Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cok tesekkur ederim canim benim insallah kucagina almak nasip olur insallah bak 1 cocugun var ilacsiz hamilelik gecirmissin bise olmamis rabbim can verince oluyo iste simdi mide bulantin yokmu fazla pihtilasmayla alakasi varmi acaba

Cok tesekkur ederim canim benim insallah kucagina almak nasip olur insallah bak 1 cocugun var ilacsiz hamilelik gecirmissin bise olmamis rabbim can verince oluyo iste simdi mide bulantin yokmu fazla pihtilasmayla alakasi varmi acaba

Ne demek canım ben de çok teşekkür ederim amin inşallah. Evet çok şükür 1 tane evladım var zaten o istiyor ısrarla kardeş:) Biz de azmediyoruz bakalım nasipse olur inşallah. Şimdi de var mide bulantım ama oğlumdaki derecede değil şükür yine kusuyorum ama en azından yiyebiliyorum serumluk olmadım daha:) Sinan hopcaya söyledim son gittiğimde çok midem bulanıyor ne yapabilirim dedim. O da güldü ve her bulandığında kenara 1 lira at dedi :) Mide bulantının olması bebeğinin sağlıklı olduğuna işarettir dedi. Sonra doğduğunda o paralarla ihtiyaçlarını alırsın bebeğinin dedi:) Son gittiğim de çok sevimliydi normalde çok asık suratlı biri ve doğru dürüst soru soramıyordum hiç.

Benim doktorumda cok iyi rahimde perde vardi benim ameliyatimi yapti .onun icin gidiyodum kontrole gidince tahlillerimde heterezigot ciktigini ogrendim.o anda aklima gelenleri sordum ama bir kere konustuk sadece doktorumla heterezigot hakkında hamile kalonca gel dedi.hamilelik olunca gidicem ondan sonra bakicam bu konuda yeterli bi doktormu diye.hosuma gitmezs3 bi doktor daha var oda docent ve cok basarili ona gidicem simdi gittigim doktorda o doktorun yaninda mastır yapti

Amin canım sana da inşallah:) Hamileliğim fena değil işte mide bulantılarım oluyor istifra ediyorum ve ağzmın tadı hiç yok ama idare ediyorum şükür. Önce bana da ilginç gelmişti hatta annemlere falan herkes amaaaan öyle şey mi olurmuş dediler de onlarda alışltı artık:)
Sinan hoca sanırım bu durumdaki her hastaya veriyor çünkü gittiğimde karşılaştığım diğer hastalarda uyguluyor bu diyeti. İnşallah randevu alabilirsin canım çünkü hiç yeni hasta kabul etmiyor Sinan Hoca, tanıdık biri varsa anca öyle canım
HAyırlısıyla sen de kucağına al inşallah testlerim evde tam olarak bilmiyorum canım müsait olunca yazarım bakıp ama bendeki testlerde Sonuç: ...... diye bişey yok ne yazık ki değerlere göre Hocanın teşhisi bu yönde oldu yani.

Benim doktorum o yonden cok iyi 1 saat soru sorsan cvp veryo ama isini guzel yapmasi daha onemli .sen soru sormadan bilgi veriyomu sana net konusuyomu benim doktorum da pek net konuşmuyor.

Benim doktorum o yonden cok iyi 1 saat soru sorsan cvp veryo ama isini guzel yapmasi daha onemli .sen soru sormadan bilgi veriyomu sana net konusuyomu benim doktorum da pek net konuşmuyor.

