Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

papatya,
canım tansiyonun nasıl oldu merak ettim.. çözüm yolu nedir bilemediğim için bir öneri yazamadım.. umarım iyisindir..
Canım , teşekkür ederim ..Hala düşük tansiyonum , bir haftadır 8 -5 ti , sabah 9-5 çıktı , akşam soda içmiştim , uyuya kalmıştım o biraz yükseltmiş olabilir..Sanırım yapacak bişey yok .. Çok teşekkür ederim ilgine , çok öpüyorum canım , sen de kendine dikkat et...

Celencim , teşekkür ederim canım..Gerçekten kızın çok tatlı ..Güzelliğinin sırrını paylaştığın için sağol...Bence kızın zaten çok güzel olacaktı , Cemre ilk doğduğunda beraber fotoğrafınızı göndermiştin , yanak yanağa..Kızın sana benziyor , güzelliğini senden almış..İnşallah benim kızım da sevimli olur , Cemre ablası gibi güleç olur...Öpüyoruz sizi ...opuyorumnanaktan

Sevgili binbirgece , canım sonuçlarını yazmışsın ama sanırım eksik olmuş...Hani o başta yazan Mt/N var ya o mutasyon/normal anlamında sanırım ..Onun başında yapılan testin adının yazması lazım .. Örneğin Faktör 5 , MTHFR , PAI 1 Gen gibi...Başındaki test türünü yazarsan bi fikir sahibi olabiliriz canım ...Sevgiler...

tör
canım faktör II testin adı diğer faktörler bir hafta sonra çıkacak
5 faktörün hepsini incelemeye aldık dedi ama dün sadece faktör II nin sonucunu verdi diğerlerini haftaya alabilirsin dedi

yani çıkan faktör II testşm tek başına bir anlam taşımıyormu hepsinin sonucunamı göre belli olucak anlamadım şuan genetik bir rahatsılığımın kesin sonucunu bir hafta sonramı öğrenicem

smyrnada tüp bebek merkezindeki doktorum hetorizgot taşıyıcısı olduğumu söyledi ve kanda pıhtılaşma olduğunuda söyledi

faktör II testinde de homozigot ve hetorizigot taşıyıcısı olduğum yazıyor
bunlarla ilgili kafam karıştı bu testler tek başına bir anlam ifade etmiyormu acaba kesin sonucu öteki testlerle mi anlaşılacak acaba?

papatya canım faktör II testin adı diğer faktörler bir hafta sonra çıkacak

5 faktörün hepsini incelemeye aldık dedi ama dün sadece faktör II nin sonucunu verdi diğerlerini haftaya alabilirsin dedi

yani çıkan faktör II testşm tek başına bir anlam taşımıyormu hepsinin sonucunamı göre belli olucak anlamadım şuan genetik bir rahatsılığımın kesin sonucunu bir hafta sonramı öğrenicem

smyrnada tüp bebek merkezindeki doktorum hetorizgot taşıyıcısı olduğumu söyledi ve kanda pıhtılaşma olduğunuda söyledi

faktör II testinde de homozigot ve hetorizigot taşıyıcısı olduğum yazıyor
bunlarla ilgili kafam karıştı bu testler tek başına bir anlam ifade etmiyormu acaba kesin sonucu öteki testlerle mi anlaşılacak acaba?

neyse yarın ola hayrola tüm güzellikler,iyilikler,mutluluklar sizlerin olsun anneler,anne adayları ve anne aday adayları
çıkayım bende bari yarın görüşürüz yine geriden başlayarak okumaya devam gözlerim bozulacak yahuu
meleklerinize ninniler okumayı unutmayın
allahım olmayanlara da tez zamanda göbüşlerini doldur benim de tabii hayırlısıyla

canım ınsallah sabırla yukarılara cıkarız yasadıgın kayıplara uzuldum mevlam bı daha yasatmasın canım bazen dusukler falan veya erken dogumlar rahımde perde falan varsa olabılıyomus bazen ultrosyonda gozukmuyo bana dr fılmın dıger bı asaması hıstereskopıyı onerdı rahımde bı bozukluk varsa o ana mudahale ederız dedi şükür bişey cıkmadı denemelere devam rabbım yardımcımız olsun...

bana cevap verecek olan yok mu? arkadaşlar
sorun pıhtılaşma ise rahim filmi neden çektirmeliyim

canım sorun pıhtılaşma olsada belki rahimdede bir sorun olabilir şeklinde bir yaklaşımla sadece kontrol amaçlı istenir mesela yapışıklık belki tüplerde tıkanıklık yada miyom vs. yani sadece sende pıhtılaşma var onun üzerine gidelim derlerse onun önlemini alırlar ama bu seferde rahimde bir sorun olduğu için bebeğini kaybedebilirsin o yüzden drlar bütün ihtimallere bakıyorlar bunlar bizim iyiliğimiz için bendede kan pıhtılaşması var hamilede kalabiliyorum fakat dr rahim filmide istedi bende aynen senin verdiğin tepkiyi vermiştim ama bu bizim iyiliğimiz için yaptırmanı tavsiye ederim ben gün aldım 10 gün sonra çektireceğim rahim filmini inş iyi çıkar sende yaptır ki içinde şüphe kalmasın bir dahaki hamileliğin başarıyla tamamlansın ve bebeğine kavuşursun inş canım

