Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

benimde iki kaybım var arkadaşlar
sebep tabiki pıhtılaşma
doktorum hamilekalır kalmaz kan sulandırıcılara başlatacak
öncesinde başlasak dedim yok dedi
günün geçer geçmez gel kanda bakalım varsa aspirin ve iğne vereceğim dedi
ben biraz tedriginim..
bu arada genetik doktorunun tavsiyesiyle b12 çino ve olmazsa olmaz folik asit kullanıyorum bu üçünü mutlaka kullan dedi
acaba yumurtlama günleri geçince aspirin içsem olur mu riske almak istemiyorum
zaten hamile kalınca aspirine başlayacağım ama geç kalırsam diye korkuyorum...

bence aspirine hemen başla arkadaşım, iğneye başlamak için de gününün geçmesini bekleme. sen adete birkaç gün kala test yaptırıp gebelik varsa hemen iğneye başla bence. Bizim durumumuzda erken davranmak önemli çünkü.

bazen işi şansa bırakmamak gerekiyor değil mi?
hamile kalmadan önce aspirin içen
coraspirin 100mg mı kullanıyorsunuz? günde kaç defa içiliyor
....
doktor günün geçmeden şüphen dahi olsa gel kanda bakarız dedi
ama bu defada iyice stres olurum var mı yok mu geç mi kalacağım
Allahım yardım etsin herkese

evet şansa bırakmamak gerekiyor canım, çünkü zaten her türlü önlemi aldıkları halde yine de düşük yaşayanlar var. Bunu bile bile hiç bir şey yapmadan duramıyor insan.
Ben coraspin 100 içiyorum hergün, 3 aydır. Ama bir doktor yumurtlama günlerinde içme dedi, o yüzden bu ay öyle deniyorum. Muhtemel yumurtlama günlerim boyunca 4-5 gün içmiyorum, yumurtam çatlayınca tekrar devam ediyorum. erken dönemde de gebeliktesti yapıyorum. Eğer varsa hemen iğneye başlayacağım. Evet çok stresli bir bekleyiş oluyor. Sırf bu stres yüzünden 3 aydır hamile kalamıyorum mesela. Ama elbet bir gün olacak, o yüzden ne aspirini ne folik asiti bırakmıyorum. Sabretmek lazım

çok haklısın
stres yapma desemde olmuyor elimizde değil
Allahım bu sıkıntılarımızın mükafatını verir inşallah
...
bende en kısa zamanda aspirini temin edeyim

canım bu aspirini yumurtlama gününde içmiyorum demişsin doktorun kesin etkilediğini söyledimi ben 5 senedir düzenli kullanıyorum 3 aydır bebek istiyorum ama olmuyobi kaç yerde okudum aspirin etkilermiş diye doktorum bi bilgisi olmadığını söyledi bırakmayada korkuyorum ama bi kaç günden bişey omaz herhalde. bu konuda kesin bi bilgiye çok ihtiyacım var gerçekten

şöyle diyim tatlım, benim asıl takibimi yapan doktorum bana aspirini yumurtlama gününde içme fln demedi. Ama geçen ay başka bir şikayetten dolayı eski doktoruma gittim, çünkü o daha yakındaydı, eski doktorum bana asprin ve diğer anti enflamatuvar ilaçların (yani majezik gibi ağrı kesicilerin), yumurtanın çatlaması üzerinde olumsuz etkisi olabileceğini, bu yüzden yumurtlama döneminde ara vermemin daha iyi olacağını söyledi, ama kesin olarak öyle de demedi açıkçası. Ama ben zaten yumurtlama problemim olduğunu düşündüğümdden birkaç günden birşey olmaz diyerek ara verdim, dün bugün içmedim mesela, zaten birkaç güne kadar yumurtam çatlar ve tekrar başlarım. Ben böyle uyguluyorum artık, ama doktor kesin demedi, o yüzden sen bilirsin canım, karar senin. Benim de 3 aydır bebek :26lmadığı için, bir de bu yolu denemeye karar verdim

aspirini içtiği süre boyunca hamile kalanlarda var..
çok çok büyük etkisi olsaydı doktorlar kesin dille yasaklardı
yinede tedbili olmakta fayda var
10-16 günler arası içilmeyebilir

