Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlısı canım, doktorun kim peki?

aspirinin etkisi 7 gun suruyormus cnm.
o nednle kanamanin daha akiskan ve renginin de daha acik olmasi normal. korkma suan dusuk yapmiyrsundur.

Canim ilk dusugunu kac haftalik yaptin kalp atisi cikti mi bide trombofili panelin nasil

Arkadaslar kan sulandirici igne karaciger enzimlerini yukseltirmi.20 haftalik hamileyim.doktor karaciger enzimlerin biraz yukselmis dedi.korkuyorum dahada yukselirmi diye.bu durumla karsilasan var mi.dusurmek icin ne yapmak lazim???

Arkadaslar ben tup bebek tedavisi yaptiracakken normal yolla hamile oldugumu ogrendim. Kan pirtilasmasini tasiyici olarak tasiyorum. Hamile oldigumu ogrendigim de 4+5 gunluktu. Ayni gun ignelere basladim . Minik keseyide gorduk ama igne icin cokmu gec kalmisimdir. Doktor 2 hafta sonrasina kontrol verdi ve benim icim icimi yiyor.

banada aynı şeyi söyledi doktor ama açlık homosistein testi yaptır o bize bilgi verecek dedi.Ben de onu yaptıracağım şimdi..
konuyla ilgili dr arayışındayım canım...Bugünde bir profla görüşecegım öğrendiklerimi yazarım size.

Son düzenleme:

ayy çok teşekkür ederim canım ya.. ben küçük bir şehirdeyim çok fazla doktor alternatifim de yok.. doktorun söylediklerini yazarsan çok sevinirim.. benim homosistein de birazcık yüksek çıktı.. bakalım ne olacak..

Arkadaslar kan sulandirici igne karaciger enzimlerini yukseltirmi.20 haftalik hamileyim.doktor karaciger enzimlerin biraz yukselmis dedi.korkuyorum dahada yukselirmi diye.bu durumla karsilasan var mi.dusurmek icin ne yapmak lazim???
yapilacak birsey yok.
igne yukseltiyr ama sorun da yaratmadi ben de cok sukur.
dogum sonrasi igneyi birakinca normale donuyr diye biliyrm.

tam zamaninda baslamissiniz igneye. korkmayim. ben 5+5 de baslamistim.

Teşekkürler cutehart.sende de böyle bir durum oldumu acaba.onceden boyle bisey dememisti doktor. Simdi soyleyince tedirgin oldum.senin uyguladığın birsey var miydi

inşallah canım allah bizede nasip eder. dün bir kız gördum yenı hamıle istemıyorlarmış bebeği. hatta doğum kontrol hapı kullanıyolarmış nasıl olduysa oldu dıyo o an dedimki allahım biz çooook istiyoruz nolur şu aciz kullarına da bu duyguyu tattır. dün bikez daha anladım bizim dersimiz bu ve Allah ol demezse olmuyo adamlar korunuyo oluyo ben amuda kalkıyorum nerdeyse ama yok . off sözün bittiği yerde yine son sözüm HAYIRLISI...:2:

Teşekkürler cutehart.sende de böyle bir durum oldumu acaba.onceden boyle bisey dememisti doktor. Simdi soyleyince tedirgin oldum.senin uyguladığın birsey var miydi

ignelerden sonra oldu. ALT yuksekti benim. dr yapila ak birsey yok dedi. bir daha da bakilmadi.

ben tiroid icin de endokrinolojiye gidiyrm. daha yeni sordum onam gebelikte enzimler yukseliyr. onemli degil dedi. korkulacak bir durum.degil dedi.

