Beylül merhaba canım sende hem aspirim hemde iğne kulanıyorsun değilmi senin sanırım protein c düşüktü değilmi 0,4 lik iğne mi kullanıyordun canım kanaman olmuşmuydu
hame benim dr iğneye erken başlattı günaşırı fragmin oluyorum...günaşırıda coraspın içiyorum.onun yanında foldoce,apikobal(b vıt kompleksı) hergun içiyorum..Ama topıcte benım gıbı iğneye erken başlyan yok sanırım...
bu arada mthfr c677 heterozıgot benım problemım[/QUOT
kaçlık iğne verdi canım
merhaba arkadaslar nasılsınız clexan ve folbıol kullanan arkadaslarım doktorunuz sıze de karacıger enzımlerınıze baktırmak ıcın kan testı yapıyor mu bana yaptıar az bıraz yuksek geldı
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını,evet benim protein c düşüktü.bebe aspirinini gebe kalmadan başladım hatta ilk gebeliğimde doktor başlatmıstı,ama sadece aspirin yeterli gelmedi.su anda 0,4 lük iğne,aspirin,vitamin,demir hapı,her ihtimale karsıda progestan 200lük kullanıorum.tabi bide hergün sabah yarım limon suyu aksam yarım limon suyu tüketiorum .gerisi Allahın takdiri.
canım progestanı fitil olarak mı kullanıyorsun günde kaç kere kullanıyorsun canım
Canım ben de 8 haftalık gebeyim bir aydan beri folidoce adlı folik asit preparatını kullanıyorum, karaciğer enzimlerimde artış vardı ilacı bırakmadım yani doktor önerisiyle devam ediyorum gün geçtikçe de artıyor karaciğer enzimlerim bebeğim zarar görecek diye korkuyorum sen ilacı bıraktın mı bırakınca düzeldi mi enzimlerin
hame benim dr iğneye erken başlattı günaşırı fragmin oluyorum...günaşırıda coraspın içiyorum.onun yanında foldoce,apikobal(b vıt kompleksı) hergun içiyorum..Ama topıcte benım gıbı iğneye erken başlyan yok sanırım...
bu arada mthfr c677 heterozıgot benım problemım[/QUOT
kaçlık iğne verdi canım
canım ıgne 0.3 luk...
onumuzdekı ay olur ıns bebıs.
benım 1 kızım var bu problemden haberım yoktu sorun olmadı hıc.
kasımda düşüğüm var 8 haftalık,martta da kimyasal gebeliğim var.Kısmet artık rabbım ne zmn ol derse olacak.
Doktorum bu testi istemedi benden. Ama pazartrsi gidip sorayım bakılsın bi.
Zaten ben söylemesem doktorun yapıcagı yokbu konuda bi tecrübesi yok doktorumun.
Kızlar clexane kullanıyoruz ve bunu kullananlar başka hangi testler yapılıyo rica etsem yazarmısınız.
Bende yaptırayım. Geç olmadan.
7 haftalık hamileyim buarada. Rabbim kavuşmak nasip etsin
Arkadaslar merhaba. 9. Haftamda bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Tek dusukle test yapmiyolarmis fakat ayni seyleri tekrar yasamak istemedigim icin tanidik yardimiyla yaptirdim. Trambofili paneli testimde MTHFR 1298a>c homozigot mutant ve PAİ 4G-5G heterozigot 4G-5G cikti. Cikmasi gereken bi testim daha oldugu icin doktoruma gostermedim. Yardimci olursaniz sevinirim. Hepimize gecmis olsun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar merhaba. 9. Haftamda bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Tek dusukle test yapmiyolarmis fakat ayni seyleri tekrar yasamak istemedigim icin tanidik yardimiyla yaptirdim. Trambofili paneli testimde MTHFR 1298a>c homozigot mutant ve PAİ 4G-5G heterozigot 4G-5G cikti. Cikmasi gereken bi testim daha oldugu icin doktoruma gostermedim. Yardimci olursaniz sevinirim. Hepimize gecmis olsun.
geçmiş olsun...Arkadaslar merhaba. 9. Haftamda bebegimin kalbi durdu ve kurtaj oldum. Tek dusukle test yapmiyolarmis fakat ayni seyleri tekrar yasamak istemedigim icin tanidik yardimiyla yaptirdim. Trambofili paneli testimde MTHFR 1298a>c homozigot mutant ve PAİ 4G-5G heterozigot 4G-5G cikti. Cikmasi gereken bi testim daha oldugu icin doktoruma gostermedim. Yardimci olursaniz sevinirim. Hepimize gecmis olsun.
Âmin canım Allah bağışlasın yavrunu.. Ayrıca sen takip etmezsen doktorların pek bi umrunda da olmuyor malesef.. 10 gündür hastanelerdeyim, henüz daha sonuç alamadım.. Hala enzimlerim artıyor.. Bakalım bu hafta ne olacak...
İnş hemencecik iyileşirsin.rabbim şifa versin.buğün sordum doktora 4.aydan sora bakalım şuan erken dedi. Başka bi doktoradaha gidiyorum haftasonu bide ona sorucam.bakalım o nedicek.
Ya şafi ismiyle şifalandırsın rabbim seni.
Allaha emanetiz.güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyorum.rabbin izniyle.
Bu enzim yüksekliğinin belirtisi varmı. Senin saglıgn içinmi zararku yoksa bebiş için mi zararlı bu artış
1,5 yıl gebe kalmak ıcın ugrastım tedavıler ıgneler sonra kendılıınden gebe kaldım ..4 hafta 4 gunlukken kanamam oldu düşük yaptım....kromozom ve trombofili testı yaptırıdım.bugun trombofili sonucumu aldım;
faktör v leiden mutasyonu :heterezigot
faktör v 1299 mutasyonu :homozigot normal
faktörxııı polimorfizmi:homozigot normal
protrombin 20210 mutasyonu:homozigot normal
mthfr 677 c>t polimorfizmi :heterezigot
mthfr 1298 a>c polimorfizmi:heterezigot
paı polimorfizmi:4g/4g
işte sonuclar boyle sanırım bende de trombofili var..yarın 5 te randevum var..Alllah yardımcımız olsun...
Canim cutehart in soyledigi gibi kan pihtilasman var.homozigot daha tehlikeli nerde oturuyosun bu konuda cok iyi olan bi doktor bulmalisin.hamile kalmadan once aspirine baslamalisin.homozigot oldugu icin igneye bile baslayabilirsin.ama bu konu uzerine uzman olan bi doktor bul kesinlikle gecmis olsun canim protein s ve protein c baktirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?