ben daha önceki hamileliklerimde ilk ayda hamile kaldım ama o zaman aspirin kullanmıyordum 5 sene çok uzun dediğin gibi belki herkesi etkilemiyordur ama bu ay 1 hafta içmeyeyim bakalım belki faydası olur

ozgeoz verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. canım hamileliğinde kananam oldumu panik yapmamak için soruyorum şimdiden ve iğne ile beraber aspirinde içtin mi hamilelikte

kızlar ben size deneyimi tekrar yazıyım daha önceki sayfalarda yazmıstım.kendi basıma geldiği için sölüyorum ilk gebeliğimde doktorum sadece aspirin vermişti yeterli olur die fakat olmadı ve bebğimin kalbi 7.haftanın sonunda kalbi durdu .kürtaj olduktan sonrada aspirini folik asiti bırakmadım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve su an bebeğim 8 haftalık.fakat sunu ısrarla sölüyorum kızlar hamile kaldıgınızı öğrenir öğrenmez iğneye başlayın ben öle yaptım ve şimdi maşşallh diyim hiç bi sorun gözükmüyo gibi.doktorların kalp sesini duyduktan sonra iğne demesine karsı cıkıp erken baslayınnn iğneye

Arkadaslar ben 5 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi Durmuş dediler kurtaj oldum ne bi test ne bi tahlil hicbisey yapmadılar şimdi 7 haftalık hamileyim 4 haftalikken öğrendim ve doktor bebe aspirini ve progestan verdi bebeğime bisey olucak diye cok korkuyorum bu ilaçları kullanıp beklemem mı gerekiyor ne yapmalıyım yardım edin lutfen

canım testlerini yaptır sakın bekleme kan pıhtılaşması olabilir.varsa hemen iğneye başlaman gerekiyo.öncelikle doktorun test istemediyse zaten o doktoru değiştir başından gecenleri baska doktora anlat ve hiç vakit kaybetmeden testlerini yaptır..bende bebe aspirini progestan kullandım fakat yeterli gelmedi ilk gebeliğimde ve bebeğimi kaybettim.ben su anda bebe aspirini, iğne ,progestan ve folik asiti hergün kullanıyorumm.İhmal etme sakın canım

Benim de ilk bebeğim karnımda öldü , genetik testlerinde kan pıhtılaşması çıktı ve doktor gebelikten önce aspirin , inofolic ve iğneye hemen başladı . İğnenin henüz hamilelik olmadığı için yan etkisine karşı sürekli kan tahlillerine kontrol altında tuttu kullandığım 2. Ay hamile kaldım . Rabbim buna ömür versin inşallah . Eğer genetik sonuçlarınızda sorun çıktıysa iğneye hamilelik düşünmeye başladığınızda doktor kontrolünde başlayın .

merhaba kızlar.. bundan bi kaç hafta önce ağustos annelerine yazarken şimdi burdayım. ilk bebeğimi 6 haftalık ikinci bebeğimi de 12 haftalıkken kaybettim. bütün testler çıkmadı henüz ama çıkanda mthfr 1298 homozigotCC çıktı. randevum 11 martta o yüzden henüz çok detaylı bir bilgim yok sadece bundan sonraki gebelikte iğne kullanacağımı biliyorum. ama dozun çok önemli olduğunu bildiğim için doktorumu bırakıp riskli gebelik uzmanı olan başka bir doktor bulmak istiyorum. anadolu yakasında önerebileceğiniz isimler var mı? ben medical park gökmen iyigünü çok duyuyorum

inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın arkadaşımm.. genelde gebelik başlayınca veriyorlar iğneyi ama önceden mi başlamak lazım? mesela ben hazirandan başlayacağım bebek için çalışmalara.. şimdiden başlamam mı lazım?

Allah razı olsun canım hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah... Valla benim doktorum baya ünlü bir Prof. Ve benim önceden başlattı doğrusu o mudur bilmiyorum ama ben memnunum yani .

Allah razı olsun canım hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah... Valla benim doktorum baya ünlü bir Prof. Ve benim önceden başlattı doğrusu o mudur bilmiyorum ama ben memnunum yani .

aminnn amin..ben de iyi ve temkinli bi doktor arayışındayım adı nedir acaba? umarım anadolu yakasındadır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…