canım coks ağol cokkkkkkkkk
topği hemen hemen yarıya kadar okudum daha devam ediyorum okumaya. lütfü beye tatil sonunda gidiyim diyorum neden dersen kafamı toparlayamadım henuz bide zaten bu kafayla adamın anlattığı hiç bişeyi anlamama ben iyice bi iyi hissediyim kendimi moralli bi şekilde gidiyim diyorum. sen lütfü beye ne kadar devam ettikten sonra gebe kaldın. nasıl bi tedavi uyguladıs ana kendiliğindenmi gebe kaldın yoksa klomen falan kullanmak bizim gibiler için sakıncalı diye biliyorum.kurban olduğum rabbim sağ salim kucağında görmeyi nasip etsişn inşşş.
sendede olmustur kesin ,,hamile kalamadan önce acaba gebe kalırsam nasıl olacak diye ben suanda okadar allak bullak bi haldeyim ki. ayrıca burada bi çok kişi bana bebğini kucağına alacaksın diyo okadar mutlu olyorum ki ben burda. inşşş diyorum isteyen herkese birde bana versin rabbim
slm kızlar umarım herkes ıyıdır sızınle paylasmak ıstedıgım bısey var valla ıcımde kalırsa catlayacam:) cunku ne esımle ne annemle ne de a en yakın arkadslarımla paylasamıyorum adetıme daha 10 gün var ama goguslerımın ucun cok acıyo ve ates gıbı sabbah mıde bulantım var hafif ve dıger hamıllelık belırtıleri laparaskopı olduktan sonra benım hastalancam zamn bıle goguslerımde hıc belırtı olmamaıstı sadece hastalanmama abı gun kala cok az bel agrısı okadar......simdi kendı kendıme acaba dıyorumm??? kafayı yıyen anneler gurubundayım ya ben hormonlarımda kafayı yediiii ve kendımı bıle umıtlendırmek ıstemıyorum hamıle kalsam bı turlu kalamasam bı turlu cunku bende hıcbısey tespıt edılemedi 1, dr 3, hamıllelıgımde 0,3 luk ıgne kullanalım dedı kanamam baslayınca korktu hemen bırak dedı 2, dr 4, hamıllelıgımde yanı lutfu bey senın aspırın bıle kullanmana gerek yok dedı onuda kaybettım ve 3, dr gurgan bey hıcbı sorun olmamasına ragmen 0,4llük ıgne kullanalım bıde boyle deneyelım dıyo ben sasırdım kaldım aklım ya hamıle kalırsam ne yapcam ıgnelerı kullansammı kullanamasammı sasırdım kaldım ne olur kızlar dua edın bizlere olurmuuu...HEP RABBIME DUUA EDIYORUM O ISTERSE HERSEY OLUR YETERKI OL DESIN BIZE BASKA ACILAR YASATMASIN RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBEKLER NASIP ETSIN İSTEYEN HERKESE ONA TEESLIMMIZZZ.......
RESİDEVRİMMMMM KIZ SENDE YAP ARTIK SU TESTI BAK BI GUN KALDI SILIK OLSADA CIKAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIMMMMM.....
slm kızlar umarım herkes ıyıdır sızınle paylasmak ıstedıgım bısey var valla ıcımde kalırsa catlayacam:) cunku ne esımle ne annemle ne de a en yakın arkadslarımla paylasamıyorum adetıme daha 10 gün var ama goguslerımın ucun cok acıyo ve ates gıbı sabbah mıde bulantım var hafif ve dıger hamıllelık belırtıleri laparaskopı olduktan sonra benım hastalancam zamn bıle goguslerımde hıc belırtı olmamaıstı sadece hastalanmama abı gun kala cok az bel agrısı okadar......simdi kendı kendıme acaba dıyorumm??? kafayı yıyen anneler gurubundayım ya ben hormonlarımda kafayı yediiii ve kendımı bıle umıtlendırmek ıstemıyorum hamıle kalsam bı turlu kalamasam bı turlu cunku bende hıcbısey tespıt edılemedi 1, dr 3, hamıllelıgımde 0,3 luk ıgne kullanalım dedı kanamam baslayınca korktu hemen bırak dedı 2, dr 4, hamıllelıgımde yanı lutfu bey senın aspırın bıle kullanmana gerek yok dedı onuda kaybettım ve 3, dr gurgan bey hıcbı sorun olmamasına ragmen 0,4llük ıgne kullanalım bıde boyle deneyelım dıyo ben sasırdım kaldım aklım ya hamıle kalırsam ne yapcam ıgnelerı kullansammı kullanamasammı sasırdım kaldım ne olur kızlar dua edın bizlere olurmuuu...HEP RABBIME DUUA EDIYORUM O ISTERSE HERSEY OLUR YETERKI OL DESIN BIZE BASKA ACILAR YASATMASIN RABBIM HAYIRLI VE SAGLIKLI BEBEKLER NASIP ETSIN İSTEYEN HERKESE ONA TEESLIMMIZZZ.......
