Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

reisdevrimcim içime doğmuştu geçen gün kahverengi lekelenmelerini felan oluyor diye yazınca canım tebrik ederim inan çook sevindim Allah tamamına erdirsin bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım gelişmeleri haber verirsin sevgiler...

Reisdevrim ben de yeni girebildim nete çok hem de çok sevindim canım benim.
Değerin konsunda zaten arkadaşlar gerekenleri yazmışlar ama ben de hemen kendi kan testi kağıdımı çıkardım baktım.
Orada yazan değer aralıklarına göre 2 haftalık değerdesin canım benim:)

ınşallah çok güzel bir hamilelik geçirir, sağlıkla dünyaya getirir, sevdiklerinle büyütürsün bebeğini reisdevrim:)
Tabii bu dileklerim herbirimiz için geçerli, inşallah hamileler sağlıkla doğurur, büyütür, isteyenler en kısa zamanda hamile kalır:)

Son düzenleme:
arkadaşlar kullandığımız günlük iğnenin kiloyla bi alaksı yok sadece pıhtılaşma değerine göre veriyolar. mesela ben 103 kilşo olmama rağmen sadece günde 1 tane fraxiparine 0,4 ml kullanıyorum.

canım hamilelegin hayırlı olsun merak ettim acaba heterezigot mu? yoksa homozigot musun?

sonuyok benim değerim mthfr c677t heterozigot,protein c 195,6%,anti kardiolipin ıgg pozitif 10
şimdilik folic plus günde 3 defa içiyorum.hamile oluncada fraxiparine iğne dedi ama dozunu söylemedi dr.
benide ekler misin listeye canım

reis devrim canım tebrik ederim .ayyyyyy bi sevindimki valla allah hayırlı uğurlu etsin inşşş kucağında görmeyi nasip etsin. çok mutlu oldum.darısı basımızaaaaaaa inş. ay zaten ben bu aralar bi tuhaf hissediyom kendimi sanki daha iyi haberlerde alcaz daha güzel haberlerde verecez.
sekercim degeri falan takma kafana birde bebişi görmek için acele etme dr ne diyosa öyle yap. cünkü 6-7 hafta gitmen bebeği görmnen açısından daha iyi bi zamanlama. suan gitsen bile göremeye bilirsin.sen sadece 2 gün sonra bi kan testi daha yaptır . değerde yükselme varsa korkma allahın izniyle.birde o lekelenmeler için uzan sırt üstü bol bol yat. gerekmedkce kalkma oldumu. benden sana bi tavsiye arkadasım cok asırı pc basında zaman gecirme. cünkü neden dersen çok oturmak rahime baskı yapıyomus.onun için bol bol uzan yat :CüvCüv:

merhaba kızlarrr
nasılsınız canlarım? ben iyiyim oğluşum da iyi ama çok ağlıyor, çok gazlıymış kaydirigubbakcemile3 canı sağolsun sürekli aglıyorkafamçokkarıştı
ben bu aralar giremiyorum internete bebiş huzursuz oldgu için. yeni hamilelerimiz varmış hayırlı olsun :teselli:

bkale nasılsın canım artık çok sık gelmiyorsun çokmu yoğunsun prensesin nasıl seni çok tekmeliyomu kendine iyi bak canım bebişini allah koruyo zaten yüce rabbim hepimizin gönlünün muradını versin

canım bugünlerde yaz temizliği falan derken pek vaktim olmadı bide girip okuyup çıkıyorum. annemler kardeşlerim falan vardı sağolsunlar temizliğimi yaptılar.prensesim iyi teyzesi günü gününü tutmıyor bir gün çok hareketli bir gün az. geçen 2 gün hiç hissedemedim hareketlerini ağlaya zırlaya doktora gittim bişey mi oldu diye aklım başımdan gitti. ama çok şükür iyiymiş bu aylarda hareketleri düzensiz olabiliyormuş. işte böyle canım hareket etse diye bekliyorsun hareket edincede bugün oynamadı yok az oynadı diye paranoya oluyorsun. biz meleklerimizi kucağımıza alana kadar rahatlayamayacağız. sen naılsın canım bebişin nasıl az kaldı cinsiyetini öğrenmeye hadi bakalım senin ki ne olacak? tabi herşeyden önce sağlık. allaha emanet olun canım öptük sizia.s.

bkale canım iyiyim bebiş iyi bu hafta 12.ci haftamız bitiyo hayırlısıyla işallah cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenirimki sen kaçıncı haftada öğrenmiştin allaha emanet olun öptüm

DEĞERLERıMıZ VE ÖNERıLEN TEDAVı ŞEKıLLERı

hatice0666) mthfr=heterozigot….fibrinojen=600(yüksek)-------------------------------------------0.3fraxiparine

(kahvelokum) faktör5:heterozigot….paı=homozigot-----------------------------------------------------???

(sevda80) mthr=homozigot.…faktör5=heterozigot….proteinc=düşü k--------------------------0.2 clexan

(06EE) mthfr=homozigot….aminoasit metabolizma bozukluğu------------------------------------???

(bkale) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------------------------0.2 cexane

(güşenenes) mthfr:heterozigot…..protrombin20210 G-A----------------------------------------------???

(binbirgece)faktör5 leiden heterozigot..............................................................???

