- 11 Mart 2014
- 136
- 42
- 73
- 35
baştan beri karnımdan yaptım hiç zor değil 2 günde alışıyosun 5 aylık falandım bacağa geçtim bacak daha çok acıyıyordu. 1 aylık bilde değildim başladık iğnelere doğumdan sonrada 1 ay olmak üzere devam ettik . doğumdan sonrada pat diye bırakmıyosun 1 ay oluyorsun . sende faktör 5 te var kessssin iğne olman lazım ben hibor marka oluyodum
Kizlar hepinize cok gecmis olsun. Pihtilasma yuzunden bebegini kaybedenlere Rabbim sabir versin olmayanlarada nasip etsin insallah. Bende kurtaj oldum bi defa bebegimin kalp atislari hic olmadi. Ama simdi 2 ye hamileyim nisanda dogum olacak insallah. Hamile kalmadan once sulandirici igneye basladim ve halen devam ediyorum. Rabbim sizlerede nasip etsin insallah. Dualarim sizinle.
Bence hematolojiye de git, ben kadın doğumun haricinde bir de hematolojiye gittim.valla canım hatta dün hoca ile görüşmem vardı, söyledim bu taşıyıcılk hakkında sedece folbiol kullanma yeterlimi yani iğne kulalnıyorlar oda yok dedi iğnenin önemli olmadığını söyledi hiç gerek yokdedi ama benim kafamda soru işareti oldu.şuan fakültede tedavi görüyorum tüp bebek, ayrıca bu kan pıhtışalması için HEMETOLOJİ bölümnden randevu alım göstersem olurmu?
bence bebe aspirinine başlayabilirsin, çünkü hamile kalmadan önce hemen her doktor coraspin başlatıyor. Hamilelik başlayınca da iğneye... Tabi folbiol ve benexol'ü de ihmal etmeyin, bu pıhtılaşma türünde bunlar önemli.kızlar merhaba;
benimde kanımda gebelik çıkmıştı dra gittiğimde 4 haftalıktı lakin ne bebek ne kese görünmeden 1 hafta sonra beta değerim düştü ve doktor düşük olduğunu söyledi daha sonra doktorum garanti olun diye testler yaptırdı o testlerde şmle sonuçlar çıktı
PROTHROMBİN MUTASYONU NEGATİF
FV LEIDEN MUTASYONU NEGATİF
MTHFR MUTASYONU C677T NEGATİF A 1298C HOMOZİGO T MUTANT
Şeklinde çıktı doktor bu en sonucu işaretleyip bana direk iğne tedavisine başlamalıyız dedi eşim biraz tereddütlü oldu ve Eskişehir osmangazi üni tıp fakültesine gidelim orada yeniden baktıralım dedi oraya gitmemize daha 10 gün var o sırada ben kendi kendime hergün bebek aspirini yutmalıyım yoksa hiçbişey yapmamalımıyım bu arada düşükten sonra 1 defa adet oldum yani düşük yapalı 45 falan oldu yeniden bebek çalışmasına başlamalımıyım ?.yardımlarınızı bekliyorum
Amin insallah. Ben igne fragmin kullaniyorum. Bide folbiol hergun aliyorum.ayy ınsallah hayırlısı ıle alırsın canım masallah .bıze de dua et.clexan ı kullandın kaclıktı.sana da folbıol ve benexol verdıler mı her gun mu alıyordun
Bence hematolojiye de git, ben kadın doğumun haricinde bir de hematolojiye gittim.
Kadın doğumcu olarak da kendime iğneye önem veren bir doktor buldum, sana da tavsiyem bu yönde canım
bence bebe aspirinine başlayabilirsin, çünkü hamile kalmadan önce hemen her doktor coraspin başlatıyor. Hamilelik başlayınca da iğneye... Tabi folbiol ve benexol'ü de ihmal etmeyin, bu pıhtılaşma türünde bunlar önemli.
