Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım arkadaşım saol bende bebişde çok iyiyiz 12 haftalık olduk ben 0.4 lük iğne kullanıyorum sadece akşamları toidime gelince benim troid vucutta yok yani az bile çalışmıyo iflas etmiş sabahları aç karnına bitane içiyorum hapımın adı levotiron doktora gelince canım ben manisanın bir ilçesindeyim egeye de gitmiyorum çok şükürki burda bitane doktor bulabildim bu doktor son şansımdı oda allahtan iyi bi doktor çıktı diğer gittiğim doktorlar beni kabul etmemişlerdi sana yapılacak bişey yok hamile bile kalamazsın seninle uğraşamayız deyip başlarından savdılar ama bu doktorum gerçekten çok iyi ilçede olmama rağmen böle bi doktor bulabildiğim için çok şanslıyım sen neler yapıyorsun tedavin ne durumda kafandaki sorulara cevap bulabildinmi canım arkadaşım bu troidi kafana hiç takma ömür boyu bi hapa bağlı olmak başta zor geliyor insan kendini yarım gibi hissediyor ama inan bana canım onada alışacaksın vucudun düzene girecek betin benzin düzelecek ellerin titremeyecek ayakların ateş bombası gibi olmayacak ve en önemlisi dikkat ettğin halde yani yemediğin halde kilo alışın duracak ben hapımı kullandığım günden beri yani 2 senedir aynı kilodaydım ne aldım ne verdim ayyyy bacım çokkkkk uzun yazdım okurken sıkılacaksın allah yardımcın olsun

teşekkür ediyorum umutsevgim ve sonuyokcum
başa gelen çekilirmiş.:1no2:rahim filminide çektirelim sonuyokcum hayırlısı ile temiz çıkar inşallah
umut sevgim inşallah o güzel haberi verirsin arkadaşım.Allah tamamınıda erdirir inşallah
artık bizler annelerin ve anne adaylarının paylaşımlarından da çok bilgiler edindik reis devriminde dediği gibi dersimize iyi çalışıyoruzkaydirigubbakcemile3 olacak olacak sabır ediyoruz, araştırıyoruz allah mükafakatınıda verecek yıl bitmeden bizlerinde göbüşleri dolacaktır hayırlısı ile
tedavi şeklimi yarın yazayım benide eklersiniz hayırlı akşamlar.

anladım canım. sen sorun deyince bende rahim yetmezliği sandım.. bu bebekte atılacakmı peki rahime dikiş. ben nasıl olur ne olur cok merak ediyorum . hamile kaıırsam yeniden inşşşş bu kez ihmal etmeyeceğim bakalım. allah hepimize hayırlısını vbersin inşşşş

Reisdevrim , çok merak ettim valla...Yarın bize inşaallah vereceksin güzel haberi...Ama hamile değilsende üzülmek yok tabiki...Bebek geleceği zamanı çok iyi biliyor , sadece biz çok sabırsızıs galiba...Hayırsı arkadaşım...

Iyi aksamlar arkadaslar,

Papatyasüreyyacim nasilsin tansiyonun nasil oldu. Asilamadan sonrada normal kendimiz calismalar yapabilíriz canim yasak degil. Inan biz hepsini denedik ama bir türlü tutmadi. Rahim filmini mutlaka doktora soracagim belki laparaskopiye gerek olmaz.
Tafsiyelerin icin cok tesekkür ederim canim.

Kahvelokum, ravza 1818 , umutsevgim, sonuyok arkadasim canlarim hepiniz güzel dilekleri icin tesekkür ederim iyiki varsiniz.

Celenim haklisin bizde dün kafamiz dagilsin diye annemlerin bir muhabbet kuslari var ismi mavis ve konusuyor onu sevdik bütün gün. Biraz olsun kafamiz dagildi.
Bizde almak istiyoruz ama bütün gün calisdigimiz icin hayvanada yazik olur diye almiyoruz.

