Canım benim doktorum hiç b işey vermedi sadece tekrar hamile kalınca iğneye başlıycaz dediburdaki doktorlorun çoğu bilmiyorki bu hastalığı o yüzden 2bebeğimi kaybettim inşallah sonunda iyi bir doktor bulurum
ArkadaŞlar merhaba;
bende yenİ katıldım aranıza.benİm bİrİ 2 aylık bİrİ 3 aylık bebeklerİmİn kalplerİnİn durması sonucu kÜrtajla sonlandırıldı.bende de 677 heterezİgot var.
ŞÜkÜrler olsun kİ dÜn ÖĞrendİm hamİleymİŞİm deĞerİm 3009 Çıktı.benİm hesaplarıma gÖre 20 gÜnlÜk.son adet tarİhİme gÖre 4+6 gÜnlÜk hamİleyİm.İĞneye (0,4 lÜk) ÖĞrenİr ÖĞrenmez baŞladım.4+6 da baŞladım geÇmİ sİzce.bİrde kahverengİ akıntım oluyor ama doktor bunun İÇİn hİÇbİrŞey vermedİ.lÜtfen bu konuda bİlgİsİ olan var mı?ultrasonda hİÇbİrŞeyde gÖrÜlmedİ zaten.1 hafta sonra tekrar kontrolÜm var.yardımcı olurmusunuz.
Bu sİteyİ bulunca yalnız olmadıĞımı anladım.allahım hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn
[SIZE="2"]]UMUTLA SABIRLA YÜZÜ GÜLENLER ve BEBEKLERİ[/COLOR[/SIZE]]
celen(cemre)
şen (pelinsu)
redrose
tuğçe8
hıfzıys
yaren76
lal82(ege)
güneş
muamu(yiğit)
melin(ali eren)
eftalyasu
margureite(azat)
ınşallah yüzü gülecekler[/COLOR]
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
eserizmir
ecesem
zeynepsz
sevda80
cancer
ravza1818
smmm06
residevrim37 ( yeni hamişimiz)
dinamiss
çiçeklara
üst sıralara terfi edecekler inşalllahhh[/COLOR
]umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
hatice0666
cherry76(nuray)
roselenda
nisaa
06EE
umutluyuz
Rapunzell_82
shadowe
dinamiss
nisanurhak
hummu85
melek76
nazlım28
fransiyum
gülay30
sülal
kız ne unutmasııı ekledim canımmmmmhihoyyyt
kızlar ben iğneyi göbekten yapınca kabarıp kaşınmaya başlıyo koldan bacaktan yapıncada baya kaşınmaya başlıyo sizdede oluyo içerde oluşan bezeleri ve morlukları saymıyorum 13.haftanun içindeyim hala bulantılarım var iştahım hiç yok daha kilo almadım bebek beslenebiliyomu acaba çok kafama takılıyo sizlerin ne durumda
Ben iğneye daha yeni başladım bir hafta oldu. Ama maalesef benim de yaptığım yerlerde morarma oluyor.
Bir haftada böyle olduysa ilerleyen zamanda ne olacak bilmiyorum doğrusu..
Ben bacaktan başladım yapmaya, doktorum öyle dedi.
Ama kaşınma hiç olmadı. Sen bu beze olayını doktoruna sordun mu canım, bişe demedi mi? Yani alınabilinecek bi önlem falan varmıymış acaba?
Ben de cuma günü gideceğim kontrole ben de soracağım doktoruma, eğer yapılabilecek bi önlem söylerse yazarım size de:)
FTGG7779 inşallah bu bebeğini sağlıklıkla kucağına alırsın arkadaşım.
İnşallah hepimizin dilekleri gerçek olur:)
Canım ben iğneyi hiç göbekten yapmadım , cesaret edemedim..4 aydan beri koldan yapıyorum , son zamanlarda kolum bayağı kötü oldu , bi defa bacaktan yaptırdım , çok rahatsız oldum , bacağım çok kasıldı , o gece bile sanki bacak damarlarım çekiliyor gibiydi...O yüzden hala koldan devam ediyorum...Morluk oluyor ama çabuk geçiyor , şişlik ve bezeler oluyor , iğneden hemen sonra acısa da ovalıyorum dağıtıyorum ben , o zaman beze oluşmuyor gibi...kızlar ben iğneyi göbekten yapınca kabarıp kaşınmaya başlıyo koldan bacaktan yapıncada baya kaşınmaya başlıyo sizdede oluyo içerde oluşan bezeleri ve morlukları saymıyorum 13.haftanun içindeyim hala bulantılarım var iştahım hiç yok daha kilo almadım bebek beslenebiliyomu acaba çok kafama takılıyo sizlerin ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?