Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bacımmmmm neden düşük olsum ne zaman döllenme olduğunu nerden biliyorsun belki adetine yakın oldu benim gibi ikiz olur işallahhhhhhhhh ......pruloton iğnenin yanında hiç bişey kullanmıyorum canım doktoruma sormuştum progestan çoğu zaman işe yaramıyo bu iğne ondan daha kuvvetli bu düşük tehlikesini ortadan kaldırıyo canım ben sanırım 6 aya kadar kullanıcam ve inan çokda inanıyorum hiç bir şikayetimde yok canım sen içini ferah tut allahın izniyle hiç bişey olmayacak bebişin sana sımsıkı tutunacak

canım bol bol ananas suyu iç bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıyomuş ben içebildiğim kadar içtim ama doğal olanını bul hemen içmeye başla şen arkadaşımız bana sölemişti oda çok içmiş

ayyyyy canım ya nasıl sevındım.allah hayırlısıyla kucagına kısmet etsın ınsallahhhhhh... oncelıkle sana sunu solıcem.benım kandakı hcg degerım adetım 1 gun gectıgı halde bıle 58 ıdı.yanı gercekten dusuk bı degerdı.ama eger durcaksa duruyo o bebıs. degerle pek ılgısı yok.onemlı olan duzenlı yukselmesı. bence ıgneye baslamamn onemlıydı.ona baslamıssın.prolutonda var. e daha ne olsun.gerıye sana dınlenmek ve beklemek kalmıs.beklekı mınıgın buyusun gorulebılcek kadar olsun.sımdı gıdıp goremezsen moralın bozulur.bız gorememeıstık.ben tam 10 gun aglamıstım.doktorunun sozunu dınle, ılaclarını kullan, dınlen,bekle ve en onemlısı dua et.sende bebgınde allah emanet oluun ınsallah. ay cok sevındım canım ya...darısı bekleyen arkadaslarımıza Şeniz

residevrim çok tebrik ediyorum canım benim.... allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah güzel arkadaşım.... bende seninle aynı güzergahı kullanarak her ay lütfü beye gidiyorum... yolculuk yapmaktan bu kadar çekinme....

ben gebeliğimi öğrendiğimde adetime 4 gün vardı.... değerim 233 çıkmıştı....3+6 da ilk iğnemi vuruldum.... lütfü beye telefonla haftalar ilerlemeden ulaşamıyorsun... bana 20. haftada vermişti cep telefonunu....muaynehanesindeki hemşireye ulaşabilirsin ancak.... ismi zübeyde o da çok bilgili bir kadın....biraz soğuk ve sevimsizdir ama sorularına cevap bulabilirsin....

hamile olduğumu öğrendiğim gün lütfü beye mail atmıştım....oda iğneye hemen başlamam gerektiğini, kanamam yoksa yolculuğa hiç bir engelimin olmadığını, ilk muayene için 7-8 hafta aralığında gelmem gerektiğini aynı gün içerisinde yazmıştı....

bu arada lütfü beye ilk defa gideceklerin muay. ücreti 300 tl.... sürekli hastası olursan 250 tl . alıyorlar...

reisdevrimmmm çok sevindim hihoyyythihoyyytönce adet döngün değişti sonra bebişin geldi demek hayırlı olsun inş allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: şu an ne kadar heyecanlı ve korku içinde olduğunu tahmin edebiliyorum sakin ol canım
iğne dozuna gelince kilona göre veriyorlar üzülme bişey olmaz canım

tebrik ederim hadi kızlar uzun zamandır beklemeden sonra hızlı çıkış yapıldı gebeler artıyor ben tembelmiyim neCADIARZU

smmm06 canım sana neden akşam sabah dedi ki iğne için onu merak ettim çünkü banada öle dedi kilon kaç acaba ondan mı

canı lutfen umutsuz olma.hepınızı merakla takıp edıyorum.umutsevgım,calıkusum ve bekleyen herkes bı gun allahın ıznıyle mutlaka olucak ınsallah ınnanıyorum ben. bu arada 500 farklı yasın olayını bende bılıyorum.eger ısetrsenız bende 1 er tane okuyup yazarım sıze.okuyunca haber verırım sayın dıye olurmu.ama sende soz ver umutsuzluk yok :))))

bu arada canlarım 50 lik şeker yüklemem yüksek cıktı. 161 ((( bu yuzden yarın 100 lük yükleme yaptırıcam. ve moralim bozuk.ınsallah hepsi normal cıkar.dualarınızı eksik etmeyin nolur....

