kızlaaarrrrr cumartesi kanamam olmuştuya 4+3 haftalıktım bebeğim düşmemiş keseyide gördüm kan değerimde 1414,9 çıktı normal dedi doktorummmm
kızlaaarrrrr cumartesi kanamam olmuştuya 4+3 haftalıktım bebeğim düşmemiş keseyide gördüm kan değerimde 1414,9 çıktı normal dedi doktorummmm
Masallah canimmm Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin
Masallah canimmm Allah tamamina erdirsin kucagina almayi nasip etsin
masallah. cok sevindim. tekrar korkutmaz seni yaramaz insallah.
Allah sağlıklı, analı-babalı kucağına almayı nasip eder inşalllah...
Kendine dikkat et. Çalışıyorsan rapor al, yat dinlen, kendini yorma...
İyi akşamlar arkadaşlar,
Kan pıhtılaşmasından düşük yaşamadım fakat öğrencilik yıllarımda adet düzensizliği için kullandığım 1 kutu doğum kontrol hapı yüzünden 2008 yılında 3 ay arayla 2 kez Dvt geçirdim ve Pulmoner Emboliyle sonuçlandı.
Genetik araştırmasında kan pıhtılşamasına meyilli çıktı. Ömür boyu Coumadin kullanacaksın dendi. Tedavimden sonra Inr takibini bile düzenli yaptırmadan kafama göre coumadin kullandım. Ta ki evlenene kadar çünkü doktorlar sıkı sıkı tembihledi hayatın boyunca asla doğum kontrol hapı kullanmayacaksın evlenince de hamile kalmak istersen coumadin yerine iğneye başlanacak ve kontrollü hamile kalacaksın diye.
Şu an 6 aylık evliyim yaşım 28 bu rahatsızlık kafama takıldığı için bir an önce evlat sahibi olmak istiyorum fakat oldukça kilo aldım bu şekilde hamileliğe izin verilmeyeceğini biliyorum. Ankara'da hastayı takibi iyi, tavrı ılımlı güler yüzlü,bu konuda uzman bir doktora gitmek istiyorum. Sizi clexane iğneye kim başlattı ben Hacettepede kadın doğuma gittim topu kalpdamara attı kalp damarcı kadın dogumcu başlatsın dedi.(( Oylece kaldı konu, aylar geçti üzerinden. Şimdi forumunuzu okuyunca ümitlendim yardımcı olan olur diye.
( Bir de Clexane kullanıp kilolu doğum yapan arkadaşlar var mı acaba? )
Merhaba Arkadaşlar,
28 yaşındayım ve üst üste iki defa düşük yaptım. henüz dr a gitmedim ama yazdıklarınızı okuyunca benim de pıhtılaşma testleri dediğiniz testleri yaptırmam gerekiyor galiba, tabi önce bi dr a başvuracağım, bu pıhtılaşma testını yaptıracagım bır yer ve dr tavsıyesı verebılır mısınız..
Canm uni hastanelerinde genelde yapiyolar...dr cok onemli deil sadece kan alip labaravuara gonderiyorlar..ama sadece bu test yeterli deil gitmisken tüm testlerini yaptir sonrada iyi bir dr bulup sonuclara gore ne yapman gerektiğini ogrenirsin..bi dahaki hamileliginde tum riskler en aza inmi olur boylece..Merhaba Arkadaşlar,
28 yaşındayım ve üst üste iki defa düşük yaptım. henüz dr a gitmedim ama yazdıklarınızı okuyunca benim de pıhtılaşma testleri dediğiniz testleri yaptırmam gerekiyor galiba, tabi önce bi dr a başvuracağım, bu pıhtılaşma testını yaptıracagım bır yer ve dr tavsıyesı verebılır mısınız..
merhaba cnm,
öncelikle gecmiş olsun cok üzüldüm...yasadıgın düşüklerde bebegin kalp atımını duymusmuydun? hangi sehirde yasıyorsun?
