insan korkuyor canım malesef ama iğne için geç değil dediğin gibi maşallah gelişimi devam ediyor bebişin...korkma Rabbim yardım etsin daha önce kaybın oldumu hiç
3 tane canım olmaz mıbende perde de vardı birazdan geliyorum burda olursan anlatırım .
ayy canım bende de 3 kayıp var malesef pıhıtlaşmadan başka rahim ağzı yetmezliğimde var...millete bakıyosun bi hamileyim diyor sonrada dourduğunu duyuyorsun ama ben artık hamileyim demeye bile korkuyorum ne olacağı belli olmuyor malesef Rabbim yardımcımız olsun inşallah hikayeni merakla bekliyorum canımm
bir şeyler atıştırıp geliyorum canım aynı durumdayım perde alındı rahim agzı kontrolleri olacak bende de dikiş atılabilirmiş.aynen kimseye demeye korkuyorum .herkeste üzülüyor geri.hemen geliyorum hangi ildesin.senin hangi mutasyon?
Folbiol kullanan pihtili hamsiler folbiol kullanimini ne zaman biraktiniz.ben 3. Ay içerisinde yim folbiol yerine artik decavit kullan dedi.sizler nasil yaptiniz
canım ben burdur dayım...sendeki genin aynısı heterizigot benim...rahim ağzı yetmezliği grubu var orayıda takip etmeni öneririm çünkü her doktor bu serklaj işinde başarılı olamayabiliyor orda doktor önerileri falan var mutlaka bak canım...sen nerdesinn
ben ankaradayım canım.gecen mayıs 19 ta 3.kürtajımı oldum .kasımda operatif histereskopi ile perde ameliyatı oldum.şükür korunma süremiz birince çok bekletmedi Allah hamile kaldım .gebeliği düşünmeye başlayınca coraspirin e başladım folfıolu zaten 1 yılı geçkindir içiyordum.gecen hafta mide bulantımı tetikliyor diye demir hapını şimdilik kestik.bu cumartesi kalp atışı için gidecektik tırsıyorum aksilik olsa agrı kanama olur dedim 1 hafta sonra salı gitmeye karar verdim :) bütün gebeliklerim 6+3 civarlarında kalp durması ile gitti.bakalım bu sefer nolcak .
Sudenaz samsunda üniversitede kime gidiyorsun.ben amasyadayim ama arada kontrole samsunda idris hocaya geljyorum.bende de pitilasma boz.var.senin doktorun kim
Canim ben docent handan celike gidiyorum.sadece cuma ogleden sonra oluyo.orda docent migraci tosun var oda cok iyi ben gitmedim ama annem ve Teyzem gitti oda sadece pazartesi ogleden sonra oluyo muyene ucreti 122 lira canim.ama hakkini veriyolar. Ben 3.5 senedir gitmedigim doktor kalmadi Ilk sene hic olmadi rahim filmi cekindim bi sorun yok dediler. 3dusukten sonra bu doktora gittim handana rahim filmine bakar bakmaz anladi rahimde perde varmis ultrasonlada anladi.ameliyat oldum gecen ay
sen trombofili panelinide yaptır canım.bende kasımda perde ameliyatı oldum..
Keseyi 5 haftalıkken gördük. Dünde bebiş 6 mm di 6 hafta 3 günlük dedi.şuan gelişimi iyi dedi.sat sormadı 3 yıllık doktorum daha önce 2 kimyasal gebelğim oldu.ama şükür rabbime bin şükür buğünleri gördük. Hayırlısı olsun hakkımızda. Raabbime emanet içimdeki can. Hayırlısı ne ise o olsun . Seninkide geç döllenmedir tatlım dua et bolca rabbime bırakmaktan başka yapcak bişi yok.kucagımıza almak nasip olsun inş.
gobek deliginin sagina ya da soluna 4 parmak mesafeden yapacaksin
tansiyonun icin gunde 1 tane maden suyu tavsiye ederim. dengeler tansiyonunu. bu durumu da doktoruna bildir mutlaka.
sukur suana kadar guzel geldim. Allah kismet ederse son haftalarim artik. hayirlisiyla tamamlarim insallah.
Trombofili paneli ne oluyo canim kan pihtilasma tahlili yaptim 3 tane mutasyon heterezigot cikti
canım inş. bir problem yoktur. aspirin kullanıyormuydun öncesinde iğneye ne zaman başladın canım kaçlık kullanıyorsun
insaallah canım dua bekliorum hepinizden Allah rızası için.. evet 6 ay önce kürtas oldum 6 aydır da sürekli kullanıorum.. ignelere adetten sekiz gün gectikden snra baslattı doktorum prof.. benmki gibi kac tane hastası vardı hepsine oncesind tehlikeli olur kanama olur die 8 gün gecmesi lazım demiş onlar iyilerdi masaallah bende insallah ole oluurm( clexane 0.4 ayrıca aspirin canım :18:
canım sen hamilemisin şimdi ?
aile hekimi yazar kalan 9 kutuyuda öyle alıyorsun bende de öyle oldu.
evet canımm hamileyimm tesekkür ettim..
iğneye hamile olduktan ögrendikten 8 gün sonramı başladınız? bizde öyle başladık gibide ben geçmi kaldık acaba diyordum rahatladım birazkaç haftalıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?