ben olsam coktannnn o dr.u degistirmistim cnm. Ki oyle de yaptim.
Bir kere pihtilasmasi olanin claxane ignesi kesilmez ne olursa olsun. Aspirini kesebiliyorlar ama claxane kesilmez. Bence en buyuk hatasi bu.
Benim sedece lekelenmeydi. 5 gun sabah aksam yani toplam 10 tane oldum.
Arkadasimin sakir sakir kanamasi vardi..doguma kadar haftada 1 tane oldu. Erken dogum yapti ama oglu suan 1.5 yasinda.
inş kızlar inş allah hepınızden razı olsun ben bu ıgneyı sızdn duydum sakır sakır kanamm oldu yat dedı ama neden bu ıgeneyı ısrarla soylememıze ragmen vermedı kı bende hala onu anlayamamdm
ben doktoruma kahve leke başladı dediğim anda başladı ha bir önceki manyak doktorumda düşecekse düşer düşüğe iğne hap olsaydı kadınlar 9 ay vurulurdu demişti aglaya aglaya eski doktoruma gittimde sağolsun hem sulandırı hemde bu iğneyi yazdı.
hangısını sabah akşam oldun canm
ben olsam coktannnn o dr.u degistirmistim cnm. Ki oyle de yaptim.
Bir kere pihtilasmasi olanin claxane ignesi kesilmez ne olursa olsun. Aspirini kesebiliyorlar ama claxane kesilmez. Bence en buyuk hatasi bu.
Benim sedece lekelenmeydi. 5 gun sabah aksam yani toplam 10 tane oldum.
Arkadasimin sakir sakir kanamasi vardi..doguma kadar haftada 1 tane oldu. Erken dogum yapti ama oglu suan 1.5 yasinda.
proluton depotu somustun ya cnm. Onu lekelenm kesilsin diye sabah aksam 5 gun oldum.
Claxane gunde 1 tane yaptim.
Aspirini de gunde 1 tane ictim.
Claxne doguma kadar devam.
Aspirinde 35+5 te bitecek.
kaç haftalık dogum yaptı canm kanaması oldunda 4 ayına kadar haftada 2 sonra tekmı oldu ıgne
ben doktoruma kahve leke başladı dediğim anda başladı ha bir önceki manyak doktorumda düşecekse düşer düşüğe iğne hap olsaydı kadınlar 9 ay vurulurdu demişti aglaya aglaya eski doktoruma gittimde sağolsun hem sulandırı hemde bu iğneyi yazdı.
yaa kaçlık o canm 500 lk degılmı cok vurulmussun canm gunde 2 1000 lk oluyorılkkez duydum bu kadar cok
dedigim arkadasim haftada 1 kez oldu doguma kadar. 28 haftalik dogum yapti ama onun kanamasi ciddi boyuttaydi. Sukur oglu suan 1.5 yasinda.
Bir de benim bildigim tup bebeklerde her ihtimale karsi claxane igne ve aspirin veriyorlar transferle birlikte. Kuzenimde pihtilasma olmadigi halde koruma amacli vermisti doktoru. 34. Haftasi bitene kadar aspirin ve igneye devam etti. 34 te kesti doktoru. 37. Haftada da nomal dogum yapti. Ilk tup bebek transferiydi ve tek embriyo transfer edilmisti. Aklinda olsun senin de.
500 luktu cnm.
Sonra da bir daha tek bir damla kanamam bile olmadi.
Ilk bebegimde 5. Haftadan 8+4 e kadar hep kanamam oldu. Sadece progestan hap verdiler. Kalbi durdu. Evde dustu ama kurtaj da oldum.
Ikinci de 8+1 de kanamam oldu. Gittigimde bebek gelisimi durmustu. Kurtaj oldum.
Bu kuzum 3. Cu. Bunda da 6+3 te lekelenmem oldu. Bu sefer doktorum farkliydi. Cok sukur allahin izniyle kurtardi yavrumu)
darisi hepinize olsun insallah. Artik aci yasamayin.
