çok kişiden duydum kürtajdan sonra kisti inş. Bi an önce tedavilerini olursun canım herşey yoluna girer sendende güzel haberler alırız. Sen gönlünü ferah tut
ben devlet hastanesinde yazdırdım ama özel hastanedeki doktorlar da yazabiliyormuş sgk ile anlaşmalı bi doktor olması lazım sanırım. tabiki fiyatı daha uygun oluyor. normalde bir kutu için 15 TL katkı payı veriyodum, raporumda katkı payından muaf yazdığı için hiç para vermiyorum.
insaallah canımm insaallahdaa benm tek sorunn pıltılasma degill bugun kadınn dogumcum hıc güzell haberler vermedii( simir testi yaptıı onun sonucu belli olacak haftaya enfeksıyon kapmısım ayrıca sol yumurtalıgımda kist vardı simdi yeni kurtasdan snra sag da da bi yumurta catlamamıs kist olmaya cok meyilli dedii oyy Allahımmm sen buyuksunn kurtuluss nasip edecen mi bizlerde (
Selam arkadasım, yazını okuyunca cevaplamadan geçemedim :)
Bende 3 ay önce kürtaj oldum.İçini ferah tut üzülme lütfen, bende de kürtajdan sonra sağ yumurtalığımda kist oluştu, 2 aylık bi doğum kontrol hapı kullandıktan sonra tamamen geçti, kayboldu, o yüzden bunu mesele etme lütfen basit bişey.
Daha sonrasında ise doktorum smear testi yaptı, onun sonucunda ise bende de enfeksiyon çıktı, vajinal fitil ve antibiyotik kullannımı sonucu onuda hallettim çok şükür, suan yeni çalışmalara başladık, inş.hayırlı haberleri en kısa zamanda veriirm sizlere :)
Bunlar basit ve halledilecek meseleler, bunun sıkıntısını yaşatma kendine canım, geçmiş olsun :)
Merhaba,
Bnde denkannpihtilasmasi var ve dr bana katilim payindan muaftir diye rapor yazmasina ragmen eczanede hala katki payli cikiyo
Acaba eapirunda tam olarak ne yaziyo cnm ogrenebilir miyim bnde dr a ona gore yazmasini soliyim bari
"Hastanın yukarıda belirtilen hastalığı/hastalıkları ile ilgili ilaçları .... süre ile kullanması gerekmekte olup bu ilaçlar hasta katılım payından muaftır." yazıyor. Sizin de muafsa neden katılım payı aldılar acaba? Eczaneye bi danışsanız aslında.
Bir de doktora iğne yazdırırken raporunuzla birlikte yazdırın. Raporlu olunca ayrı bir sisteme giriyorlar sanırım çünkü o zaman eczanede de raporlu olduğunu görüp katılım payı almıyorlar. Belki raporsuz olarak reçete yazmış olabilir. :44:
aleyküm selamm kardesimm cok tesekkür ediorumm yaa insallah gcer benmkide( ya bnm sol tarafdada kist oluncaa ben ondanda stres yapıorumm acaba böleyken hamile kalabilirmiyim die?? bende de enfeksiyon cıktıı smir testi aldı sonucu haftaya belli olacak ordanda hayırlı sonuclar gelir insaallah.. benmki suan tam kist de degil aslında catlamamıs bi yumurtan gözukuor dedi kiste donusmeye meyilii dedi kan pıltılasması oldugu için gunluk hap veremiom yumurtayı catlatmak için bi hap verecem bir dahaki ay birdaha gelecen dedi daaaa.... bn hazır seni bulmusken birsey soruyumm bu fitilden banada verdide bunlar kullanırken korunma dedi bende korkuorum sen o surecde korunuormuydn?? rabbim insaallah sanada banada en hayırlı zamnda evlat nasip eyler (
umarım ekleyebilmişimdir
Eki Görüntüle 974542
Arkadaslar bende igne kullanıyorum pıhtılaşma için. Ignelerim bitti.yeniden yazdirmam gerekiyor.bir onceki alisimda uc kutu almistim.doktor bana rapor yazmisti.simdi ben aile hekimine gitsem bana igne yazabilirmi.raporum elimde yok ama sisteme girince gozukurmu acaba.tesekkurler simdiden
amin canım, Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş. :)
Benim doktorum basit yumurtalık kistlerinin hamile olamaya engel yaratmadığını söylemişti, ama benim tercihim kisti eritip öyle gebe kalman yönünde demişti, o sebeple hemen doğum kontrol hapıyla başlamıştık tedaviye. Yani kalabilirsin bence hamile.
Fitil kullanırken bende korunmuyordum canım, doktor o konuda bi uyarı yapmamıştı zaten
Arkadaslar bende igne kullanıyorum pıhtılaşma için. Ignelerim bitti.yeniden yazdirmam gerekiyor.bir onceki alisimda uc kutu almistim.doktor bana rapor yazmisti.simdi ben aile hekimine gitsem bana igne yazabilirmi.raporum elimde yok ama sisteme girince gozukurmu acaba.tesekkurler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?