- 9 Haziran 2013
- 343
- 35
- 43
Mrb dogaall sen kac haftalik gebesin.seninle mutasyonlarimiz ayniymis.ben şuan 6 haftadayim ama bu iğnenin dozu yetersiz olacak DİE çok korkuyorum.ben şuan 3500 hibor kullaniyrum sen kan sulandiricini kaclik aliyorsun
Araniza yeni katıldım. Benim 2 kurtajim oldu ve sebebi arastirildi sonuç mthfr c677t homozigot. Doktorum en az 1 ay folik asit kullan ve gebelik olustuktan sonra gel aspirin ve igneye baslayacagiz dedi. Aranizda bu sorunu yaşayıp tedaviyle olumlu sonuç alan var mi? Sizce aspirin gebelikten önce mi kullanilmaya baslanmali? Doktirlarinizin önerisi nedir?
Canım benim doktorum hamile kalmadan önce coraspirine başlattı ve o zaman hamile olduğunu öğrenir öğrenmez clexane iğneye başlayacaksın demişti.Ben de reglimin gecikmesini beklemeden test yaptırdım ve 4+1 gibi iğneye başladım.
Şimdi hergün coraspirin içiyorum ve clexane iğnesini oluyorum.Çok şükür bu haftaya kadar geldik ve bir sorun yaşamadım.İnşallah sorunsuz şekilde devam eder ve pıhtılaşma sorunu yaşayan herkesin de sağlıklı bebekleri olur...
cevabın için sağol cnm inşlh sende sağlıklı alırsın bebeğini kucağınaa
ben dr.uma demedim daha çünki benim tam tarih belli olmadığı için tüp bebeğe .
ama dediğin gibi en kısa zamada dr.umla görüşüp erkenden mi yoksa hamile oluncamı başlıcamı sorarım
yardımınıza ihtiyacım var! 1 defa düşük yaptım 4 haftalıktı lakin kese ve bebek görünmeden kaybettim bu kan pıtılaşması testi yapıldı ve doktor direk iğne önerdi ilk bebeğim olacaktı ama olamadı henüz 5 aylık evliyim bu işi akışına mı bırakmalıyım yoksa doktorun deiği gibi iğnelere başlamalıyım?yoksa iğneye başlamadan kendi kendime coraspirin mi kullanmalıyım?aklım çok karıştı çok üzgünümRica ederim canim ne demek ne zaman ihtiyacin olursa bizler burdayiz bilgimizin oldugu her konuda yardimci olmak isteriz:)
yardımınıza ihtiyacım var! 1 defa düşük yaptım 4 haftalıktı lakin kese ve bebek görünmeden kaybettim bu kan pıtılaşması testi yapıldı ve doktor direk iğne önerdi ilk bebeğim olacaktı ama olamadı henüz 5 aylık evliyim bu işi akışına mı bırakmalıyım yoksa doktorun deiği gibi iğnelere başlamalıyım?yoksa iğneye başlamadan kendi kendime coraspirin mi kullanmalıyım?aklım çok karıştı çok üzgünüm
Benim doktorum gebelikten çok önce başlatıyor 1 ay sonra korunmadan birlikte olacağız ve ne zaman hamile kalacağım belli bile değil belki 2 ay belki 6 ay benim kafamı bu karıştırıyor birde iğneler çok can yakıp morarma yapıyormuş bunlarda beni korkutuyor itiraf etmeliyim ki doktorun bana ilk anda sizin DNA nızda bozukluk var aileden gelen kalıtsal bişey demesi canımı çok sıktı. Hiç hasta psikolojisinden anlamıyorlarMerhaba oncelikle gecmis olsun arkadasimbenim de 2 kaybim var ve sebebi kan pihtilasmasi... Eger senin de yapilan testlerinde pihtilasma problemin ciktiysa mutlaka dr unu dinlemeli ve igne kullanmalisin ben hamileligimi ogrenir ogrenmez basladim igneye ve Allaha sukur ilk defa bu gebeligimde hem bebegimi gordum hem kalp atisini duydum Allahim sizlere de nasip etsin insallah
Arkadaşlar coraspin hamile kalmayı engelliyormu lütfen bilgisi olan yazsin
cevabın için sağol cnm inşlh sende sağlıklı alırsın bebeğini kucağınaa
ben dr.uma demedim daha çünki benim tam tarih belli olmadığı için tüp bebeğe .
ama dediğin gibi en kısa zamada dr.umla görüşüp erkenden mi yoksa hamile oluncamı başlıcamı sorarım
tabbiki cnm haftaya arıcam dr.umu cvbını yazarımdoktorunun cevabını paylaşırsan cok mutlu olurum.Benim de ilaçlara başlamak konusunda tereddütlerim var.Allah yardımcımız olsun...
selam kızlar.. iğne kullananlara bir sorum olack iğneyi bir gün yapmayı unutursak ne olur hiç unutan var mı?
merhaba arkadaslar nasılsınız clexan yapınca yakması tum kol boyunca yayılıyor mu.aranzda benım gıbı mtfhr ve faktor bes heterızıgot olan var mı.doktorumun dedıgıne gore mtfhr olunca cok sıkıntı degılmıs ama faktor bes olunca takıp gerekıyormus.hatta mtfhr ıcın sadece folbıol ve benexol yeterlı bıle olabılır dedı.ama faktor bes olunca clexan sartmıs.
merhaba arkadaslar nasılsınız clexan yapınca yakması tum kol boyunca yayılıyor mu.aranzda benım gıbı mtfhr ve faktor bes heterızıgot olan var mı.doktorumun dedıgıne gore mtfhr olunca cok sıkıntı degılmıs ama faktor bes olunca takıp gerekıyormus.hatta mtfhr ıcın sadece folbıol ve benexol yeterlı bıle olabılır dedı.ama faktor bes olunca clexan sartmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?