Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

DEĞERLERİMİZ VE ÖNERİLEN TEDAVİ ŞEKİLLERİ

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot ......................................................?????

(smmm06 )------------------------------------protrombin heterozigot ----------------------------------------- 0.6 fraxparine+ coraspin 100 +folbilol +kalsiyum

yasakkelime
Bu arada Reisdevrim hala yazmamış...Acaba hamile ve doktorda olabilirmi şu an :)) Tedaviyle ilgili koşuşturuyodur belkide şu an...Hem işte olsa yazardı dimi...Çoooook merakkk ettiiiiiimmmm :)))

melekcim sorma canım sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5 dün tahlil yaptırdım. adet tarihine 4 gün varken yaptırdığım kan testi 58.46 çıktı. kızlar bu deger sizce normalmi yoksa düşük bir degermimirmirmirmir birde ara ara kahverengi akıntım devam ediyomafoldumben ama dün puroloton igne oldum ve progestana başladım şimdi dindi gibi. biliyosunuz benim mthfr 677 heterozigot. 0.4 fraksiparinide dün vyruldum. yarın tekrar kan testi yaptırıcam. dua edinde yükselsin kızlar valla size malum olmuş bugünde rapor aldım 5 günyasakkelimelütfü beye ne zaman gitmem lazım. kastamonudaki şuan gelme çok erken daha birşey ğöremeyiz cumaya kadar verdigim ilaclarıkullan dedi. ne dersiniz napsam kafam çok karışık sevinemedim bilesenağlama

canım benim ya ilk ben tebrik etmek isterim allah gönlünün muradını versin inşallah hayırlısıyla çok sevindim çok dikkat et bence 5 haftadan sonra git çünkü sadece kese gözükür 5 haftadan sonra hem kese hem kalp atışlarını duyabilirsin inşallah tabi bu döllenme zamanınada bağlı günüm geçmeden önce kan tahlilimde bundan daha düşük çıkmıştı benim inşallah bu sefer olacak reisdevrim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah bütün duaların senin için şimdi çok sevgileropuyorumnanaktan

fundam tşk. ederim canımcım bu deger iyi diyosun yani. ne bililyim düşük çıkınca acaba kimyasal gebelikmi diye düşünmeden edemiyorum:)))) bu hamilelikte digerlerine oranla daha çok midem bulanıyo hiç halim yok başı dönüyo digerlerinde daha iyiydim

bu arada kızlar beni merak eden ve dualarını esirgemeyen herkese çok tşk ederim canlarımsınız siz benim. bu arada fundacım senin ilk kan degerin kaç çıkmıştı acaba

alkisalkisalkis
canım benim çok sevindim ben sana sölemiştim değerin iyi bacım çünkü daha 4 gün var o günden güne çoğalır sakın moralini bozma kahverengi akıntıyı kafana takma benimde olmuştu geçti gitti puruloton iğneyi ben hala vurunuyorum doktor bu iğnenin çok önemli olduğunu söledi doktoruna söle devam edin iğnelere ben şu an vuruldumda geldim haftada 1 tane o iğneye devam et bacım bırakma aaaaayyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaaa allahım tamamına erdirsinnnnnnnnnnnnnnn işallah ikizdirrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey:

canım benim benim adetime 3 gün kala değerim 4,84 idi 4 gün geçtikten sonra 566 ya çıktı sen istersen iki günde bir kan testi yaptır kan değerin 2 katına çıkarsa sağlıklı bir gebelik demektir değerin 3000 üstüne çıkınca keseyi 10000 üstüne çıkıncada kalp atışlarını duyabilirsin canım inşallah bak şimdi bende heyecanlandım delikafadulden allah tamanına erdirsin canım çok mutlu oldum inan martta doğum var anlaşılan opuyorumnanaktan süper ya bu topik gerçekten uğurlu kızlar umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah:Saruboceq:

kızlar yine bennnnnnn:))) teyzemden yazıyorum size. burdaki klavye q sinir oluyorum ve yazamıyorum( bana akıl verin kızlar 75 kiloyum 1.70 boy ve mthfr677 heteroyum. bu durumda kastamonudaki dr. 0,4 fraksiparin dei. aynı zamanda asprinede devam dimi. benimle aynı degerde olan arkadaşlar akıl verin nolur lekelenme varken yolada çıkamıyorum:)) ankara işi bir hafta sonraya kaldı yani ama bu cuma kastamonudaki dr. gidicem bakalım. bu arada dünki ignem hiç acımadı ve morarmadı:)) çookk kolay:)) inşallah devam ederde hep yerim ben bu igneleri:))

