Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gecmiş olsun arkadasım benim de pıhtılasma testlerim yapıldı ama seninkilerden cok farklı seyler var testlerimde o yüzden cok anlayamadım seninkini...yanlıs yönlendirmek istemem sadece sanırım protein c düşük görünüyor diğerleri hakkında bi fikrim yok maalesef...

Canım MTHFR -A1298C heterozigot tasiyici Faktor II (Prothrombin) Heterozigot tasiyici MTHFR C677T Heterozigot tasiyici

Çok şükür kavuştum ama zordu elbet... yaşananlar...
teşekkürlerokuduğuna sevindimmm :))) beyenmene dee

canm benim dr da genetik baktırdı bu ilk 4 ü dediğin genetikdemi cıkacak cünkü kan sonuclarının içinde bunları göremedim

canm ben de su anda folbiol decavit ve bemiks c kullanıyorum bemiks c kullandığım için b vit.gerek yoktur demi

bu raporu devlette ya da özel hastanede mi yaptırıyoruz özel muaynedeki dr lar da yazabiliyormu bir de rapor olunca daha mı uygun oluyor

ben devlet hastanesinde yazdırdım ama özel hastanedeki doktorlar da yazabiliyormuş sgk ile anlaşmalı bi doktor olması lazım sanırım. tabiki fiyatı daha uygun oluyor. normalde bir kutu için 15 TL katkı payı veriyodum, raporumda katkı payından muaf yazdığı için hiç para vermiyorum.

Çok beğendim ve çok duygulandım
Peki sen coraspin kullanıyor muydun? Yoksa sadece clexane mı kullandın? Pıhtılaşma için başka bir tedavi uygulandı mı sana?
Bir de pıhtılaşmadan dolayı epidural anestezi alamadığını yazmışsın. İlk kez duydum da. Nasıl bir sakıncası varmış bu durumda epiduralin? Ben de epidural düşünüyordum da...:26:

canm benim dr da genetik baktırdı bu ilk 4 ü dediğin genetikdemi cıkacak cünkü kan sonuclarının içinde bunları göremedim
evet bunlar genetikte çıkar canım, senin daha bütün sonuçların çıkmamış, demek ki bunlar daha sonra çıkacak Benimkiler 1 ayda çıkmıştı.

canm ben de su anda folbiol decavit ve bemiks c kullanıyorum bemiks c kullandığım için b vit.gerek yoktur demi
hem decavit hem bemiks c mi kullanıyorsun? doktorun mu öyle tavsiye etti? her ikisinde de b vitaminleri olunca fazla gelmiyormuymuş? Yok senin ayrıca b vit. almana gerek yok

cnm 2. düşüğümden bu yana neredeyse 1 yıl oldu zaten kadın doğumcum da tekrar deneyebileceğimizi söyledi ve dün de bir genetik uzmanıyla görüştük eşimle. doktordan kolay randevu aldık(bir tanıdığımızın da yardımı oldu tabi) ama testleri yaptırmak için mayıs ayına gün verdiler. en azından genetik testlerimi, pıhtılaşma ve kromozomları özelde yaptırayım diyorum onun için de genklinikten fiyat aldım 520tl fiyat ve 10 gün süre verdiler. genetik tesleri orada yaptıracam sonuca göre nasıl hareket edeceğimize karar vereceğiz. allah hepimizin yardımcısı olsun....

Ne kadar gec bi tarih vermisler..her ilde fakli oluyo sanirim canm ben celal bayara sabah gittim sira aldim sonrada kan verdim gerci sonuçlar 1 ay sonra çıkacak. .benm düşük yeni oldugu icin beklemem gerek zaten..kalan tahlillerini de ihmal etme canm En basta hayirlisi olsun ins ama tedbiri borakmamak gerek..Rabbim tez zamanda saglikli ve ömürlü bir yavru nasip etsin cumlemize insallah..

amin... inş en yakın zmanda kavuşuruz kuzularımıza... benim için süre ve güvenilirlik daha önemliydi açıkçası o yüzden orayı tercih ettim, bakalım yarın gidip kanlarımızı vereceğiz. sonra da beklemeye başlayacağız..

merhaba canım ya duktuz venozus konusunda bilgilisin canım galiba ya benim de a dalgası derin çıktı çok korkuyorum sende de öyle bir sorun olmuş galiba ne oldu sağlıklı oldu mu bebek

genetik eşinde de bakıldımı eşimden istemedi dr sadece ben kan ver dim((

kadın doğumcumu yaptırdı cnm bu raporu muaf die

evet cnm drtavsiye etti

canım eşinde kan verdimi genetikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…