RESİDEVRİMMMMM KIZ SENDE YAP ARTIK SU TESTI BAK BI GUN KALDI SILIK OLSADA CIKAR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN CANIMMMMM.....
canım ben 2. kaybımı yaşadıktan sonra bu siteyi buldum...baştan sona okudum ve lütfü beye de gitmeye karar verdim.... ilk gittiğimde kürtajımın üstünden 5 ay geçmişti.... zaten 5 ay boyunca ne hamilelik nede araştırma hiç bişey yapmadım.... il k 3 ay ağladım .....sonra toparlandım ve ani bir kararla düşüklerimin sebebini araştırmaya karar verdim.....
bu üçüncü hamileliğim ....3 ünede doğal yollarla hamile kaldım....ekim ayında lütfü beye gittim... aralık ayındada hamile kalmışım...onun muaynehanesinden çıkınca hastalığımın bir tedavisinin olduğunu anladım.... ve çok şükür bu haftalara kadar geldim.....
kendini toparladığın, en rahat hissettiğin zaman gidersin canım doktora..... inşallah bu sefer herşey güzel olacak.....
canım simdi bakma fırsatı buldum topiğe evde değildim
ben sadece ilk kan sonucumu aldım diğer eşimle kromozom sonucum temmuzun 21 nde bakalım onu bekliyorum.evet 3 -4 ay sonra alınabiliyormus sonuclar. ben bölge olarak aydınlıkevlerdeyim tek vasıtayla gidiyorum zekai tahire.
vucudun b12 cvp vermememsi tahlillerde cıktı.ne yaparsam yapıyım hep eksik çok eksk. buda bebeğin sağlıkla anneye tutunmasını engelliyomus.düşük yapılmasınıns ebeplerinden biriymiş.şimdi ilaçlar kullanıyorum ama ondada cvp vermiyo b12 ye.
rahim yetmezliği ultrason gibi bi makina var onla anlaşılıyomuş. dr baktı. bide suyla yıkadı rahmi neden bilmiyorum faydalıymış dr dedi.bide ben hiç makinaya girmeden anladım biliyomusun rahimde bi yetmezlik olduğunu nerden anladın dersen sürekli bebeğin sıvısı geliyodu benden amniyo sıvı ve otururken bile sürekli leke geliyodu hep yatmak zorunda kalıyodum. ben istedim rahimi kontrol etmelerini.ettiğindede bu cıktı
geçmiş olsun canım yazını okuyunca aklıma geldi madem rahim yetmezliği var neden rahime hamile kaldıktan sonra dikiş attırmıyorsun ben rahatsızlığımı öğrenmeden önce doktor acaba rahimde yetmezlik var ondanmı düşüyor çoçuklar diyerek dikiş atmıştı mademki böle bişey var senin için en mantıklısı dikiş attırman bu şekilde kavuşursun işallah bebeğine ben attırmıştım bebeğe hiç bir zararı yok o yüzden hiç endişelenme allah kolaylık versin allah yardımcın olsun
kızlar benimde mthfrde 1298 A<c homozigot bu hastalık yüzünden iki bebeğimi kaybettim kürtaj olalı 1ay oldu doktor 2ay sonra hamile kalabilirsin dedi benim merak ettiğim hamilelikten öncede ilaç kulanmamız gerekiyormu kullanan varsa aranızda hangi ilaçları kullandınız
umutcum valla göğüslerin acıması gebelik belirtisi ama bulantıyı anlayamadım henüz bulantı ourmuki. ama benden sana tyavsiye arkadasım sakın varmıdır bebek yokmudur deme bırak kendi haline çünkü bizim hormonlar allah versin karmakarısık oldu
ben öyle yapıcam artıık. gebe kalsam belirtiler olsa bile yokmus gibi düşüncem hayal kırıklığına uğramamak adına.
valla rabbim verecek hepimize inş ben inanaıyorum ama işte sabır arkadasım sabır. seninle biz senin bi topiğinde konusmustuk . ben inanaıyorum hissediyorumki senin bebeişin yakın bi zamanda gelecek umarım çok aratmadan benim hislerim cok güçlüdür. yay burcu olduğumdan sanırım 6. hissim çok gelişmiş benim. :CüvCüv:
canımmmm üzülme işaallah hamişsindir inan hamiş olduğunda bu sorulardan kurtulacaksın benimde öleydi doktor bana değerimin çok düşük olduğnu asprinin yeterli olcağını iğne kulamamın gerekli olmadığını sölemişti ben 4. cü bebeğimi 24. cü haftada kaybettim onda sadece asprin kullanmıştım bu gebeliğimde doktor gerek yok desede ben israrla iğne kullanmak istediğimi söledim iğnem 0.4 lük ve her şey yolunda bebişim çok iyi bak 12 haftalık oldum o yüzden aklın karışmasın bence kesinlikle iğne hele bi hamiş haberini verde inan ondan sonra çok kolay haber verceksin hamilelik belirtilerine gelince bende çok önce hissetdim ama hep kendime şöle diyodum psikolojik olarak etkileniyorum kendimi aldatıyorum aslında bu belirtiler yok hep böle diyodum ama gerçekmiş bak işallah bacım seninde öledir bu ay ben senden ve reis devrimden hayırlı haber bekliyorum hadi verin şu haberide sevinip bayram edelimkaydirigubbakcemile5:teytey::dance::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?