Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sumay'cım merhaba hacettepe 'de hangi profa gitmiştin ben de oraya gidiyorum Sinan hocaya yaklaşık 1 yıldır folbiol, becozyme complex, çinko tablet, coraspin ve aynı şekilde diyet yapıyorum. Şuan 3 haftalık hamileyim 5. haftada gidicem inşallah hocaya bakalım ne diyecek. Hamile kalır kalmaz clexane 02 ye başla demişti hemen başladım hakkımızda hayırlısı inşallah.

mutasyonlarımdan dolayı 5 gebelik kaybım var arkadaşlar.aynı mutasyonlarla tedavide nasıl bir yol izliyosunuz?son bebeğimi coraspirin ve hibor 3500 rağmen 35.haftada kaybettim

Canimcim öncelikle çok geçmiş olsun.bende de mthfr ler ayni şekilde heterezigot.ayrica bide faktör 5 mutasyonu ve protein c rezistans düşüklüğü var.şuan 6.haftamdayim ve tedavi şeklin seninki ile ayni 100 luk corasprin ve 3500 hibor.daha gebeliğin başında olmama rağmen her gün bebeğinin kalp atislarini dusunuyrm.senin nazil oldu düşük mu oldu kalp atisimi durdu.gebeliginin haftasida aslında çok güzelmiş kanamalarin filan varmiydi.kusura bakma Cnm biraz fazla soru sordum ama ayni durumlardayiz.benimde bir bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.simdi ayni şeyleri bidaha yaşamak korkulu Rüyam oldu..allah sabir versin sanada.Rabbim yeniden saglikli bi gebelik nasp etsin.

Cnm bu korku pihtili hamisler için vazgecilmez korku oluyor.tek yapacagimiz bol dua benim durumunda olan tüm hamislere bol bol dua ediyorum.çünkü normal hamileliklere çok daha fazla stresli geciriyorz hamileliklerimizi..oğlun sana güç versin Cnm bizlere de annelik duygusunu yasamayi nasip etsin allahim.

Hamileligin basinda gunde 1di ama kan akisim bebek icin yeterli olmayinca 1 gun 1. Ertesi gun 2 vuruyorum. 56 57 kiloydum basladigimda

Canimcim bu kan akisinin yeterli olup olmadini anlamak için doktorun herhangi bi test yapiyormu yoksa ultrasonla mi anlasiliyor..bilgilendirir sen sevinrim

tşk ederim canım .düşüklerimin sebebini bulamadıkları için önlem aaçlı ben istemiştim son bebeğimde ilaçları.meğersem kan pıhtılaşması testim tam değilmiş sadece bi kısmı yapılmış o yüzden sebepsiz diyip dururlarmış. 35 haftama kadar ne bir kanama ne bir ağrı ne de bebeğimde gelişme geriliği oldu hatta 1 hafta önden gidiyordu. 32.haftada coraspirin kesildi iğneyle devam ettim.bebeğimi kaybetmeden iki gün önce kontrolüm vardı tansiyonum hep10/6 iken o gün 13/9 çıkmıştı doktor çok önemsemedi dikkat et dedi.aslında çok önemliymiş bebeğimin uyarısı o oldu ama biz farkedemedik bebeğim hareket etmiyor diye gittim kalbinin durduğunu öğrendik.sen mutlaka dikkat et ,buradakiler diyet yapıyo,bazısı doz ayarlaması yaptırmış.doktorun mutlaka riskli gebelik uzmanı olsun.şimdi olmasada ilacının dozu ve markası ilerki haftalarda değiştirilmesi gerek diye düşünüyorum.umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

ben şimdi ilaç dozunu nasıl belirlediklerini araştırıyorum.doz için apt,ptt ve antıxa testlerine baktır. bol bol su iç günlük limon ,kivi ve yürüyüşü ihmal etme ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ben şimdi ilaç dozunu nasıl belirlediklerini araştırıyorum.doz için apt,ptt ve antıxa testlerine baktır. bol bol su iç günlük limon ,kivi ve yürüyüşü ihmal etme ALLAH YARDIMCIN OLSUN

mrb bende 35 haftalık bebeğimi kaybettim için aynı doktora gitmeye başladım siz ne yaptınız tedavi oldunuz mu

Canim kan tahlilinde cikiyor.

