Evet canım ben kürtaj olduktan 3ay sonra korunmayı bıraktım ve bıraktıgım ay hamile kaldım kürtaj sonrasından hatta ilk bebeğimi kaybetmeden yaklaşık (şimdiki hamileğimini öğrenmeden 4 ay öncesinden beri )bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum.ilk gebeliğimde aspirin vermişti bebeğin kalp atışları zayıftı fakat yeterli gelmedi ve kalbi durdu kaybettim.şimdi gebeliğimde iğne bebe aspirini vitamin ve kan hapı kullanıyorum .allaha şükür hersey yolunda şimdilik.allahım isteyen herkese nasip etsin
Evet canım ben kürtaj olduktan 3ay sonra korunmayı bıraktım ve bıraktıgım ay hamile kaldım kürtaj sonrasından hatta ilk bebeğimi kaybetmeden yaklaşık (şimdiki hamileğimini öğrenmeden 4 ay öncesinden beri )bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum.ilk gebeliğimde aspirin vermişti bebeğin kalp atışları zayıftı fakat yeterli gelmedi ve kalbi durdu kaybettim.şimdi gebeliğimde iğne bebe aspirini vitamin ve kan hapı kullanıyorum .allaha şükür hersey yolunda şimdilik.allahım isteyen herkese nasip etsin
merhaba bende de heterozigot var ve 2. bebegım için 1 yıldır uğraşıyorum..canım benimde heterezigot doktor bişey demedi sadece coraspin kullanıyorum olurda hamıle kalırsam ki biraz zor 1 yıl oldu nerdeyse iğne olacakmışım canım heterezigota fazla bir tedavi gerektirmiyo canım.
Fatma merhaba çncelikle geçmiş olsun benimde bir kızım var ve 1 yıldır 2. için uğraşıyorum bu donemde 1 dusugum ve 1 kımyasal gebelığim oldu. c677 heterozigot olduğumu öğrendim iğne ve coraspın kullanıyorum bırde b vıt kompleksı ve folık aşıt..şimdilik böyle canımslm kızlar bişey sormak istiyorum.tromboli testininz nasıl çıktı hangi durumda hangi ilaçları kullandınız.
benım testimde 2 tanesinde az mutasyon varmış heterezigotmuş.
ben hiç düşük yaşamadım 2 yıl önce kimyasal gebeliğim oldu değerimde çok yükselmeden düştü zaten.
ama benim 5 yaşında bir kızım var.
aşılamam ve tüp denemem negatif sonuçlandı.
sude rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve herkesin göbüşü dolsun inşş..Arkadasim gecmis olsun .bende 4 senedir bebek hasreti cekiyorum. 3 dusugum var ilkten olmadi 2 sene.cok acilar cektim bedenemde ruhende ykildim yiprandim.isyan edesim geldi . Ama kendimi hep ALLAHTAN DEYIP AVUTTUM.RABB SIKINTILARIN EN BUYUGUNU PEYGAMBERLER VERMIS.RABBIM KIMSEYE TASIYAMICAGI YUK YUKLEMEZMIS RABBIM SEVDIGI KULLARI SINARMIS.Bende kendimi ozel hissediyorum demekki rabbimin sevdigi kulumki beni boyle siniyo. Arkadasim sende sabirli ol allahim bu sinavda sabrimizi olcuyo ve sabretmeden sinavimiz bitmicek .ben kendimi boyle topladim hep. Cok kotu gunler yaşadım. Esimi bu surecte cok uzdum ama o benim ustume hic gelmedi bu konuda. Ikimizde cocuklari cok seviyoruz ve esimi baba yapmayi cok istiyorum. Allahim neylerse guzel eyler. Bizim yuzumuzde guler insallah allahim sana sabir ve hayirli evlatlar versin unutma bu bizim sinavimiz.
Benimde bir hamileliğim bebeğin kalbinin durması yüzünden sonlandırıldı, 7 haftalık ölmüş, 8. hafta da farkedildi, genetik test yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı, dr belki kan pıhtılaşması olabilir dedi ama kimse bana bu TROMBOFİLİ PANELİ testinden bahsetmedi
şimdi eşimle bebek yapmaya karar verdik ve belki hamileyim. ( adet tarihim 02-May)
bu testi bugün yada pazartesi yaptırsam sonucu ne zaman alabilirim ?
