Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım kanama hiç olmadı doktor o haftalardaki kahve lekeyi yerleşme kanaması olarak degerlendirdi şükür pruloton depottan sonra kesildi.evet cleaxn iğne kullanıyorum 0,4 her akşam sabahta aspirin ve folbıol içiyorum.

pekı kanaman ne durumda canım baska dusuk onleyıcı kullanıyormusun kan sulandırıcı kullanıyormusun

bırak canım zaten pet diye hamile kalınmıyorki bende 2.ayda bıraktım ardından 3.ayda kaldım aspirini de hiç kesme adet olsanda çok kanama yapıyr ama için temizleniyor sakın kesme ...8 haftalıgım daha kalp atışına gşidecem inş duyacagız.

Bendede heterezigot var iste aspirin iciyorum şimdi bana korunmayi birak dedi ama nerde okuduysam 2 ay korunma oneriyolar insallah hamile kalirsam bise olmaz . Kac aylik hamilesin allah kucagina almayi nasip eder inşallah canim

Son düzenleme:

anladım canım saol benmde tum gebelıklerımde knamm oldu o yuzden sordum sana bende öbur ay tekrar deneyecem ıns saglıklı bır gebelık gecırırsın allah yardımcın olsun canım

3 tane canım hiç kalp atışını duyamamıştık.bu sefer duyacagız inş.bende perde vardı kasımda da ameliyat oldum.

gelmiş gecmiş olsun canımm insaallah duymak nasip olur hepimize.. perde varken hamile kalınamıor die biliordum peki bu perdenin kaybetgn bebeklerle bi alakası varmıymıs

bende de leke gelince pruloton depot haftada 1 vuruluyorum 3.iğnremi oldum bugün.

bence bu igne yuzyilin mucizesi )
ise yaramayan insan gormedim.
normali haftada 2-3 en fazla. ama benim dr baya yogun kullandi..iki tane kaybettigim ve 6+3 de kalp atisini duydugumuz icin sanirim yukledi o kadar dozu ) cok sukur geldik bu zamana.

evet doktor bana maşşalh sen hamile kalmışsın hep dedi.oladabilirmiş son gebeliğim en tepede perdenin dibindeydi eger altta olsa belki sorun olmazdı ama bu seferde pıhtılaşma sıkıntısı vardı.o yüzden perdeyi aldırıp rahat etmek lazım.

gelmiş gecmiş olsun canımm insaallah duymak nasip olur hepimize.. perde varken hamile kalınamıor die biliordum peki bu perdenin kaybetgn bebeklerle bi alakası varmıymıs

evet canımya pruloton depot bir mucize hatta bir arkadaşımın şakır şakır kanaması varmış 4 aya kadar vurulmuş şimdi oglu 5 aylık.
normali haftada 2-3 en fazla. ama benim dr baya yogun kullandi..iki tane kaybettigim ve 6+3 de kalp atisini duydugumuz icin sanirim yukledi o kadar dozu ) cok sukur geldik bu zamana.

sen ne kadar kullandın canım benmde 5 kaybım var bırı de 21 haftalık benm 4 aya kadar kanamamm suruyor ama benm doktotum bana bu ıgneyı hıc vermedı sakır sakır kanamm olmasına ragmen ve ben tup bebekle hamıle kalıyorum yanı cok zor bır surecten gevıyorum bana progynex 75 lk gunde 1 verdı tabı clexaz 0.4 lk kullanıyorm kanama olunca ıgneyı pat dıye kesıyor kan sulandırıcıı azalınca gerı baslıyo r o arada bebegmı kaybedıyormmm

canım benim arkadaşım 4 aya kadar aynen şakır şakır kanaması olmuş haftada 2 vurulmuş şimdi oglu 5 aylık.aynı zamanda cleax kullandı.

canım benim arkadaşım 4 aya kadar aynen şakır şakır kanaması olmuş haftada 2 vurulmuş şimdi oglu 5 aylık.aynı zamanda cleax kullandı.

yaa inş bu sefer doktor vermesede ben kendım alacam vurduracam valla demekkı bana öburu yeterlı gelmıyor ben kendım dedıgım halde bu ıgneyı yok ona gerek yok sen bunu kullan dedı ya sakır sakır kanamm var vur ıste onu dım yok adam bıldıgnı okuyor tabı onlara göre bırsey yok olan bıze oluyor

delimi ne doktorun.canım hiç bakılmadımı genetik testlerine veya kan pıhtılaşmalarına? benim 3 kayıptan sonra bakıldı arkadaşımın biri daha hiç gebe kalmamıştı dedimki gel sanada yaptıralım yaptırdık ve ondada çıktı.şimdi oda tüp bebek yaptırdı ve pıhtılaşmayı bildiği için doktoru transfer sonrası hemen iğneye başlatmış şimdi 10 haftalık .
öylemı inan hıc bılmıyorum ben hep doktoruma dıyorum ya bu kanama neden oluyor bır bılgınız yokmu bunu arastırsak oyle denesek dıyorm allahtan dıyo baska bır acıklama yapamıyor bana

Son düzenleme:
canım doktorunu değişsen hangi ildesin

canım genetıkde problem yok pıhtılaşma var zaten cıktı kan uyusmazlıgı vardı onn ıcınde erken dogm yaptm o zaman vuruldu bıde ray cıktı bende bana serklajda yapılacak tekrar hamıle kalınca bende problem cok yanı

hepimiz aynı inan canım .ama dediğim gibi aynı doktorla kalma bence hangi ildesin .çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın.hepimize hayırlıysa kucagımıza almayı nasip etsin.

ben olsam coktannnn o dr.u degistirmistim cnm. ki oyle de yaptim.
bir kere pihtilasmasi olanin claxane ignesi kesilmez ne olursa olsun. aspirini kesebiliyorlar ama claxane kesilmez. bence en buyuk hatasi bu.
benim sedece lekelenmeydi. 5 gun sabah aksam yani toplam 10 tane oldum.
arkadasimin sakir sakir kanamasi vardi..doguma kadar haftada 1 tane oldu. erken dogum yapti ama oglu suan 1.5 yasinda.

ben olsam coktannnn o dr.u degistirmistim cnm. ki oyle de yaptim.
bir kere pihtilasmasi olanin claxane ignesi kesilmez ne olursa olsun. aspirini kesebiliyorlar ama claxane kesilmez. bence en buyuk hatasi bu.
benim sedece lekelenmeydi. 5 gun sabah aksam yani toplam 10 tane oldum.
arkadasimin sakir sakir kanamasi vardi..doguma kadar haftada 1 tane oldu. erken dogum yapti ama oglu suan 1.5 yasinda.

hepimiz aynı inan canım .ama dediğim gibi aynı doktorla kalma bence hangi ildesin .çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın.hepimize hayırlıysa kucagımıza almayı nasip etsin.

inş kızlar inş allah hepınızden razı olsun ben bu ıgneyı sızdn duydum sakır sakır kanamm oldu yat dedı ama neden bu ıgeneyı ısrarla soylememıze ragmen vermedı kı bende hala onu anlayamamdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…