Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

35+5 de aspirini biraktim ama igneye doguma kadar devam dedi. 36+3 bugun. 0.4 du ignem. hala ayni doz..sordum dr.a doz yeter korkma dedi.
dogum sekliyle ilgili hicccc konusmuyr. baya ketum. her cumartesi 30+5 dn beri nst ye giriyrm ama. o zmana donmustu oglum. iki haftada bir de usg ye giriyrm. dogum hemsiresi riske atmaz seni, sezeryana alir. ama bebegin 3 kg yu gecmesini bekler diyr. bakalim. bu cumartesi hem nst hem usg var. ne der bilemiyrm. belki gel haftaya alacagim der. kismet.
zaten karnim indi tamamen. 34+0 da baslamisti inmeye. dun de bazi degisik sancilar basladi. onun icin cumartesi belli olunca yazarim sizlere insallah.

ne güzzel okudum tekrar hamile kalabılmışşiniz çoğunluk yani benim kan pıhtılaşması yuzunden bebeiğimi kaybedelım nerdeyse 1 sene olcak ama hala hamıle olamıorum alllaha hergun dua edıyorum ama artık dayanacak gucum kalmadı nefes alamıyorum. hep eksiğimm . offf ölsemde kurtulsam artık bunaldım. kan pıhtılaşması bebeğin zor olmasına da neden oluyormukı nedden anne olamıyorum. öok kötüyüm anlatamıyorum konuşamıyorum bağıramıyorum herşey içimde büyüyor nolur yardım edın nolur kendimden geçtim ama eşimden geçemiyorum oda çok üzülüyo onunda gözleri doluyo ve kızlar cidden mükemmel bi eşim var hadi ben kendimden geçtim de o baba olmayı çOK hakediyor....

senin ve bebeğinin için hayırlısı olur inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz canım.sağ salim kucağına allahım almayı nasip etsin.bizede bilgi verirsen gercekten sevinirim.hem moral oluyosun bizim gibi pıhtılalara hemde faydalanıyoruz bilgilerinden.

gecmis olsun cnm.
sakin kendinden vazgecme..once kendin icin iste lutfen. o zaman esine daha kolay yardimci olabilirsin.

pihtilasma gebe kalmaya engel degil. am yasamasina engel. pihtilasma turun neler bilemiyrm ama aspirin bs kullaniyr musun.

canım karamsar olma belki bunu cok duymussundur ama benim senin gibi çok arkadasım,tanıdıgım var üstelik onlarda pıhtılaşmada yok.eğer eşin ve sen gerekli testleri yaptırıp bir sorununuz yoksa eşinle ilşkiye girerken bebeği kafaya takıp girmemeye çalış çünkü eğer bir sorun yoksa bu tamamen psikolojiyle ilgili.okadar cok tanıdıgım varki cocukları olmuo diyip tüp tedavi yapmaya karar verdiklerinde normal yollardan cocukları oluyor.çünkü ilişkiye girerken çocuga odaklanmıyolar.Allahın izniyle olur canım biraz daha sabret.sana birde ovulasyon testlerini öneririm .yumurtlama döneminde göre ilişkiye girersiniz.belkide yumurtlaman düzensizdir ve sen kaçırıyosundur o da olabilir.sana ancak bu kadar yardımcı olabilirim.sakın ama sakın ümitsiz olma...

gecmis olsun cnm.
sakin kendinden vazgecme..once kendin icin iste lutfen. o zaman esine daha kolay yardimci olabilirsin.

pihtilasma gebe kalmaya engel degil. am yasamasina engel. pihtilasma turun neler bilemiyrm ama aspirin bs kullaniyr musun.

heterozigot canım aspirin kullanıyorum her ay doktora gidiyorum ama her ay bir sorun çıkıyo şimdide kist oluştu onunla uğraşıyorum arkadaşım çokz zor allah düşmanıma bıle vermesın allah isteyen herkese sağlıklı sıhhtlı evlatlar nasıp etsin.

sağol canım adet günlerim düzenli bir sorunda gözükmüyo doktora gidiorum sürekli ama yok işte olmayıca olmuyo stres yapmamak düşünmemek ne mümkün. hele çevremdeki herkesin hamile olduğunu düşünürsek artık bende istiyorum valla bugun işyerınde hiç iş yapmadım sadece sessizce oturuyorum çunku dün adet olunca yıne her ay gibi çoook sarsıldım.

slm kızlar bişey sormak istiyorum.tromboli testininz nasıl çıktı hangi durumda hangi ilaçları kullandınız.
benım testimde 2 tanesinde az mutasyon varmış heterezigotmuş.
ben hiç düşük yaşamadım 2 yıl önce kimyasal gebeliğim oldu değerimde çok yükselmeden düştü zaten.
ama benim 5 yaşında bir kızım var.
aşılamam ve tüp denemem negatif sonuçlandı.

