hayırlısı canım, doktorun kim peki?ben 2 mayısda gideceğim dr. destekleyici tedaviye başlayacak(muhtemelen coraspin ve elevit verecek)6 mayıs gibi lucrine başlarız dedi.14-15 gibi regli olmam lazım ozamanda başka ilaç heralde.donmuş tedavisi olacak o yüzden çok iğne yok.mayıs sonunu bulur transferde.
benim dr. zaten uzun protokolleri seviyor yoksa bazı dr.lar histereskopi yaptığı ay transferde yapıyor.hakkımızda hayırlısı
Kizlar adet olduktan sonra aspirin icmedim bugun adetin altinci gunu normal adetimi gordum sadece normalde adet kanim daha koyu renkli olurdu simdi acik kirmizi kirmizinin icine su katarsin rengi acilir ya oyle icinizde aspirinden sonra boyle kanamasi olan varmi normal kan rengide geliyo ama acikta oluyo dusuk yaparkende boyle olmustu acil yardim edin
aspirinin etkisi 7 gun suruyormus cnm.
o nednle kanamanin daha akiskan ve renginin de daha acik olmasi normal. korkma suan dusuk yapmiyrsundur.
canım öyle bisey yokmus...igne kulananlarda normal dogum yapabilirmis...ben almanyada dogum yaptım ordaki doktorumla konusdum sezeryan olma ihtimali varmı igneden dolayı dedim hayır alakası yok neden sezeryan olsunki dedi normal dogum önceligimiz dedi ha herhangi bir riskde sezeryan olur dedi cocukla alakalı risklerde yani ama igneden dolayı aspirinden dolayı sezeryan olcak diye bir sart yokmus...bende mesela 36 haftaya girdigim gün aspirini bıraktırdılar...ama igneyi son güne kadar vuruldum...cok sükür normal dogum yaptım bende cok kan kaybettim bir ara doktor kanamayı durduramıyorum dedi ama kimse telaslanmadı benim doguma 1 bashekim 2 normal kadın doktoru bir ebe girdi ama bashekim kanı durduramıyorum dedigi an bile hicbiri telaslanmadı sakin bir sekilde hersey devam oldu bir sorun cıkmadı allaha sükür...cok sevindim hamileymissin diye allahım insallah sag saglim kucagına almayı nasip eder İNSALLAHHHHHHHHH insallah rahat bir hamileligin olur ve insallah normal dogum nasip olur....bende 1 düsük yaptım sonra kan pıhtılasması oldugu cıktı ortaya sonra ogluma hamile kaldım cok sükür suan mısıl mısıl uyuyor darısı tüm istiyenlere İNSALLAH.....
çok teşekkürler.. bilmiyorum ki.. kafam karıştı iyice.. ne b vitamini verdi ne de aspirin tavsiye etti.. mthfrc677t de meydana gelen mutasyon düşükleri açıklamaz dedi... kafam karıştı.. yoruldum.. bir de kadın doğuma gideyim o zaman.. doktora gitmek istemiyorum ya..
CorAspirini kaclik kullaniyosn nuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
banada aynı şeyi söyledi doktor ama açlık homosistein testi yaptır o bize bilgi verecek dedi.Ben de onu yaptıracağım şimdi..
konuyla ilgili dr arayışındayım canım...Bugünde bir profla görüşecegım öğrendiklerimi yazarım size.
yapilacak birsey yok.Arkadaslar kan sulandirici igne karaciger enzimlerini yukseltirmi.20 haftalik hamileyim.doktor karaciger enzimlerin biraz yukselmis dedi.korkuyorum dahada yukselirmi diye.bu durumla karsilasan var mi.dusurmek icin ne yapmak lazim???
Arkadaslar ben tup bebek tedavisi yaptiracakken normal yolla hamile oldugumu ogrendim. Kan pirtilasmasini tasiyici olarak tasiyorum. Hamile oldigumu ogrendigim de 4+5 gunluktu. Ayni gun ignelere basladim . Minik keseyide gorduk ama igne icin cokmu gec kalmisimdir. Doktor 2 hafta sonrasina kontrol verdi ve benim icim icimi yiyor.
Olmazmi canim bende yaşıyorum o duygulari demin dolasmaya ciktim herkesin yaninda kucuk buyuk cocuklar kendimi eksik hissettim canim yandi uzuldum ama yapcak bise yok ustumuze duseni yapiyoruz zaten allahim verirse insallah gerisi ona kaldi. Birini hamile duydugumda dogum yapti duydugumda sanki yuzume carpiyolar gibi geliyo istume aliniyorum kimse benim yasadiklarimi yasamasin ama insanin zoruna gidiyo iste . Sabir sabir elbet bizde tatcaz annelik duygusunu . insallah !!!!!!!!!!
Teşekkürler cutehart.sende de böyle bir durum oldumu acaba.onceden boyle bisey dememisti doktor. Simdi soyleyince tedirgin oldum.senin uyguladığın birsey var miydi
inşallah canım allah bizede nasip eder. dün bir kız gördum yenı hamıle istemıyorlarmış bebeği. hatta doğum kontrol hapı kullanıyolarmış nasıl olduysa oldu dıyo o an dedimki allahım biz çooook istiyoruz nolur şu aciz kullarına da bu duyguyu tattır. dün bikez daha anladım bizim dersimiz bu ve Allah ol demezse olmuyo adamlar korunuyo oluyo ben amuda kalkıyorum nerdeyse ama yok . off sözün bittiği yerde yine son sözüm HAYIRLISI...:2:
merhaba kızlar...
Bana da bir akıl verir misiniz? Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci çocugu istiyorum.. Ocak ayında hamile kalmıştım ancak 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum 12 martta.. İlk düşüğümdü. Dr.bir adetten sonra korunma demişti bana. adetimi oldum bitti bugün. Bu arada düşüğün sebebi belli değildi tabi acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye ben kendim test verdim. Dr. 1 düşükte yapılmaz demişti. 1 nisanda vermiştim. ama hala çıkmadı ne zaman çıkar da belli değil. Kan pıhtılaşmasından mıdır onuda bilmiyorum ama Ben tekrar hamilelik için sabırsızlanıyorum.Oğlum halen beni hamile zannediyor çok istiyor bir kardeşi olsun sabırsızlanıyor. Bir ay daha beklesem mi? Tabi Rabbimin takdiri ilahisi O ne derse öyle olur. Fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah..İsteyen herkese nasip olur inşallah..
geçmiş olsun canım allah evladını sana bağışlasın malesef bunu bilemezsin. eğer pıhtılaşma testi yaptırdıysan anca belli olur. ki onda da 30 tane test var doktorlar hepsini yapmıyor galiba. benimde yapıldı sadece folik asit eksikliği çıktı ama ne olursa olsun kan sulandırıcı ve aspirine devam edicem. ben 3 düşük yaptım yani kalp atışları durup öyle oldu. 1 düşük sonrası genelde yapmıyorlar evet. ben 2. gebeliğimde düşükten sonra 2 . ayda hamile kaldım malesef onunda gelişimi geriden geldi 10. haftada düştü. yani ben ondan sonra baktırdım testlere.
ben bekleme taraftarıyım ama doktorun dediğine göre testler çıktığı gibi hamile kalabilirmişim. ama yinede kalmayı düşünmüyorum en azından sonbahara doğru nasip olursa olur. seninde beklemeni tavsiye ederim. en azından 2 ve 3. adetini. çünkü rahim anca toplanır.
Teşekkürler cevapladigin icin cuteheart.peki yediklerine ictiklerine dikkat ediyor musun.beslenmende bi değişiklik oldumu yuksekligin dusmesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?