doğru sölüosun canım onlar için hiç önemli değil bazı doktorlar özellikle cok duygusuz.
canım sana bişeyler danışmak istiyorum senin doğumun sezeryan mı olucak ve iğneni ne zaman bırakıcaksın??daha önce yazmıssındır muhakkak ama iğne dozun 0,4 müydü??doktor dozu yükseltmekle ilgili birşey söledimi??
allahım sağ salim kucagına almanı nasip eder inşalalh canım .güzel haberlerini bekliyoruz...
35+5 de aspirini biraktim ama igneye doguma kadar devam dedi. 36+3 bugun. 0.4 du ignem. hala ayni doz..sordum dr.a doz yeter korkma dedi.
dogum sekliyle ilgili hicccc konusmuyr. baya ketum. her cumartesi 30+5 dn beri nst ye giriyrm ama. o zmana donmustu oglum. iki haftada bir de usg ye giriyrm. dogum hemsiresi riske atmaz seni, sezeryana alir. ama bebegin 3 kg yu gecmesini bekler diyr. bakalim. bu cumartesi hem nst hem usg var. ne der bilemiyrm. belki gel haftaya alacagim der. kismet.
zaten karnim indi tamamen. 34+0 da baslamisti inmeye. dun de bazi degisik sancilar basladi. onun icin cumartesi belli olunca yazarim sizlere insallah.
ne güzzel okudum tekrar hamile kalabılmışşiniz çoğunluk yani benim kan pıhtılaşması yuzunden bebeiğimi kaybedelım nerdeyse 1 sene olcak ama hala hamıle olamıorum alllaha hergun dua edıyorum ama artık dayanacak gucum kalmadı nefes alamıyorum. hep eksiğimm . offf ölsemde kurtulsam artık bunaldım. kan pıhtılaşması bebeğin zor olmasına da neden oluyormukı nedden anne olamıyorum. öok kötüyüm anlatamıyorum konuşamıyorum bağıramıyorum herşey içimde büyüyor nolur yardım edın nolur kendimden geçtim ama eşimden geçemiyorum oda çok üzülüyo onunda gözleri doluyo ve kızlar cidden mükemmel bi eşim var hadi ben kendimden geçtim de o baba olmayı çOK hakediyor....
ne güzzel okudum tekrar hamile kalabılmışşiniz çoğunluk yani benim kan pıhtılaşması yuzunden bebeiğimi kaybedelım nerdeyse 1 sene olcak ama hala hamıle olamıorum alllaha hergun dua edıyorum ama artık dayanacak gucum kalmadı nefes alamıyorum. hep eksiğimm . offf ölsemde kurtulsam artık bunaldım. kan pıhtılaşması bebeğin zor olmasına da neden oluyormukı nedden anne olamıyorum. öok kötüyüm anlatamıyorum konuşamıyorum bağıramıyorum herşey içimde büyüyor nolur yardım edın nolur kendimden geçtim ama eşimden geçemiyorum oda çok üzülüyo onunda gözleri doluyo ve kızlar cidden mükemmel bi eşim var hadi ben kendimden geçtim de o baba olmayı çOK hakediyor....
gecmis olsun cnm.
sakin kendinden vazgecme..once kendin icin iste lutfen. o zaman esine daha kolay yardimci olabilirsin.
pihtilasma gebe kalmaya engel degil. am yasamasina engel. pihtilasma turun neler bilemiyrm ama aspirin bs kullaniyr musun.
canım karamsar olma belki bunu cok duymussundur ama benim senin gibi çok arkadasım,tanıdıgım var üstelik onlarda pıhtılaşmada yok.eğer eşin ve sen gerekli testleri yaptırıp bir sorununuz yoksa eşinle ilşkiye girerken bebeği kafaya takıp girmemeye çalış çünkü eğer bir sorun yoksa bu tamamen psikolojiyle ilgili.okadar cok tanıdıgım varki cocukları olmuo diyip tüp tedavi yapmaya karar verdiklerinde normal yollardan cocukları oluyor.çünkü ilişkiye girerken çocuga odaklanmıyolar.Allahın izniyle olur canım biraz daha sabret.sana birde ovulasyon testlerini öneririm .yumurtlama döneminde göre ilişkiye girersiniz.belkide yumurtlaman düzensizdir ve sen kaçırıyosundur o da olabilir.sana ancak bu kadar yardımcı olabilirim.sakın ama sakın ümitsiz olma...
