Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim ilk dusugunu kac haftalik yaptin kalp atisi cikti mi bide trombofili panelin nasil

ilk düsük 8 haftalıktı evet daha önce kalp atısı cıkmısdı 6 haftalık felan 8 haftalık kende kalb atısı birdaha alınmadı durdu kalbi yani canım suan ezbere bilmiyorum daha dogrusu unuttum kagıtlara bakmalıyım o dosyada suan dolabın özerinde acıkcası bakmaya üseniyorum heheh

vallahi doktor bana oyle birsey demedi cnm. ben 35+5 de kestim. bir arkadas 36+0 da kesti. benim kuzenimde kullandi..o da 34+0 da kesti aspirini cnm. sanirim bu konuda da doktorlar ayriliyr birbirinden. claxane da oldugu gibi.

merhaba arkadaslar hepinize gecmis olsun...yazınızı okudumda benim doktorda 36+0 da bıraktırmısdı bana aspirini...demekki her doktor farklı bıraktırıyor..tekrar gecmis olsun arkadaslar

Gunaydin kizlar.dun ignem oldugu gibi disari akti.ve kanadı.ne yapacagimi bilmiyorum.sizdede oluyormu boyle.Allah askina cvp verin.cok moralim bozuk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlar.dun ignem oldugu gibi disari akti.ve kanadı.ne yapacagimi bilmiyorum.sizdede oluyormu boyle.Allah askina cvp verin.cok moralim bozuk.

benimde bir kere kanamıştı göbeğim canım sende kan pıhtılışması varmı yoksa tüp bebek olduğu için mi iğne kullanıyorsun

benim.hic basima gelmedi.
ufacik kanama oldu ama oyle ilac hic disari filan bosalmadi. doktorunuza bir danisin derim.

Tek faktor homozigotum kizlar o yuzden kullaniyorum aylardir kanardi bir iki damla hep akardi ama Dünkü olduğu gibi akti.tup bebek drma sordum birsey olmaz demis Allaha emanet kuzum.tesekkur ederim kızlar

iğneyi yaptıktan sonra küçük enjeksiyon bantlarından yapıştırmayı dene istersen, o zaman kanama veya ilacın geri çıkması gibi bir durum olmuyor.

merhaba arkadaşlar 4 düşük yaşadım bende de pıhtılaşma çıktı... sonuçlarım
PAI-SERPİNE1 4G&5G HOMOZİGOT
MTHFR A1298C HETERİZİGOT böyle
benim durumda olan arkadaşlar sizler neler yaptınız...nasıl bir yol izlediniz... yardımcı olursanız sevinirim.

Canim benim sonucum mthfrc677t heterozigot ve mthfr a1298c.PAI heterezigot. Benim rahimde perdede vardi ameliyat oldum 2.adetimi gordum.1ay korunmadim bekliyorum.

Doktorum folic 1 verdi.400 mg olmasi gerekiyomus o yuzden folic 1iciyorum folic plus daha az dozda .coraspin aliyorum hergun. Adetime bikac gun kala kan tahlil yaptiriyrm gebelik varsa igne kullanim diye.hamile kalinca igneye baslicam.

Kizlar benim kanim dusuk cikti. Demir 9.38 12 sinir 11 altinda olanlar cok dusuk sayiliyomus. Demir icin surup kullanıyorum. Fakat aspirin kandaki demiri dusuruyo surekli kullaninca bizde kan pıhtılaşması icin sutekli kullanmak zorundayiz. Ben suan biraktim aspirin ilacim bitene kadar. Fakat hamilelikte kan dusuyo zaten bide aspirin kullanicaz daha cok etkilicek. Arnizda demir eksikligi yaşayan kani dusuk arkadaslar varmi varsa ne.yapiyolar?
Burda herkes aspirin kullaniyo surekli kan degerlerinizde degisme oldumu?
😉

ben yeni başladım kullanmaya şimdilik bir şey yok bende canım.geçmiş olsun sanada.

Arkadaşlar cuteheart arkadaşımız bu sabah yavrusunu kucağına aldı hayırlısıyla, darısı hepimizin başına inşallah

Arkadaşlar cuteheart arkadaşımız bu sabah yavrusunu kucağına aldı hayırlısıyla, darısı hepimizin başına inşallah

Maşallah çok sevindim, sağolsun sorularımı bıkmadan cevapladı, Allah razı olsun ondan, umarım güzel geçmiştir doğumu, Allah sağlık sıhhat versin.

cevabın için teşekkür ederim cnm... sanada çok geçmiş olsun... bana bebe aspirini verdi folik asidim yüksek çıktı bu yüzden kullanmıyorum.

Merhaba geçmiş olsun.. Kan ilaci içmeden önce ve sonra kalsiyum içeren gida tüketme..demir emilimini azaltıyor... Pekmez te bol bol. Mümkünse pekmezi c vitamini ile beraber tuket o zaman demir emilimi vücutta daha iyi oluyor.. İki uç kasik pekmez içtikten sonra bir portakal ve greyfurt suyu iç ve bak kanin nazil yükseliyor..inşallah saglikli bir şekilde alirsin yavrunun kucagina..

çok sevindim canım benim .alalhım sağlıkla huzurlu,mutlu büyüt bebeğini

Sagol canim en fazla et kan yapici et tuketiyorum ama kalsiyumu soyledin iyi oldu bilmiyordum tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…