Nisaa canim mele 76 cok hakli benim miyomum hamile kalmadan önce sadece 2 cm büyüklügündeydi rahim arka duvarindaydi.
Hamile kalinca birkac hafta icerisinde miyom tam 5-6 cm oldu yani doktorun bana dedigine göre östrogen hormonu ile besleniyormus miyomlar ve hamile kalincada östrogen hormonu yükselince cocuk yerine miyomum büyüdü ve zaten bebisim alinmak zorunda kalindi . Kürtajdan bir ay sonrada sezeryan yapilarak miyom amaliyati yapildi bana.
Yapisiklar genelde kürtajlarda yada bu gibi amaliyatlardan sonra olabiliyormus ama hepsinin caresi var beni üzen herseyin üst üste gelmesi. Sanki biz ne zaman cocuk yapmaya kalksak önümüze bir sürü engeller cikiyor.
Artik yiprandim 4 sene icerisinde tam 7 defa narkoz yedim
2004 kist ameliyati
2005 1. düsük sonra kürtaj
2006 2. düsük sonra kürtaj
2006 tekrar kürtaj iceride parca kaldi diye
2007 3. düsük sonra kürtaj
2008 Nisan 4. düsük sonra kürtaj
2008 Mayis miyom ameliyati

Annem benim icin tam 500 tane yasin okutuyor simdi. Her kisi sadece 1 defa yasin okuyabiliyor yani benim icin tam 500 kisi yasin okuyacak.
Bizim burda bu gibi dualari cok yapiyoruz ve genelde o insan muradina eriyor.
Allahim Insallah bu sefer dilegimizi kabul eder.
Sizleri tanidigima cok seviniyorum icimi dökecek tek sizler bu yer var .
Zaten baskasida beni anlamiyor . Kendi öz kizkardesim bile beni anlamiyor 3 ay önce bebegi oldu benden 4 yas kücük daha evleneli 1 sene oldu o bile beni anlamiyor kizini yanimda asiri derecede seviyor.
Tabiki yavrusu bu onun en dogal hakki ama biraz olsun benide düsünse. Cektigim acilari biliyor ama yinede her telefonda konustugumuzda bebisin o gün ona nasil agugu yaptigini anlatiyor.
Bu biraz beni kiriyor. Yani arkadalarim bizi bizden daha iyi asla kimse anlamaz cünkü kaderlerimiz ayni cektigimiz acilar ayni.
Allahim herkese hayirli evlatlar nasip etsin bu yolda kimseyi yanliz birakmasin kimsenin kucagini bos evini nesesiz birakmasin.

ÇALIKUŞU 1978 canım dediğin gibi biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz ateş düştüğü yeri yakıyor bu sene hamile olmasam bile memlekete gitmeyecektim oraya gidince aaaaa daha çoçuğun yokmu neden olmuyormu kusur sendemi kocandamı v.s daha bunun gibi bi sürü ardı arkası kesilmeyen sorular sana acıyarak bakan gözler senden sonra ve senden yaşça küçük kızların anne olması........ evet canım seni en iyi biz anlıyoruz hem biliyormusun şu an hamile olduğumu ne benim ailem nede eşimin ailesi bilmiyor ve sölemiycemde eşimle böle bi karar aldık ve bu güne kadarda saklamayı başardık bilyomusunuz inanın kafam daha rahat telefon ediyolar çoçuk varmı diyolar bende allah büyük olur işaalah diyorum neyse gene çenem düştü sende üzülme arkadaşım yüce rabbim her şeyin hayırlısını versin allah gönlünün muradını versin

çalıkuşu yazmayı unuttum 500 yasini bende okuttum hatta benimki 1000 taneyi geçmişti duadan 2 ay sonra hamile kaldım yer gök duayla okut bacım hatta yasin bilen arkadaşlar eksiğin varsa bizde okuyalım ben 1 tane okuyabilirim allah gönlünün muradını versin

canım kan sulanması için coraspin 100lük kullanıyorum ben şu anda henüz hamile değilim hamile kalıncada iğnelere başlanacak sen druna bir danış bakalım sanada vermesi lazım coraspin bence

Canım benim doktorum hiç b işey vermedi sadece tekrar hamile kalınca iğneye başlıycaz dedi burdaki doktorlorun çoğu bilmiyorki bu hastalığı o yüzden 2bebeğimi kaybettim inşallah sonunda iyi bir doktor bulurum

Günaydın :)

Büşra 44 benim doktorumda hamile kalmadan 3 ay öncesinden günde bir bebek aspirini ile iki folic plus a başlatmıştı.

