Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım ben 2. kaybımı yaşadıktan sonra bu siteyi buldum...baştan sona okudum ve lütfü beye de gitmeye karar verdim.... ilk gittiğimde kürtajımın üstünden 5 ay geçmişti.... zaten 5 ay boyunca ne hamilelik nede araştırma hiç bişey yapmadım.... il k 3 ay ağladım .....sonra toparlandım ve ani bir kararla düşüklerimin sebebini araştırmaya karar verdim.....

bu üçüncü hamileliğim ....3 ünede doğal yollarla hamile kaldım....ekim ayında lütfü beye gittim... aralık ayındada hamile kalmışım...onun muaynehanesinden çıkınca hastalığımın bir tedavisinin olduğunu anladım.... ve çok şükür bu haftalara kadar geldim.....

kendini toparladığın, en rahat hissettiğin zaman gidersin canım doktora..... inşallah bu sefer herşey güzel olacak.....

kızlar ben birde seyi merak ediyorum hani bizim durumumzda olanlar lütfü beye gittikelrinde klomen yada herhangi yardımcı yumurtalama teknikleri kullanarakmı gebe kaldılar ben bunu merak ediyorum. klomen yada bu tür ilaçlar pıhtılasma sorunu olanlarda nasıl kullanılıyo. ben bunları çok merak edyorum.bilgisi olanlar bi cvplayabilirmi rica etsem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı ( en son hali )

(hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek-------------------------------------------------------------------------coraspi100 günde1 folic plus günde 1 şimdilik-----

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot----------bebek aspirini+elevit+0.2 clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

Son düzenleme:
DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot ......................................................?????

teşekkürler yaren sen eklemişsin zaten bende nazlımı ekledim ve en son hali

Son düzenleme:
kızlar benimde mthfrde 1298 A<c homozigot bu hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim kürtaj olalı 1ay oldu doktor 2ay sonra hamile kalabilirsin dedi benim merak ettiğim hamilelikten öncede ilaç kulanmamız gerekiyormu kullanan varsa aranızda hangi ilaçları kullandınız

slm kızlar umarım herkes ıyıdır sızınle paylasmak ıstedıgım bısey var valla ıcımde kalırsa catlayacam:) cunku ne esımle ne annemle ne de a en yakın arkadslarımla paylasamıyorum adetıme daha 10 gün var ama goguslerımın ucun cok acıyo ve ates gıbı sabbah mıde bulantım var hafif ve dıger hamıllelık belırtıleri laparaskopı olduktan sonra benım hastalancam zamn bıle goguslerımde hıc belırtı olmamaıstı sadece hastalanmama abı gun kala cok az bel agrısı okadar......simdi kendı kendıme acaba dıyorumm??? kafayı yıyen anneler gurubundayım ya ben hormonlarımda kafayı yediiii ve kendımı bıle umıtlendırmek ıstemıyorum hamıle kalsam bı turlu kalamasam bı turlu cunku bende hıcbısey tespıt edılemedi 1, dr 3, hamıllelıgımde 0,3 luk ıgne kullanalım dedı kanamam baslayınca korktu hemen bırak dedı 2, dr 4, hamıllelıgımde yanı lutfu bey senın aspırın bıle kullanmana gerek yok dedı onuda kaybettım ve 3, dr gurgan bey hıcbı sorun olmamasına ragmen 0,4llük ıgne kullanalım bıde boyle deneyelım dıyo ben sasırdım kaldım aklım ya hamıle kalırsam ne yapcam ıgnelerı kullansammı kullanamasammı sasırdım kaldım ne olur kızlar dua edın bizlere olurmuuu...HEP RABBIME DUUA EDIYORUM O ISTERSE HERSEY OLUR YETERKI OL DESIN BIZE BASKA ACILAR YASATMASIN RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBEKLER NASIP ETSIN İSTEYEN HERKESE ONA TEESLIMMIZZZ.......

RESİDEVRİMMMMM KIZ SENDE YAP ARTIK SU TESTI BAK BI GUN KALDI SILIK OLSADA CIKAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIMMMMM.....

