Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

insaallah cnm saolasın

canım benim doktorum da 34.haftada corasprini bıraktirdi. Ben sezeryan olacagim, epidural mi genel anestezi mi net depil ama , Dogumdan 36 saat evvel de igneyi bırakmam gerektigini soyledi. Clexane 0.6 kullanıyorum

senin genetik bozukluk neydi cnm senin ilacın dozu benden daha yüksek birde valla dr.lar neye göre karar veriyorlar anlamış deilim

senin genetik bozukluk neydi cnm senin ilacın dozu benden daha yüksek birde valla dr.lar neye göre karar veriyorlar anlamış deilim

benim factorV heterozigot ve MTHFT1298 heterozigot idi. İlacın dozuna ayda bir yaptirdigi Antifactor XA diye bir test ile karar veriyor.. ben de 30 e kadar 0.4 luk kullanmiştim, 30 dan sonra 0.6 lıga gectim.

Çarşamba vermiştim 722 cıkmıstı .bütün gün yattım sabah cok az kahverengi leke geldi sonra bidaha gelmedi . Yarın drum ne dicek bakalım.??

ohhh icim rahatladi. masallah. degeriniz super katlamis. bence korkmayin derim. keseyi de yarin gorursunuz.
ben de 6+3 de yasamistim lekeleri. 7+2 gibi bitmisti. o arada bebegin kalp atisi oldugu icin sabah aksam progestanin ignesini oldum toplam 5 gun. belki doktorunuzda oyle birsey verir size. bir de bu ictigimiz aspirininde ilk donemlerde lekelenme yaptigini dusunuyrm. genelde aspirin kullananlarin yasadigini gordum cunku.

İnşallah canım ya yarın güzel haberler veririm umarım

Çarşamba vermiştim 722 cıkmıstı .bütün gün yattım sabah cok az kahverengi leke geldi sonra bidaha gelmedi . Yarın drum ne dicek bakalım.??

oooo o zaman harikaaa
artık hiç gelmez o lekeler inşallahhh
benimde 6.hafta da olmuştu lekeler..
cute gibi benimde 5 gün sürmüştü..
drun verdiği progesteron hapı+iğne(hafta bir vurulmak üzere) ile durmuştu çok şükür..
size de muhtemelen öyle bir tedavi önerir..
yarın sonucu yazın mutlaka

Son düzenleme:

cute ben hiç aspirin kullanmadım ama bende yaşadım lekelenmeyi:26::26:

cute ben hiç aspirin kullanmadım ama bende yaşadım lekelenmeyi:26::26:

cnm seninki farkli.
aspirini kullananlarda hep gordum ilk haftalarda lekelenmeyi tabi istisnalar var.. hatta bu nedenle kiminin dr.u aspirini biraktirp sadece igneyle devam ettirdi.

rabbim beternden korusun ins ya ne diyelim.. ya dozu buyuk ihtimal 04 olacak herhalde burdan takip ettiklermn coguu onu kullanıor ragele kullanmak cok mantık işi degl tabii yarınn gidecem doktorumm rica edecem bana simdiden yazsanızz da elim altında dursa olurmu die:))

Yarın inşallah güzel haberler veririm sizlere iyi dilekleriniz cok teşekkür ederim.sayenizde keyfim yerine geldi.sabah yazarım .inşallah keseyide görürüz

canımmm sabah telefndan girdim nete cevap yazdımm ama telefnun acizligine ugradımm maaleseff cavapladımm die biliorumm ama burda göremiorumm suan:)) Nese kardesmm cok cokk tesekkur ediorumm rabbim senden razı olsun ins bebegini saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin ins içime su serptın ınan genlerms aynı benm de 677 ve pai o yuzdenn seni burda hamile olarak bulmak beni ne kadar mutluu ettim anlatamamm rica ediorumm baglatıyı koparmayalımm senin önerilerinee cokk ihtiyacımm olacak eminimmm

Yarın inşallah güzel haberler veririm sizlere iyi dilekleriniz cok teşekkür ederim.sayenizde keyfim yerine geldi.sabah yazarım .inşallah keseyide görürüz

aminnnn..

rica ederim. buradan bulamazsaniz beni ozelden mesaj yazabilirsniz. gorunce cevaplarim mutlaka. maglum haftam ilerledi iyice. ne zaman ne olacagi belli olmaz.
sizde de mi c677 heterozigot pai homozigot?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…