Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlaaaaaaaaaaaaaar hamilelik süresince hibor iğne kullanan var mı sizce clexan mı hibor mu daha kullanışlı ve az morartıyorrr ??????????????

canım bence morarma senin yapmanla alakalıdır .ben clexan kullanıyorum 2.yaptıgımda ve dün morarttım birde sadece iyi yakıyor .2 kerede kan çıkardım nasıl başardıysam damara gelmiş.

Kızlaaaaaaaaaaaaaar hamilelik süresince hibor iğne kullanan var mı sizce clexan mı hibor mu daha kullanışlı ve az morartıyorrr ??????????????

bende vardi demir eksikligi. sadece demir içeren ferro sanol vitamin kullandim,1 ayın sonunda normal degere geldi. ben de corasprin de kullaniyordum aynı zamanda

bende vardi demir eksikligi. sadece demir içeren ferro sanol vitamin kullandim,1 ayın sonunda normal degere geldi. ben de corasprin de kullaniyordum aynı zamanda

Teşekkür ederim canim bende birakmistim aspirini daha cabuk yükselsin kanim diye 2.3 gun sonra baslicam ama peki daha sonra tekrar dustumu kanin cunku aspirin surekli kullanimi demiri dusuruyo bende korkuyorum o yuzden aspirin yaninda sureklu kan ilacimi kullanmak lazim tekrar dustuyse yazarmisin canim

canım bence morarma senin yapmanla alakalıdır .ben clexan kullanıyorum 2.yaptıgımda ve dün morarttım birde sadece iyi yakıyor .2 kerede kan çıkardım nasıl başardıysam damara gelmiş.

Bi 10 gün sonra doktor kontolüm var, kalp atışlarını duyucaz inşallah şuan kese 4mm çok küçük...
Kalp atışlarını duyduktan sonra vericek doktor, merak ediyorum kendin mi yapıyosun ? Ben bundan önce aşılama olmuştum onda da her gün iğne yapıyodum kendime yumurtalıkları geliştirmek için, o iğne gibi mi, ünsilin iğnesi derler ya, onun gibi mi mesela ?
Sen nerenden yapıyosun iğneyi ?

ben ilk vurduğumda 90 dereceyle vurdum ve hızlı batırıp hızlı enjekte ettım hem daha zor oldu hem de morardı. ama ıkıgundur hafıf yatay yapıyorum ve yavasca sokuyorum hıç iz olmuyor inşallah hep boyle olur bence sende oyle dene

merhaba arkdslar benimde iki dusugum oldu kan sonucum cikti kan pihtilasmasi goruluyor igne tedavisi gorulecek gebelikte dendi. gebe oldugumu ya gec farkedersem ya ignede kullansam duserse korkumdan bidaha cocuk dusunemiyorum. igne korkuma hastaneye gitmeyen biriydim ama basa gelen cekilir onun saglikli olcagini bileyim katlanirimda. ben ilk denemede gebe kaliyorum (buda oyle olur ins) gebe kalmadan igneye baslasam oluyormuki doktora danisacamda sizede sorayim dedim. yasayan daha iyi bilir hepimizin cocugu olur ins
bizimde anneler gunumuz olur anneler gununuz kutlu olsun bu arada

evet canım aynı iğne .büyük enjektör değil korkma....bana göre kalp atışını beklemeden başlamalı .doktorlar bu konuda hepsi ayrı kafada.göbekten yapıyorum canım.

Son düzenleme:

Hamilelikten ve iğne için gec kalmaktan ben de cok korkuyorum.iğneye sabrederim yeterki sağlıklı bi şekilde 2.cocugum dünyaya gelsin. Ben 5. Haftada evde testler yapmıştım çizgi ya yok yada cok silikti. 6. Haftada kadın doğumcuya gittiğimde cok gec kalmıştım. 7. Hafta corasprine başladım, ardından kürtaj...
Ya 5. Haftada dra gittiğimde cok gec olursa... tecrübesi olan arkadaşlar var mı?
Tüm annelerin,anne adaylarının ve annelik özlemi çekenlerin anneler gününü kutluyorum.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm niye geç kalmaktan korkuyosun ki korunmadığında adetin 1 gün bile geçse kan testi yaptıracaksın pozitiif çıkarsa dr.una gidip kan sulandırıcı iğneye başlıyacaksınız idrar testiyle falanda uğraşma... bendede pıhtılaşma var 2. gebelikte çıktı... ben sana benim dr.umun soylediğini söyliyim... adetin 1 gün bile geçse kan testi yaptır değer 100 bile çıksa gel iğneye başlıyacağız dedi... tabi bu arada şu an bebe aspirini alıyorum...

cnm kalp atışlarını duymayı bekleme çok geç kalırsın... bana dr.um adetin bir gün bile geçse hemen gel iğneye başlıyacaz dedi... bide başka dr.a git istersen...

