ravzacım nasılsın nasıl gidiyor bebişin keyfi yerindemi kaçlık iğne kullanıyosun ve troidin kaçtı canım onun için ne kullanıyorsun ha birde sanırım iğneyi sabah akşam yapıyosun galiba banada öle demişti lütfü bey de bilmiyorum gebe kalınca burdaki drlar ne der yani izmirdeyim ben ya senin drun kim manisada mı yoksa egedemi kime gidiyorsun bende kaç gündür sana sorayım diyordum canım haaa bu arada kaç kiloyla gebe kaldın ona göre iğne dozu ya bide neye göre akşam sabah iğne burda herkes günde 1 tane oluyorda çokmu sordum acaba??
canım benim rahimle ilgili bi problem yok o zaman kan pıhtılaşması olduğunuda bilmiyodum o yüzden o bebeğimide kaybettim dikiş yüzünden değil canım bebeğim kalbi durmuştu o yüzden başarısız oldu ama senin bu konuda problemin olduğu için sende işe yarayacaktır evet canım 12 haftalık hamileyim ve her şey yolunda işallah bebiş isteyen sen ve diğer kardeşlerim bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz
canım kan sulanması için coraspin 100lük kullanıyorum ben şu anda henüz hamile değilim hamile kalıncada iğnelere başlanacak sen druna bir danış bakalım sanada vermesi lazım coraspin bence
sağol canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız burdan.ilk gebeliğim normal gidiyodu 8. haftasında pıhtılaşmadan dolayı kaybettim..ikincisi sanıyorum genetik bozukluktu çünki hamileydim ama hiçbir belirtim yoktu.onuda ilk haftalarımda düşük yaptım..5 ay sonra şimdiki bebeğime hamile kaldım..şimdi coraspin ve iğneyle sorunsuz devam ediyor ..sende doğal yoldan denemeye devam et..ilaç falan hiçbirşey kullanmadık biz..eşim keçiboynuzu tüketti benim zorumla başkada bişey yapmadık..aşılama çok geren zahmetli bi süreçmiş bence ne gerekiyorsa yapıp dediğin gibi doğal yoldan dene..birde doktorlar farklı konuşuyor biri dediki düşüklerin sebebi anormal yapılı sperm olabilir..diğer doktor bozuk sperm kesinlikle dölleyemez diyor bende şaşmış durumdayım..nihayetinde sağlam yakaladık darısı sana inşallah:CüvCüv:
kızlar bu lütfü beye sanırım çoğunuz gidiyorsunuz
memnun musunuz?
yeri nerdedir???
fiyatı vs nedir bilgilendirir misiniz lütfen????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?