Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bu pıltılasma ignesi kacıncı haftaya kadar karından vurulması gerekior? doktorum kolundan da vurabilirsin dedi ama ben ilk aylarda karından bebege daha rahat gecior die duydum ole devam ediorum fakat simdiden karnımda bosyer kalmadı yaa her yer mosmor

Benim de 4 yasinda bir oglum var. sorunsuz bir hamilelik ve dogum olmustu.
gecen yaz 2. Cocugu istedik hamile kaldim kalp atisi duzensizdi,6.haftada durdu,kurtaj oldum.hacettepedeki prof sinan beye gittik,genetik tahlil sonuclarimda 3 tane heterozigot mutasyonum cikti.
Ben test sonuclarini bekle derim ama her sonlanan gebeligin nedeni mutasyon olacak diye birsey de yok. Allah hayirlisini versin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doguma kadar karnindan yapanlar da var cnm.
benim karnim 23-24. haftalarda cok gerginlestigi ve bebek tekmeledigi icin koluma gectim. bazen de bacagimdan yaptim. basindan beri kolundan yapan arkadaslar da var. bence vucusun neresinden yaptigin onemli degil, sonuc da bebege gidiyr cnm.

amin inşallah Rabbim hayırlısı versin.. sen tekrar hamile kaldın mı ne durumdasın..

bugun doktora gittim hala kistim duruyo 4 aydır var sadece 1 cm küçülmüş doktor bu ayda korunma verdi kist olmadığında en azından korunmuyorduk bır umudumuz vardı 4 aydır o da yok çooook canım sıkkkın umudumun tükenmesini istemiyorum. kist hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar nasıl geçecek bu kist...

senle birebir aynı seyleri yasadim. benim de bir oglum var..hamile kaldim yeniden ve 8.haftada kalbi durdu. benim de dr. 1 dusukte yapilmaz o testler dedi.. fakat kendi imkanlarımla yaptirdim. 2 genimde heterozigot cıktı.. Dr.3 ay korun dedi fakat ben 6 ay korundum ve hamile kaldim.ignelerle cok sukur 2. cocugumu da aldim kucagima..bence test sonucların cıksın ondan sonra hamile kal, eger sorunlu birsey varsa igne ilac kullanımı oluyor

Ben 30 lu haftalara kadar karnımdan vurmustum..sonrasında kola gectik.

çok şükür 2.bebeğini almışsın kucağına maşallah süphanallah.. bende kısmetse bekleyeyim diyorum artık Rabbimin takdiri ilahisi..

Bende mthfr677 ve mthfr1298 heterozigot mutasyon saptandı. Metioninden sınırlı diyet önerildi. Meioninden sınırlı diyet ile ilgili bilgisi olan varmı?

Bende mthfr677 ve mthfr1298 heterozigot mutasyon saptandı. Metioninden sınırlı diyet önerildi. Meioninden sınırlı diyet ile ilgili bilgisi olan varmı?

diyetisyen bir liste vermedi mi? 2 arkadaşım da hamileliği boyunca bu diyeti uyguladı. benim protein düzeylerim normal çıktığından doktor diyete gerek duymadı ama yinede yasaklara elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. bazı şeyler tamamen yasak yağlı tohumlular, sakatat, 7. aya kadar balık vs. proteinden kısıtlı, bazıları hariç bol sebzeli bir diyet.

Son düzenleme:
Bir liste verdi ama hiç yeterli değil. Çikolata yasakmi ? Mesela

Bana da metioninden kisitli diyet verildi.protein c rezistansim dusuk,faktor 5 leiden,mthfr 1298,pai 4g/5g heterozigot buarada.
Benim yasaklar listemde cikolata,sarimsak,bulgur,mercimek,yagli tohumlar (cekirdek,findik,fistik,susam,tahin,...) balik,sakatat,brokoli,bezelye,salam,sucuk,gunluk verilenden fazla ekmek,sut,yogurt,et,yumurta var.
Hamilelikte mutlaka uymam gerekiyor.normal hayatta ne kadar uygulayabilirsen o kadar konforlu yasarsin demisti dr'um heterozigot olmama ragmen.
Bence hamilelik dysunuyorsan uygulamaya baslayabilirsin canim.

Son düzenleme:
amin inşallah Rabbim hayırlısı versin.. sen tekrar hamile kaldın mı ne durumdasın..

Ben hamile degilim.ekim ayindan sonra Allah nasip ederse ins.folik asit,asprin,b vitaminine devam ediyorum.Suan yurtdisindayim.turkiyeye dondugumde istiyorum cunku hacettepedeki beni takip eden prof a cok guveniyorum. Hepimiz icin hayirlisi insallah...

hayırlısı inşallah güzel sağlıklı bir gebelikle bebeğini kucağına alırsın inşallah..

hanımlar merhaba daha öncede 1-2 kere yazmıştım bu topiğe benimde 2 düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşması çıktı 2 genimde bununla ilgili doktorum tekrar hamile kalınca iğne kullanacağımı söyledi birde protein C yüksek çıkmış bende ama bununla ilgili doktor hiç bişey söylemedi bu konuda bilgisi olan var mı

Saol sumaycim, bende Hacettepe deki doktora gidiyorum. Sabahtan beri eski yarışmalara bakıyorum. Kahve ile ilgili bir bilgin varmı. Odami yasak

Toplam 5 gebelik geçirdim.
1. 7 haftalık kalbi durdu. Kürtaj oldum
2. Sağlıklı sorunsuz bir gebelik ve binlerce şükürler olsunki oglum 6 yaşında.
3. Sorunsuz baslayan gebelik sonrasında 22. Haftada bebek karnimda öldü. Suni sancı ile doğum
4.bos keseoldu
5. Cleksan, folbiol, bemiks bebek 19. Haftada öldü. Suni sancı ile dogum yaptım.
Burada pek çok kişinin benzer sorunlar yaşadığını gördüm. Şimdi ilave olarak metionin den kısıtlı diyet önerdi doktor. 2 gündür araştırıyorum. Allah yardımcımız olsun. ?.

Saol sumaycim, bende Hacettepe deki doktora gidiyorum. Sabahtan beri eski yarışmalara bakıyorum. Kahve ile ilgili bir bilgin varmı. Odami yasak

Benim yasaklarimda kahve yok.kakao da serbest.buarada kepekli besinler ve beyaz peynir disindaki tum peynirler de yasak.
Canim senin test sonuclarin nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…