Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

rabbim saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasip eylesinn dört gözle güzel haberlerini beklior olacagzz darısı aralıkda benm basıma ins:)

amin canim. tesekkur ederim.
zamaninin tadini cikarin. ben oyle yaptim. inanin su gibi geciyr zaman.

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım.güzel haberlerini beklicez.

Merhaba kizlar Allahin izniyle ağustos annesi olucam su an 23 haftalık hamileyim bu konu ile alakali herhangi bir şikayetim veya gebeligimdede hic bir sorun yok ama yinede kafama taklidi eğer bende kan pihtilasmasi gibi bisey olsaydı ben anlarmiydim yoksa test yaptirmam mi lazim illaki ?

Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014

ceydatuysuz;35154758 Allah hepinize hayirli saglikli evlatlar kucaklariniza almayi nasip etsin Merhaba kizlar Allahin izniyle ağustos annesi olucam su an 23 haftalık hamileyim ve iki gündür bu konu kafami kurcaliyodu sizleri görünce sormak istedim bu konu ile alakali herhangi bir şikayetim veya gebeligimdede hic bir sorun yok cok sukur ama bununla alakali bir testte yapilmadi bana şimdi kafama takiliyor ve korkuyorum ya ben farketmiyosam ne bileyim veya sonradan erken doğuma sebebiyet allah korusun bebegime bisey olursa diye kafamdan biseyler geçip duruyor eğer bende kan pihtilasmasi gibi bisey olsaydı ben anlarmiydim yoksa test yaptirmam mi lazim illaki bunu benim doktorumun bana söylemesi gereklimiydi ? Ceyda & Rıfat "Prenses" HİRANUR 27.08.2014[/QUOTE .!.:
Ceyda & Rıfat

"Prenses"
HİRANUR 27.08.2014

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben 12 haftalık hamileyim ilk 12 hafta boyunca folbiol benexol b 12 04 lük iğne ve asprin kullandım doktorum 12 haftadan sonra folbiol yerine elevit verdi benexolü kesti iğne ve aspirine devam edicem siz 12 hafta bitince neler kullanmaya başladınız özellikle b12 kesince bebeğime bişey olur diye korkuyorum çünkü onun kan yapıcı bi özelliği var diye biliyorum bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler

bebeğinize kavuşacaksınız ne güzel inşallah ikiniz içinde güzel ve kolay bir doğum olur. çok heyecanlandım ben de şu an.

folbiolun icinde b12 yok br emilimi icin gerekli b12 yi benoxolle takviye etmis. o nedenle almadiginizda sorun olmaz korkmayin..ben de 12. haftada kestim be elevite gectim. elevitin icinde zaten hem.folik asit hem b vitamini var.
35+5 de aspirini kestim.
0,4 claxane ida carsamba yani 38+2 de yapmayacagim. 38+3 de dogum olacak cunku.

Teşekkür ederim bebeğinide sağlıklıca kucağına alırsın çok az kalmış darısı bizim başımıza inşallah peki gebeliğin boyunca omega 3 kapsülü ve kalsiyum takviyesi kullandınmı doktorum bana kullanman gerekiyo dedi özellikle iğne kullananlarda kalsiyum ihtiyacı oluyomuş bunu beslenmenlemi kapattın ben kan pıhtılaşmasından dolayı biraz endişeliyim ilaçlar nasıl etkiler bilmiyorum

amin tesekkur ederim.
bizim gibiler icin endise en son sey olmali. yoksa bitmez gebelik. doktorunuz gereken herseyi yapiyr bence. rahat olun.
ben sadece demir ilaci aliyrm ek olarak. baska birsey almiyrm. ne bir saglik sorunu yasadim ne kilo aldim. cok sukur sagsaglim bitirdim. darisi sizlere olsun.

Olsun arkadasim yeterki bebegin saglikli olsun bizede guzel haberler ver insallah Allah hayirli saglikli bi evladin olmasini nasip etsin boyle guzel haberler duyunca cok seviniyorum minicik bi can geliyo dunyaya Allah kolaylik versin insallah

Olsun arkadasim yeterki bebegin saglikli olsun bizede guzel haberler ver insallah Allah hayirli saglikli bi evladin olmasini nasip etsin boyle guzel haberler duyunca cok seviniyorum minicik bi can geliyo dunyaya Allah kolaylik versin insallah

amin canim. insallah sorunsuz gecer operasyon. vakit bulunca yazarim sizlere de.

Perinatoloji bölümünden ziyade hematoloji bölümüne mi gitsem ? Kanımda paıhtılaşma var, siz hangisine gittiniz ?

8 mayista minigini sagsalim kucagina alman icin dua edicem arkadasim Allah yardimcin olsunn cok eyecanlandim yazini okuyunca Allahim bizlere de o gunleri gormeyi nasip etsin insallah...

Elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum ama çok zor oluyo 2 tane düşük olunca bundan evvel;( hiç kilo almamanın sebebi diyetmiydi burda okuduğum kadarıyla birçok arkadaş diyet yapmışlar belli şeyleri tüketmemişler sende bu kısıtlı diyetimi uyguladın ben hiç dikkat etmiyorum etimide sütümüde ve istediğim bütün sebzeleri yiyorum doktorumda hiç öyle bi diyetten bahsetmedi...

8 mayista minigini sagsalim kucagina alman icin dua edicem arkadasim Allah yardimcin olsunn cok eyecanlandim yazini okuyunca Allahim bizlere de o gunleri gormeyi nasip etsin insallah...
amin cnm. Allahim sizlerede yasatsin.
cok tesekkur ederim. heyecanim dorukta. ama artik karnimda olmayacak diye de huzunleniyrm bazen. karisik duygular.

ben de ilk ikisini kaybettim. burada zaten dusuk yapmayan yok sanirim.
ben diyet vs uygulamadim. sanirim dr.lar genlerdeki bozukluga gore ayatliyr diyeti. herseyi yedim ben. hatta protein agirlikli beslendim dr oyle dedi. toplam 11 kg aldim.

vallahi doktor bana oyle birsey demedi cnm. ben 35+5 de kestim. bir arkadas 36+0 da kesti. benim kuzenimde kullandi..o da 34+0 da kesti aspirini cnm. sanirim bu konuda da doktorlar ayriliyr birbirinden. claxane da oldugu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…