Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bende bu iğnelerden kullandım morarma ve beze olmamamsı için iğne yaptıktan sonra baş parmağınızla sıkıca iğne yaptığınız noktaya 1 dk. kadar sıkıca bastırın.

selam arkadaşlar uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum .benimde 3 dşüğüm var genetik araştırmada kanpıhtılaşması olduğum ortaya çıktı yeni öğrendim şimdi sizlerden bi konuda YARDIM ıSTıYORUM istanbuldayım ve iyi bir hematolog arıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim .rabbim buyolda hepimizin yardımcısı olsun ..

arkadaşlar bide kadın doğum doktorum gözümü çok korkuttu belki sana hamile kalmayı bile yasaklıyabilirler dedi .
allahın lütfu düşük yapman dedi hayatına mal olabilirdi hamileliğin dedi .aslında ben bukadar umutsuz değilim rabbim isterse herşey boş ben ona güveniyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olur..
burdaki hamile arkadaşlarda umutlarımı birkat daha artırıyor .rabbim sağlıkla sorunsuz bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

Çok geçmiş olsun ebrar-53.
Bence de sen iyi bir doktor bul canım, elbette vardır bir çaresi. Neticede bir çok insan var pıhtılaşma sorunu olup da bebeğini dünyaya getiren.
Hem burada hepimizde var bu sorun, inşallah hepimizde aşacağız.
ıstanbul da olmadığım için doktor öneremiyorum canım, tekrar geçmiş olsun allahım bir daha hiçbirimize kötü şeyler yaşatmasın.

canım çok saol evet öyle rabbim buderdi verdiyse dermanıda mutlaka vardır hakkımızda hayırlısı .
buarada burdaki çoğu arkadaş ankarada galiba aslında bende ankaralıyım düşünmüyo değilim oraya gelmeyi burda iyi bir doktor bulamazsam son çare oraya gelicem .
canım saol rabbim sanada şifa versin enkısa zamanda herşey yoluna girer umarım..

canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim bulantılar için lütfü beyde biraz daha sabretceksin diyo 16.haftada tamamen geçer dedi bakalım umarım geçer bi yandan iğneler bi yandan bulantı bi yandan sıcak iyice gerildim :a015:

sagol canım yeni gördüm yazdıklarını bugun başka bi doktora gittim artık kafayı yemek üzereyim bu doktorda tahlillere baktı protein s aktiviten düşük dedi kan pırtılaşması var dedi ne yapacagımı şaşırdım

Artık sıkıntıdan baŞımda egzamalar Çıktı proteİn s aktİvİtesİ 35 dÜŞÜkmÜ sİzce ben anlamıyorum

canım öncelikle geçmiş olsun protein s galiba düşük benim testlerime bakıyorum normal olması gereken değer 6o la 130 arası tabi doktorun daha iyi bilir buarada sende istanbuldasın galiba bende doktor arıyorum varmı tavsiye edebileceğin biri ?

canım ben yeni ögrendim bu hastalıgı evet ist oturuyorum

Canım aynı şey benim arkadaşımdada olmuştu...Önce diyet veriliyor eğer işe yaramazsa son çare olarak insülün veriliyormuş...Arkadaşım diyet yaptı dokru son 1 ayda diyeti bıraktırdı...Bebeğide 3 kilo doğdu...Biliyosun şeker problemi olanlarda bebiş kilolu doğuyo...

değerin ne canım hangi faktörlerde pıhtılaşman ki bu kadar kesin ve net konuşmuş drun çok merak ettim

neden sorun yapıyorsun ki canım kan pıhtılaşmasının tedavisi var peki sadece sana protein s yemi baktılar başka genetik test yaptırmadınmı ?

ayrıca stres olmaya gerek yok kendini üzmeyede eğer bu hastalık bizde varsa soğukkanlılıkla çaresini arayacağız
tabi ilk duyduğumda bende şok olmuştum ama giderek alıştım ve tedavi yollarını arıyorum zaten kan pıhtılaşması var ve bende ekstra başka şeylerde birde üstüne strese giremicem canım herşeyin bir çaresi vardır bence sende öyle yap derim

yarın son bilgileri yazarım tam olarak ne diyorlar bakalım sizi haberdar ederim

meryemciğim sen ve meleğin sağlıklı ve rahat olunda benim acelem yok nasıl olsa daha vaktim var
hamileliğe bir topikte gördüm o resmi burdamıydı başka bir yerdemi bulamadım ondan seni rahatsız ettim
bu arada benim ailemde adanadalar kısmetse ağustosta bende adanaya gidicem o zamanda umutsevgim bende senin telaşını yaşayabilirim rahim filminden sonra çalışmalar başlayacak dr.a sorucam filmden sonra bir adet geçmesi gerekir mi diye sakıncası olur mu diye
inşallah seninde hamilelik olur hayırlısıyla daha önemlisi iyi bir dr. da bulabilirsin memlekette inşallah:Saruboceq:
ne zaman bitecek bizim bu stresimiz kızlar

