Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

3 tane canım olmaz mı bende perde de vardı birazdan geliyorum burda olursan anlatırım .

ayy canım bende de 3 kayıp var malesef pıhıtlaşmadan başka rahim ağzı yetmezliğimde var...millete bakıyosun bi hamileyim diyor sonrada dourduğunu duyuyorsun ama ben artık hamileyim demeye bile korkuyorum ne olacağı belli olmuyor malesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah hikayeni merakla bekliyorum canımm

bir şeyler atıştırıp geliyorum canım aynı durumdayım perde alındı rahim agzı kontrolleri olacak bende de dikiş atılabilirmiş.aynen kimseye demeye korkuyorum .herkeste üzülüyor geri.hemen geliyorum hangi ildesin.senin hangi mutasyon?

Son düzenleme:

canım ben burdur dayım...sendeki genin aynısı heterizigot benim...rahim ağzı yetmezliği grubu var orayıda takip etmeni öneririm çünkü her doktor bu serklaj işinde başarılı olamayabiliyor orda doktor önerileri falan var mutlaka bak canım...sen nerdesinn

Folbiol kullanan pihtili hamsiler folbiol kullanimini ne zaman biraktiniz.ben 3. Ay içerisinde yim folbiol yerine artik decavit kullan dedi.sizler nasil yaptiniz

cnm. nen gebe kalir kalamz folbiolu biraktim yerine folideca kullandim. 12. haftam bitince de folidecayi biraktim ve elevite basladim. suan her ay bakilan kan testlerimde folik asit yuksek bile cikiyr. endiselenmemeni tavsiye ederim.

ben ankaradayım canım.gecen mayıs 19 ta 3.kürtajımı oldum .kasımda operatif histereskopi ile perde ameliyatı oldum.şükür korunma süremiz birince çok bekletmedi Allah hamile kaldım .gebeliği düşünmeye başlayınca coraspirin e başladım folfıolu zaten 1 yılı geçkindir içiyordum.gecen hafta mide bulantımı tetikliyor diye demir hapını şimdilik kestik.bu cumartesi kalp atışı için gidecektik tırsıyorum aksilik olsa agrı kanama olur dedim 1 hafta sonra salı gitmeye karar verdim :) bütün gebeliklerim 6+3 civarlarında kalp durması ile gitti.bakalım bu sefer nolcak .

bence herşey iyi olacak canım hiç korkma biz korktukça kötüyü çağırıyoruz zamnnımca ben bu sefer düşünmemeye çalışıyorum herşeyi yaptım bundan sonrası Takdir-i İlahi diyorumm Rabbim nasip ettiyse olacak yoksa ne yapsak boş benim sonuncu 22 haftalıktı çok zor atlattımm

Sudenaz samsunda üniversitede kime gidiyorsun.ben amasyadayim ama arada kontrole samsunda idris hocaya geljyorum.bende de pitilasma boz.var.senin doktorun kim

Canim ben docent handan celike gidiyorum.sadece cuma ogleden sonra oluyo.orda docent migraci tosun var oda cok iyi ben gitmedim ama annem ve Teyzem gitti oda sadece pazartesi ogleden sonra oluyo muyene ucreti 122 lira canim.ama hakkini veriyolar. Ben 3.5 senedir gitmedigim doktor kalmadi Ilk sene hic olmadi rahim filmi cekindim bi sorun yok dediler. 3dusukten sonra bu doktora gittim handana rahim filmine bakar bakmaz anladi rahimde perde varmis ultrasonlada anladi.ameliyat oldum gecen ay

oooo çok geçmiş olsun canım ama onda bilinmiyordu değilmi.şimdi bende öyle diyorum öncekilerde doktora koşardım 2 günde büyüdümü falan diye şimdi çok rahatım ben elimden geleni yaptım ameliyatı oldum.iğnelerimi yapıyorum hayatıma dikkat ediyorum duamöıda ediyorum artık Allah'a kalmış hayırlısıysa hayırlısıyla inş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebneklerimizi.

QUOTE=Sibelsibel38;34898869]bence herşey iyi olacak canım hiç korkma biz korktukça kötüyü çağırıyoruz zamnnımca ben bu sefer düşünmemeye çalışıyorum herşeyi yaptım bundan sonrası Takdir-i İlahi diyorumm Rabbim nasip ettiyse olacak yoksa ne yapsak boş benim sonuncu 22 haftalıktı çok zor atlattımm[/QUOTE]

sen trombofili panelinide yaptır canım.bende kasımda perde ameliyatı oldum..

insaallah canımm insaallah hergün dua ediorum kuranı kerim okumaya calısıorum eldenbaska birsey gelmior zaten dedigin gibi takdiri rabbime kalmıs artık ..

hemen göbek deligi cevresimi göbekdeliginin yanından dört parmak tutup yan bosluklaramı?

canım inş. bir problem yoktur. aspirin kullanıyormuydun öncesinde iğneye ne zaman başladın canım kaçlık kullanıyorsun

insaallah canım dua bekliorum hepinizden Allah rızası için.. evet 6 ay önce kürtas oldum 6 aydır da sürekli kullanıorum.. ignelere adetten sekiz gün gectikden snra baslattı doktorum prof.. benmki gibi kac tane hastası vardı hepsine oncesind tehlikeli olur kanama olur die 8 gün gecmesi lazım demiş onlar iyilerdi masaallah bende insallah ole oluurm( clexane 0.4 ayrıca aspirin canım :18:

Son düzenleme:
kızlar bu igneleri aile hekimine yazdırabiiozmu? rapor cıkarttık fakat eczacı sadece 1 kutu verdi mecbur bida yazdırcm

canım sen hamilemisin şimdi ?
aile hekimi yazar kalan 9 kutuyuda öyle alıyorsun bende de öyle oldu.

Son düzenleme:
iğneye hamile olduktan ögrendikten 8 gün sonramı başladınız? bizde öyle başladık gibide ben geçmi kaldık acaba diyordum rahatladım biraz kaç haftalıksın.

ya bnm durumum biraz karısık adete bes gün kala kan testi yaptırdım negatif cıktı adetten iki gün gecti tekrar yaptırdım pozitif cıktı gec döllenmemi ne bilmiorum doktorum vajinal baktı bebekde kesede var fakat bebek nohut kadar falan doktorum az gelişmiş dedi 3 haftalık görünüor dedi uc haftalıkken bebek görünmüde aklım almadı? suan dörtdncü haftama girdim sata göre 6 haftada olmam gerekior 2 hafta snra gelişatı için cagırdı hayırlı haberler dönerm ins.. iki kaybım var cok korkuorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…