Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

memnun oldum cnm aynı şehirden birini görünce seviniyorum bende.ben bugünden başlayım ozaman bir zararı olmaz nasılsa...
Ben de memnun oldum Başla bence de, hayırlısı olsun inşallah. Transfer ne zaman olacak peki tahminen, hangi aşamadasınız şuan?

Ne güzel, bazı doktorlar iğne kullananların normal doğum yapmasına yanaşmıyorlar da. Ben de iyiyim sağol, çocuğum yok, 1 düşüğüm var pıhtılaşmadan dolayı ve şimdi ikinciye hamileyim, iğne kullanıyorum. Daha 10 haftalığız, o yüzden henüz doğum şeklini fln konuşmadık doktorumla. Şuandaki mücadelemiz bebeğimi sağlıklı bir şekilde yaşatabilmek ve 9 ayı tamamlayabilmek hayırlısıyla

Arkadaşlar merhaba.sizleri takip etsemde sohbetlerinize çoktortak olamadım. 3 düşük sonrası mthfr a1298c homozigot mutasyonla tanıştık.uygun tedavı ıle 2011 yılında ipekimı kucaga aldik. Sonra kızıma bı kardes ıstedık ve sabırsız oglum 35 haftalık doguverdı. Herkese dualar edıyoruz şımdı. Allahatemanet olun.

canım ben 10 haftalıgım daha dogumu vs.. hiç konuşmadık bakalım nolcak.iğne kullanıyorum her gece yatarken .inş bende saglıcakla kucaguıma alırım.sabahta asprin ve folbıol içiyorum demir hapı bulantıyı tetikleyince bıraktım.gecen hafta işte kalp atışlarını gördük şükür .şu an ne durumda bilmiyorum inş iyidir.

dr.muz usg ye bakarken su zaman dogurturuz demistik dedi; ben de yooo hicbirsey demediniz. stres olmayayim diye konusmadiniz dedim. ooo tamam o zaman usg sonrasi konusalim dedi. oglum cok sukur gelisimini tamalamis. masallah herseyi yolundaymis. bu satten sonra her an gelebilir. gelirse de dogumu durdurmayiz dedi.anlayacaginiz bizimki kanala girmis beklyr.
sonra basladi normal dogumu anlatmaya. kesiye kadar anlatti. sanci gelince nasil nesfe alacagimi vs anlatti. eger hersey yolunda giderse NORMAL DOGUM dedi kizlar. cokkkkk mutluyum. igne oluyrum diye bir farkim olmayacakmis. her dogum gibi birsey yolunda gitmezse o zaman sezeryama donermis. sanci, kanama, bebek hareketinde azalma ya da su gelmesi olursa beklemeden hastaneye gidecekmisim. eger bu hafta dogmazsa haftaya 37+5 de cati muayenesi varmis.

artik her an dogurabilirsin dedi. iyiki hazirlamisim evimi ve bebisin yatagini )

not: 0.4.claxana doguma kadar devam edecegim. aspirini 35+5 de biraktim. mthfrc677t heterozigot ve pai homozigot.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gozunaydin canim okurken yuzum guldu ayyy insallah bizede nasip olur. Boyle guzel haberler alinca bizede umut doguyo normal dogum yapaliyo demek pihtilasma olanlar onada sevindim

insallah canım hemen geciyor zaman bir bakmıssın bebegin yanında...ben ozamanları hic zaman gecmicek sandım simdi diyorum ne cabuk gecti zaman....allah rahat hamilelik zamanı nasip etsin ey cümleyi tam kuramadım yani insallah iyi gecirirsin hamileligini...insallah kolay dogumda nasip olur...

canım öyle bisey yokmus...igne kulananlarda normal dogum yapabilirmis...ben almanyada dogum yaptım ordaki doktorumla konusdum sezeryan olma ihtimali varmı igneden dolayı dedim hayır alakası yok neden sezeryan olsunki dedi normal dogum önceligimiz dedi ha herhangi bir riskde sezeryan olur dedi cocukla alakalı risklerde yani ama igneden dolayı aspirinden dolayı sezeryan olcak diye bir sart yokmus...bende mesela 36 haftaya girdigim gün aspirini bıraktırdılar...ama igneyi son güne kadar vuruldum...cok sükür normal dogum yaptım bende cok kan kaybettim bir ara doktor kanamayı durduramıyorum dedi ama kimse telaslanmadı benim doguma 1 bashekim 2 normal kadın doktoru bir ebe girdi ama bashekim kanı durduramıyorum dedigi an bile hicbiri telaslanmadı sakin bir sekilde hersey devam oldu bir sorun cıkmadı allaha sükür...cok sevindim hamileymissin diye allahım insallah sag saglim kucagına almayı nasip eder İNSALLAHHHHHHHHH insallah rahat bir hamileligin olur ve insallah normal dogum nasip olur....bende 1 düsük yaptım sonra kan pıhtılasması oldugu cıktı ortaya sonra ogluma hamile kaldım cok sükür suan mısıl mısıl uyuyor darısı tüm istiyenlere İNSALLAH.....

