Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

taranan genler: faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T bu yazıyor bıde

sonuc:
real tıme pcr teklonojısıyle yapılan dna analızlerı pozıtıfve negatif kontureller eslıgınde gerceklestılılmıs ve hastada;
faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T genlerınde mutasyon saptanmamstr.

Kızlar progeston kullanıyorum 3gündür ve bugün kahverengi lekem geldi cok korktum lütfen akıl verin daha kesem bile gözükmedi Çarşamba Dr kontrolüm var

canım buna göre kan pıhtılaşması yok sanırım. ama yapılan testler sadece bunlar mı benimkinde daha fazla gen vardı

AMİNN CANIMMM AMİNN CÜMLEMİZE RABBİM ARATTIRMADAN NASİP EYLESİN İNS.. ya bn esimin is sebebiylee mezkezde degilmm kücük bi ilcede oturumm sadece bir tane kadın dogumcu var halıylee cokk kalabalık bir ay snrasına randevu alabiliryosnn o yuzden de stres yapıorumm once burda hamile oldugumu ögrenipp merkezde kendi doktoruma gidicemm oda cokk doluu o da hemn vermes randevuu haliylee süre baya uzayacak günüm gectikten snra.. seytan dior git rasgele cogunlugun kullandıgı cleksn 0.4 igneyi all randevu sırası gelene kadar vurunn:))

bu genlere gore pihtilasmaniz yok.
ama eksik bakilmis.
mthfr a1298 di sanirim biri.
biri de pai-i(4g/5g)
bu ikisi bakilmamis sizde.

cok mu az mi kotu bilemiyrm tabi ama pihtilasmaniz var. gebeliginizde bizim gibi igne kullanacaksiniz.

sesum ve sysa...
kisaca anlatayim size. aslinda gecmis sayfalarda da var ama bulmak zor oluyr haklisiniz

ilki 8+3 de kalbi durdu ve kurtaj oldum.
ikinci de 8+1 de gelisimi durmus. 6. haftada kalmis. yine kurtaj oldum.
yapilan testlerde mthfrc 677 t heterozigot ve pai-i homozigot cikti. dr bana gebe kalmadan 3 ay once elevit ve folbiol verdi. bu testlerinde anlamsiz oldugunu pihtu olmadigini soyledi. neyse zaman gecti. martta kurtaj olmustum. haziranda elevit ve folbiole basladim. ama iicm rahat etmedi. temuzda coraspirine de kendim basladim. temmuzda adet oldum. aspirini birakmadim ama. sukur ki agustosta adet olmadim. yumurtlamami ates yontemine gore belirledigim icin yumurtlamadan sonraki 9. gunde pozitifi gordum idrarda. yani adete 5 gun kala. ama adet gununu bekledim ve kan testi yaptirdim. 336 cikti deger. oradaki kadin dogumcu kese ve kalp atisi olunca 0,2 lik claxane baslariz dedi. ilk dr.umu aradim o da hemen aspirini kes dedi. ben de dinledim. ama icime sinmedi. yani 4+0 da kestim aspirini. arkadasimim dr.una danistum. pihtilasman var hemen aspirine basla ve gel sana igne vereyim dedi. ama kendi dr.uma guvendim. derken 5+5 de suanki druma tavsiye uzerine gittim. sukur kese buyumustu. dediki "pihtilasman var. hemen aspirin be 0,4 luk claxane basla. eleviti kes. folbiolu birak. gebelikte fazla doz. yerine folidecaya basla" dedi. ben de onu dinledim.sukur simdilik hersey uolunda. bekliyrz bakalim. hala aspirine de igneye de devam. tabi elevite de.

Kızlar dün çok moralim bozuldu öğlen kahverengi leke akşamınada pembe leke geldi ve inanılmaz kötü oldum.bugun itibariyle 4+6 günlük hamileyim ve göğüslerin cok az acıo korkuyorum ne olur fikir verin.dr kontrolüm çarsambaydı ama ben yarın gitmeyi düşünüyorum bakalım keseyi görücekmiyiz???bide benim gibi göğüslerin acımayan varmı progeston oksapor iğne aspirin folbiol kullanıyorum

bugun acil gidin.
sorununuzu anlatip betahcg baktirmak istediginizi soyleyin. zaten yarinda giderseniz aynisini yapacak dr.
eger degeriniz yukseldiyse belki igne verebilirler progestan hapi yerine.

kızlar bende de pıhtılaşma var 2 kürtajdan sonra çok şükür sağlıklı bir hamilellik sürdürüyorum 31. haftadayım.dr.um 36. haftada iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi bende korkuyorum sizin dr.larınız nasıl bir yol izledi doğuma kaç kala bıraktınız iğneyi lütfen bana bilği verirmisiniz.

seninki daha sıkıntılı bi durum tabi...iğnenin dozonu kaç kullanacağını bilsen sorun olmaz aslında bende daha önce 0.4 kullandım çok şükür o zaman işe yaradı. bana dr. kilo durumuna göre belirlediklerini söyledi içini okursan zaten ordada yazıyo zaten.neyse hamile kalana kadar çok stres yapma biliyosun stres çok etkili oluyo.öğrendikten sonra düşünürsün ne yapacağını

canım benim bebeğimi dr. 37+5 de aldı bi hafta önce asprini 1 gün önce iğneyi kesti.başka bi arkadaşıma dr. 36. haftasında iğneyi doğuma 1 hafta kala asprini kesti. 40 haftada doğum yaptı.
bunu pıhtılaşmanın seviyesine göre dr. belirliyo benimki ileri seviyedeymiş dr. güvenmekten başka çaren yok bu durumda. çok şükür arkadaşımında benimde bebeği sağlıklı bi şekilde doğdu.

canım ewet biliyorum ama bir arkadaşım doğuma 3 gün kalasıya kadar kullandı 3 gün kala bıraktı ve aynı ilacı kullanıyoruz

ben heterezigotum hibor kullanıyorum 3500 lük aynen canım dediğin gibi

anladım canım benim ki homozigot ve ben cleaxsan kullandım ama doktorlar bu pıhtılaşma konusunda okadar farklı düşüncelere sahip ki istersen bi doktora daha danış diycem ama bu kafanı daha fazla karıştıra bilir umarım aynı durumda olan başka arkadaşlar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…