Ilk haftalrda dinlenmk gerekiyo ama bu bütün hamilelr icin gerekli igne kullanmkla alakali degl.hamilelignde benm kadr gezen yoktr heralde bi sorun olmadi cok şükür rahat olun
rabbim beternden korusun ins ya ne diyelim.. ya dozu buyuk ihtimal 04 olacak herhalde burdan takip ettiklermn coguu onu kullanıor ragele kullanmak cok mantık işi degl tabii yarınn gidecem doktorumm rica edecem bana simdiden yazsanızz da elim altında dursa olurmu die:))
protein c ve s
mthr 1298 bi kaç daha var ama isimleri tam aklımda yok bunlarıda danış doktoruna istersen bazı doktorlar sen söylemeden yapmıyo
kızlar bana akıl verin lütfennnnnnnnnn :.daha önce yazmıstım kahverengi pembe akıntım var beta hcg 6544 çıkmıştı.bugun DR gittim keseyi görmek için bugun itibariyla 5 haftalık belkide 4+6 tam bilmiorum ama kesem vajinal ultrasonla görüldü .karınadn göremedi sizce normalmi???bu durumu yasıyan varmı ?bir de dr um korkma olabilir bu lekeler dedi.haftaya perşembe kalbinin sesi duymamız lazım dedi haftaya perşembeye kadar günler geçmez artık bana??
saol canım.inşallah bir sorun yoktur.dua etmekten başka bir şey gelmio elimizden allahım hayırlısıyla hepimize inşallah sağlıklı çocuklar nasip eder.bide aklım suna takıldı beta hcg değerim neden bu kadar yüksek ve yüksek olduğu halde nasıl gözükmüyor??canım stres yapma üzme kendini bence görememesi normal ben oğlumdayken kalp atışlarını bile vajinal ultrasonla baktığında duyduk daha çok küçük. sen dinlen biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış bol bol dua et
kızlar bana akıl verin lütfennnnnnnnnn :.daha önce yazmıstım kahverengi pembe akıntım var beta hcg 6544 çıkmıştı.bugun DR gittim keseyi görmek için bugun itibariyla 5 haftalık belkide 4+6 tam bilmiorum ama kesem vajinal ultrasonla görüldü .karınadn göremedi sizce normalmi???bu durumu yasıyan varmı ?bir de dr um korkma olabilir bu lekeler dedi.haftaya perşembe kalbinin sesi duymamız lazım dedi haftaya perşembeye kadar günler geçmez artık bana??
saol canım.inşallah bir sorun yoktur.dua etmekten başka bir şey gelmio elimizden allahım hayırlısıyla hepimize inşallah sağlıklı çocuklar nasip eder.bide aklım suna takıldı beta hcg değerim neden bu kadar yüksek ve yüksek olduğu halde nasıl gözükmüyor??
canım 5. haftadaymışsın internetten bakarsan bu haftaya göre normal beta hcg.biz iğneye erken başlamamız gerektiği için hamileliğimizide çok erken öğreniyoruz maalesef buda daha çok stres yapmamıza yol açıyo.bende bu gün doktora gidicem büyük ihtimalle bugün yumurtlama günüm inş. herşey yolundadır bu ay bende hamile kalırım
Canim karindan gorunmeyebilir endise etme...
canım 9000 üzerinde karından gorulur diye biliyorum, benim de o zaman gorulmemişti karından..
inşallah canım ya. şimdide ayın 20 sinde çağırdı DR kalp atışını duymak için.peki canım sen kalbinin sesini duydunmu?duyduysan ne zaman duydun??
bugün doktora gittim herşey yolundaymış bu ay hamile kalma şansım çok yüksekmiş :))
doğru söylüyosun rastgele olmaz ama en azında elindeolursa ve ne kullanacağını bilirsen dr. geç gitsen bile zaman kaybetmemiş olursun.inş. en kısa zamanda sende bende müjdeli haberi burdan duyururuz tabii tüm isteyenlerle
bugün doktora gittim herşey yolundaymış bu ay hamile kalma şansım çok yüksekmiş :))
insaallah canımm insaallahdaa benm tek sorunn pıltılasma degill bugun kadınn dogumcum hıc güzell haberler vermedii( simir testi yaptıı onun sonucu belli olacak haftaya enfeksıyon kapmısım ayrıca sol yumurtalıgımda kist vardı simdi yeni kurtasdan snra sag da da bi yumurta catlamamıs kist olmaya cok meyilli dedii oyy Allahımmm sen buyuksunn kurtuluss nasip edecen mi bizlerde (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?