Bende öyle rastliyorum cok senin de dediğin gibi bu bizim sinavimiz daha iyi anliyorum. Haberlerde duyuyorum coplere atmislar bebisleri hem üzülüyorum hemde onlarin olana kadar bizim olsa diyorum ama rabbim herseyin dogrusunu bilir. Biz cok istiyoruz ya esim de cok seviyo cocuklari cok iyi anne baba olcaz çocuklarımız da cok sansli olcaklar ya o yuzden naz yapiyolar bekletiyolar bizi. Dunyaya gelcek butun insanlarin ruhlari onceden yaratılmış ahirette bekliyomus dunyaya gelme sirasini. Eger bi gun allah nasip etcekse bizim bebislerin ruhlarida bekliyo insallah yaratmistir rabbim daha fazla bekletmez bizi bebislerimize kavusmaya canim

merhaba kızlar...
Bana da bir akıl verir misiniz? Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci çocugu istiyorum.. Ocak ayında hamile kalmıştım ancak 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum 12 martta.. İlk düşüğümdü. Dr.bir adetten sonra korunma demişti bana. adetimi oldum bitti bugün. Bu arada düşüğün sebebi belli değildi tabi acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye ben kendim test verdim. Dr. 1 düşükte yapılmaz demişti. 1 nisanda vermiştim. ama hala çıkmadı ne zaman çıkar da belli değil. Kan pıhtılaşmasından mıdır onuda bilmiyorum ama Ben tekrar hamilelik için sabırsızlanıyorum.Oğlum halen beni hamile zannediyor çok istiyor bir kardeşi olsun sabırsızlanıyor. Bir ay daha beklesem mi? Tabi Rabbimin takdiri ilahisi O ne derse öyle olur. Fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah..İsteyen herkese nasip olur inşallah..

herkese selamlar ben doktora gittiğimde (genetik test sonuçlarım hariç) diğer sonuçlarım çıkmıştı pıhtılaşma filan elime almadım test sonuçlarını doktor ekrandan baktı. görünüşe göre herşey gayet normal imiş. folik asit eksikliğim varmış. ama dediğine göre bu düşüğe neden olmuyormuş zaten kullanmam gerektiğini belirtti ki bende kullanıyorum bu adetimin bitimini bekliyorum. başlayıp 3 4 aylık bir süre kullanıcam hamile kalana kadar. amam bana kan sulandırıcı iğne ve aspirini zaten kullanmam gerektiğinide söyledi ne olursa olsun ister çıksın ister çıkmasın kullanmama gerekiyormuş ben hibor 3,500 0.2 ml kullandım ama etki etmedi. doktora gidince dozu yükseltmesinide isteyecem madem kullanıcam.

bana başka bir sorunda olabilir dedi rahimimde perde den söz etti onuda şöyle açıkladı. rahimi biliyorsunuz 2 ye bölün onu ve bir tarafında kan akışı varken diğer tarafında kan akışı yok dedi. bebekte kan akışı olmayan yere yapıştığında otomatikman gelişimi ve kalp atımı durur dedi. birde bu testi yapıcak bana. mayısın 9 una randevu aldım. hem genetiklerimde çıkmış olur o zamana.

ama test sonuçlarımı elime alıp mutlaka bir riski gebelik uzmanına da göstermek istiyorum. ne olur ne olmaz diye ben 26 mayısa randevumu aldım. bakalım ne olucak. bu arada düşük sonrası ilk adetimide 26. günde oldum.

geçmiş olsun canım allah evladını sana bağışlasın malesef bunu bilemezsin. eğer pıhtılaşma testi yaptırdıysan anca belli olur. ki onda da 30 tane test var doktorlar hepsini yapmıyor galiba. benimde yapıldı sadece folik asit eksikliği çıktı ama ne olursa olsun kan sulandırıcı ve aspirine devam edicem. ben 3 düşük yaptım yani kalp atışları durup öyle oldu. 1 düşük sonrası genelde yapmıyorlar evet. ben 2. gebeliğimde düşükten sonra 2 . ayda hamile kaldım malesef onunda gelişimi geriden geldi 10. haftada düştü. yani ben ondan sonra baktırdım testlere.

ben bekleme taraftarıyım ama doktorun dediğine göre testler çıktığı gibi hamile kalabilirmişim. ama yinede kalmayı düşünmüyorum en azından sonbahara doğru nasip olursa olur. seninde beklemeni tavsiye ederim. en azından 2 ve 3. adetini. çünkü rahim anca toplanır.

saolsın.. bekleyelim bakalım.. Rabbim ne verirse hayırlısını versin.. İnşallah sende 4. gebeliğinde sağlıklı geçer ve kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…