anladım canım benim ki homozigot ve ben cleaxsan kullandım ama doktorlar bu pıhtılaşma konusunda okadar farklı düşüncelere sahip ki istersen bi doktora daha danış diycem ama bu kafanı daha fazla karıştıra bilir umarım aynı durumda olan başka arkadaşlar vardır
insaallah cnm saolasın
canım benim doktorum da 34.haftada corasprini bıraktirdi. Ben sezeryan olacagim, epidural mi genel anestezi mi net depil ama , Dogumdan 36 saat evvel de igneyi bırakmam gerektigini soyledi. Clexane 0.6 kullanıyorum
senin genetik bozukluk neydi cnm senin ilacın dozu benden daha yüksek birde valla dr.lar neye göre karar veriyorlar anlamış deilim
senin genetik bozukluk neydi cnm senin ilacın dozu benden daha yüksek birde valla dr.lar neye göre karar veriyorlar anlamış deilim
bugun acil gidin.
sorununuzu anlatip betahcg baktirmak istediginizi soyleyin. zaten yarinda giderseniz aynisini yapacak dr.
eger degeriniz yukseldiyse belki igne verebilirler progestan hapi yerine.
bugun acil gidin.
sorununuzu anlatip betahcg baktirmak istediginizi soyleyin. zaten yarinda giderseniz aynisini yapacak dr.
eger degeriniz yukseldiyse belki igne verebilirler progestan hapi yerine.
Beta hcg bakıldı 6544 cıkmıs normalmi acaba
Beta hcg bakıldı 6544 cıkmıs normalmi acaba
Çarşamba vermiştim 722 cıkmıstı .bütün gün yattım sabah cok az kahverengi leke geldi sonra bidaha gelmedi . Yarın drum ne dicek bakalım.??bundan once ne zaman kan vermistiniz ve degeriniz ne cikmisti?
lekeler kesildi mi bu arada. merak ettim.
değeriniz çok güzel..
gidip keseyi de görebilirsiniz
Çarşamba vermiştim 722 cıkmıstı .bütün gün yattım sabah cok az kahverengi leke geldi sonra bidaha gelmedi . Yarın drum ne dicek bakalım.??
İnşallah canım ya yarın güzel haberler veririm umarım
Çarşamba vermiştim 722 cıkmıstı .bütün gün yattım sabah cok az kahverengi leke geldi sonra bidaha gelmedi . Yarın drum ne dicek bakalım.??
ohhh icim rahatladi. masallah. degeriniz super katlamis. bence korkmayin derim. keseyi de yarin gorursunuz.
ben de 6+3 de yasamistim lekeleri. 7+2 gibi bitmisti. o arada bebegin kalp atisi oldugu icin sabah aksam progestanin ignesini oldum toplam 5 gun. belki doktorunuzda oyle birsey verir size. bir de bu ictigimiz aspirininde ilk donemlerde lekelenme yaptigini dusunuyrm. genelde aspirin kullananlarin yasadigini gordum cunku.
cute ben hiç aspirin kullanmadım ama bende yaşadım lekelenmeyi:26::26:
seninki daha sıkıntılı bi durum tabi...iğnenin dozonu kaç kullanacağını bilsen sorun olmaz aslında bende daha önce 0.4 kullandım çok şükür o zaman işe yaradı. bana dr. kilo durumuna göre belirlediklerini söyledi içini okursan zaten ordada yazıyo zaten.neyse hamile kalana kadar çok stres yapma biliyosun stres çok etkili oluyo.öğrendikten sonra düşünürsün ne yapacağını
cnm seninki farkli.
aspirini kullananlarda hep gordum ilk haftalarda lekelenmeyi tabi istisnalar var.. hatta bu nedenle kiminin dr.u aspirini biraktirp sadece igneyle devam ettirdi.
cok mu az mi kotu bilemiyrm tabi ama pihtilasmaniz var. gebeliginizde bizim gibi igne kullanacaksiniz.
sesum ve sysa...
kisaca anlatayim size. aslinda gecmis sayfalarda da var ama bulmak zor oluyr haklisiniz
ilki 8+3 de kalbi durdu ve kurtaj oldum.
ikinci de 8+1 de gelisimi durmus. 6. haftada kalmis. yine kurtaj oldum.
yapilan testlerde mthfrc 677 t heterozigot ve pai-i homozigot cikti. dr bana gebe kalmadan 3 ay once elevit ve folbiol verdi. bu testlerinde anlamsiz oldugunu pihtu olmadigini soyledi. neyse zaman gecti. martta kurtaj olmustum. haziranda elevit ve folbiole basladim. ama iicm rahat etmedi. temuzda coraspirine de kendim basladim. temmuzda adet oldum. aspirini birakmadim ama. sukur ki agustosta adet olmadim. yumurtlamami ates yontemine gore belirledigim icin yumurtlamadan sonraki 9. gunde pozitifi gordum idrarda. yani adete 5 gun kala. ama adet gununu bekledim ve kan testi yaptirdim. 336 cikti deger. oradaki kadin dogumcu kese ve kalp atisi olunca 0,2 lik claxane baslariz dedi. ilk dr.umu aradim o da hemen aspirini kes dedi. ben de dinledim. ama icime sinmedi. yani 4+0 da kestim aspirini. arkadasimim dr.una danistum. pihtilasman var hemen aspirine basla ve gel sana igne vereyim dedi. ama kendi dr.uma guvendim. derken 5+5 de suanki druma tavsiye uzerine gittim. sukur kese buyumustu. dediki "pihtilasman var. hemen aspirin be 0,4 luk claxane basla. eleviti kes. folbiolu birak. gebelikte fazla doz. yerine folidecaya basla" dedi. ben de onu dinledim.sukur simdilik hersey uolunda. bekliyrz bakalim. hala aspirine de igneye de devam. tabi elevite de.
Yarın inşallah güzel haberler veririm sizlere iyi dilekleriniz cok teşekkür ederim.sayenizde keyfim yerine geldi.sabah yazarım .inşallah keseyide görürüz
canımmm sabah telefndan girdim nete cevap yazdımm ama telefnun acizligine ugradımm maaleseff cavapladımm die biliorumm ama burda göremiorumm suan:)) Nese kardesmm cok cokk tesekkur ediorumm rabbim senden razı olsun ins bebegini saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin ins içime su serptın ınan genlerms aynı benm de 677 ve pai o yuzdenn seni burda hamile olarak bulmak beni ne kadar mutluu ettim anlatamammrica ediorumm baglatıyı koparmayalımm senin önerilerinee cokk ihtiyacımm olacak eminimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?