Aşırı net :) O yüzden de çok soru soramıyorum. Yani lüzumsuz şeyler konuşmak istemiyor gereken neyse onu söylüyor ve gönderiyor:)

Hacxettepede tanıdgım biarkadaşım var belki yardımcı olabilir.ya ankarada illaki iyi bi doktor bulabilirim.benim bozuk genlerimi yazıyım
Faktör v: heterezigot
Pai-1 (4g/5g): homozigot mutant
Mthfr (A1298c) :heterezigot
Faktör xııı v34L: heterezigot
Protein c ve s degerlerimde sıkıntı yok
Şuan hamileyim ve elimden geldiğince bu diyete uymata çalışırım.
Kesinlikle yasak olan yicekler neler
Çikolata, bulgur,( et, tavuuk.süt ve ürünleri sınırlı).kuruyemiş
Bunları biliyorum sebze ve meyvelerde neler yenmemeli.yazarsan belki bebişe faydası olur.
İnş saglıkla kucagımıza almak nasip eder rabbim

Şuan bulundugum yerde bu konuyla ilgili kesin bilğisi olan doktor bulamadım.
İçimdeki can allaha emanet.

Verdigin bilgiler icin cok tesekkurler.ilaclari duzenli aliyorum am artik diyet konysunda da icim rahatladi,listeye uymak zor cunku.yasaklara uyarak devam edeyim ben.
Canim sinan hoca bana sadece kurtajdan sonra 3 ay hamile kalma dedi. Ben yurtdisina egitim icin gidecegimi bir yil sonra donecegimi soyleyince ozaman 1yil ilaclari al,diyete uy 1yil sonra bana gel dedi.suan 6-7 ayim kaldi donmeye ins.
Bu foruma katilma nedenim de hem basimdan gecenleri paylasmak hem de benimle ayni durumda olan ve bebegi olan annelerden umut almak.cunku Allaha sukur 4 yasinda hic sorunsuz dogum yaptigim bir oglumuz var. 2.cocugu cok istiyorum fakat cok da korkuyorum umitim kiriliyor bazen.ama burada yazan arkadaslari okudukca daha iyimser bakiyorum. Allah hepimize nasip etsin ins....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bendeki listeyi yazayim
Once test sonuclarim: protein c dusuk,faktor V leiden,mthfr 1298,Pai 4g/5g heterozigot hepsi.
Sabah ogle aksam ve uyumadan once olarak yazilmis bi liste var.
ve yasaklar:
tum yagli tohumlar(aycekidegi,ceviz,corek otu,susam,findik,fistik,tahin)
beyaz peynir disindaki tum peynirler,
bezelye,brokoli,soya fasulyesi,
bulgur,
sakatatlar
salam,sosis,sucuk,pastirma,
Balik ve tum deniz urunleri
Sarimsak
Kepekli besinler
Cikolata!

Dedigim gibi bunlar benim test sonuclarima gore prof sinan hocanin verdigi metioninden sinirli diyet.herkes icin uygun olmayabilir.
Kilo ile ilgisi yok.metionin maddesi kandaki pihtilasmaya etkisi varmis benim mutasyonlarima gore.eger drunuz boyle bir diyete gerek gormediyse uygulanmamali bence cunku hamilelikte et,sut,balik hepsi cok onemli.
Herkes saglikla alsin bebeklerini kucagina ins

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar 1 limonu sikip yarim bardak suya dokun seker atmadan hergun duzenli icin kani sulandiriyo.icme suyu sicakliginda olcak.ben ole yaporum

Kizlar 1 limonu sikip yarim bardak suya dokun seker atmadan hergun duzenli icin kani sulandiriyo.icme suyu sicakliginda olcak.ben ole yaporum

bir de gunde 1 tane kivi tuket cnm. kani sulandiriyor.
limonu da dikkatli tuket. gebelikte tansiyon dusuyor. limon da iyice dusuruyr. misal 1 tane degilde yarim tuket gerekirse.

bir de gunde 1 tane kivi tuket cnm. kani sulandiriyor.
limonu da dikkatli tuket. gebelikte tansiyon dusuyor. limon da iyice dusuruyr. misal 1 tane degilde yarim tuket gerekirse.
Suan hamile degilim ama kalinca dikkat ederim zarar verirse gun âsiri icerim daha cok yiyecek var kani sulandiriyor ama en etkilisi limon suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…