canım benimde heterezigot doktor bişey demedi sadece coraspin kullanıyorum olurda hamıle kalırsam ki biraz zor 1 yıl oldu nerdeyse iğne olacakmışım canım heterezigota fazla bir tedavi gerektirmiyo canım.

amin cnm.
yazarim dr kontrol sonucunu. ama dr hadi doguma derse donuse yazarim

amin cnm.
beklemek zor. burada hepimiz bekledik canim. ben de toplam 1.5 sene sonra saglikli gebelik elde edebildim.
hem kendini strese sokmamaya calisarak daha da strese giriyrsundur. tabiki istisnalar vardir ama ben stresin cok da gebeligi engelledigini sanmiyrm cnm. onun icin, bir de stres yapmamaliyim diye kendini yorma. birak rahatla cnm. yumurtlama gunlerini belirle ve ona gore iliskiye gir guzelim. aspirini de birakma.

canım benimde heterezigot doktor bişey demedi sadece coraspin kullanıyorum olurda hamıle kalırsam ki biraz zor 1 yıl oldu nerdeyse iğne olacakmışım canım heterezigota fazla bir tedavi gerektirmiyo canım.

heterozigotta homozigotta olsa tedavi ayni cnm. aspirin ve igne. kimi aspirin kullanmiyr. bir de kullanilan ignenin dozu farklilasiyr o kadar. yoksa hepimiz ayni eyi yapiyrz.

tüp tedavisinde coraspin kullandım ama ya polipten ya pıhtılaşmadan yine de tutmadı bu sefere tranferden sonra iğne verir ozaman.
bizde 2 yıldır bekliyoruz.

evet canım yani her dakıka aklımdayken stres yapmamamk mümkün değil dua etmekten başka çaremiz yok. alllah herkese hayırlısıyla veriri inş ne deiyeyeim içindede bana AMİNNNNN

Arkadasim gecmis olsun .bende 4 senedir bebek hasreti cekiyorum. 3 dusugum var ilkten olmadi 2 sene.cok acilar cektim bedenemde ruhende ykildim yiprandim.isyan edesim geldi . Ama kendimi hep ALLAHTAN DEYIP AVUTTUM.RABB SIKINTILARIN EN BUYUGUNU PEYGAMBERLER VERMIS.RABBIM KIMSEYE TASIYAMICAGI YUK YUKLEMEZMIS RABBIM SEVDIGI KULLARI SINARMIS.Bende kendimi ozel hissediyorum demekki rabbimin sevdigi kulumki beni boyle siniyo. Arkadasim sende sabirli ol allahim bu sinavda sabrimizi olcuyo ve sabretmeden sinavimiz bitmicek .ben kendimi boyle topladim hep. Cok kotu gunler yaşadım. Esimi bu surecte cok uzdum ama o benim ustume hic gelmedi bu konuda. Ikimizde cocuklari cok seviyoruz ve esimi baba yapmayi cok istiyorum. Allahim neylerse guzel eyler. Bizim yuzumuzde guler insallah allahim sana sabir ve hayirli evlatlar versin unutma bu bizim sinavimiz.

canım ben kasımda ameliyat oldum doktor 3 adet korun dedi ben 1 adet sonra çalışmaya başladım :) aynen şubatta demirim düşük çıktı hapa başladım ve o ay adet olmadım demir eksiliğide engelmiş gebeliğe ve 3 adet görene kadarda hamile kalamadım rahim anca topluyor demekki

Allahım bir an önce bebeğini nasip etsin canım.aspirin ve folik asit kullanıyorsun değilmi??

Evet canim ben acele ettim zaten hamile.kalsamda hep.korkcaktim arasi gecmesi daha iyi bana doktorum korun demedi ama.nerdw okuduysam en az iki ay daha iyi oldu adet olmam. Belkide dollendi rahme tutunamadi yara oldugu icin hemde bebisim gelse kanim dusuk oda kansiz kalcakti bende uzulcektim.hayirlisi insallah benimde uc adetten uzun surmez hamilelik olmasi. Hep korkuyorum ya olmazsa ya olupta duserse seytan vesvese veriyor iste herseyin hayirlisi

slm ,sende de pıhtılaşma var mı? varsa hangisi canım ve neler kullanıyorsun yazarmıısın.

Evet canım ben kürtaj olduktan 3ay sonra korunmayı bıraktım ve bıraktıgım ay hamile kaldım kürtaj sonrasından hatta ilk bebeğimi kaybetmeden yaklaşık (şimdiki hamileğimini öğrenmeden 4 ay öncesinden beri )bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum.ilk gebeliğimde aspirin vermişti bebeğin kalp atışları zayıftı fakat yeterli gelmedi ve kalbi durdu kaybettim.şimdi gebeliğimde iğne bebe aspirini vitamin ve kan hapı kullanıyorum .allaha şükür hersey yolunda şimdilik.allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…