canım eşinde kan verdimi genetikte
Evet canm ondanda 1 tüp kan aldilar..
tüh yaa bunu neden bana söylemediki dr off tekrar beklemek istemiyorum
Canm genetik teste kandan bakılıyor ayri ayri giris yapacaksiniz dogru da spermiyogram bildigimiz sperm testi ise onunla genetik analzin bi alakasi yok ki kuzu...sorun sizde düşük olmasi mi cocuk olmamasi mi..gerci bugünkü aklim olsa hamile kalmadan a dan z ye tum testleri yaptirirdim.yinede bildiklerimi yazayim canm..esine sperm ve genetik test yapiliyo.sana pihtilasma.genetik.rahim agzi yetmezligi. Rahim filmi.hormon testleri ve kan degerlerine bakiliyo..ins hersey yolunda giderse tum testler kisa surede cikiyo sadace pihtilasma 1 ay genetil 2 ay sonra cikiyo canm o yuzden fazla geciktirmebende genetik araştırma yapıcam martta..
bana sen ve eşin gelip giriş yapacaksınız..
ona spermiyogram testi yapılacak dedi biri..
kanda mı verecek yada ikisini de mi verecek:18::18:
ve hangi testler yapılıyo ki canım
ve ne kadar süre de çıkıyo sonuçlar:44::44:
Canm genetik teste kandan bakılıyor ayri ayri giris yapacaksiniz dogru da spermiyogram bildigimiz sperm testi ise onunla genetik analzin bi alakasi yok ki kuzu...sorun sizde düşük olmasi mi cocuk olmamasi mi..gerci bugünkü aklim olsa hamile kalmadan a dan z ye tum testleri yaptirirdim.yinede bildiklerimi yazayim canm..esine sperm ve genetik test yapiliyo.sana pihtilasma.genetik.rahim agzi yetmezligi. Rahim filmi.hormon testleri ve kan degerlerine bakiliyo..ins hersey yolunda giderse tum testler kisa surede cikiyo sadace pihtilasma 1 ay genetil 2 ay sonra cikiyo canm o yuzden fazla geciktirme
yok canım bizim 4.düşüğümüz oldu..
en son 10 ocakta 12 haftalık bebeğimizin kalbi durdu diye kürtajla alındı..
tıp fakültesi marta gün vermişti bize..
ama nasıl yapılıyor bilmediğim için sormak istedim..
sadece gün veren yetkili sen ve eşin gelip genetik testi yapacaksınız dedi
ama nasıl yapılıyor neye bakılıyor bilmiyordum:18::18:
İnsallah sadece periferik kanda karyotip analizi yapmazlar cnm mutlaka pihtilasmaya da baktir buyuk ihtimal pihtilasma cikacaktir eger ailelerinizde genetikle ilgili bi sorun yoksa ondan bsy cikmaz ama pihtilasma cok onemli
yok canım bizim 4.düşüğümüz oldu..
en son 10 ocakta 12 haftalık bebeğimizin kalbi durdu diye kürtajla alındı..
tıp fakültesi marta gün vermişti bize..
ama nasıl yapılıyor bilmediğim için sormak istedim..
sadece gün veren yetkili sen ve eşin gelip genetik testi yapacaksınız dedi
ama nasıl yapılıyor neye bakılıyor bilmiyordum:18::18:
kızlar iyi günler.. aranızda yeniyim.. bir ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.. bugün test sonuçlarımı aldım ama benim doktorum sadece protein c ve protein s sonucu istemiş.. protein c düşük çıkmış.. doktor hapa başlatacak ve hamile kalınca iğneye geçecekmişiz.. ama bu iki sonuç yeterli mi acaba?.. ben burada farklı şeyler okudum, yeni testler yaptırmalı mıyım?..
prote,n c kaççıktı bence gen analizi de yaptırmalısınkızlar iyi günler.. aranızda yeniyim.. bir ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.. bugün test sonuçlarımı aldım ama benim doktorum sadece protein c ve protein s sonucu istemiş.. protein c düşük çıkmış.. doktor hapa başlatacak ve hamile kalınca iğneye geçecekmişiz.. ama bu iki sonuç yeterli mi acaba?.. ben burada farklı şeyler okudum, yeni testler yaptırmalı mıyım?..
bence bu testler yeterli değil arkadaşımm.kızlar iyi günler.. aranızda yeniyim.. bir ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum.. bugün test sonuçlarımı aldım ama benim doktorum sadece protein c ve protein s sonucu istemiş.. protein c düşük çıkmış.. doktor hapa başlatacak ve hamile kalınca iğneye geçecekmişiz.. ama bu iki sonuç yeterli mi acaba?.. ben burada farklı şeyler okudum, yeni testler yaptırmalı mıyım?..
Allah sabir versin kardesim...bu kadar kaybi yaşamak ne kadar zordur kim bilir..benim ilkti 7 ocakta kenfiliginden düştü ..Allah afgetsin bi daha ayni seyi yasamamak icin 2 dusuk yaptim dedim oyle testleri yaptirdilar..keske sende ilk dusukte gemen yaptirsaydin csnm..gerci saolsun dr lar muhatap olupta aciklamiyolar ki tek bildikleri bu tür seyler normal ....
kızlar selam banada dr coraspin verdi dün başladım folbiolu zaten 7 aydır içiyorum kan pıhtılaşması olmasın diye verdi sanırsam kan değerlerime baktı ve bu aspirini yazdı dün keseyide gördük ilk defa 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarız inşlh
merhaba arkadasım,
öncelikle gecmiş olsun cok üzüldüm...benim doktorum bnden baska testler de istemişti ama bunların sonucunda uygulanan tedavi hepsinde aynı sanırım...cnku bende aspirin kullandım 3 ay ve gebelikte iğneye baslıcaz demişti...yine de aklında bişey kalmasın dr una tekrar bi danıs istersen...
prote,n c kaççıktı bence gen analizi de yaptırmalısın
anladım canım, çok sağolDeryacım, Bende sadece genetik mutasyonlar yoktu. KArdesim ve kuzenim emboli gecirdi. Ailede bu risk olduğundan epidural alamadım.
Bloguma üye olursan çok sevinirim cnmm
canım protein c 53 çıktı.. ilk gittiğim doktor hiç tahlil istememişti ikincisi bunları yaptı başka tahlile gerek yok dedi ama bilmiyorum ki..
masallah canım, insallah kalp atısını da duyarsın.sende de pıhtılasma sorunu vardi di mi? kalp atısından sonra da igneye baslatir sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?