- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Kızlaaaaaaaaaaaaaar hamilelik süresince hibor iğne kullanan var mı sizce clexan mı hibor mu daha kullanışlı ve az morartıyorrr ??????????????
Kizlar benim kanim dusuk cikti. Demir 9.38 12 sinir 11 altinda olanlar cok dusuk sayiliyomus. Demir icin surup kullanıyorum. Fakat aspirin kandaki demiri dusuruyo surekli kullaninca bizde kan pıhtılaşması icin sutekli kullanmak zorundayiz. Ben suan biraktim aspirin ilacim bitene kadar. Fakat hamilelikte kan dusuyo zaten bide aspirin kullanicaz daha cok etkilicek. Arnizda demir eksikligi yaşayan kani dusuk arkadaslar varmi varsa ne.yapiyolar?
Burda herkes aspirin kullaniyo surekli kan degerlerinizde degisme oldumu?
😉
bende vardi demir eksikligi. sadece demir içeren ferro sanol vitamin kullandim,1 ayın sonunda normal degere geldi. ben de corasprin de kullaniyordum aynı zamanda
canım bence morarma senin yapmanla alakalıdır .ben clexan kullanıyorum 2.yaptıgımda ve dün morarttım birde sadece iyi yakıyor .2 kerede kan çıkardım nasıl başardıysam damara gelmiş.
canım bence morarma senin yapmanla alakalıdır .ben clexan kullanıyorum 2.yaptıgımda ve dün morarttım birde sadece iyi yakıyor .2 kerede kan çıkardım nasıl başardıysam damara gelmiş.
Bi 10 gün sonra doktor kontolüm var, kalp atışlarını duyucaz inşallah şuan kese 4mm çok küçük...
Kalp atışlarını duyduktan sonra vericek doktor, merak ediyorum kendin mi yapıyosun ? Ben bundan önce aşılama olmuştum onda da her gün iğne yapıyodum kendime yumurtalıkları geliştirmek için, o iğne gibi mi, ünsilin iğnesi derler ya, onun gibi mi mesela ?
Sen nerenden yapıyosun iğneyi ?
merhaba arkdslar benimde iki dusugum oldu kan sonucum cikti kan pihtilasmasi goruluyor igne tedavisi gorulecek gebelikte dendi. gebe oldugumu ya gec farkedersem ya ignede kullansam duserse korkumdan bidaha cocuk dusunemiyorum. igne korkuma hastaneye gitmeyen biriydim ama basa gelen cekilir onun saglikli olcagini bileyim katlanirimda. ben ilk denemede gebe kaliyorum (buda oyle olur ins) gebe kalmadan igneye baslasam oluyormuki doktora danisacamda sizede sorayim dedim. yasayan daha iyi bilirhepimizin cocugu olur ins
bizimde anneler gunumuz oluranneler gununuz kutlu olsun bu arada
merhaba arkdslar benimde iki dusugum oldu kan sonucum cikti kan pihtilasmasi goruluyor igne tedavisi gorulecek gebelikte dendi. gebe oldugumu ya gec farkedersem ya ignede kullansam duserse korkumdan bidaha cocuk dusunemiyorum. igne korkuma hastaneye gitmeyen biriydim ama basa gelen cekilir onun saglikli olcagini bileyim katlanirimda. ben ilk denemede gebe kaliyorum (buda oyle olur ins) gebe kalmadan igneye baslasam oluyormuki doktora danisacamda sizede sorayim dedim. yasayan daha iyi bilirhepimizin cocugu olur ins
bizimde anneler gunumuz oluranneler gununuz kutlu olsun bu arada
Bi 10 gün sonra doktor kontolüm var, kalp atışlarını duyucaz inşallah şuan kese 4mm çok küçük...
Kalp atışlarını duyduktan sonra vericek doktor, merak ediyorum kendin mi yapıyosun ? Ben bundan önce aşılama olmuştum onda da her gün iğne yapıyodum kendime yumurtalıkları geliştirmek için, o iğne gibi mi, ünsilin iğnesi derler ya, onun gibi mi mesela ?
Sen nerenden yapıyosun iğneyi ?
Hamilelikten ve iğne için gec kalmaktan ben de cok korkuyorum.iğneye sabrederim yeterki sağlıklı bi şekilde 2.cocugum dünyaya gelsin. Ben 5. Haftada evde testler yapmıştım çizgi ya yok yada cok silikti. 6. Haftada kadın doğumcuya gittiğimde cok gec kalmıştım. 7. Hafta corasprine başladım, ardından kürtaj...
Ya 5. Haftada dra gittiğimde cok gec olursa...tecrübesi olan arkadaşlar var mı?
Tüm annelerin,anne adaylarının ve annelik özlemi çekenlerin anneler gününü kutluyorum.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm niye geç kalmaktan korkuyosun ki korunmadığında adetin 1 gün bile geçse kan testi yaptıracaksın pozitiif çıkarsa dr.una gidip kan sulandırıcı iğneye başlıyacaksınız idrar testiyle falanda uğraşma... bendede pıhtılaşma var 2. gebelikte çıktı... ben sana benim dr.umun soylediğini söyliyim... adetin 1 gün bile geçse kan testi yaptır değer 100 bile çıksa gel iğneye başlıyacağız dedi... tabi bu arada şu an bebe aspirini alıyorum...
bende adetime yaklasinca kan testi dusunuyorum canim. bebe asprini cocuk calismalarina baslamadan folik asitle bendemi icmeye baslasam. doktor kimine hap veriyor kimine igne o yuzden cocuk olmadan igne vermezse haplami baslasam bende
aspirine başlayabilirsin hiç bir sakıncası yok. bana 5 gü öce başlattı 1 ay kullasan yeter dedi. folik asıtım yüksek çıktığı içi gerek görmedi. şu an sadece aspirin kullanıyorum iğneyi hamile kalınca başlıyacam...
bildigimi asprin mi bu hani agriyinca basimiz icerdik eskiden
cnm bebe aspirini bana 100 mg alabilirsin dedi dr. bende eczaneye 100 mg lık aspirin dedim onu verdi çocukken içtiğimiz pembe renkli... tadıda güzel.
Kizlar benim de 37 haftalik ve 6 haftalik 2 kaybim oldu . faktor v heterozigot cikti. Onlem amaçlı igne olacağım kanda gebelik cikar cikmaz. Sorum şu gebelik düşünüyorum aspirin yada coraspin almali miyim zarari olurmu bazı doktorlar al diiyo bazilari alma diyo kafam karisik.aspirin ve coraspin farki ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?