Canim ilk dusugunu kac haftalik yaptin kalp atisi cikti mi bide trombofili panelin nasil
vallahi doktor bana oyle birsey demedi cnm. ben 35+5 de kestim. bir arkadas 36+0 da kesti. benim kuzenimde kullandi..o da 34+0 da kesti aspirini cnm. sanirim bu konuda da doktorlar ayriliyr birbirinden. claxane da oldugu gibi.
Gunaydin kizlar.dun ignem oldugu gibi disari akti.ve kanadı.ne yapacagimi bilmiyorum.sizdede oluyormu boyle.Allah askina cvp verin.cok moralim bozuk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin kizlar.dun ignem oldugu gibi disari akti.ve kanadı.ne yapacagimi bilmiyorum.sizdede oluyormu boyle.Allah askina cvp verin.cok moralim bozuk.
iğneyi yaptıktan sonra küçük enjeksiyon bantlarından yapıştırmayı dene istersen, o zaman kanama veya ilacın geri çıkması gibi bir durum olmuyor.Gunaydin kizlar.dun ignem oldugu gibi disari akti.ve kanadı.ne yapacagimi bilmiyorum.sizdede oluyormu boyle.Allah askina cvp verin.cok moralim bozuk.
merhaba arkadaşlar 4 düşük yaşadım bende de pıhtılaşma çıktı... sonuçlarım
PAI-SERPİNE1 4G&5G HOMOZİGOT
MTHFR A1298C HETERİZİGOT böyle
benim durumda olan arkadaşlar sizler neler yaptınız...nasıl bir yol izlediniz... yardımcı olursanız sevinirim.
Kizlar benim kanim dusuk cikti. Demir 9.38 12 sinir 11 altinda olanlar cok dusuk sayiliyomus. Demir icin surup kullanıyorum. Fakat aspirin kandaki demiri dusuruyo surekli kullaninca bizde kan pıhtılaşması icin sutekli kullanmak zorundayiz. Ben suan biraktim aspirin ilacim bitene kadar. Fakat hamilelikte kan dusuyo zaten bide aspirin kullanicaz daha cok etkilicek. Arnizda demir eksikligi yaşayan kani dusuk arkadaslar varmi varsa ne.yapiyolar?
Burda herkes aspirin kullaniyo surekli kan degerlerinizde degisme oldumu?
😉
Arkadaşlar cuteheart arkadaşımız bu sabah yavrusunu kucağına aldı hayırlısıyla, darısı hepimizin başına inşallah
Canim benim sonucum mthfrc677t heterozigot ve mthfr a1298c.PAI heterezigot. Benim rahimde perdede vardi ameliyat oldum 2.adetimi gordum.1ay korunmadim bekliyorum.
Doktorum folic 1 verdi.400 mg olmasi gerekiyomus o yuzden folic 1iciyorum folic plus daha az dozda .coraspin aliyorum hergun. Adetime bikac gun kala kan tahlil yaptiriyrm gebelik varsa igne kullanim diye.hamile kalinca igneye baslicam.
Kizlar benim kanim dusuk cikti. Demir 9.38 12 sinir 11 altinda olanlar cok dusuk sayiliyomus. Demir icin surup kullanıyorum. Fakat aspirin kandaki demiri dusuruyo surekli kullaninca bizde kan pıhtılaşması icin sutekli kullanmak zorundayiz. Ben suan biraktim aspirin ilacim bitene kadar. Fakat hamilelikte kan dusuyo zaten bide aspirin kullanicaz daha cok etkilicek. Arnizda demir eksikligi yaşayan kani dusuk arkadaslar varmi varsa ne.yapiyolar?
Burda herkes aspirin kullaniyo surekli kan degerlerinizde degisme oldumu?
😉
Arkadaşlar cuteheart arkadaşımız bu sabah yavrusunu kucağına aldı hayırlısıyla, darısı hepimizin başına inşallah
amin cnm. Allahim sizlerede yasatsin.
cok tesekkur ederim. heyecanim dorukta. ama artik karnimda olmayacak diye de huzunleniyrm bazen. karisik duygular.
ben de ilk ikisini kaybettim. burada zaten dusuk yapmayan yok sanirim.
ben diyet vs uygulamadim. sanirim dr.lar genlerdeki bozukluga gore ayatliyr diyeti. herseyi yedim ben. hatta protein agirlikli beslendim dr oyle dedi. toplam 11 kg aldim.
Merhaba geçmiş olsun.. Kan ilaci içmeden önce ve sonra kalsiyum içeren gida tüketme..demir emilimini azaltıyor... Pekmez te bol bol. Mümkünse pekmezi c vitamini ile beraber tuket o zaman demir emilimi vücutta daha iyi oluyor.. İki uç kasik pekmez içtikten sonra bir portakal ve greyfurt suyu iç ve bak kanin nazil yükseliyor..inşallah saglikli bir şekilde alirsin yavrunun kucagina..
ben yeni başladım kullanmaya şimdilik bir şey yok bende canım.geçmiş olsun sanada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?