Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Umutcum benim adım hamile kalmayı bekleyenler arasındaydı, ben de yeni fark ettim ve değiştirdim:)

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, inşallah en kısa zamanda darısı başına :)

umut_sevgim kullanıcısından alıntı
]]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERı
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]

]selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
smmm06
Dinamiss
residevrim37 ( yeni hamişimiz)[/COLOR]
çiçeklara

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
nisanurhak
]hummu85
melek76
nazlım28
fransiyum
gülay30

[SIZE="2"]]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERı[/COLOR[/SIZE]]
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)

ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]

selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
smmm06
residevrim37 ( yeni hamişimiz)
dinamiss
çiçeklara

üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh

umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
hummu85
melek76
nazlım28
fransiyum
gülay30

hadi bakalım bakalım sıra kımde kızlar hadi yılmak yok calısmalara devakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilemmmmm[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlar siz iğneyi nerden vruyosunuz ben hala göbekten deam ediyorum ama iyice her tarafı beze oldu yapacak yer bulmakta zorlanıyorum yaaaaaa

merhaba canım malatyalısın heralde bende malatyalıyım 2-3 gün sonra malatyaya gelcem eger orda hamıle falan kalırsam sen hangı dr gıdıyodun bana yardımcı olursan sevınırım....

ya kızlar benım hamıle olup olmadıgımı memelekette ogrenecem dr tedavı seklını yani deneme yanılma yolu yapcaz ya onu nasıl kullanacagımı verdı sızce durup beklıyımmı burda bakan kımsem de olmayacak yoksa yolamı cıkayım taet yapsamda cıkmazzz ayyy bu cocuk olmadan bana kafayı yedırecekkklaelaelaelaelae

ArkadaŞlar merhaba;
bende yenı katıldım aranıza.benım bırı 2 aylık bırı 3 aylık bebeklerımın kalplerının durması sonucu kÜrtajla sonlandırıldı.bende de 677 heterezıgot var.

ŞÜkÜrler olsun kı dÜn ÖĞrendım hamıleymıŞım deĞerım 3009 Çıktı.benım hesaplarıma gÖre 20 gÜnlÜk.son adet tarıhıme gÖre 4+6 gÜnlÜk hamıleyım.ıĞneye (0,4 lÜk) ÖĞrenır ÖĞrenmez baŞladım.4+6 da baŞladım geÇmı sızce.bırde kahverengı akıntım oluyor ama doktor bunun ıÇın hıÇbırŞey vermedı.lÜtfen bu konuda bılgısı olan var mı?ultrasonda hıÇbırŞeyde gÖrÜlmedı zaten.1 hafta sonra tekrar kontrolÜm var.yardımcı olurmusunuz.

Bu sıteyı bulunca yalnız olmadıĞımı anladım.allahım hepımızın yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn

hosgeldın canım keske boyle bı durum olmasaydıda gelmeseydın dıyıcem malesef canım 1-2 sayfa gecmıste arkadsların degerlerı ve tedavı sekıllerı var bı oraya bak ıstersen bıde dr neden progestan falan vermemıs lekelenme ıcın ınsallah bebısını saglıcakla kucagına alırsın bu sefer tekrardan hosgeldinnnnn

günaydın herkese Umut Sevgim unuttunuz beni iyice şu üst sıralara terfi edicekler listesine benide eklermisin :) çimennnnnn seni merak ediyorum canım habersiz bırakma beni.

kızlar ben iğneyi göbekten yapınca kabarıp kaşınmaya başlıyo koldan bacaktan yapıncada baya kaşınmaya başlıyo sizdede oluyo içerde oluşan bezeleri ve morlukları saymıyorum 13.haftanun içindeyim hala bulantılarım var iştahım hiç yok daha kilo almadım bebek beslenebiliyomu acaba çok kafama takılıyo sizlerin ne durumda

Bu sıcak karŞılama ıÇın teŞekkÜrler umut-sevgım.sayfaları okumaya baŞladım
daha hıÇbırŞey gÖrÜlmedıĞı ıÇın baŞlatmadı herhalde progestana.ınŞallah bırŞey olmaz ulaŞamıyorumda Şuan doktoruma.