Reisdevrim ; canım yaa sabah aşı olmuştum kolum hafif ağrımaya başladı canım çok sıkkındı dinleniyordum ama seni duyunca nasıl da unuttum kolumun acısını inanki çok ama çok sevindm yaaa ay ne güzel bir haber buuu..çok tebrik ederim sağlıklı bir hamilelik dilerim canım..

beta değerine çok takılma bak fundanında düşüktü yanlış hatırlamıyorsam ama bak herşey nasılda güzel gelişti.. o değer döllenmeye ve bi takım şeylere göre değişiyor...

ben hamile kaldığım anda doktorum bana progestan hapını vermişti ve ben 4.aya kadar kullandım sürekli hiç kanama leke felan olmamıştı bende..eğerki doktorun verdiyse iç bir zararı olmaz..

daha yeni bir annesin artık eski hayatını unut veee işlerden sinirden stresten uzak dur elinden geldiğince dinlenmeye bak ilk 3 ay çok önemli..
tekrar tekrar tebrik ederim canım...

Sidocum canım benim inşallah yarınki yüklemenin sonucu güzel çıkar.. üzme kendini hayatım.. yarın için sana kolaylık dilerim 100 lük yükleme biraz uzun oluyor biliyorsun dimi ona göre hazırlan..

kızlar ben çok halsizim aşıdanmıdır nedir bilemiyorum..
tüm yazılanları takip ediyorum ama inanınki çoğu arkadaşa cvp yazmak istememe rağmen yazamıyorum..yarın izinliyim dinlenicem yokum burda (
evde internetim yok suana kadar hiç gerekli görmemiştik,bağımlılık yapmasın diyede düşünmüyorduk ama evde kalıcam diye int.bağlantısı yaptırıcam artık.. yakın zamanda işten ayrılmayı düşünüyorum yavaş yavaş doğum ve bebek hazırlıkları yapmak istiyorum.. o arada evde sizlerden uzak kalmakta istemem.

hepinizi öpüyorum

Canımmmm yaaa :)) İnşaallah bizde hamile haberlerini vericez yakında....ikiz bebiş olur dediğin gibi inşaallahhhhh :))

üçüzde oluuur , hiç probem değil , yeterki sağlıkla gelsinler :))

canım benim boyum 1.65 kilom 60 yani kilolu değilim ama benim daha önceden geçirmiş olduğum toplar damar tıkanıklığı var sanırım oyüzden yüksek risk grubuna giriyorum açıkcası neden 2 kere diye dr a sormadım herkes burda bi kere yapıyo iğneyi benimde kafama takılmaya başladı ama druma güveniyorum oyüzden heralde doğrusu bu şekildedir diye düşünüyorum

:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey:
reisdevrimmmm... çok sevindim canımm... bütün gün koşturmaktan vaktim olmamıştı nete girmeye ama kaç defa aklıma geldin.. fırsat bulur bulmaz da geldim netin başına.. ve haberinle günün bütün yorgunluğu gitti... çook sevindim canım... Allah tamamına erdirsin.. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
sık sık haber ver, sakın merakta koyma bizi..... ay sevinçliyim.. opuyorumnanaktan darısı hepimize :kedi:

merhaba arkadaslar
ben ılk bebegımı 10haftalıkken kaybetmıstım
ama neden kaybettıgımı ogrenmek ıcın baya bır ugrastım
doktorlar onemsemedı ılk gebelıkde olur dedıler
ben ıkna olmadım neyse sonunda tum testlerı yaptırdım
ve heterezıgot oldugum ortaya cıktı
suan tekrar hamıleyım 14 haftalık olduk cok sukur
hamıle kalmadan once 3 ay folık plus kullandım
sonra coraspın,sımdıde fragmın 5000 ıgneye basladık
doktorum 37.haftaya kadar kullanacagımı soyledı
sıızınle beraber daha cok sey ogrenıcem sanırım
bu konuda benımlede bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım

arkadaşlar kullandığımız günlük iğnenin kiloyla bi alaksı yok sadece pıhtılaşma değerine göre veriyolar. mesela ben 103 kilşo olmama rağmen sadece günde 1 tane fraxiparine 0,4 ml kullanıyorum.