Artık sıkıntıdan baŞımda egzamalar Çıktı proteİn s aktİvİtesİ 35 dÜŞÜkmÜ sİzce ben anlamıyorum

canım benim protein s 130 du dr.vitamin verdi 2 ay içicen demişti.sonuçlarında referans aralığına baksana normali kaç-kaç arası normal yazıyor.tedavisi olmayan bişin yok bence bu kadar stres olma.kürtaj sonrası bende de protein c,B12,kan oranım hep düşüktü hide homozigot varmış ama dr. hiç korkacak bişi yok dedi vitaminlerimi verdi 2 ay iç dedi hamile kalıncada iğneye başlıycaz dedi ve çok rahattı banada moral verdi.hiç canını sıkma canım

Merhabalar.
Benim birazcık canım sıkkın kızlar ... Dün akşam az ama çok az koyu renkli, kahveye yakın akıntım oldu.
ılk düşüğümde de böyle bişey olmuştu, bir hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğimin yaşamıyor olduğunu söylemişti doktor..
Biraz da bunun etkisiyle çok üzüldüm, Cuma günü olan doktor randevumu bu akşama aldım hemen.
Ama annem, ablam falan da ilkiyle bağlantı kurma hemen, olabilir böyle şeyler dediler.
Bir daha da tekrarlamadı, az biraz geldi gitti ben de işe de geldim. Çünkü şu an birşey yok.
Allahım inşallah akşam doktorum herşeyin normal olduğunu söyler.
Aslında neden bilmiyorum içimde bi his kötü bişey olmayacak bu kez diyor ama tedirgin de oldum.
Aranızda hamileyken böyle akıntısı olan var mı?

Allahım hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah.

Canım benım yengemım, hamılelıĞın 2. Ayında kahverengı akıntısı olmuŞtu. (3 gebelık kaybı vardı)oda korkmuŞtu ama Şu an yıĞenım doĞdu ve 4 aylık.hepsınde aynı Şey olucak dıye bır Şey yok merak etme.herŞey yolunda gıdecek.

Bende Şuan 5 haftalıĞım kahverengı akıntım var.doktorum progestan bıle vermedı.ÇÜnkÜ hıÇbırŞeyı gÖremedık.benım hesabıma gÖre 21 gÜnlÜk.beklemedeyız.ama Ümıtsız deĞılım.korkmadım mı korktum.ama ınŞallah keseyıde bebeĞıde gÖrÜcem.kalp atıŞınıda duyucam ve burada bu sorunları yaŞayan hepımızın kucaklarında bırgÜn mutlaka mınık bebıŞlerı olacak.

herkese günaydınn ..
dün yoktum geçmişi okudum ne güzel cıvıl cıvıl gördüm burayı..
dün aşı dolayısıyla kolum çok ağrıyordu evde dinlendim..
kızlar ben bebeğimin hemen hemen tüm eksiklerini tamamladım,bir bezi kaldı onuda doğuma yakın alırım artık.. doğum eylül sonu ekim başı gibi olacak inşallah..daha çok var ama ben son aylarda alışverişe felan çıkamam diye şimdiden eksikleri tamamlamak istedim..
ayyy allahım sevincimizi yarıda bırakmasında sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah..
odasını hazırladık,aldığım eşyaları koydum yerleştirdim evde zırt pırt bebeğin odasına gidip eşyalarını seviyorum.. bir sürü çerçeveler aldım bebeişimin resimleri koyacam diye allah boş bırakmasın..

bu arada şeker tahlilim iyi çıkmış doktorum dedi..
ama idrar tahlilimde idrarda lökosit görüldü diyor.. bir kez kullanımlık suda eriyen bir antibiyotik içirdi doktorum..inşallah geçer,bakalım.

allahım en kısa zamanda herkese sağlıklı gebelik ve bebek ;
hamile arkadaşlarımıza da allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin..
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…