haklısın canım düşününce bende senın gibi düşünüyorum ama oluyo işte bazen evlendiği gün hamıle olanları görunce nıye nıye diyorum baze allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım inş hepimize çook zormuş canım

maşallah çok sevindim sizin adınıza. bebeğin büyüyüp gelişimini tamamlamasına artı normal doğum olabilir demesine. herşey yolunda gidecek inşallah. doğumdan sonra vaktiniz olursa iyi haberlerinizi bekliyoruz. maşallah tekrar

arkadaşlar benim pıhtılaşma testlerimde mthfr c677t homozigot mutasyon tespit edildi ve homosistein 15.8 çıktı yani çok az yüksek.. hemotoloji haftada 2 gün folbiol kullan dedi.. başka bir şey tavsiye etmedi.. kan sulandırıcıya gerek yok diyor.. sizce ne yapmalıyım?.. benzer durumda olanlar var mı?..

tesekkur ederim. hayirlisiyla atlatayim sizlere de bilgi verecegim hemen

canım istanbulda mısın bilmiyorum gayrettepede genetiks diye bir yer var ben trombofili paneli+kromozom+genetik testlerimi orada 650 tl ye yaptırdım sor istersen bir telefon et derim.

merhaba öncelikle geçmiş olsun.homosisteinde b vitamleride almnız gerektiğini biliyorum.Ayrıca c677 homozigot içinde gebelik öncesi ve sonrası diye planlama yapıyor doktorlar.Kadın doğumcu ile görüşmen daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum...

Ben de memnun oldum Başla bence de, hayırlısı olsun inşallah. Transfer ne zaman olacak peki tahminen, hangi aşamadasınız şuan?

ben 2 mayısda gideceğim dr. destekleyici tedaviye başlayacak(muhtemelen coraspin ve elevit verecek)6 mayıs gibi lucrine başlarız dedi.14-15 gibi regli olmam lazım ozamanda başka ilaç heralde.donmuş tedavisi olacak o yüzden çok iğne yok.mayıs sonunu bulur transferde.

benim dr. zaten uzun protokolleri seviyor yoksa bazı dr.lar histereskopi yaptığı ay transferde yapıyor.hakkımızda hayırlısı

Arkadasim hamilelik oncesi kesinlikle aspirine basla. Bende mthfrc677t heterozigot ve mthfr a1298c.PAI heterezigot var. Banada doktorum hamile kaldiktan sonra igne ve hap dedi ama aspirine basladim. Cunku pihtilasma bazi kadinlarda gec kayiplara neden olsada cogunda kalp atisi cikmasina bile engel oluyo yani erken donem dusuklerine homozigot normal birinden 70 kat daha fazla pihtilasma var demek.heterezigottan daha tehlikeli gecmis olsun.

Olmazmi canim bende yaşıyorum o duygulari demin dolasmaya ciktim herkesin yaninda kucuk buyuk cocuklar kendimi eksik hissettim canim yandi uzuldum ama yapcak bise yok ustumuze duseni yapiyoruz zaten allahim verirse insallah gerisi ona kaldi. Birini hamile duydugumda dogum yapti duydugumda sanki yuzume carpiyolar gibi geliyo istume aliniyorum kimse benim yasadiklarimi yasamasin ama insanin zoruna gidiyo iste . Sabir sabir elbet bizde tatcaz annelik duygusunu . insallah !!!!!!!!!!

Kizlar adet olduktan sonra aspirin icmedim bugun adetin altinci gunu normal adetimi gordum sadece normalde adet kanim daha koyu renkli olurdu simdi acik kirmizi kirmizinin icine su katarsin rengi acilir ya oyle icinizde aspirinden sonra boyle kanamasi olan varmi normal kan rengide geliyo ama acikta oluyo dusuk yaparkende boyle olmustu acil yardim edin

çok teşekkürler.. bilmiyorum ki.. kafam karıştı iyice.. ne b vitamini verdi ne de aspirin tavsiye etti.. mthfrc677t de meydana gelen mutasyon düşükleri açıklamaz dedi... kafam karıştı.. yoruldum.. bir de kadın doğuma gideyim o zaman.. doktora gitmek istemiyorum ya..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…