canım sen bendekı kanamayı görseydın resmen avuc ıcı kadar parca dusurdum ben ve doktor o parcaya bıle anlam veremedı resmen doktorun muaynesı kan göluydu ve ben rezıl oldum orda 4 ay yattım sakır sakır oyle leke felan degıl kansılıktan gıdecektm resmen ona ragmen bu ıgneyı vermedı progestan 75 lk gunde 1 tane verdı baska dusuk onleyıcı vermedı o ara aspırını kestı sonra ıgneyı 2 gunde 1 e dusurdu sonra bı ara kestı ıgneyı aspırın ıc 100 lk sabah aksam dedı o sekılde 21 haftaya kadar devam ettm 17. Hafatda kanama bıttı ıgneyı bıraktım clexan gunde bır devam etım bu sefer bebegn bırı assagya ındı vajınaya ve erken dogumla kaybetmm
75 lik progestan ne ise yarayacakki. hayret yanicanım sen bendekı kanamayı görseydın resmen avuc ıcı kadar parca dusurdum ben ve doktor o parcaya bıle anlam veremedı resmen doktorun muaynesı kan göluydu ve ben rezıl oldum orda 4 ay yattım sakır sakır oyle leke felan degıl kansılıktan gıdecektm resmen ona ragmen bu ıgneyı vermedı progestan 75 lk gunde 1 tane verdı baska dusuk onleyıcı vermedı o ara aspırını kestı sonra ıgneyı 2 gunde 1 e dusurdu sonra bı ara kestı ıgneyı aspırın ıc 100 lk sabah aksam dedı o sekılde 21 haftaya kadar devam ettm 17. Hafatda kanama bıttı ıgneyı bıraktım clexan gunde bır devam etım bu sefer bebegn bırı assagya ındı vajınaya ve erken dogumla kaybetmm
sen hangı sehırdesın canım bırde o 5 gun vurulduktan sonra ne zamana kadar prulotona devam ettın canımm allah sagsaglım kucagna almayı nasıp etsın cınsıyetı ne canmm
kızlar merhabalar bu foruma daha öncede yaşmıştım benimde maalesef 2 düşüğüm oldu birisi 6 diğeri 8 haftalık ilkinde gelişimi ikincisinde kalbi durdu genetik testler yapıldı ve 2 tane genimde sorun var ikiside heterezigot benim sorum olucak heterezigot mu daha kötü oluyor yoksa homozigot mu birde adetli ikende aspirin kullanıyormusunuz şu anda adetliyim aspirine devam ediyorum ama 1 haftadır kanamam bir türlü kesilmedi
valla bılmıyorm 400lk kullanıyorm ama yaptırdım testlerı yazarm eger anlıyosancanm sendeki pıhtılaşma hangisiydi kaçlık doz kullanıyordun cleaxan iğneyi
75 lik progestan ne ise yarayacakki. Hayret yani
ben gunde 3 sefer 100 luk ictim.
Sen o dr.u degistir guzelim.
Degıstırecem ama transferı yıne o yapacak takıbı baska doktor dusunuyorm saolun
sadece 5 gun sabah aksam proluton depot oldum.
Sonra progestan hapa basladim. Gunde 3 sefer 100 mglik ictim 17. Haftam bitene kadar.
Anjaradayim cnm ben.
Allah kismet ederse erkek bakalim)
bırak canım zaten pet diye hamile kalınmıyorki bende 2.ayda bıraktım ardından 3.ayda kaldım aspirini de hiç kesme adet olsanda çok kanama yapıyr ama için temizleniyor sakın kesme ...8 haftalıgım daha kalp atışına gşidecem inş duyacagız.
Canım homozigot heterozigottan daha kötü.kızlar merhabalar bu foruma daha öncede yaşmıştım benimde maalesef 2 düşüğüm oldu birisi 6 diğeri 8 haftalık ilkinde gelişimi ikincisinde kalbi durdu genetik testler yapıldı ve 2 tane genimde sorun var ikiside heterezigot benim sorum olucak heterezigot mu daha kötü oluyor yoksa homozigot mu birde adetli ikende aspirin kullanıyormusunuz şu anda adetliyim aspirine devam ediyorum ama 1 haftadır kanamam bir türlü kesilmedi
Ben de 2. ayımdayım canım, folbiol kullanıyoruz şimdilik ama ne zaman bıraktıracak bilmiyorum açıkçası.Folbiol kullanan pihtili hamsiler folbiol kullanimini ne zaman biraktiniz.ben 3. Ay içerisinde yim folbiol yerine artik decavit kullan dedi.sizler nasil yaptiniz
sudenazcım merhaba, bence de hemen coraspin 100 ve folbiol kullanmaya başlamalısın. Hamile kalmadan başlamak gerekiyor bunlara.
Hamileliğini de mümkün olduğunca erken öğrenmeye çalış ki, hemen iğneye başlayabilesinsonrası Allah'a kalmış canım. Hakımızda hayırlısı.
inşallah duyarsın canım kalp atışını bende kullanıyorum pruluton iğnemde cleaxsan 0.4mg 4 haftalıkken başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?