Doktorunla konuş bence, o söylemiyorsa bile sen sor, aspirini bilmem ama özellikle folic plus ı zaten hamilelikten önce her kadının kullanması gerekiyor.

aminn inşallah bende sağlamı yakalarım bizde başladık keçi boynuzu kürüne internette 3 ay diyor bakalım inşallah bizede şifa olur.birde çok yoğun şekilde sigara içiyor doktor bıraksa çok iyi olur demişti senin eşinde kullanıyor mu acaba???
bıraktırmak için ne yapsak acaba kendiside istiyor ama işi stresli :sinifsinif:

günaydın kızlarrr
şimdi sağlık ocağından geldim tatanoz aşısının 2.si yapıldı..
daha önceki 2 gün ağrımıştı çok zor geçmişti bakalım bu gecem nasıl geçecek inşallah çok ağrımaz..
kızlar ben artık kendimi yorgun hissetmeye başladım pek bişey yapamıyorum evde iş felan..
ara ara izin alıcam bu aralar..yarın izinliyim. bugünde kolum ağrırsa eve gidicem.. bakalım şu son dönemleride sağlıcakla atlatıp güzel doğum yaparım inşallah..
doğum için hazırlık yapmaya çanta hazırlamaya başladım ben ; belki erken ama her an herey olabilir diye hazır olsun istiyorum..

işte bizde böyle durumlar...canlarım sizler nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir..

Reisdevrim den haber yokmuu ?

residevrim kız iki gündür yoksun ortalarda bugun pazaretesi hadi gelde ver hayırlı haberı bısey yoksada uzulmek yok olana kadar calısmalara devam........

CALIKUSUMMMM onemlı degıl bacım benım etrafımdakıler de anlamıyo bu hafta mememelkete gıdcez malesef eltım bennen 2 sene sonra evlendı bebısı var 4 tanae eltım var hepsının kucagında bı bebek dugunler falan sırf sorular yuzunden memelekete gıtmek ıstemıyorumrabbım baze sankı bana nıspet yaparcasasına sevdıklerını dusunuyorum cekmeyen anlamıyo valla herkesın bebegını kendıne bagıslasın bızede hayırlı saglıklı evlatlar versın rabbım buyuktur bızde cektıgımız bu sıkıntıların mukafatını alırız ınsalllahhh

RAVZAMMMM kız ne guzel saklamıssınız valla hellal olsun en ıyısı bence bız bu hafta memeekete gıdcez eger hamıleysem orda ogrenecem zaten nasıl saklıyacam bılmıyorum soylemesm dusuk oldugu ıcın hayata rutın devam edemıyom ay aklımda bırsuru soru valla dr burda nasıl gıdcem zaten dr bı faydasını gormedım malesef raabbım nasıp edecekse bı sekılde kısmet edıyo artık dr gıbı oldum valla raabim hepımızın gonlune gore versınnn aminnn.....

kızlar bu lütfü beye sanırım çoğunuz gidiyorsunuz
memnun musunuz?
yeri nerdedir???
fiyatı vs nedir bilgilendirir misiniz lütfen????

Arkadaşlar ravza ve çalıkuşu bahsetmişler okumuşsunuzdur...500 YASİN okuyunca bütün dilekler kabul oluyormuş...Burada herkes için sırayla yasin okuyalımmı hep birlikte...Sıraya koyarız hem sayımızda çokk...Lütfen ne kadar çok kişi dua ederse o kadar iyi olur hepimiz için...

Bu arada Reisdevrim hala yazmamış...Acaba hamile ve doktorda olabilirmi şu an :)) Tedaviyle ilgili koşuşturuyodur belkide şu an...Hem işte olsa yazardı dimi...Çoooook merakkk ettiiiiiimmmm :)))

500 yasin için eğer kabul ederseniz listede oluştururuz,oradan takip ederizz...Kaç tane olmuş , kimler için okunmuş , sıra kimde vs...

arkadaslar merhaba aranızda homozıgot mutant olanlar var mı?
ve gebe kaldıgınızda ılac ıgne vs ne kullanıyor ya da kullandıysanız kacıncı haftada basladınız.
lutfen cevap yazın..

Canım burada değerlerimiz ve uygulanan tedavi şekilleri yazıyor...Seninle aynı değerde olanları buradan bulabilirsin...

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot ......................................................?????

,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…