Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ben son uc hafta die mutlu oluordumm Allah yaniii :)) saka bi tarafa rabbim saglıklı sıhatlı hepımızın kucagına almayı nasıp etsinde biz herseye razı oldukk rabbim yeterki meleklerimizi korusunn..

caım basıt kistse ve kücülüorsa korkma bence bende de kist var 4.5 cm kac doktora gittysem hep hamilelik önerdiler ve doktorum bebege falan birsey yapmaz hiç endiselenme die altını cızdı bence baska bi doktorada daha danıss cunku cogu kisy hamilelik muddetince kendi kendine kayboluormus
sogan kürünü falan denedin mi hic? bana oda fayda etmedi gerci dört yıldır sabit duruor hamile kalmaya engel olmuor ama cok sukur

Sumaycim kakao dan emin değilim. Yağlı tohum. Çikolata yasak ise kakao nasıl serbest?

Biz Diyetisyenle ayrintili konusmustuk.listede beni zorlayacak sadece cikolata,cok severim deyince kakao serbest, kakaolu puding,kurabiye yeyin demisti.
Sinan hoca verdiyse diyetlerimiz aynidir herhalde? Ben hamilelige kadar sadece yasaklara uyuyorum,hamilelikle beraber gunluk listeyi uygulamak gerek.
Allah bebek ozlemi ceken kimseyi bekletmesin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Amin, allah yardımcımız olsun.

Ben 30 lu haftalara kadar karnımdan vurmustum..sonrasında kola gectik.

Canim se perde ameliyatindan sonra adetlerinde normal ader agrisindan farkli hissettin mi? Ben ameliyat sonrasi 2.adetimi goruyorum adet olmadan basladi suan az lekelenmem var devam ediyo belimde agri yok ama sanki biber yanmasi gibi yaniyo belim agrimiyo ama sanki belime bise yapistirmis gibi heran belimi hissediyorum. Ben hamile kalinca boyle olyudum normalde. Ama adet gordum yeni ameliyat oldugum icin adet olcagi zaman rahim kendini saliyo sonrada topluyo ameliayt yaramda iyilesmedi ondan boyle yanmam olurmu sende ameliyat sonrasi adetlerinde boyle oldumu adet gorupte hamile olanlar var ihtimal vermiyorum ama eger hamileysem igne kullanmam gerek biran once ogrenmem lazim

Arkadaşlar ben de araniza katildim dun itibariyle 3. kaybimi yasadim ilki 3,5 aylikken kalbi durdu ikincisi 5 haftalıkken düştü sonuncusu da bos gebelikti 8.haftamda kürtaj oldum bundan sonraki süreçte pihtilasma testlerini yaptiricam uzun ve sabir gerektiren bi süreç bizi bekliyor Allah'im bu sinavinda isyana dusurmesin inşallah bizi dualarinizi istiyorum sizden..

canım perdeni nasıl aldırdın bu önemli ben sadece alttan operatif histereskopi oldum ve yaktı doktorum az bişeyde bıraktı hatta ileri gidip rahmi delmek istemedi.ben karından istemedim .ben ameliyattan sonra 21 gün hormon ilacı kullandım rahim yapışmasın diye tekrar.hap bitti adet oldum.sonraki ay 33.günde adet oldum.ki ben 24 günde adet olurdum sonra ki ayda 25.gün oldum normal düzene girdi .bir dahaki ayda hamileydim zaten.ameliyat sonrası hastanede agrı kesici yaptılar agrım olmadı hiç şükür ve ayaga kalktım bir kanama oldu sonra yatmadım hiç 2 gün kahve leke geldi bi daha gelmedi.benim doktor bana demişti kanama oldugu dakka ileri gitmem diye aynen de öle yapmış.benim ameliyatı izleyebilirsin linki atım

http://www.youtube.com/watch?v=AbhJg3fnegY&list=UUdP_C_P_S60gr3G6Np3x91g

bu linki aç izle benim ameliyat bu .

geçmiş olsun canım aynen 4.gebeliğim şu an ama test için bşr 20 gün bekle öyle yaptır hangi ildesin bilmem ankaradaysan gazi üni.15 günde hepsi çıkıyor bilgin olsun.parayla yaptırma çok istiyorlar.

geçmiş olsun canım aynen 4.gebeliğim şu an ama test için bşr 20 gün bekle öyle yaptır hangi ildesin bilmem ankaradaysan gazi üni.15 günde hepsi çıkıyor bilgin olsun.parayla yaptırma çok istiyorlar.