Kanda hangi test bakilyor acaba.biliyormusun..şimdiye kadar gittiğim doktorlar benden boyle test istemedi.eğer testin adini biliyorsan yazar misin Cnm. bide o testin kaç olması gerekli acaba.cuma kontrolün var doktoruna söyleyeyim de benden de istesin.hamileliğin başından beri o teste baktiriyormusun yoksa gebeliğin belli bi ayindan sonra mi bakiliyor.zaten benim sürekli kafama taktigim konu bu iğnenin dozunun yetersiz gelmesi..

arkadaslar biraz eskiye bakarsaniz ara ara yaziyrm. benim haftama gelince bazen neler yasayacagini merak ediyr insan. size ornek olsun diye yazmaknistedim.

suan 30+5 iz. ilk zamanlar haric 1 ayda kontrole gidiyrdum ama bugun dr artik her hafta gitmemi istedi doguma kadar. normali 32. haftada iki haftada bir hem nst hem muayeneymis. benden her hafta nst ve ki haftaya bir de muayene istedi. bugun ilk kez nst de cektirdik. artik pihtidan dolayi mi yoksa bebek dondugu icin mi her hafta cagirdi bilemiyrm.

not: iki dusgum yani iki kurtajim var. mthfrc 677t heterozigot ve pai-1 homozigot..aspirin ve 0.4 claxane kullaniyrm. claxane nin dozu hic degismedi.

Herkese merhaba benim de 7sene sonra tüp bebekle elde edilmiş gebeliğim klp atışları başlamadığı için sonlandırılmıştı sonrasında yapılan testlerde heteroZigot kan pıhtılaşmammın olduğu ortaya çıktı şimdi 1 senedir coraspirin100 kullanıyordum şu an 6 haftalık gebeyim Pazartesi kalp atımı için gideceğiz inşallah görürüz ben de umut olurum Bi çok arkadaşa okuyan arkadaşların duasını duasını bekliyorum

Son düzenleme:

canımmm ınsallah saglıklı bı bebegın olur ınsallah hepımızın olur allah sınamasın bızı hayırlısını versın ınsallah.sen de bıze dua et

canımmm ınsallah saglıklı bı bebegın olur ınsallah hepımızın olur allah sınamasın bızı hayırlısını versın ınsallah.sen de bıze dua et
Allah razı olsun canım Ben çok üzüntü yaşadım uzun zaman bekledim o yüzden her zaman dualarımda evlat isteyenler
tüm isteyenlerin Evlat hasreti bitsin Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Cnm oncelikle gecmis olsun .rabbim bu bebegine saglik versin.Sen iğne kullanmiyormusun.

Cnm oncelikle gecmis olsun .rabbim bu bebegine saglik versin.Sen iğne kullanmiyormusun.
Allah razı olsun size de sağlık versin benim heterozigot olduğu için iğne vermediler tüp bebekte vermişlerdi clexane iğne tüp bebek dpıhtılaşma ilaçlar yüzünden arttığı için sanırım aynı doktorum bu kez vermedi ecopirin verdi onu içiyorum

perinatolog Cüneyt evrükeyi tavsiye ediyolar

Allah yardımcın olsun.İnşallah kalp atışını duyarsın. İnsan ister istemez geriliyor.Bu duygu çok kötü şimdi bende ay başını korkuyla bekliyorum. 10 haftamız bitti. çok şükür.

Allah yardımcın olsun.İnşallah kalp atışını duyarsın. İnsan ister istemez geriliyor.Bu duygu çok kötü şimdi bende ay başını korkuyla bekliyorum. 10 haftamız bitti. çok şükür.
Allah razı olsun canım şu bir haftAm nasıl geçti sen bana sor Allah sana da sağlıklı gebelikler versin Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…