Canm uni hastanelerinde genelde yapiyolar...dr cok onemli deil sadece kan alip labaravuara gonderiyorlar..ama sadece bu test yeterli deil gitmisken tüm testlerini yaptir sonrada iyi bir dr bulup sonuclara gore ne yapman gerektiğini ogrenirsin..bi dahaki hamileliginde tum riskler en aza inmi olur boylece..
merhaba cnm,
... ilk gebeliğim 3 aylıkken ıkıncısı 2 aylık ken düşük oldu. ilk bebegımde duymustum ama ıkıncı bebegımde gebelıgı bıraz gec farkettım dr a gıdemeden düşük oldu. istanbulda yaşıyorum. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
tşk ederim canım bu güzel bilgilerin için..
çok işime yarayacak bunlar..
benim gibi sende zor şeyler yaşamışsın..
dilerim rabbim bir daha yaşatmaz..
ben ve eşiminde martta tıp fakültesinde genetik araştırması var..
bu testleri bakıcam özellikle yapıyorlar mı diye..
eksik olan noktada uyaracam..
ayrıca benim son düşükte bebekten parça alınıp genetik araştırmaya göndermişlerdi..
20 güne belli olur..
bakalım sonuçlara göre yol haritamızı belirleyecez..
ama değişmeyen tek şey bunca şey yaşamama rağmen, şuanda bile hala deli gibi anne olmak istiyorummmmmm
gözün aydın, değerin de güzel, sağlıkla doğar inşallahkızlaaarrrrr cumartesi kanamam olmuştuya 4+3 haftalıktım bebeğim düşmemiş keseyide gördüm kan değerimde 1414,9 çıktı normal dedi doktorummmm
Siteni ağlayarak okuyorum, her anı gözümde canlanıyor. Çok güçlüsün ve bunun mükafatını almışsınArkadaslar, bundan 3 sene once tanıştım bu topicle. Burada zaman zaman kan pıhtılaşmam, mutasyonlarım nedeniyle endişe dolu paylaşımlarım oldu. 2 sene üst üste normal yolla dış gebelik geçirip,üstüne 2 tane başarısız tüp bebek yaptırdıktan sonra öğrendim mutasyonlarımı. Bebeğime tam 4. tüp bebekten sonra kavuşabildim. Yaşadığım tümbu zorlu süreçleri web sitemde yazı dizisiyle paylaştım. İnternet başında saatlerce bana umut verecek başarı öyküleri aradığım günleri unutmadım. ben de brilerine umut olabilmek istedim. Vaktiniz olur da ziyaret etmek isterseniz beklerim.
Hepinize Sevgilerimi yolluyorum. Bu yolda bir an evvel evlatlarınıza kavuşabilmenizi diliyorum.
www.melinasmom.com
Geçmiş olsun, sadece pıhtılaşma değil diğer testleri de yaptırmanı öneririm. Allah bir daha yaşatmasınMerhaba Arkadaşlar,
Canm bi kac kisiden duydugum kadariyla ozelde tum tetkikleri yaptirmak 1.5 -2 bini buluyormus o yuzden uniyi tavsiye ederim...pıhtılaşma, kromozom analizi, rahim agzi yetmezliği , vajina kültürü , iltihaplanma gibi testlere bakiyolar..bunun harici mi bilmiyorum.dr a sorarsin ihmal etmeden bian once git...düşük sonrasi beklemeyi dusunmuyo musun o arada cikmis olur tum sonuclarüniversite hast. araştırdım ama çok geç süreye randevu veriyorlarmış. bende özel merkezlere yöneldım. bir kaç yeri aradım bilgi istedim.pıhtılaşma testlerı 4 tane test olarak yapılıyormus fıyat ve süre olarak en ıyısını veren genklinik laboratuvarı ve 320 tl ve 7-10 gun sure verdı. ama daha önce ıkı düşüğüm oldugu için kromozm analızı ve y delesyon dıye bı kac test daha onerdıler, diğer testleride yaptırmalı mıyım yoksa önce bı tup bebek merkezıne mı gıtmelıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?