Ben zaten hemen yaptirmicam simdi ikimiz de calisiyoruz esimle yogunuz yaz tatiline biraktik bu isi hem biraz toparlanmak istiyorum bu arada pamukkale üniversitesi nde yaptiricam ben de

Bana yardımcı olurmusunuz ?
Hamileliğimi yeni öğrendim ikidir bakırıyoruz sürekli 2 katına çıkıyo şu an 210,61 beta hcg...
Yanlız ben MTHFR A1298C homozigot mutasyona sahibim, birde, Faktör XIII V34L heterozigot mutasyona sahibim...
Küçük bi ilçede oturduğum için sadece 1 tane devlet hastanesi var ve 1 doktor var,
şimdi ben coraspirin 100 mg içiyorum zaten her sabah, folik asitte alıyorum yaklaşık 3 ayı geçiktir hiç aksatmadan düzenli içiyorum,
Doktora sorduğumda beni hemotoloji bölümüne sevk edicekmiş, neyseki inandı artık benim kanımda pıhtılaşma olduğuna...
Benim ne yapmam gerekiyo, lütfen bana bi akıl verin...
Ve ben izmir'e yaklaşık 2-3 saatlik bi mesefade yaşıyorum, izmirde bildiğiniz bu konuda uzman olmuş doktor var mıdır? tavsiye edebiliceğiniz...

Son düzenleme:

izmir bolgesinde degilim. o medenle dr soyleyemem size.
ama vakit kaybetmeyin. hemen igneye baslamaniz lazim. ayica igne dozunu genelde kadin dogumcu belirler. hemen bir dr bulup gidin. degerinize de masallah. Allah saglijla tamamlamanizi nasip etsin.

Allah sifa versin. bir daha yasatmasin.
kurtaj sonrasi kontrole gideceksinizdir. size onerim o zamam doktorunuzla konusun. Trombofili Paneli isteyin. ama yaninda mutlaka Kromozom Analiz testinde isteyin. bu hem size hem esinize yapilir. ama kromozom testi icin gec randevu veriliyr ankarada 2 ay gibi. sonucu da gec cikiyr. o jedenle cok geciktirmeden yaptirin derim.
sua size zor geliyrdur biliyrm ama az daha sabir...

Peki ben hangi bölüme gidicem, perinatoloji mi yoksa hematoloji bölümü mü ?

Peki ben hangi bölüme gidicem, perinatoloji mi yoksa hematoloji bölümü mü ?

ben direk kadin doguma gidiyrm. riskli gebelik uzmani degil benim doktorum.
isterseniz normal kadin doguma, ister riskli gebelik bolumune basvurun. hematolojiye gerekirse onlar gondersin. zaten test sonuclariniz belli. ama zaman kaybetmeyin. igneye baslayin dr.a gidip.

Bana doktorum vajinadan ulasamasak karinda delcez dedi bende tamam dedim. Ama cok sukur gerek kalmadi uyutarak histeroskopiyle vajinadan yapti. 1 ay sonra kontrole gittim ultrasonla bakti tamam temizlenmis dedi. O zaman folic 1verdi 1ay sonra.ameliyat sonrasi agri kesici ve antibiyotik verdi.Hic perde kalmadi . Benim ameliyattan sonra 1 hafta az az kanamam oldu.ameliyat sonrasi bendede agri olmadi sadece belimde icten hissediyodum yara oldugunu.Kontrole gittigim zaman ben doktoeuma tekrar yapisiklik olurmu dedim ameliyattan dolayi zaten ameliyati yapisiklik icin yaptik olmaz dedi.hormon ilaci vermedi seni uyutarak mi yapti doktor adetinde belinde farkli agrin oldumu canim

Canim gecmis olsun hapina devam et biran once kan sulandirici igneye basla doktorun vermek istemesede sorumlulugu kabul edip israrla iste sabah hapini aksamda igneni kullan insallah bebegini kucagina alirsin

Canim gecmis olsun hapina devam et biran once kan sulandirici igneye basla doktorun vermek istemesede sorumlulugu kabul edip israrla iste sabah hapini aksamda igneni kullan insallah bebegini kucagina alirsin

cevabın için çok teşekkür ederim....
Burda ki doktor keseyi görmeden hiç bi şey yapmam diyo...
O yüzden karar verdim izmirde bi doktor bakıyorum, ama hangi bölüme gidiceğimi bilmiyorum, kadın dogum doktoruna gitmektense bu konuda uzman olmuş bi doktora gitmek istiyorum, hangi bölüm ilgileniyor onu da bilmiyorum.

Arkadaslar merhaba. Bir sitede prof doktorun bi makale okudum homosistein yukselligi dusuge sebebtir diyo ve homosisteini dusurmek icin kirmizi et balik tuketin diyo burda ise bu gidalari yasaklayan doktorlar var 11 haftalik hamileyim hergun igne ve coraspirin kullaniyorum . TESTLERIM free polo dusuk mtrh 1298 heterezigot yani protein degerleri dusuk. Ve doktorum haftada 3 gun balik ve et ve cerez onerdi kafam karisti birax . Isteyene prof makalesinn adrssini verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…