Ben iğneye daha yeni başladım bir hafta oldu. Ama maalesef benim de yaptığım yerlerde morarma oluyor.
Bir haftada böyle olduysa ilerleyen zamanda ne olacak bilmiyorum doğrusu..
Ben bacaktan başladım yapmaya, doktorum öyle dedi.
Ama kaşınma hiç olmadı. Sen bu beze olayını doktoruna sordun mu canım, bişe demedi mi? Yani alınabilinecek bi önlem falan varmıymış acaba?
Ben de cuma günü gideceğim kontrole ben de soracağım doktoruma, eğer yapılabilecek bi önlem söylerse yazarım size de:)

FTGG7779 inşallah bu bebeğini sağlıklıkla kucağına alırsın arkadaşım.
İnşallah hepimizin dilekleri gerçek olur:)

canım beze konusunda bişey demedi ama morarma için ben sordum lasonil kullanıyımmı diye kullanabilirsin dedi benimde ilk başladığımda bişey olmadı içimdem çok rahatmış yaa dedim ama 100 iğneyi geçtim artık bu sorunlar çıktı allah sağlıklı doğrumayı nasip etsin hepimize herşey bebişler için :CüvCüv:

Canım ben iğneyi hiç göbekten yapmadım , cesaret edemedim..4 aydan beri koldan yapıyorum , son zamanlarda kolum bayağı kötü oldu , bi defa bacaktan yaptırdım , çok rahatsız oldum , bacağım çok kasıldı , o gece bile sanki bacak damarlarım çekiliyor gibiydi...O yüzden hala koldan devam ediyorum...Morluk oluyor ama çabuk geçiyor , şişlik ve bezeler oluyor , iğneden hemen sonra acısa da ovalıyorum dağıtıyorum ben , o zaman beze oluşmuyor gibi...

Bulantılar 4. ayda ya tamamen geçiyor ya çok hafifliyor hiç merak etme ...12. 13. hafta hormon yükselmesinin maksimum olduğu haftalarmış , ama bir-iki hafta sonra hafifler merak etme...İştahın olmadığı için bebeğimi yeterince besleyebiliyor muyum diye endişeleniyor insan...Ama ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyormuş , bu dönemde ihtiyacı çok fazla değilmiş ..Ama organ gelişimi ilk 3 ayda tamamlandığı için gene de kendini zorlayarak yemeye çalış...4. aydan itibaren bebek plasentadan beslenmeye başlıyormuş , yani biz yediğimiz sürece bebeğimiz beslenebilecek ... O yüzden ben iştahım olmasa da kendimi zorluyorum...Ben 5. aya başladım ve şu ana kadar 3, 5 kilo aldım ..Ama 2,5 aydır istirahat ediyorum , yatıyorum ve mümkün olduğu kadar dinleniyorum , o yüzden kilo alımım hızlandı...Napalım tek bebeklerimiz iyi olsun da veririz nasılsa ...

Böyle işte canım ...Kendine ve bebeğine dikkat et...Çok sevgiler....

merhaba arkadaslar ben de yenı anne adaylarındanım
4+3uz bugun.kesemızı gorduk hamdolsun sorun yok.
2 hafta sonrasında kontrol var.bu sure ıcınde crınonjel,Fraxiparin 0,4 ml igne(gun asırı) ,progestan hap ve elevıt kullanacagım.
bundan once 3 dusugum oldu
homozıgot oldugum bulunmamıstı.
ınsallh bu kez yuzum guler;rabbım saglıkla nasıb eder...
dualarınızı eksık etmeyın..

canlarım...moralım o kadar bozukkı.100 luk seker yukleme sonuclarımda yuksek cıktı (((bakalım nolcak sımdı.hem heparın hem ınsulın nasıl olur acaba? varnı hıc boyle kullanan aranızda?yada duydugunuz? offf ya hersey benımı buluyo anlamadım gıttı(((((

Sido cum canım benim lütfen çok üzülme, benim çevremde hiç şeker sorunu yaşayan olmadı, o nedenle fikrim yok.
Ama mutlaka vardır bir çaresi canım. Moralini bozma lütfen. ınsülin şart mıymış iğneden başka bi ilacı vardır belki. Hemen üzülme, doktorunla bi görüş bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…