merhaba kızlar...
Bana da bir akıl verir misiniz? Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci çocugu istiyorum.. Ocak ayında hamile kalmıştım ancak 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum 12 martta.. İlk düşüğümdü. Dr.bir adetten sonra korunma demişti bana. adetimi oldum bitti bugün. Bu arada düşüğün sebebi belli değildi tabi acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye ben kendim test verdim. Dr. 1 düşükte yapılmaz demişti. 1 nisanda vermiştim. ama hala çıkmadı ne zaman çıkar da belli değil. Kan pıhtılaşmasından mıdır onuda bilmiyorum ama Ben tekrar hamilelik için sabırsızlanıyorum.Oğlum halen beni hamile zannediyor çok istiyor bir kardeşi olsun sabırsızlanıyor. Bir ay daha beklesem mi? Tabi Rabbimin takdiri ilahisi O ne derse öyle olur. Fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah..İsteyen herkese nasip olur inşallah..
kızlar bu pıltılasma ignesi kacıncı haftaya kadar karından vurulması gerekior? doktorum kolundan da vurabilirsin dedi ama ben ilk aylarda karından bebege daha rahat gecior die duydum ole devam ediorum fakat simdiden karnımda bosyer kalmadı yaa her yer mosmor
Benim de 4 yasinda bir oglum var. sorunsuz bir hamilelik ve dogum olmustu.
gecen yaz 2. Cocugu istedik hamile kaldim kalp atisi duzensizdi,6.haftada durdu,kurtaj oldum.hacettepedeki prof sinan beye gittik,genetik tahlil sonuclarimda 3 tane heterozigot mutasyonum cikti.
Ben test sonuclarini bekle derim ama her sonlanan gebeligin nedeni mutasyon olacak diye birsey de yok. Allah hayirlisini versin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kızlar...
Bana da bir akıl verir misiniz? Benim 6 yaşında bir oğlum var. İkinci çocugu istiyorum.. Ocak ayında hamile kalmıştım ancak 9.haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum 12 martta.. İlk düşüğümdü. Dr.bir adetten sonra korunma demişti bana. adetimi oldum bitti bugün. Bu arada düşüğün sebebi belli değildi tabi acaba kan pıhtılaşması varmıdır diye ben kendim test verdim. Dr. 1 düşükte yapılmaz demişti. 1 nisanda vermiştim. ama hala çıkmadı ne zaman çıkar da belli değil. Kan pıhtılaşmasından mıdır onuda bilmiyorum ama Ben tekrar hamilelik için sabırsızlanıyorum.Oğlum halen beni hamile zannediyor çok istiyor bir kardeşi olsun sabırsızlanıyor. Bir ay daha beklesem mi? Tabi Rabbimin takdiri ilahisi O ne derse öyle olur. Fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.
Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip eder inşallah..İsteyen herkese nasip olur inşallah..
kızlar bu pıltılasma ignesi kacıncı haftaya kadar karından vurulması gerekior? doktorum kolundan da vurabilirsin dedi ama ben ilk aylarda karından bebege daha rahat gecior die duydum ole devam ediorum fakat simdiden karnımda bosyer kalmadı yaa her yer mosmor
senle birebir aynı seyleri yasadim. benim de bir oglum var..hamile kaldim yeniden ve 8.haftada kalbi durdu. benim de dr. 1 dusukte yapilmaz o testler dedi.. fakat kendi imkanlarımla yaptirdim. 2 genimde heterozigot cıktı.. Dr.3 ay korun dedi fakat ben 6 ay korundum ve hamile kaldim.ignelerle cok sukur 2. cocugumu da aldim kucagima..bence test sonucların cıksın ondan sonra hamile kal, eger sorunlu birsey varsa igne ilac kullanımı oluyor
Bende mthfr677 ve mthfr1298 heterozigot mutasyon saptandı. Metioninden sınırlı diyet önerildi. Meioninden sınırlı diyet ile ilgili bilgisi olan varmı?
Bir liste verdi ama hiç yeterli değil. Çikolata yasakmi ? Mesela
amin inşallah Rabbim hayırlısı versin.. sen tekrar hamile kaldın mı ne durumdasın..
Ben hamile degilim.ekim ayindan sonra Allah nasip ederse ins.folik asit,asprin,b vitaminine devam ediyorum.Suan yurtdisindayim.turkiyeye dondugumde istiyorum cunku hacettepedeki beni takip eden prof a cok guveniyorum. Hepimiz icin hayirlisi insallah...
Saol sumaycim, bende Hacettepe deki doktora gidiyorum. Sabahtan beri eski yarışmalara bakıyorum. Kahve ile ilgili bir bilgin varmı. Odami yasakBana da metioninden kisitli diyet verildi.protein c rezistansim dusuk,faktor 5 leiden,mthfr 1298,pai 4g/5g heterozigot buarada.
Benim yasaklar listemde cikolata,sarimsak,bulgur,mercimek,yagli tohumlar (cekirdek,findik,fistik,susam,tahin,...) balik,sakatat,brokoli,bezelye,salam,sucuk,gunluk verilenden fazla ekmek,sut,yogurt,et,yumurta var.
Hamilelikte mutlaka uymam gerekiyor.normal hayatta ne kadar uygulayabilirsen o kadar konforlu yasarsin demisti dr'um heterozigot olmama ragmen.
Bence hamilelik dysunuyorsan uygulamaya baslayabilirsin canim.
Saol sumaycim, bende Hacettepe deki doktora gidiyorum. Sabahtan beri eski yarışmalara bakıyorum. Kahve ile ilgili bir bilgin varmı. Odami yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?