özel hastanelerde yapıyor mu ?
fiyatı nedir?
lütfen cevaplarınızı belkiyorum
Benimde bir hamileliğim bebeğin kalbinin durması yüzünden sonlandırıldı, 7 haftalık ölmüş, 8. hafta da farkedildi, genetik test yaptırdım şükür bir sorun çıkmadı, dr belki kan pıhtılaşması olabilir dedi ama kimse bana bu TROMBOFİLİ PANELİ testinden bahsetmedi
şimdi eşimle bebek yapmaya karar verdik ve belki hamileyim. ( adet tarihim 02-May)
bu testi bugün yada pazartesi yaptırsam sonucu ne zaman alabilirim ?
özel hastanelerde yapıyor mu ?
fiyatı nedir?
lütfen cevaplarınızı belkiyorum
Sonucu 1 ay sonra cikiyo ama ozelde farkli olurmu bilmiyorum ozelde yaptiran arkadaslar varsa onlar yazar
Arkadaşlar merhaba,
Bende şuan ilk gebeliğimin24. haftasındayım. Şubat ayında ayağımdan belime doğru şiddetli ağrı ile Bağcılar acile gitmiştim ve dopler çekildikten sonra DVT teşhisi konulup innohep 07 kullanmaya başladım. İnnohep'e bir buçuk ay devam ettim. Bu süreç içerisinde Bağcılar devlet hastanesinde sorun yaşayınca (rapor ve reçete) daha önceden kadın doğum için testlerimizide yaptırdığımız Bakırköy hastanesine devam ettik. Fakat Bakırköy de ki Kalp Damar Cerrahisi doktoru tekrar dopler çektirdir ve sonucunda dvt değil yüzeysel tıkanıklık olduğunu belirtti. O yüzden de iğneyi sadece ayağım ağrıyınca kullanmamı varis çorabınıda kullanam gerektiğini söyleyip gönderdi. İki hastane de farklı şeyler söyleyince özel Medipol Mega hastanesine gitmeye orda devam etmeye karar verdik. Medipol de ki doktorumuz iğnenin dozajını düşürüp devam etmemizi söyledi. Fakat son 3 haftadırda haftada en az iki üç gün kanamam oluyor.. Kanama önce lekelenme sonra yoğun bir şekilde oluyor. Geçen hafta gene yoğun kanamam oldu ve Acil olarka kadın doğuma gittik. Çocukta ve rahim azında açılma olmadığını söyledi. Çocuk gayet sağlıklı deyip bir kanamayı durdurması içinde progestan iğne yaptılar. Bu sorunda geçen hafta 1 gün hastane yattım. Bu hafta pazartesi günü de kanama olması sebebiyle kalp damar doktorumuz iğneyi kesmem gerektiğini söyledi. 4 gündürde iğne kullanmıyorum ama dün gene kanamam oldu. İdrar tahlili vs herşey yapıldı. Hepsi temiz ama kanama şundan kaynaklanıyor bir türlü diyemiyorlar. Çok sıkıldık bunaldık. Trombofili paneli testini istemişlerdi onuda biraz araştırdık devlette düşük olmadan yaptırmadıklarını okuduk kimi hastane de doğum sonrasında yaptırın şuan gereksiz diyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık valla..Bu trombofili panelini yaptırmak istiyoruz devlet karşılamazsa en uygun nere de yaptırabiliriz? ve ya şuan yaptırmamız şuan ki tedavizmize bir fayda sağlıyacak mı? Medipolde 2milyar civarı fiyat istediler.
Arkadaşlar merhaba,
Bende şuan ilk gebeliğimin24. haftasındayım. Şubat ayında ayağımdan belime doğru şiddetli ağrı ile Bağcılar acile gitmiştim ve dopler çekildikten sonra DVT teşhisi konulup innohep 07 kullanmaya başladım. İnnohep'e bir buçuk ay devam ettim. Bu süreç içerisinde Bağcılar devlet hastanesinde sorun yaşayınca (rapor ve reçete) daha önceden kadın doğum için testlerimizide yaptırdığımız Bakırköy hastanesine devam ettik. Fakat Bakırköy de ki Kalp Damar Cerrahisi doktoru tekrar dopler çektirdir ve sonucunda dvt değil yüzeysel tıkanıklık olduğunu belirtti. O yüzden de iğneyi sadece ayağım ağrıyınca kullanmamı varis çorabınıda kullanam gerektiğini söyleyip gönderdi. İki hastane de farklı şeyler söyleyince özel Medipol Mega hastanesine gitmeye orda devam etmeye karar verdik. Medipol de ki doktorumuz iğnenin dozajını düşürüp devam etmemizi söyledi. Fakat son 3 haftadırda haftada en az iki üç gün kanamam oluyor.. Kanama önce lekelenme sonra yoğun bir şekilde oluyor. Geçen hafta gene yoğun kanamam oldu ve Acil olarka kadın doğuma gittik. Çocukta ve rahim azında açılma olmadığını söyledi. Çocuk gayet sağlıklı deyip bir kanamayı durdurması içinde progestan iğne yaptılar. Bu sorunda geçen hafta 1 gün hastane yattım. Bu hafta pazartesi günü de kanama olması sebebiyle kalp damar doktorumuz iğneyi kesmem gerektiğini söyledi. 4 gündürde iğne kullanmıyorum ama dün gene kanamam oldu. İdrar tahlili vs herşey yapıldı. Hepsi temiz ama kanama şundan kaynaklanıyor bir türlü diyemiyorlar. Çok sıkıldık bunaldık. Trombofili paneli testini istemişlerdi onuda biraz araştırdık devlette düşük olmadan yaptırmadıklarını okuduk kimi hastane de doğum sonrasında yaptırın şuan gereksiz diyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık valla..Bu trombofili panelini yaptırmak istiyoruz devlet karşılamazsa en uygun nere de yaptırabiliriz? ve ya şuan yaptırmamız şuan ki tedavizmize bir fayda sağlıyacak mı? Medipolde 2milyar civarı fiyat istediler.
