Ben 30 lu haftalara kadar karnımdan vurmustum..sonrasında kola gectik.
doguma kadar karnindan yapanlar da var cnm.
benim karnim 23-24. haftalarda cok gerginlestigi ve bebek tekmeledigi icin koluma gectim. bazen de bacagimdan yaptim. basindan beri kolundan yapan arkadaslar da var. bence vucusun neresinden yaptigin onemli degil, sonuc da bebege gidiyr cnm.
bugun doktora gittim hala kistim duruyo 4 aydır var sadece 1 cm küçülmüş doktor bu ayda korunma verdi kist olmadığında en azından korunmuyorduk bır umudumuz vardı 4 aydır o da yok çooook canım sıkkkın umudumun tükenmesini istemiyorum. kist hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar nasıl geçecek bu kist...
Sumaycim kakao dan emin değilim. Yağlı tohum. Çikolata yasak ise kakao nasıl serbest?
Biz Diyetisyenle ayrintili konusmustuk.listede beni zorlayacak sadece cikolata,cok severim deyince kakao serbest, kakaolu puding,kurabiye yeyin demisti.
Sinan hoca verdiyse diyetlerimiz aynidir herhalde? Ben hamilelige kadar sadece yasaklara uyuyorum,hamilelikle beraber gunluk listeyi uygulamak gerek.
Allah bebek ozlemi ceken kimseyi bekletmesin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 30 lu haftalara kadar karnımdan vurmustum..sonrasında kola gectik.
canım gebe kalır kalmaz doktora git ve iğnene başla.bu arada aspirin içiyorsun değilmi.dün doktora gittim ama kalbim yerinden çıkacak heyecandan ölecektim erkrana bakamıyordum az çok kese büyüklüğünü tahmin ediyordum baktım kocaman biraz rahatladım bebegi 20 gün önce nohut gibi görmüştük baktım Allahım kocaman tabi bize öyle geldi ekranda iş kalbe gelince dondum ekrana korkarak bakıyorum baktık nasıl çarpıyor ağlamaya başladım.inş.kucaguımada alırım ve sende inş.hayırlı haberler verirsin.geciktirme kan ver gene olmadıysan ve doktor takibine gir iğne vermem diyen doktoru bırak .birde ovulasyon testleri alabilirsin bende öyle buldum hep.
Canim se perde ameliyatindan sonra adetlerinde normal ader agrisindan farkli hissettin mi? Ben ameliyat sonrasi 2.adetimi goruyorum adet olmadan basladi suan az lekelenmem var devam ediyo belimde agri yok ama sanki biber yanmasi gibi yaniyo belim agrimiyo ama sanki belime bise yapistirmis gibi heran belimi hissediyorum. Ben hamile kalinca boyle olyudum normalde. Ama adet gordum yeni ameliyat oldugum icin adet olcagi zaman rahim kendini saliyo sonrada topluyo ameliayt yaramda iyilesmedi ondan boyle yanmam olurmu sende ameliyat sonrasi adetlerinde boyle oldumu adet gorupte hamile olanlar var ihtimal vermiyorum ama eger hamileysem igne kullanmam gerek biran once ogrenmem lazim
Arkadaşlar ben de araniza katildim dun itibariyle 3. kaybimi yasadim ilki 3,5 aylikken kalbi durdu ikincisi 5 haftalıkken düştü sonuncusu da bos gebelikti 8.haftamda kürtaj oldum bundan sonraki süreçte pihtilasma testlerini yaptiricam uzun ve sabir gerektiren bi süreç bizi bekliyor Allah'im bu sinavinda isyana dusurmesin inşallah bizi dualarinizi istiyorum sizden..
geçmiş olsun canım aynen 4.gebeliğim şu an ama test için bşr 20 gün bekle öyle yaptır hangi ildesin bilmem ankaradaysan gazi üni.15 günde hepsi çıkıyor bilgin olsun.parayla yaptırma çok istiyorlar.
Bana yardımcı olurmusunuz ?
Hamileliğimi yeni öğrendim ikidir bakırıyoruz sürekli 2 katına çıkıyo şu an 210,61 beta hcg...