slm kızlar bişey sormak istiyorum.tromboli testininz nasıl çıktı hangi durumda hangi ilaçları kullandınız.
benım testimde 2 tanesinde az mutasyon varmış heterezigotmuş.
ben hiç düşük yaşamadım 2 yıl önce kimyasal gebeliğim oldu değerimde çok yükselmeden düştü zaten.
ama benim 5 yaşında bir kızım var.
aşılamam ve tüp denemem negatif sonuçlandı.
amin cnm.senin ve bebeğinin için hayırlısı olur inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz canım.sağ salim kucağına allahım almayı nasip etsin.bizede bilgi verirsen gercekten sevinirim.hem moral oluyosun bizim gibi pıhtılalara hemde faydalanıyoruz bilgilerinden.
heterozigot canım aspirin kullanıyorum her ay doktora gidiyorum ama her ay bir sorun çıkıyo şimdide kist oluştu onunla uğraşıyorum arkadaşım çokz zor allah düşmanıma bıle vermesın allah isteyen herkese sağlıklı sıhhtlı evlatlar nasıp etsin.
canım benimde heterezigot doktor bişey demedi sadece coraspin kullanıyorum olurda hamıle kalırsam ki biraz zor 1 yıl oldu nerdeyse iğne olacakmışım canım heterezigota fazla bir tedavi gerektirmiyo canım.
canım benimde heterezigot doktor bişey demedi sadece coraspin kullanıyorum olurda hamıle kalırsam ki biraz zor 1 yıl oldu nerdeyse iğne olacakmışım canım heterezigota fazla bir tedavi gerektirmiyo canım.
amin cnm.
yazarim dr kontrol sonucunu. ama dr hadi doguma derse donuse yazarim
amin cnm.
beklemek zor. burada hepimiz bekledik canim. ben de toplam 1.5 sene sonra saglikli gebelik elde edebildim.
hem kendini strese sokmamaya calisarak daha da strese giriyrsundur. tabiki istisnalar vardir ama ben stresin cok da gebeligi engelledigini sanmiyrm cnm. onun icin, bir de stres yapmamaliyim diye kendini yorma. birak rahatla cnm. yumurtlama gunlerini belirle ve ona gore iliskiye gir guzelim. aspirini de birakma.
tüp tedavisinde coraspin kullandım ama ya polipten ya pıhtılaşmadan yine de tutmadı bu sefere tranferden sonra iğne verir ozaman.
Bizde 2 yıldır bekliyoruz.
Adet oldum canim dun sasirdim cunku hic adet olcakmis gibi degildim neyse hayirlisi olsun.ben zaten gecen ay ameliyat oldum bu ayda korunmak istiyodum 2 ay gecsin diye ama cocuk sevgisine yenik dusup korunmayi biraktim.sonra kanim dusuk cikti onu ogrendim.rabbim neylerse guzel eyler.hem rahim daha iyi toparlanir hemde kanim cikar benimde icim rahat olur hamile kalinca. Hem hazir degilim suan hep korkuyorum yeni ameliyat oldum bise olurmu diye hemde biran once olsun istiyorum. Rabbim herseyin guzelini bilir.
sağol canım adet günlerim düzenli bir sorunda gözükmüyo doktora gidiorum sürekli ama yok işte olmayıca olmuyo stres yapmamak düşünmemek ne mümkün. hele çevremdeki herkesin hamile olduğunu düşünürsek artık bende istiyorum valla bugun işyerınde hiç iş yapmadım sadece sessizce oturuyorum çunku dün adet olunca yıne her ay gibi çoook sarsıldım.
Allahım bir an önce bebeğini nasip etsin canım.aspirin ve folik asit kullanıyorsun değilmi??
canım ben kasımda ameliyat oldum doktor 3 adet korun dedi ben 1 adet sonra çalışmaya başladım :) aynen şubatta demirim düşük çıktı hapa başladım ve o ay adet olmadım demir eksiliğide engelmiş gebeliğe ve 3 adet görene kadarda hamile kalamadımrahim anca topluyor demekki
slm ,sende de pıhtılaşma var mı? varsa hangisi canım ve neler kullanıyorsun yazarmıısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?