(ebrar_53)faktörV G 1691A(leiden)heterozigot ,MTHFR C677T HETEROZıGOT MTHFR A 1298 C HOMOZıGOT ........................???

(reisdevrim37) mthfr:heterozigot…..antitrombin ııı aktv:123(yüksek--------------------------???

(meryemmeryem) mthfr1298-677:heterozigot….prothrombin20210:heterozigot---------0.4 cexane

(papatyasüreyya) mthfr:homozigot….paı:heterozigot---------------------------------------------------0.6 fraxiparine, 100mg coraspine

(funda1980) mthfr1298-677:heterozigot------------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100coraspine,elevit,folbiol

(roselenda) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------coraspine,folik asit (şimdilik)

(çalıkuşu1978) mthfr:heterozigot-----------------------------------------------------------------------------0.3 fraxiparine,folik ast,progesteron,clomifen,orthomolfemin

(gelgit) mthfr:homozigot--------------------------------------------------------------------------------------------0.6 cexane

(şen) mthfr:homozigot...faktör5:heterozigot..protein c:düşük..06 fraxiparine,100 mg coraspin,folbiol,becozyme c --------------(tedavi başarılı pelincik annecinin kollarında)

(ravza1818) mthfr:heterozigot….tiroid-----------------------------------------------------------------------0.4 cexane

(baharçelik) mthfr1298,677:heterozigot-----------------------------------------------------------------------0.4 fraxiparine,100mg coraspin

(umut7) mthfr:heterozigot----------------------------------------------------------------------------------------------folbiol,coraspin,0.2 clexane

(rapunzel82) mthfr:heterozigot….protein c-s:düşük-----------------------------------------------------????

( sonuyok ) mtfhr C677: heterozigot… faktor 51299 R :heterozigot… GPIIIa L33 P Heterozigot …protein s yüksek------------------------------------------------------------------------------ coraspin100lük günde 1 folıc plus günde 1 şimdilik

(melek76 ) mthfr c677 :heterozigot-------------------------------------------------------------------------------Coraspin+fo lbiol (şimdilik)

(osmak) mthfr677:heterozigot…faktor v leiden:heterozigot ----------------------------------------????

(dinamis) mthfr 1298AC:heterozigot….mthfr1298CC : homozigot-------------------------------- bebek aspirini+elevit+0.2clexane

(hunger86) mthfr 1298, mthfr 677:heterozıgot--------------------------------------------------------------coraspın(şimdilik)

(daisy75) mthfr667:heterozigot-------------------------------------------------------------------------------------coraspiyn+iğne ( tedavi başarılı )

(hummu85) faktorv leiden:heterozigot……….protrombin:heterozıgot…….. b-fibrinojen:heterozigot ,mthfrA1298C:homozigot-----------------------------------------------????

(marguerite) factor 2 :heterozigot....protrombin 20210 GA-----------------------------------------------------------------------------------------------------????

(nazlım28) mthfr 1298 heterozigot - b.fibrinojen >588 heterozigot - protein c yüksek- anemi - B12 hiç yok………………………………………...bebe aspirin -B12 - folic plus - demir - dhea (şimdilik)

(yaren76) heterezigot PAI 4G/4G---------------------------------------0,4 clexane, coraspın100 (tedavi başarılı kızım kollarımda)

(büşra44) mthfr 1298 AC homozigot .................................................. ....?????

(nisanurhak) mthfr c677 heterozigot ,protein c 195,6 antikardiyolipin ıgg pozitif 10 .....................................günde 3 tane folic pluc şimdilik gebe kalınca fraxiparine

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bkale canım iyiyim bebiş iyi bu hafta 12.ci haftamız bitiyo hayırlısıyla işallah cinsiyetini kaçıncı haftada öğrenirimki sen kaçıncı haftada öğrenmiştin allaha emanet olun öptüm

ooo maşallah maşallah kocaman olmuşsunuz iyi olmanıza sevindim canım. ben 13+2 idim öğrendiğimde dr. söylemek istememişti erken diye ama ben ısrar edince % 70 -80 kız demişti.

pıhtılaşma değerin nedir canım ve kaç haftalık gebesin ben kiloya göre verildiğini sanıyordum

ayrıca izmirde yaşıyorsun sanırım drun kim ?biraz anlatırmısın çok mu sordum acaba?

cnm benim protein s ve c değerlerm normal. doktor bana lupus ankiougalanı diye bi test yapmıştı bu testin pozitif çıkması durumunda bana kan pıhtılaşmam olabileceğini söyledi ve bu tedaviye başladı hamile kalana kadar ve ilk 8 hafta ecopirin 100 mg ve folic asit içiyodum hamile kalır kalmazda bunlara ilave olarak fraxiparine 0,4 iğneye başladık Allah'ıma şükürler olsun 23.haftamdayım çok şükür herşey yolunda ilerliyo. doktorum şirinyer TAHİR ÖZGÜDER. çok memnunum doktorumdan cnm tavsiye ederim

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canım yaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. senin içinde ayrıca dua edicem. sende sakin ol ve stres yapma bu dönemlerde sakinliğini korumak gerçekten çok önemli...
Bende hamile kaldığımda 75 kiloydum boyumda 1,68 ve 0,3lük faraxpirin kullanıyorum hala :) aspirin her halıkarda devam ediliyo.

GÜNAYDIN kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…