reisdevrim canım benim yeni gördüm çooookkkk sevindim tebrik ederim hayırlı olsun. canım inşallah bu sefer allahım anne olmayı hepimize kısmet edecek umarım herşey sorunsuzca ilerler. kendine çok dikkat et fazla yorma kendini ve lütfen hep pozitif düşün asla kalbine kötü bir düşünce getirme dualarım seninle ve küçük meleğinle:Saruboceq:

bkale nasılsın canım artık çok sık gelmiyorsun çokmu yoğunsun prensesin nasıl seni çok tekmeliyomu kendine iyi bak canım bebişini allah koruyo zaten yüce rabbim hepimizin gönlünün muradını versin

merhaba kızlar ya benim adetim bugün 3 gün geçti ve hep adet olacakmışım gibi belirtiler yaşıyorum .bu belirtileri yaşadığım ay hamileydim.bu ay da adet günmde test yaptım natif çıktı ama hala adet yada hamilelik belirtilerim sürüyor.Olsaydı çıkardı diyorum ama adetlerim düzenlidir ve bu belirtiler beni şüphelendiriyor.adet gününde test yapıp negatif çıkan ve sonraki teste pozitif çıkan var mı?

pıhtılaşma değerini yazarsan listeye eklerim senide canım allah bebeğine sağsalim kavuştursun inş

arkadaşlar kullandığımız günlük iğnenin kiloyla bi alaksı yok sadece pıhtılaşma değerine göre veriyolar. mesela ben 103 kilşo olmama rağmen sadece günde 1 tane fraxiparine 0,4 ml kullanıyorum.

pıhtılaşma değerin nedir canım ve kaç haftalık gebesin ben kiloya göre verildiğini sanıyordum

ayrıca izmirde yaşıyorsun sanırım drun kim ?biraz anlatırmısın çok mu sordum acaba?

pıhtılaşma değerin nedir canım ve kaç haftalık gebesin ben kiloya göre verildiğini sanıyordum

ayrıca izmirde yaşıyorsun sanırım drun kim ?biraz anlatırmısın çok mu sordum acaba?
Sevgili ciceklara , sonuyok ;

ığne tabii ki sadece kiloya göre verilmiyor , öncelikle pıhtılaşma değerine göre ve ama kilo da dikkate alınarak veriliyor...Ben 3. hamileliğimde 0,3 doz uygulamıştım , maalesef hamileliğim devam etmedi , iğne dozu konusunda kafam karışıktı ..ıyi bi hematoloğa gittim , önce pıhtılaşma değerlerime baktı , sonra kiloma göre 0,6 lık doz verdi ..Ve bana bu durumdaki hastalarından 60 kiloya kadar olanlara bu dozu verdiğini , 60 kilodan yukarı olanlarda dozu ona göre ayarladığını söyledi...En son hamile kaldığımda gene hematoloğu aradım , önünde dosyam vardı zaten , pıhtılaşma faktörlerime baktı ve hemen kaç kilo olduğumu sordu...Demek ki kilo da iğne dozunu belirlemede etkili , yani sadece kiloya göre verilmiyor , ama pıhtılaşma değerleri yanında kilo da dikkate alınıyor...En azından benim gittiğim hematoloğun yaklaşımı böyleydi , Şen e de aynı şey söylenmiş...Bilginize canım...

amanında amanın kım gelmıs yenı hamıss gelmısss ayyy canım cok sevındım rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıp eder ınsalaah dualrım senınle ve butun bebek sahıbı olmak ıteyenlerle mısafırım gelcek o yuzden cabuk yazdım cıkıyoomm kızlar lısteyı sız duzenleyınnn ya:) cook sevındımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…