Kızlar , 4. ayını bitirmiş hamile arkadaşlarıma bişey sormak istiyorum...5. ayda ayrıntılı organ tarama testi yapılıyormuş galiba ..Buradaki arkadaşlarımın çoğu Ankaraya gitti bu test için...Aranızda yaptıran var mı ?
Bir de bebek hareketleri ne zaman hissediliyor onu sorucaktım...
Haa bi de bebeğinize müzik dinletiyor musunuz , kaçıncı ayda başladınız dinletmeye ?
Cevaplarınız için teşekkür eder , yanaklarınızdan öperim... opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
canım hiç üzülme benim eşiminde morfolojisi çok bozuktu,kruger e göre %4 normal yapılı sperm vardı..bizede aşılama dediler ama benim üçüncü gebeliğim 2 senelik evliyim..ilk iki bebeğim pıhtılaşmadan veya bozuk spermden dolayı düştü ama şimdiki hamileliğim iyi gidiyor bebeğin sağlığında bi problem yok..yani üç gebeliğimde bu oranlara rağmen doğal yoldan oldu hiç moralini bozma sen kendine ve eşine iyi bak opuyorumnanaktan
kızlar dün gece eşimde bende kabus gördük sabah uyandım ve aklıma bebeğim geldi acaba gidip bi tıp merkezinde ultrasona girsemmi içime bi kuşku düştü acaba yaşıyomu daha dr a gitmeme 3 hafta var sizede olyomuydu böyle şeyler mafoldumben
Merhabalar:)
Geçmiş olsun meryemmeryem, bir zorluğu daha atlatmışsınız oğluşunla.
Smmm06 arkadaşım sakın kötü şeyler düşünme lütfen, ne kadar rahat olursak o kadar iyi biizm için.
Hunger 86 canım ben henüz çok yeniyim, 4. haftamdayım çok bilgim yok ama doktorum doğumadan kısa bir süre önce keseriz iğneleri dedi, ama sanırım son 15 güne kadar falan devam edilecek.
Bir de kızlar dün de sordum ama yanıt alamadım. O nedenle tekrarlamak istiyorum. Bu iğnelerden sonra buz falan koysak bi zararı olmaz di mi yaptığımız yere.
Ben dün kendim evde yaptım eşimle beraber, ve buz koyduk 3-5 dakika, hiç morartı olmadı. Ama bi sakıncası olur mu diye de aklıma takıldı, siz ne dersiniz?
Hunger 86 canım ben henüz çok yeniyim, 4. haftamdayım çok bilgim yok ama doktorum doğumadan kısa bir süre önce keseriz iğneleri dedi, ama sanırım son 15 güne kadar falan devam edilecek.
canım sagol yaa doktorum doguma kadar devam ederız ya da etmeyız dıye hıçbırsey demedı bende merak ettım bırde ıgnelere 1 senelık raporu nasıl çıkarıyoruz kızlar bunun hakkında bılgınız var mı
hiiii gerçekten mii çok sevindim adına ne büyük mükafat inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur sevdacım.
peki ilaç tedavi herhangi birşey yapıldımı hamile kalmadan önce yoksa şans eseri mi kaldın???
bende aynı sorunlarla 3 tane hamilelik yaşayıp kaybım oldu ya yapı bozukluğundan yada pıhtılaşma.
aşılama olmak istemiyorum normal yolla rahatça kalabiliyorum acaba genetiğimi herşeymi ne gerekiyorsa yapıp $normal yolla mı denesem??
kızlar dün gece eşimde bende kabus gördük sabah uyandım ve aklıma bebeğim geldi acaba gidip bi tıp merkezinde ultrasona girsemmi içime bi kuşku düştü acaba yaşıyomu daha dr a gitmeme 3 hafta var sizede olyomuydu böyle şeyler mafoldumben
merhaba arkadaşlar benim genetik testlerimin bir kısmı çıktı yardımcı olursanız sevinirim
protrombin(faktör II)gen mutasyonu mutasyon adı : 20210 G A GENOTIP(SONUÇ) N\N
N\N = HOMOZİGOT NORMAL (MUTASYON TAŞIMIYOR)
Mt\N = HETORİZİGOT (MUTASYONU TEK ALELDE TAŞIYOR)
Mt\Mt = HOMOZİGOT Mutant (HER İKİ ALELDE TAŞIYOR)
FACTÖR V LEİDEN PCR SONUCU : FACTÖR V LEİDEN MUTSAYONU (G1691A) GÖZLENMİŞTİR.TARANAN MUTASYON AÇISINDAN HETORİZİGOT TAŞIYICI OLARAK DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.
PROTEİN S AKTİVİTESİ : 10,10
arkadaşlar genetik test çalışmalarım hala devam ediyor bunlar çıkan sonuçlarım
doktorumun bana söylediği kanımda pıntılaşma varmış hamile kalır kalmaz göbekten iğne tedavilerine başlancakmış ama bugün aldığım sonuçta hetorizigot taşıyıcısımıyım yoksa homozigotmu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?