Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

çok kişiden duydum kürtajdan sonra kisti inş. Bi an önce tedavilerini olursun canım herşey yoluna girer sendende güzel haberler alırız. Sen gönlünü ferah tut

insaallah canımm insaallah rabbim sadece bana degil isteyen herkese nasip eylesinn.. Doktorr korunma vermedi korunmayın dedii aklım beynim durduu napacagımm konusunda.. Yaa over kisti oldugunda yumurtlama oluormuu kızlarr

Merhaba,
Bnde denkannpihtilasmasi var ve dr bana katilim payindan muaftir diye rapor yazmasina ragmen eczanede hala katki payli cikiyo
Acaba eapirunda tam olarak ne yaziyo cnm ogrenebilir miyim bnde dr a ona gore yazmasini soliyim bari

kızlar ya benim bu kahverengi lekelerim geçmedi doktorum endişelenme olabilir dedi.ama ben korkuyorum.progestonda kullanıyorum 200 lük günde 2 tane

Selam arkadasım, yazını okuyunca cevaplamadan geçemedim :)
Bende 3 ay önce kürtaj oldum.İçini ferah tut üzülme lütfen, bende de kürtajdan sonra sağ yumurtalığımda kist oluştu, 2 aylık bi doğum kontrol hapı kullandıktan sonra tamamen geçti, kayboldu, o yüzden bunu mesele etme lütfen basit bişey.
Daha sonrasında ise doktorum smear testi yaptı, onun sonucunda ise bende de enfeksiyon çıktı, vajinal fitil ve antibiyotik kullannımı sonucu onuda hallettim çok şükür, suan yeni çalışmalara başladık, inş.hayırlı haberleri en kısa zamanda veriirm sizlere :)
Bunlar basit ve halledilecek meseleler, bunun sıkıntısını yaşatma kendine canım, geçmiş olsun :)

aleyküm selamm kardesimm cok tesekkür ediorumm yaa insallah gcer benmkide( ya bnm sol tarafdada kist oluncaa ben ondanda stres yapıorumm acaba böleyken hamile kalabilirmiyim die?? bende de enfeksiyon cıktıı smir testi aldı sonucu haftaya belli olacak ordanda hayırlı sonuclar gelir insaallah.. benmki suan tam kist de degil aslında catlamamıs bi yumurtan gözukuor dedi kiste donusmeye meyilii dedi kan pıltılasması oldugu için gunluk hap veremiom yumurtayı catlatmak için bi hap verecem bir dahaki ay birdaha gelecen dedi daaaa.... bn hazır seni bulmusken birsey soruyumm bu fitilden banada verdide bunlar kullanırken korunma dedi bende korkuorum sen o surecde korunuormuydn?? rabbim insaallah sanada banada en hayırlı zamnda evlat nasip eyler(

Merhaba,
Bnde denkannpihtilasmasi var ve dr bana katilim payindan muaftir diye rapor yazmasina ragmen eczanede hala katki payli cikiyo
Acaba eapirunda tam olarak ne yaziyo cnm ogrenebilir miyim bnde dr a ona gore yazmasini soliyim bari

"Hastanın yukarıda belirtilen hastalığı/hastalıkları ile ilgili ilaçları .... süre ile kullanması gerekmekte olup bu ilaçlar hasta katılım payından muaftır." yazıyor. Sizin de muafsa neden katılım payı aldılar acaba? Eczaneye bi danışsanız aslında.
Bir de doktora iğne yazdırırken raporunuzla birlikte yazdırın. Raporlu olunca ayrı bir sisteme giriyorlar sanırım çünkü o zaman eczanede de raporlu olduğunu görüp katılım payı almıyorlar. Belki raporsuz olarak reçete yazmış olabilir. :44:

Yok ilacimi raporu yazan dr yazdi zaten ama eczaci diyoki raporda teshis tani bolumundeki kod 20.00 burda bu kod numasasi yazarsa katilim payi cikariyo sistem diyo acaba sizinkinde farkli bsy mi yaziyo diye merak ettim

amin canım, Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş. :)
Benim doktorum basit yumurtalık kistlerinin hamile olamaya engel yaratmadığını söylemişti, ama benim tercihim kisti eritip öyle gebe kalman yönünde demişti, o sebeple hemen doğum kontrol hapıyla başlamıştık tedaviye. Yani kalabilirsin bence hamile.
Fitil kullanırken bende korunmuyordum canım, doktor o konuda bi uyarı yapmamıştı zaten

merhabalar herkese..ben bu ay bi kimyasal gebelik yaşadım..bebek denemelerimizin 5.ayıydı..genel kontrole gittim doktora..Allaha şükür kan tahlillerimde ve vajinal muayenede hiç bir sorun olmadığını söyledi doktorum..denemelere bu ay da devam edebilirsin dedi..folik asite devam et dedi..peki ben folik asit yanında coraspin de kullansam herhangi bir sorun olur mu?

Arkadaslar bende igne kullanıyorum pıhtılaşma için. Ignelerim bitti.yeniden yazdirmam gerekiyor.bir onceki alisimda uc kutu almistim.doktor bana rapor yazmisti.simdi ben aile hekimine gitsem bana igne yazabilirmi.raporum elimde yok ama sisteme girince gozukurmu acaba.tesekkurler simdiden

Walla bnde aile hekimime yazdirmistim son kuruyu ama raporum yanimdaydi cnm yani o olmadan sistemden gorunuyomu hicbi fiktim yok kac haftaliksin sen?

insaallah canımm insaallahh hayırlısı olsun insaallah hakkımızdaa ne diyeyimm o zamann.. Rabbim senden razı olsun insaallah içim rahatladı bi nemze olsun saolasın..

canım bende de pıltılasma var da sen igneye ne zaman basladın?

raporunuz varsa eczane sistemden gorecektır raporu artık hastaya rapor verılmıyor zaten, aile hekiminize yazdırabırlsnz raporlu oldugunuzu soylemenız fazla sayıda yazmasını saglar yoksa dr yazarken raporlu raporsuz dıye bırsey belırtmesıne gerek yok o kısmı ayarlayan eczanedir ama ilacınızı alırken raporum var dıye uyarırsanız raporunuzu kontrl ederler yoksa raporsuzda işlenebılır çünkü

kızlar hastalanmama 10 gün var doktorum bu ay hamile kalma şansımın çok yüksek olduğunu söylemişti acaba kan testinde çıkar mı yada sizler ne zaman test yaptınız. eğer varsa bi an önce iğnelere başlamak istiyorum

Arkadaslar bilgilendirdiginiz için teşekkürler. Bizde keseyi gordukten sonra basladik igneye.Allah hepimize saglikli hamilelikler saglikli dogumlar nasip etsin insallah...

Merhaba arkadaşlar bende de az da olsa kan pihtilasmasi çıktı iki kere kürtaj oldum biri kalbi atmadı biri de boş gebelik ben hamile kalır kalmaz igneye başlamalı miyim? Bana yardımcı olun lutfen

Kızlar iğnemin 8. Günü .dün iğneyi vurduktan sonra göbeğim cok acıdı ve bugün göbeğim mosmor oldu.benim durumumda olan varmı yanlısmı vurdum acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…