guldursun ne dıyım arkadsların dedıgı gıbı ya rahım fılmı yada hıstereskopı yaptıe cunku laparoskopı zor bıraz ınsallah hıcbır sorunun yoktur bebesın gelırde sana en buyu suprızı yapar ınsallah doktugumuz gozyasların cektıgımız sıkıntılarrın karsılıgını bır gun kat kat alırız canın sıkma olurmu rabbım yardımcımız olsun......

çalıkuşu, lütfen üzülme böyle.. bak seninle birlikte biz de üzülüyoruz... son cümlen içimi titretti.. biliyorum insanın her yeni ayla birlikte, her yeni olumsuzlukla birlikte morali daha çok bozuluyor, umudu daha çok kayboluyor ama lütfen yıpratma kendini de eşini de... seni öyle iyi anlıyorum ki.. benim de tek sorunum kan pıhtılaşması değil.. bağışıklık sistemimde sorun olduğu için vucudumun bebeği kabul etmeme ihtimali çok yüksek, zaten bu durum hamile kalmamı da zorlaştırıyor,kaç aydır uğraşıyoruz ama yok...denemekten, bize düşeni yapmaktan, dua ile ümit etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok... biz sadece aracıyız canım.. yaratan bir can yaratmak isterse eğer bizim aracılığımızla, o zaman olacak her şey.. demek ki zamanı var... üzülme nolur...

papatya,
canım tansiyonun nasıl oldu merak ettim.. çözüm yolu nedir bilemediğim için bir öneri yazamadım.. umarım iyisindir..

papatyacım bebekk hareketlini hissetmek genelde beden yapısıyla alakalı..ama genelde 18. haftada baslıo..bazen 24. haftaya kadar cıkabilio.benmde19. haftanın sonunda olmustu..
ben bebeğime isme özel ninni indirmiştim..onu dinlettim sürekli..11. haftada baslamıstım...ilk gelişen duyu organının kulak olduğunu okumustum...daha sonra netten arastırıp bulduğum : yusuf suresi..bebeğine bu sureyi dinletirsen yüzü ve ahlakı güzel olurmus..hakikaten bebeğimin cok deişik bi güzelliği var..biz karı-koca esmeriz ama kızım sarısın ve cakır gözlü :)) ha bide yusuf suresini dinletirken hareketleri aniden dururdu...minicik bebişim uyurdu karnımda opuyorumnanaktan tavsiye ederim..ben netten pc ye indirip hergün öölen rutin dinliodum yerimseniben
bi tanem sabır sabır :Saruboceq: içini bööle sıkarsan zaten hersey tersine gider...nolur kafanı dağıt biraz...eve bi hayvan falan bari gecici olarak..ne bilim bi kedi bi köpek..cidddi bir trepi yöntemidir çünkü...onunla kafan dağılırken hormonlarında biraz toparlanır...ama eminim herssey bi gün cok gzl olucak :Saruboceq:
residevrimmmm, hepimizi merakta bıraktın... hadi haber ver..

delikafadulden hayırdııııırrrr delikafadulden

merhaba kızlar ya bende bebeğimin kalbi durduğu için kaybettin 11 nisanda kürtaj oldum ama hiç tahlil yaptırmadım sadece bu pıhtılaşma testini yaptırsam kaç günde çıkar özelde yaptırmayı düşünüyorum ve maşliyeti yüksekmi beni bilgilendirirmisiniz.Daha öncede gelmiştim buraya hatırlayanlar olabilir.

benimde 21haftalık bebek karnımda ölmüştü üniversite hastanesinde TROMBOZ PANELİ testi yaptırmıştım. dr.um sevk etmişti bedava yapılmıştı maliyeti yüksek bir test olduğunu biliyorum 700-800 civarındaydı geçen sene......
bu testten sonra tekrar bir gebelik yaşadım hergün pıhtılaşma önleyici iğne oldum ve kızım dünyaya geldi.zemuszemus

bendede miyom var doktor suan bise demedi tahlil sonclarını bekliyorm halen büyük bir ihtimal benimkide alınır bende ondan korkuyorm zaten tüplerde kapanma yapısıklık oluyormy kafama cok takılıyo ameliyat derse olsammı olmasammı senin ki neresindeydi miyom calısıkusu bilgi verirmisin bende rahatsızlıkta oluyo o yüzden ilaçla tedavside yok gibi mutlaka alınır

bende seninki gibi ameliyat olnca öyle sorn cıkarsa neyaparım ben ya zaten oluyo ölüyo bide o sorncıkarsa kafayı yerim heralde

offff uyku tutmadı beni....Hani geçenlerde umutsevgimle reisdevrim 'kafayı sıyıran anneler' ile ilgili muhabbet ediyorlardı...Eğer öyle bir bölümümüz olacaksa kafayı sıyıranlar kısmına benide ekleyebilirsiniz :))) Ayy hakkaten birde üstüne gülebiliyorummm...

Reisdevrim , canım , ikizler geliyo galiba...Hadi inşaallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…