çok geçmiş olsun canım , istanbulda olmadığım için test ücretleri hakkında bilgim yok ama, hamileyken trombofili testlerinin yapılmasının çok anlamlı olmadığını duymuştum, ne kadar doğru bilemiyorum. Sen iyice araştır, eğer öyleyse boş yere para verme yani canım. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımArkadaşlar merhaba,
teşekkürler ederim,
İstanbul da özelde yaptıran varsa bana haber verebilir mi
canım hatırlamammı bens eni çok maradım baktım naptın diye herkese sordum çok sevindm bebegine.faceten ekleyecektim kayboldun.bakalım işte vuruluyorum iğneleri inş.hayırlısıyla kucagıma alırım bende.
canım aspirine gebelik öncesi başlamak gerekiyor. İğneye de transferden sonra başlar büyük ihtimal.birde kızlar aspirine gebelik öncesimi başlamak gerekir.haftaya cuma destekleyici tedavi ile başlayacağız ama şimdiden aspirin içsemmiki ben .muhtemelen dr.da aspirin ve elevite başlatacak...iğne vereceksede transferden sonra verir heralde
Hayırlı olsun, güle güle büyüt bebeğinicanım ben almanyaya gitmisdim doguma annemde kaldım annemin evindede internet baglantısı yoktu ee internetcafeyede gitmek istemedim o yüzden uzun zaman buraya giremedim....2 ay önce tr ye döndüm ama oglum 3 bucuk aylık durmuyor devamlı kucak istiyor bende zaman bulamadım internete giremedim...evimde baglantı var ama iste oglumdan dolayı fırsat bulamadım...cok sevindim hamile olmana insallahhhhhhhhhhhhhh sag saglim kucagına alacaksın....bende ikinciyimi yapsam diye düsünüyorum yasım 28 cok gecmeden birtane dahamı olsa diyorum bilemiyorum kararsızım suan korunma hapı kulanıyorum ama bıraksammı bırakmasammı cok kararsızım ayrıca oglum emiyor eee hapı bırakınca bebek düsündügüm an tekrar aspirine baslamalıyım eee sütüme de gecer oglum icin zararlı olur herhalde diyorum aklım karısı biliyorum daha cok erken daha oglum 3 bucuk aylık ama yasımda gidiyor...hayırlısı bakalım ALLAH olmayan herkese nasip eder İNSALLAH.....sende ignelerini ihmal etme mutlaka hergün vur...ben dogumdan 6 hafta sonrasına kadar vurdum doktor öyle dedi dogum yaptım ama 6 hafta daha vurdurdu bana aspirinde alıyormusun sen ??? ben doguma 4 hafta kala aspirini bırakmısdım 36 haftada doktor bana aspirini bıraktırdı ama ben tam 38 haftada dogum yaptım normalde doguma 4 hafta kala aspirin bırakılmalıymıs ama ben 2 hafta erken dogum yaptım ama cok sükür hersey yolunda.....bir terslik olmadı dogumda cok kanamam oldu malesef ama doktor bir sekilde durdurdu....
canım aspirine gebelik öncesi başlamak gerekiyor. İğneye de transferden sonra başlar büyük ihtimal.
Bu arada ben de Bursadayım
bende gebelikten 3 ay önce asprin ve folbıle başladım şimdide artı olarak cleaxn iğne yapıyorum .a1298c homozigot mutasyonum.senin ne ve iğne dozun nedir?
Hayırlı olsun, güle güle büyüt bebeğiniNormal doğum mu yaptın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?