yasakkelime
melekcim sorma canım sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5 dün tahlil yaptırdım. adet tarihine 4 gün varken yaptırdığım kan testi 58.46 çıktı. kızlar bu deger sizce normalmi yoksa düşük bir degermimirmirmirmir birde ara ara kahverengi akıntım devam ediyomafoldumben ama dün puroloton igne oldum ve progestana başladım şimdi dindi gibi. biliyosunuz benim mthfr 677 heterozigot. 0.4 fraksiparinide dün vyruldum. yarın tekrar kan testi yaptırıcam. dua edinde yükselsin kızlar valla size malum olmuş bugünde rapor aldım 5 günyasakkelimelütfü beye ne zaman gitmem lazım. kastamonudaki şuan gelme çok erken daha birşey ğöremeyiz cumaya kadar verdigim ilaclarıkullan dedi. ne dersiniz napsam kafam çok karışık sevinemedim bilesenağlama
Iyi aksamlar arkadaslar,
Papatyasüreyyacim nasilsin tansiyonun nasil oldu. Asilamadan sonrada normal kendimiz calismalar yapabilíriz canim yasak degil. Inan biz hepsini denedik ama bir türlü tutmadi. Rahim filmini mutlaka doktora soracagim belki laparaskopiye gerek olmaz.
Tafsiyelerin icin cok tesekkür ederim canim.
Kahvelokum, ravza 1818 , umutsevgim, sonuyok arkadasim canlarim hepiniz güzel dilekleri icin tesekkür ederim iyiki varsiniz.
Celenim haklisin bizde dün kafamiz dagilsin diye annemlerin bir muhabbet kuslari var ismi mavis ve konusuyor onu sevdik bütün gün. Biraz olsun kafamiz dagildi.
Bizde almak istiyoruz ama bütün gün calisdigimiz icin hayvanada yazik olur diye almiyoruz.
Nisaa canim mele 76 cok hakli benim miyomum hamile kalmadan önce sadece 2 cm büyüklügündeydi rahim arka duvarindaydi.
Hamile kalinca birkac hafta icerisinde miyom tam 5-6 cm oldu yani doktorun bana dedigine göre östrogen hormonu ile besleniyormus miyomlar ve hamile kalincada östrogen hormonu yükselince cocuk yerine miyomum büyüdü ve zaten bebisim alinmak zorunda kalindi . Kürtajdan bir ay sonrada sezeryan yapilarak miyom amaliyati yapildi bana.
Yapisiklar genelde kürtajlarda yada bu gibi amaliyatlardan sonra olabiliyormus ama hepsinin caresi var beni üzen herseyin üst üste gelmesi. Sanki biz ne zaman cocuk yapmaya kalksak önümüze bir sürü engeller cikiyor.
Artik yiprandim 4 sene icerisinde tam 7 defa narkoz yedim
2004 kist ameliyati
2005 1. düsük sonra kürtaj
2006 2. düsük sonra kürtaj
2006 tekrar kürtaj iceride parca kaldi diye
2007 3. düsük sonra kürtaj
2008 Nisan 4. düsük sonra kürtaj
2008 Mayis miyom ameliyati
Annem benim icin tam 500 tane yasin okutuyor simdi. Her kisi sadece 1 defa yasin okuyabiliyor yani benim icin tam 500 kisi yasin okuyacak.
Bizim burda bu gibi dualari cok yapiyoruz ve genelde o insan muradina eriyor.
Allahim Insallah bu sefer dilegimizi kabul eder.
Sizleri tanidigima cok seviniyorum icimi dökecek tek sizler bu yer var .
Zaten baskasida beni anlamiyor . Kendi öz kizkardesim bile beni anlamiyor 3 ay önce bebegi oldu benden 4 yas kücük daha evleneli 1 sene oldu o bile beni anlamiyor kizini yanimda asiri derecede seviyor.
Tabiki yavrusu bu onun en dogal hakki ama biraz olsun benide düsünse. Cektigim acilari biliyor ama yinede her telefonda konustugumuzda bebisin o gün ona nasil agugu yaptigini anlatiyor.
Bu biraz beni kiriyor. Yani arkadalarim bizi bizden daha iyi asla kimse anlamaz cünkü kaderlerimiz ayni cektigimiz acilar ayni.
Allahim herkese hayirli evlatlar nasip etsin bu yolda kimseyi yanliz birakmasin kimsenin kucagini bos evini nesesiz birakmasin.
melek 76 umut sevgim hadi kızlar sıra sizde tembellik etmeyin bir an önce verin şu hayırlı haberleri kızlar allahım işallah hepimizin yüzü güler sizde meleklerinize kavuşursunuz hemde ikiz meleklere:jeyyar::jeyyar:ŞenizŞeniz
reisdevrimmmm çok sevindim hihoyyythihoyyytönce adet döngün değişti sonra bebişingeldi demek hayırlı olsun inş allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq: şu an ne kadar heyecanlı ve korku içinde olduğunu tahmin edebiliyorum sakin ol canım
iğne dozuna gelince kilona göre veriyorlar üzülme bişey olmaz canım
tebrik ederim hadi kızlar uzun zamandır beklemeden sonra hızlı çıkış yapıldı gebeler artıyor ben tembelmiyim neCADIARZU
smmm06 canım sana neden akşam sabah dedi ki iğne için onu merak ettim çünkü banada öle dedi kilon kaç acaba ondan mı
merhaba arkadaslar
ben ılk bebegımı 10haftalıkken kaybetmıstım
ama neden kaybettıgımı ogrenmek ıcın baya bır ugrastım
doktorlar onemsemedı ılk gebelıkde olur dedıler
ben ıkna olmadım neyse sonunda tum testlerı yaptırdım
ve heterezıgot oldugum ortaya cıktı
suan tekrar hamıleyım 14 haftalık olduk cok sukur
hamıle kalmadan once 3 ay folık plus kullandım
sonra coraspın,sımdıde fragmın 5000 ıgneye basladık
doktorum 37.haftaya kadar kullanacagımı soyledı
sıızınle beraber daha cok sey ogrenıcem sanırım
bu konuda benımlede bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım
arkadaşlar kullandığımız günlük iğnenin kiloyla bi alaksı yok sadece pıhtılaşma değerine göre veriyolar. mesela ben 103 kilşo olmama rağmen sadece günde 1 tane fraxiparine 0,4 ml kullanıyorum.
Sevgili ciceklara , sonuyok ;pıhtılaşma değerin nedir canım ve kaç haftalık gebesin ben kiloya göre verildiğini sanıyordum
ayrıca izmirde yaşıyorsun sanırım drun kim ?biraz anlatırmısın çok mu sordum acaba?
kızlar bana doktor 3 tane dedi progestanı igneyide şimdilik bir tane dedi bakalım cuma detaylı konuşucam. kızlar bu arada benim yatmam lazım((( siz yazın bana akıllar verin ben yarın okurum. öptüm hepiniziiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?