Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bebegin gelişatı iyiyse korkma canım rabbim kucagımıza almamızı nasip eylesn ins

canım işte iğneye ne zaman başladın? benimde 3 kaybım var iğneye 5+2 de başladık sanırım kontorlde 6+1 di sanırım 6 günde normal ilerlemişti dahada gitmedim.

bilmiyorumda ben artık korkmuyorum ne bilim.ben elimden geleni yaptım artık nasip kısmet.tek tedirgin oldugum iğneye geçmi kaldım ama bazı doktor kalp atışı diyor alınınca falan filan.inş.haftaya salı randevum var yazarım zaten kalp atışlarını duyarız hepimiz sağlıcakla kucagımıza alırız

ya canım orası ole bunda garip minicik güzel bi his bende de var ii olacak hersey die beni en cok etkileyen cevrem lojmanda oturuor aynı anda yedi sekiz kişi hamile kaldı simdi de her ay biri doguruor o kadar zoruma gidior ki tek cocugu olmayıp kucagı bos olan benim korkumdan hamile oldugumu bile soyleyemedm bunuda kaybedersem die gerisini sen düsün...
buara doktorunn ii beklmiş sekisiznci haftaya kadar canımm ins duymak nasip olur o güzel sesi dualarmda olacaksn sende unutma.. bol bol ya vacid tesbiyatı cek (ilk yaratan anlamnda)

Son düzenleme:
canım yanlış anladın sen 5+2 de iğnelere başladık ve 3 ay önceden coraspirine başladım.6+1 de gittik bebek meydana çıkmıştı.sonra bu cumartesi çagıordı ama ben gitmedim haftaya salıya erteledim iyice büyüsünde acaba erkenmi olduda duyamadık olmasın dedik eşimle.
sen iğneye ne zaman başladın ?kaç haftalıksın şu an kalp atışına gittin mi?

Son düzenleme:
hemen göbek deligi cevresimi göbekdeliginin yanından dört parmak tutup yan bosluklaramı?

gobek deliginin hemen yanina 4 parmagini koy. o mesafeden yap cnm. yani deligin 4 parmak yani oluyr.
deligin sagina yada soluna bu mesafeden yapabilirsin. ama altina ya da ustune yapma cnm.

sen ne zaman başlamıştın iğnelere canım ? az kalmış maşallah darısı bizlere...

gobek deliginin hemen yanina 4 parmagini koy. o mesafeden yap cnm. yani deligin 4 parmak yani oluyr.
deligin sagina yada soluna bu mesafeden yapabilirsin. ama altina ya da ustune yapma cnm.

birsey sorcam 6 haftalıkken bebek ne kadardı görüntü olarak kendiminkiyle kıyaslayacamda:)) bence bekledgn ii olmuss canımm 9 haftalıkken bile kalp atısını duyanlar varr.. benm suan 6 haftalık olmam lazımm ama 4 haftalıgım yumurtlamaya göre hesaplıorum doktorda kücük görünce ole hesapladı.. adetten sekiz gün gecti öle basladık igneye uc haftalık dedi o zamanda doktor işde ben daha bir haftadır igne vurunuom..

cokk tesekkür edermm canımm doru yapıormusum inan içimi rahatlattın Allah razı olsun

yok tamam o işte canım perde ameliyatını nasıl oldun ?
Gecen ay adetim bitti histeroskopiyle oldum.doktorum alttan ulasamasak karnindan delik açacağız demisti ama gerek kalmamis.Allaha cok sukur .rahim duvari boyunca bide ona dik gelen cokta kucuk olmayan bir perdeymis.gecen ay oldum doktorum bu ay korunmami birakmami soyledi bende belimin agrisi gecince korunmayi biraktim.kontrole gidince ultrasonla muayene etti doktorum bi sorun yok dedi.daha oncede ultrasonda ve rah filmimde farketmisti perdeyi .bide bu islemi 2 haftada bir yapiomus doktorum.doktor sitesine uyeyim ordaki doktora sordum ameliyat sonrasi rahim filmi cekinmemi soyledi.ben gerek duymadim tedirginim.sen ameliyati nasil oldun dusuklerin kac haftalikti ve ameliyat sonrasi rahim filmi cekindinmi

canım ben doktora gittiğimde 5+2 idim kese 6-7mm dedi uyumlu dedi iğneye başladık.sonra 6+1 di sanırım gittik 12-13mm kese idi bebeği ölçmedik ama nohut gibi gördük bizde .ama sana şunu diyim biz karından baktık .bence takma kafana aynıyız aslında ben en son 22 şubatta adet oldum ama ben 24 günde adet oldugumdan adetin 27.günü kan verdim 75 çıktı deger sonra bu sefer takmayacam diye bir daha kan vermedim.ilk gittiğim doktor iğneye gerek yok dedi.sonra leke gelince korktum ameliyatımı yapan doktorumla görüştüm hemen rapor çıkardı iğne başladık.

sen ne zaman başlamıştın iğnelere canım ? az kalmış maşallah darısı bizlere...

amin insallah sizlerde gorun bu haftalari ve umarim ben de saglikla tamamlarim. bizlerin riski dogurana kadar bitmiyr. psikolojinizi ona gore ayarlayin. ama kendinize de zehir etmeyin gebeliginizi. tadini cikarin. ben oyle yaptim. yeni yeni stresim basladi benim.

yumurtalama ve adet zamani dahil hic birakmadan aspirin ictim. 1.5 ay sonra gebe kaldim. hala iciyrm. 35+5 de aspirini kesecegim.
igneye de doktorlarin kararsizliklri yuzunden 5+5 de baslyabildim ki gebeligimi 3+2 de idrar testinde ogrenmistim. 4+0 da da kanda baktirmistim.
6+3 / 7+3 arasi lekelenmelerim oldu. proluton depot igne oldum sabah aksam 5 gun. o bitince de 17. haftam bitene kadar progestan hap kullandim. simdi doguma kadar 0,4 claxane devam. saniirm dogum sonrasi da bir sure devam edecekmisim.

canım doktorun gerek duymadıysa takma .benim 3 düşüğüm oldu ama bende kan pıhtılaşmasıda çıktı .bende kasımda alttan histereskopityle kestirdim doktorum ne bişey taktı ne filme gerek duydu tekrar.bana hep dediği 2-3 ay korun tüplerini açık gördüm kalırsın hamile adama kızıyordum kalmım ben sana sorarım diye hakkaten şükür 3.ayımda hamile kaldım şimdide karından iğnelerle devam ediyorum bakalım .korunmayı bırakınca coraspirine başladım .

ins benmde doktorum bu gittigmde ii der yaa masaallah barik Allah senın yolunda hersey olede gider ins.. bnm adetmden 2 gün gecti kanda 173 cıktı 1 mart benmde son adetimm gercekden anlatıklarına göre aynı gibiyss bnm doktor yanılmıstr ins ne diyimm:) sen düsügn var mı hıc

aynen canım doktor kararsızlıklarından 5+2 de başladım bendee demekki,geçte kalmış sayılmam inş.öncesinde bende aspirini hep içtim.inş sende hayırlısıyla kucagına alırsın bebegini.

3 tane canım hiç kalp atışını duyamamıştık.bu sefer duyacagız inş.bende perde vardı kasımda da ameliyat oldum.

Bendede heterezigot var iste aspirin iciyorum şimdi bana korunmayi birak dedi ama nerde okuduysam 2 ay korunma oneriyolar insallah hamile kalirsam bise olmaz . Kac aylik hamilesin allah kucagina almayi nasip eder inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…