Kizlar benim de 37 haftalik ve 6 haftalik 2 kaybim oldu . faktor v heterozigot cikti. Onlem amaçlı igne olacağım kanda gebelik cikar cikmaz. Sorum şu gebelik düşünüyorum aspirin yada coraspin almali miyim zarari olurmu bazı doktorlar al diiyo bazilari alma diyo kafam karisik.aspirin ve coraspin farki ne.

idrar gec belli oluyor canim. ben hamilelik suphem olunca adetime bi iki gun kala kan vermeyi dusunuyorum sende oyle yap insallah gec kalmayiz

bende adetime yaklasinca kan testi dusunuyorum canim. bebe asprini cocuk calismalarina baslamadan folik asitle bendemi icmeye baslasam. doktor kimine hap veriyor kimine igne o yuzden cocuk olmadan igne vermezse haplami baslasam bende

bende adetime yaklasinca kan testi dusunuyorum canim. bebe asprini cocuk calismalarina baslamadan folik asitle bendemi icmeye baslasam. doktor kimine hap veriyor kimine igne o yuzden cocuk olmadan igne vermezse haplami baslasam bende

aspirine başlayabilirsin hiç bir sakıncası yok. bana 5 gü öce başlattı 1 ay kullasan yeter dedi. folik asıtım yüksek çıktığı içi gerek görmedi. şu an sadece aspirin kullanıyorum iğneyi hamile kalınca başlıyacam...

bildigimi asprin mi bu hani agriyinca basimiz icerdik eskiden

bildigimi asprin mi bu hani agriyinca basimiz icerdik eskiden

cnm bebe aspirini bana 100 mg alabilirsin dedi dr. bende eczaneye 100 mg lık aspirin dedim onu verdi çocukken içtiğimiz pembe renkli... tadıda güzel.

cnm bebe aspirini bana 100 mg alabilirsin dedi dr. bende eczaneye 100 mg lık aspirin dedim onu verdi çocukken içtiğimiz pembe renkli... tadıda güzel.

tamam canim. ocak sonunda kurtaj oldum bukez arayi acmak icin biraz daha beklemeyi dusunuyorum. dusunecegim zaman kullanayim. tesekkur ederim

cok gecmis olsun canim 37haftalik cok buyukmus cok uzuldum. okadar buyukkende dusuk oluyomu ilk uc ay derler bide

8mayis sabahi esimle suslenip puslendikten sonra ciktik yola. tam 7:30 da hastanedeydik ve esim yatis islemini yaptiriken, beni de hemsireler hazirlamaya basladi. ilk kez o ameliyat önlugunu giyerken kalbim carpmaya ve ellerim titremeye basladi. derin nesfes alarak sakinlesmeye calistim ama ne mumkun. derken esim geldi ve ben aglamakli oldum. hemsirem geldi.damar yolu acti, daha var sizi almamiza dedi kiiii beni kandirmis. 5 dk sonra beni ameliyathaneye indirdiler.esimi almadilar.el sallayip gittim. ameliyathane ekibi superdi. sakalar espiriler. anestezi uzmani geldi ve tek tek her yaptigi seyi soyleyerek epidurali takti.en korktugum asama buydu ama tek bir aci hissetmedim.saat 8:45 di.buarada dr geldi. beni yatirdilar hemen, sonda taktilar. dr.um halimi sordu ama ben bayilamk uzereydim, meger epidural tansiyonumu dusurmus. anestezici bisiler yapti ve aninda kendime geldim. anestezi uzmani benim dr.a "hocam bi denem yapalim mi" dedi. sonra bana "hissediyr musun" dedi. yok dedim. o zaman devam hocam dedi. 8:50 de dr.um "evet simdi canli yayin yapiyrz" dedi ve o ilk aglama sesi....sanki yillardir bildigim birisiydi.aglamakli oldum ama tuttum kendimi.gostermediler oglumu cunki hemsireler bir yandan da onu silip giydiriyrdu.o arada bir bebek sesi daha duydum.sordugumda; yan ameliyathanedeki kiz bebegi benim oglanin yanina yatirip temizlediklerini ogrendim) capkin oldu kuzum simdiden.sonra o guzel yuz geldi karsima. agliyrdu. minicikdi. icim akti ona.
sanki yillardir hep benimdi. minicik dudaklariyla.agliyrdu.bana yaklastirip opturduler.koklastik ve sustu. cektiklerinde yine agladi. yine koklattilar optum sustu. o mis koku Allahin en buyuk lutfu. tarifsiz.inanin tarif edemiyrm. derken mecbur bebisi odaya goturduler. benim ameliyatta 9:30 da bitti.sonlara dogru biraz fenalastim ve anestezi dr.u bana klasik muzik dinletti ) sonra odama goturduler ama tum vucudum bosalmisti resmen. titremek neki benim yasadigimin yaninda.uzerime carsaf+pike+yorgan orttuler ama nafiler. bebek hemsiresi geldi ve cok sukur oglum hemen memeye yapisti. minik minik emdi :))) ameliyattan 6 saat sonra bisiler yedirip yurutteler beni ama itiraf edeyim o ilk yuruyusu hic sevmedim. buarada saat oldu 15:00.
dedim esime ara milleti. ama ilk once annemi aradim.dedim Yusufum geldi. inanamadi. saclari simsiyah ve ensesinde masallah dedim. ayni benim bebeklik halimdi saclari. sonra kardeslerime haber vrdim..sonra esim.annesigili aradi.evleri hastaneye yakin.ilk onlar geldi.cok sevinclilerdi. hic kiskanmadim oglumu, duundugum gibi olmadi. sonra benimmkiler geldi. esim kaldi yanimda.gece iiydi.
iyiki esimle tek gidip herseyi iki kisi yasadim. cok rahat ettim.

pihtilasmam var diye ignelerden dokayi sorun diye korkmayin sakin. cok sukur kan bile verilmedi bana. sonrasinda ilk 12 saat biraz kanamam fazlayid.sonra o da normal adet gibi olmaya basladi. cok sukur dikis yerlerinde tek bir kanama vs olmadi. ben kendimi cok korkutmustum insanlarin dedikleri yuzunden. ama size garanti veriyrm kormulacak birsey yok ignelerden dolayi.

darisi hepinize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…