Canım inşaallah hamilesindir ve inşaallah uygun olan tedaviye başlarsın...Perşembe günü kandil...Kandilde çok dua edelimm...Hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alacağız hayırlısıylaaa..AMİİİİİİİN.....

sonuyok canım benim bir düşüğüm birde 2 aylıkken kalbi durduğu için kürtajım var ayrıca çikolata kisti nedeniyle amiliyatım oldu çikolata kisti amiliyatı olduktan sonra 1 yıl hamile kalamadım rahim filmi çekildikten sonra hamile kalabildim oda 2 aylıkken karnımda gelişemedi ve kalbi durdu kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben önce testlerimi yapılmasını istedim dr dan o genelde 3. düşüklerden sonra araştırma yaparız dedi ama sen istediğin için yapalım dedi iyikide yaptırdım en azından problemler belli olmaya başladı
sonuyok cum senin problemin neydi şuan tedavimi görüyorsun

umutcum valla göğüslerin acıması gebelik belirtisi ama bulantıyı anlayamadım henüz bulantı ourmuki. ama benden sana tyavsiye arkadasım sakın varmıdır bebek yokmudur deme bırak kendi haline çünkü bizim hormonlar allah versin karmakarısık oldu
ben öyle yapıcam artıık. gebe kalsam belirtiler olsa bile yokmus gibi düşüncem hayal kırıklığına uğramamak adına.
valla rabbim verecek hepimize inş ben inanaıyorum ama işte sabır arkadasım sabır. seninle biz senin bi topiğinde konusmustuk . ben inanaıyorum hissediyorumki senin bebeişin yakın bi zamanda gelecek umarım çok aratmadan benim hislerim cok güçlüdür. yay burcu olduğumdan sanırım 6. hissim çok gelişmiş benim. :CüvCüv:

canım ben ilkinde kendiliğinden gebe kaldım 2 kızımda ise ilk asılamada tuttu . bende eylül ayında erken doğum yaptım malesef ama olsun ondada vardır bi hayır.ilkz amanlar sanırım olayın sokuyla hiç aglamadım ben ve cevremdeki herkesi ben teselli ediyodum onlar benim halime agladıkca. olyın sokundan sıyrılınca aglama krızleri gecirdim.çok kötü günlerdi anlarız birbirimizin halinden. allah birdaha yasatmasın cok zor düşmanımsa dahi vermesin.hepimiz rabbime emanetiz.
ben şimdi merak ediyorum suan yumrta takibinede gidiyorum dr a her ay. kendiliğinden yumrta olusmuyo . napacağım bilmiyorum. eskiden pıhtılasma sorunum olduğunu biilmiyordum. sekai tahirde uzman bi dr var onunla görüşüyorum her ay. simdi genetiğimin ilk sonuclarını merak ediyo. bu hafta içi ona gideceğim bakalım. o neler diyecek.
lütfü beye gitmeyi büyük heyecanla bekliyorum. zekai tahirdeki işlerimi bitiriyim hemen allahın izniyle gideceğiz tatile.oarada büyük bi enerji ve moral depolayıp dönmek istiyoruma nkaraya. bu tatil bana çok iyi gelecek eminim. sende git bi güzelce lütfü bey madem yasak koymamıs tatiline ama bence ucak yolculuğu yada varsa arabanızla onunla yolculuk yap biliyosun otobuslerle çok zor olur uzun yolculuk. birde nasıl oturacaksın saatlerce otobuste hareketsiz. kafamçokkarıştı indiğinde böyle olursun valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım yazını okuyunca aklıma geldi madem rahim yetmezliği var neden rahime hamile kaldıktan sonra dikiş attırmıyorsun ben rahatsızlığımı öğrenmeden önce doktor acaba rahimde yetmezlik var ondanmı düşüyor çoçuklar diyerek dikiş atmıştı mademki böle bişey var senin için en mantıklısı dikiş attırman bu şekilde kavuşursun işallah bebeğine ben attırmıştım bebeğe hiç bir zararı yok o yüzden hiç endişelenme allah kolaylık versin allah yardımcın olsun