öncelikle testlerinin hepsi çıksın sonrada tedavine yönel sonuçta kan pıhtılaşması var canım kaç kaybın oldu ?ayrıca kan pıhtılaşması olanda bebekler sağlıksız olur diye de bişey yok bu sadece senin sorunun bebeğe geçmez bence ayrıca bebekler bizlerin kanı koyu olduğu için besin alışverişi yapamadıkları için maalesef kaybediyoruz ama şükür ki onun da tedavisi var oyüzden korkma önemli olan sebebi bulunmuş olması ve de tedavisinin mümkün olması inş kavuşursun canım bebeğine kafana takma burda çok kişi hamile ve de kaç kişinin sağlıklı bebeği var üzülme

kızlar sayfayı güncellemek istedim

Son düzenleme:

canım simdi bakma fırsatı buldum topiğe evde değildim
ben sadece ilk kan sonucumu aldım diğer eşimle kromozom sonucum temmuzun 21 nde bakalım onu bekliyorum.evet 3 -4 ay sonra alınabiliyormus sonuclar. ben bölge olarak aydınlıkevlerdeyim tek vasıtayla gidiyorum zekai tahire.
vucudun b12 cvp vermememsi tahlillerde cıktı.ne yaparsam yapıyım hep eksik çok eksk. buda bebeğin sağlıkla anneye tutunmasını engelliyomus.düşük yapılmasınıns ebeplerinden biriymiş.şimdi ilaçlar kullanıyorum ama ondada cvp vermiyo b12 ye.
rahim yetmezliği ultrason gibi bi makina var onla anlaşılıyomuş. dr baktı. bide suyla yıkadı rahmi neden bilmiyorum faydalıymış dr dedi.bide ben hiç makinaya girmeden anladım biliyomusun rahimde bi yetmezlik olduğunu nerden anladın dersen sürekli bebeğin sıvısı geliyodu benden amniyo sıvı ve otururken bile sürekli leke geliyodu hep yatmak zorunda kalıyodum. ben istedim rahimi kontrol etmelerini.ettiğindede bu cıktı

CANIMBENDEBOYLE SEYLERIKAFAMDA ATIP DURUYORUM.
su an 19+ 5 hamileyimgecen hafta kucuk kucuk kipirdilar hissettim.
buhaftada bi kac gun arayla buyuk hareketlerini hissettim.
ilk once korktum esimde vardi bisey oldusandim sanki bebek SIKISMIS gibi
birden bisey koptu gibi. ama o buyuk hareketleriymis. yani bende yeni hissettim canim.
ama sabahlari ac karnina agzina bi tane kesme seker al. sirt ustu uzan inankihissedersin
hem kesme seker hemen kana karistigi icin bebek icinde iyimis.
insallah bebeklerimizikucagimiza almayinasip eder rabbim.
onun yaninda neler var.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım coks ağol cokkkkkkkkk
topği hemen hemen yarıya kadar okudum daha devam ediyorum okumaya. lütfü beye tatil sonunda gidiyim diyorum neden dersen kafamı toparlayamadım henuz bide zaten bu kafayla adamın anlattığı hiç bişeyi anlamama ben iyice bi iyi hissediyim kendimi moralli bi şekilde gidiyim diyorum. sen lütfü beye ne kadar devam ettikten sonra gebe kaldın. nasıl bi tedavi uyguladıs ana kendiliğindenmi gebe kaldın yoksa klomen falan kullanmak bizim gibiler için sakıncalı diye biliyorum.kurban olduğum rabbim sağ salim kucağında görmeyi nasip etsişn inşşş.
sendede olmustur kesin ,,hamile kalamadan önce acaba gebe kalırsam nasıl olacak diye ben suanda okadar allak bullak bi haldeyim ki. ayrıca burada bi çok kişi bana bebğini kucağına alacaksın diyo okadar mutlu olyorum ki ben burda. inşşş diyorum isteyen herkese birde bana versin rabbim

umut sevgim benide o listeye eklesene bi ben eksik kalmısım orda beaa
şimdilik anne aday adayıyız bakarsın yakında anne adayı ve en yüksek rütbe anne oluruz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sen benide ekle sekerim unutma oldumu

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı ( en son hali )

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------------------------------------------------------------------------coraspi100 günde1 folic plus günde 1 şimdilik-----

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot----------bebek aspirini+elevit+0.2 clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

sonuyokcum kendi tedvi şeklimi güncelledim ben de:)
herkese iyi akşamlar.

]]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818

smmm06

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR]

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak

]hummu85
melek76
fransiyum
gülay30[/COLOR [/CO
[/QUOTE]
nazlım28

sonuyokcum benim tedavi seklim simdilik
mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok

bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea
bunlar benim kendi dr verdiği ilaçlar uzun zamandır kullanıyorum

son çıkan genetik sonuclarımdan sonra lütfü beye gideceğim eger oda farklı ilçalar verirse onlarıda yazarım burdan

ben listeye dokunmadım sen eklersin diye.
allahın izniyle hepimiz tek tek beişlerimize kavusalım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…