1 adet döneminden sonra korunmayı bırakabilirsiniz diyenler de var, 2-3 ay korunma verenler de var. Ben 3 ay korundum, 3 ay bebek için uğraştık, 4. ayımda hamile kaldım. Bence sonuçların netleşene kadar biraz daha korunabilirsiniz.
Amin insallah. Ben igne fragmin kullaniyorum. Bide folbiol hergun aliyorum.
Amin insallah. Ben igne fragmin kullaniyorum. Bide folbiol hergun aliyorum.
rica ederim cnm, bol şanssaol canım bilgin içinbende şimdi hemetolojiden randevu alıcam genetik testelerimiz hepsini alıp onada danışıcam bakalım ne diycek...
Kizlar hepinize cok gecmis olsun. Pihtilasma yuzunden bebegini kaybedenlere Rabbim sabir versin olmayanlarada nasip etsin insallah. Bende kurtaj oldum bi defa bebegimin kalp atislari hic olmadi. Ama simdi 2 ye hamileyim nisanda dogum olacak insallah. Hamile kalmadan once sulandirici igneye basladim ve halen devam ediyorum. Rabbim sizlerede nasip etsin insallah. Dualarim sizinle.
canım sendeki problem neydi kaçlık iğne kullanıyorsun. gebelikten önce aspirin kullandın mı ve iğne ile beraber aspirinde kullanıyormusun cevaplarsan sevinirim
canım iyi dilekleirn için çok teşekkür ederiz.ne güzel doğumuna az kalmış.allahım bizede nasip eder inşallah ben 11 haftalık hamileyim hala tedirginim
canım ben koldan yapıyorum gobekten yapamam heralde.kasa denk gelınce sadece acısı fazla oluyo dıye bılıyorum emılımı yonunden sıkıntı yok heralde .ama bız genelde hastalara koldan sc yapıyorduk.ama ınsan kendıne gelınce tıtrıyo .senın ıgne dozun kac .kac hafta oldun.ben 15 hafta oldugum ıcın gobekten cok yapmak ıstemıyorum.bacak kol o sekılde devam edecem artık.ankara da kıme geleceksın.Rabbım kımseyı sınamasın evlat sevgısıyle bıze ve tum arkadaslarımıza da hayırlı ve saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı.
Homozigot kan pihtilasmasi var bende fragmin 0.3 ml igne kullaniyorum. Hamilelikten once basladim.igneye. bi gun igne bigun aspirin kullandim. Hamile kaldiktan sonra asprini birakip hergun igne vurulmaya basladim.
selen fragmin iğneyi günde bir defa mı kullanıyorsun birde kaç kiloydun bu iğneleri verdiğnde tşk ederim cevapların için .
kızlar merhaba;
benimde kanımda gebelik çıkmıştı dra gittiğimde 4 haftalıktı lakin ne bebek ne kese görünmeden 1 hafta sonra beta değerim düştü ve doktor düşük olduğunu söyledi daha sonra doktorum garanti olun diye testler yaptırdı o testlerde şmle sonuçlar çıktı
PROTHROMBİN MUTASYONU NEGATİF
FV LEIDEN MUTASYONU NEGATİF
MTHFR MUTASYONU C677T NEGATİF A 1298C HOMOZİGO T MUTANT
Şeklinde çıktı doktor bu en sonucu işaretleyip bana direk iğne tedavisine başlamalıyız dedi eşim biraz tereddütlü oldu ve Eskişehir osmangazi üni tıp fakültesine gidelim orada yeniden baktıralım dedi oraya gitmemize daha 10 gün var o sırada ben kendi kendime hergün bebek aspirini yutmalıyım yoksa hiçbişey yapmamalımıyım bu arada düşükten sonra 1 defa adet oldum yani düşük yapalı 45 falan oldu yeniden bebek çalışmasına başlamalımıyım ?.yardımlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?