canımmmm üzülme işaallah hamişsindir inan hamiş olduğunda bu sorulardan kurtulacaksın benimde öleydi doktor bana değerimin çok düşük olduğnu asprinin yeterli olcağını iğne kulamamın gerekli olmadığını sölemişti ben 4. cü bebeğimi 24. cü haftada kaybettim onda sadece asprin kullanmıştım bu gebeliğimde doktor gerek yok desede ben israrla iğne kullanmak istediğimi söledim iğnem 0.4 lük ve her şey yolunda bebişim çok iyi bak 12 haftalık oldum o yüzden aklın karışmasın bence kesinlikle iğne hele bi hamiş haberini verde inan ondan sonra çok kolay haber verceksin hamilelik belirtilerine gelince bende çok önce hissetdim ama hep kendime şöle diyodum psikolojik olarak etkileniyorum kendimi aldatıyorum aslında bu belirtiler yok hep böle diyodum ama gerçekmiş bak işallah bacım seninde öledir bu ay ben senden ve reis devrimden hayırlı haber bekliyorum hadi verin şu haberide sevinip bayram edelimkaydirigubbakcemile5:teytey::dance::1hug:

ravzacım zaten inşşş sağlıcakla 3. bebeğime gebe kalırsam rahime dikiş atılacak.zaten gitiğim dr atmasada ısrarla ben isteyeceğim. kendi dr um bunun teshisini koydu ama ankarada her dr ayrı telden calıyo. birinin ak dediğine digeri kara diyo.benim teyzem izmirde yasıyo onunda gebelikleri bu rahim yetmezliğinden sonlanıyodu. ve oradaki dr larda hep ayrı aayrı seyler söylemişler.teyzem gidip kendi ıstemiş dikiş atılmasını. topikte kızlarn coğunluğu lütfü beye gitmişler gebelik öncesinde. bende sonuclarımla beraber gideceğim tatailden döndükten sonra dinç kafayla. sen rahime dikiş attırdıktan sonra sağlıcakla doğum yaptın değilmi.

ay ravzacım umut sevgime yazdığını okumamasısım sen 12 haftalık hamişmissin allahım sağlıcakla kucagında görmeyi nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş. ay bizde görürmüyüzki bu günleri. içim kıpır kıpır varya mevsimdendir belki yada bu topik bana çok iyi geldi. acayip iyi hissediyorum kendimi hayırlara cıkarsın rabbim.

canım benim rahimle ilgili bi problem yok o zaman kan pıhtılaşması olduğunuda bilmiyodum o yüzden o bebeğimide kaybettim dikiş yüzünden değil canım bebeğim kalbi durmuştu o yüzden başarısız oldu ama senin bu konuda problemin olduğu için sende işe yarayacaktır evet canım 12 haftalık hamileyim ve her şey yolunda işallah bebiş isteyen sen ve diğer kardeşlerim bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz

canım kan sulanması için coraspin 100lük kullanıyorum ben şu anda henüz hamile değilim hamile kalıncada iğnelere başlanacak sen druna bir danış bakalım sanada vermesi lazım coraspin bence

ravzacım nasılsın nasıl gidiyor bebişin keyfi yerindemi kaçlık iğne kullanıyosun ve troidin kaçtı canım onun için ne kullanıyorsun ha birde sanırım iğneyi sabah akşam yapıyosun galiba banada öle demişti lütfü bey de bilmiyorum gebe kalınca burdaki drlar ne der yani izmirdeyim ben ya senin drun kim manisada mı yoksa egedemi kime gidiyorsun bende kaç gündür sana sorayım diyordum canım haaa bu arada kaç kiloyla gebe kaldın ona göre iğne dozu ya bide neye göre akşam sabah iğne burda herkes günde 1 tane oluyorda çokmu sordum acaba??

evet ya bende sana onı sorcaktım senınle daha once konusmusmuyduk dıye canım zaten bı sızınle paylastım kımsenın haberı yok umıtlenmıyorumda cunku vucudum gercekten denegesı bozmakla haklı bı bakıyo hamıle hormonlar hopp o yone bı bakıyo dusuk yapmısım hormonlar baska yone bakalım hayırlısı olsun ınsallahh senın yasadıklarında kolay degıl rabbım hepımıze hayırlı ve saglıkı evlatlar versınnnn

sagol canım benım guzel dıleklerın ıcın artık hangı dr ınanacagımı sasırdım herseyı zaman gosterecek valla bende psıkolojıdendır dıyomm bakalım sonumuz hayır olsun bızım gıbıler ıcın onemlı olab bebegı saglıcakla dunyaya getırmek rabbım hepımızın yardmcısı olsun rabbım herkesın gonlune gore versınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…