Canıııımmmmmm beniiimmmmmmmmm....Çok sevindimm...İnşaallah bir problem olmaz...Bebişin şimdi 4 haftalık galiba...Lütfü bey bildiğim kadarıyla kalp atımını duyana kadar iğneye gerek yok diyen doktorlardan...Kalp atımıda 7 haftalıkken duyuluyor...Ama canım bence keseni gör , dış gebelik olma ihtimaline karşı , değildirde tabi önlem iştee....Ayyyyy ben senden çok heyecanlandım şimdi...Lütfü beyin muayenehanesini ara , orada hemşirede var...Belki görüştürürler ona göre tarih alırsın...Lütfü bey bazen yurt dışındada olabiliyo onuda sor istersennn....ayyy ne çoookk konuştum yazzz..heyecan iştee :))))ikizler geliyo canımm ikizler :)))

canım benim telaş yapma kendine lekelenme derkem kana dönüştü yoksa kahverengi rengli akıntın korkma sakin ol yüce rabbim onu sana verecekse her şeiklde verecek bak sana ilk kan değerimi yazayım 65 . 57 bir gün durdum diğer gün yaptırdım 1 haftanın sonunda değerim16063 olmuştu ama kalp atışını 10 gün sonra görmüştüm çünkü geç döllenme olmuştu iğnenin dozuna gelince canım kiloya göre ayarlıyolar ben şu an 76 kiloyum boyum 1.60 benim kiloma göre iğne dozajım yeterli seninde kilona bakıp öle ayarlar doktor endişe etme dualarım seninle bacım işallah bu sefer anne kervanına bizde katılacaz allah yar ve yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımm çok tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin benim adetim 3 gün geçmişti lütfü beye gittiğimde 4+3 düm ve keseyi görmüştük ultrasonda beni 15 sonra tekrar gel kalp atışlarına bakalım diye çağırmıştı iğneyede hemen başlamıştık ama ben 0.3 fraksiparine günde 2 tane dedi hihoyyyt

melek 76 umut sevgim hadi kızlar sıra sizde tembellik etmeyin bir an önce verin şu hayırlı haberleri kızlar allahım işallah hepimizin yüzü güler sizde meleklerinize kavuşursunuz hemde ikiz meleklere:jeyyar::jeyyar:ŞenizŞeniz

Reis devrim , canımm çok tebrik ederim..Çok sevindim , inşallah bütün o streslerinin , üzüntülerinin bebek heyecanıyla geride kalmasını diliyorum...

Canım , ben de senin gibi adetime 4 gün kala öğrendim hamile olduğumu ..3+5 te iğneye başladım...Hcg değerim 189 du..Ama buna çok takılma , çünkü normal aralıklar o kadar geniş ki kişiden kişiye ve döllenmenin ne zaman olduğuna göre değişiyor..Erken hamile kaldıysan yüksek çıkacaktır , yeni hamile kaldıysan daha düşük çıkacaktır ama yükselecektir...

Canım , Lütfü beye gitmekte acele etme , çünkü ben hamile olduğumu öğrendiğimde aramıştım..6. haftada gelmemi istemişti , daha önce embriyoyu göremeyiz demişti..Hem lekelenmen varsa yola çıkmaman iyi olur , pruloton iğneden ben de kullandım , iyi geldiğine inanıyorum..Sürekli ayağını yükselterek yat , hiç kalkmamaya çalış..Şu an iğneye başlayıp yatmaktan başka yapacak birşey yok zaten ...Gene de Lütfü beyi ara istersen , bana öyle söylemişti...

ınşallah herşey yolunda gider canım , Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin...Soracağın şeyler olursa buradayız her zaman...Öpüyorum canım...

papatya süreyya, ravza. umuıt sevgim,smm ve diger can arkadaşlarım hepinize verdiginiz moral için çok tşk ederim canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm:)) sizleri ve bu topigi çok seviyorummmmmmmmmmmmm ugurumsunuz benim:))) bu arada puruloton ignenin yanında progestanda kullanıyım dimi günde 3 tane

reis devrim doktorun verdiyse kullan benim doktorumprogestanı vermemişti pruloton iğne bebek ve senin için daha iyi demişti doktorun vermediyse kullanma bacım

Canım , progestanı doktoruna sor bence , ben 2,5 aylık olana kadar hiç kullanmadım , sonra 11. haftada kanama yaşayınca sabah 2 akşam 2 tane vermişti doktorum..Haftada bir kez de pruloton iğne ...2 hafta sonra hem progestanı hem iğneye bıraktırdılar...Sana hangi doz progestan iyi gelir bilmiyorum...Sağlıcakla kal canım...

ravzacım canım benim içimi o kadar rahatlattınki anlatamam:1hug: canım bu ignenin yanında progeston hormon hapıda kullanıyomusun acabaCADIARZU kızlar bu ikiz muhabbeti ne yaaaaadelikafadulden tövbe allahmı söyletiyosırnaşık şeyama benim degerim düşük degilmi ikiz için gülümmm:sm_confused: inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alırız bau arada kızlar ben bir üst sıraya terfi ettim şimdi dimiiiiiiiiiiiiii:lepi: inşallah daha üst sıralara geçeriz hep beraber:Saruboceq:

kızlar bana doktor 3 tane dedi progestanı igneyide şimdilik bir tane dedi bakalım cuma detaylı konuşucam. kızlar bu arada benim yatmam lazım((( siz yazın bana akıllar verin ben yarın okurum. öptüm hepiniziiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…