Yanlız ben MTHFR A1298C homozigot mutasyona sahibim, birde, Faktör XIII V34L heterozigot mutasyona sahibim...
Küçük bi ilçede oturduğum için sadece 1 tane devlet hastanesi var ve 1 doktor var,
şimdi ben coraspirin 100 mg içiyorum zaten her sabah, folik asitte alıyorum yaklaşık 3 ayı geçiktir hiç aksatmadan düzenli içiyorum,
Doktora sorduğumda beni hemotoloji bölümüne sevk edicekmiş, neyseki inandı artık benim kanımda pıhtılaşma olduğuna...
Benim ne yapmam gerekiyo, lütfen bana bi akıl verin...
Ve ben izmir'e yaklaşık 2-3 saatlik bi mesefade yaşıyorum, izmirde bildiğiniz bu konuda uzman olmuş doktor var mıdır? tavsiye edebiliceğiniz...
Arkadaşlar ben de araniza katildim dun itibariyle 3. kaybimi yasadim ilki 3,5 aylikken kalbi durdu ikincisi 5 haftalıkken düştü sonuncusu da bos gebelikti 8.haftamda kürtaj oldum bundan sonraki süreçte pihtilasma testlerini yaptiricam uzun ve sabir gerektiren bi süreç bizi bekliyor Allah'im bu sinavinda isyana dusurmesin inşallah bizi dualarinizi istiyorum sizden..
izmir bolgesinde degilim. o medenle dr soyleyemem size.
ama vakit kaybetmeyin. hemen igneye baslamaniz lazim. ayica igne dozunu genelde kadin dogumcu belirler. hemen bir dr bulup gidin. degerinize de masallah. Allah saglijla tamamlamanizi nasip etsin.
Peki ben hangi bölüme gidicem, perinatoloji mi yoksa hematoloji bölümü mü ?
canım perdeni nasıl aldırdın bu önemli ben sadece alttan operatif histereskopi oldum ve yaktı doktorum az bişeyde bıraktı hatta ileri gidip rahmi delmek istemedi.ben karından istemedim .ben ameliyattan sonra 21 gün hormon ilacı kullandım rahim yapışmasın diye tekrar.hap bitti adet oldum.sonraki ay 33.günde adet oldum.ki ben 24 günde adet olurdum sonra ki ayda 25.gün oldum normal düzene girdi .bir dahaki ayda hamileydim zaten.ameliyat sonrası hastanede agrı kesici yaptılar agrım olmadı hiç şükür ve ayaga kalktım bir kanama oldu sonra yatmadım hiç 2 gün kahve leke geldi bi daha gelmedi.benim doktor bana demişti kanama oldugu dakka ileri gitmem diye aynen de öle yapmış.benim ameliyatı izleyebilirsin linki atım
http://www.youtube.com/watch?v=AbhJg3fnegY&list=UUdP_C_P_S60gr3G6Np3x91g
bu linki aç izle benim ameliyat bu .
Bana yardımcı olurmusunuz ?
Hamileliğimi yeni öğrendim ikidir bakırıyoruz sürekli 2 katına çıkıyo şu an 210,61 beta hcg...
Yanlız ben MTHFR A1298C homozigot mutasyona sahibim, birde, Faktör XIII V34L heterozigot mutasyona sahibim...
Küçük bi ilçede oturduğum için sadece 1 tane devlet hastanesi var ve 1 doktor var,
şimdi ben coraspirin 100 mg içiyorum zaten her sabah, folik asitte alıyorum yaklaşık 3 ayı geçiktir hiç aksatmadan düzenli içiyorum,
Doktora sorduğumda beni hemotoloji bölümüne sevk edicekmiş, neyseki inandı artık benim kanımda pıhtılaşma olduğuna...
Benim ne yapmam gerekiyo, lütfen bana bi akıl verin...
Ve ben izmir'e yaklaşık 2-3 saatlik bi mesefade yaşıyorum, izmirde bildiğiniz bu konuda uzman olmuş doktor var mıdır? tavsiye edebiliceğiniz...
Canim gecmis olsun hapina devam et biran once kan sulandirici igneye basla doktorun vermek istemesede sorumlulugu kabul edip israrla iste sabah hapini aksamda igneni kullan insallah bebegini kucagina alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?