Canım ben iğneyi hiç göbekten yapmadım , cesaret edemedim..4 aydan beri koldan yapıyorum , son zamanlarda kolum bayağı kötü oldu , bi defa bacaktan yaptırdım , çok rahatsız oldum , bacağım çok kasıldı , o gece bile sanki bacak damarlarım çekiliyor gibiydi...O yüzden hala koldan devam ediyorum...Morluk oluyor ama çabuk geçiyor , şişlik ve bezeler oluyor , iğneden hemen sonra acısa da ovalıyorum dağıtıyorum ben , o zaman beze oluşmuyor gibi...
Bulantılar 4. ayda ya tamamen geçiyor ya çok hafifliyor hiç merak etme ...12. 13. hafta hormon yükselmesinin maksimum olduğu haftalarmış , ama bir-iki hafta sonra hafifler merak etme...İştahın olmadığı için bebeğimi yeterince besleyebiliyor muyum diye endişeleniyor insan...Ama ilk 3 ay bebek annenin depolarından besleniyormuş , bu dönemde ihtiyacı çok fazla değilmiş ..Ama organ gelişimi ilk 3 ayda tamamlandığı için gene de kendini zorlayarak yemeye çalış...4. aydan itibaren bebek plasentadan beslenmeye başlıyormuş , yani biz yediğimiz sürece bebeğimiz beslenebilecek ... O yüzden ben iştahım olmasa da kendimi zorluyorum...Ben 5. aya başladım ve şu ana kadar 3, 5 kilo aldım ..Ama 2,5 aydır istirahat ediyorum , yatıyorum ve mümkün olduğu kadar dinleniyorum , o yüzden kilo alımım hızlandı...Napalım tek bebeklerimiz iyi olsun da veririz nasılsa ...
Böyle işte canım ...Kendine ve bebeğine dikkat et...Çok sevgiler....
gözünaydın canım ben 4 düşük yaptım duydugum proflara gıttım butun tahlıller de normal cıktı 3, hamılleıgımde dr ıgne kullanalım dedi olamadı 4, hamıllelıgımde gerek yok bosuna kullanmısın dedı yıne olmadı şimdi 5, hamişliğimi bekliyorum bu dr ıgneneın dozunu arıtrıp bıde oyle deneyelım dıyo ne yapacagımı sasırdım kaldım deneme yanılma yolu yanii ben sune ınanıyorum rabbım kısmet edecekse bi şekilde kısmet edecek eger kısmet de yoksa elden ne gelir rabbim hepimizin yardımcısı olsun dilerim bu son üzüntümüz olurrr.......:saruboceq:
Artık sıkıntıdan baŞımda egzamalar Çıktı proteİn s aktİvİtesİ 35 dÜŞÜkmÜ sİzce ben anlamıyorum
canım öncelikle geçmiş olsun protein s galiba düşük benim testlerime bakıyorum normal olması gereken değer 6o la 130 arası tabi doktorun daha iyi bilir buarada sende istanbuldasın galiba bende doktor arıyorum varmı tavsiye edebileceğin biri ?
Canım aynı şey benim arkadaşımdada olmuştu...Önce diyet veriliyor eğer işe yaramazsa son çare olarak insülün veriliyormuş...Arkadaşım diyet yaptı dokru son 1 ayda diyeti bıraktırdı...Bebeğide 3 kilo doğdu...Biliyosun şeker problemi olanlarda bebiş kilolu doğuyo...canlarım...moralım o kadar bozukkı.100 luk seker yukleme sonuclarımda yuksek cıktı(((bakalım nolcak sımdı.hem heparın hem ınsulın nasıl olur acaba? varnı hıc boyle kullanan aranızda?yada duydugunuz? offf ya hersey benımı buluyo anlamadım gıttı (((((
arkadaşlar bide kadın doğum doktorum gözümü çok korkuttu belki sana hamile kalmayı bile yasaklıyabilirler dedi .
allahın lütfu düşük yapman dedi hayatına mal olabilirdi hamileliğin dedi .aslında ben bukadar umutsuz değilim rabbim isterse herşey boş ben ona güveniyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olur..
burdaki hamile arkadaşlarda umutlarımı birkat daha artırıyor .rabbim sağlıkla sorunsuz bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:
sagol canım yeni gördüm yazdıklarını bugun başka bi doktora gittim artık kafayı yemek üzereyim bu doktorda tahlillere baktı protein s aktiviten düşük dedi kan pırtılaşması var dedi ne yapacagımı şaşırdım
neden sorun yapıyorsun ki canım kan pıhtılaşmasının tedavisi var peki sadece sana protein s yemi baktılar başka genetik test yaptırmadınmı ?
ayrıca stres olmaya gerek yok kendini üzmeyede eğer bu hastalık bizde varsa soğukkanlılıkla çaresini arayacağız
tabi ilk duyduğumda bende şok olmuştum ama giderek alıştım ve tedavi yollarını arıyorum zaten kan pıhtılaşması var ve bende ekstra başka şeylerde birde üstüne strese giremicem canım herşeyin bir çaresi vardır bence sende öyle yap derim
Artık sıkıntıdan baŞımda egzamalar Çıktı proteİn s aktİvİtesİ 35 dÜŞÜkmÜ sİzce ben anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?