Merhabalar.
Benim birazcık canım sıkkın kızlar ... Dün akşam az ama çok az koyu renkli, kahveye yakın akıntım oldu.
İlk düşüğümde de böyle bişey olmuştu, bir hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğimin yaşamıyor olduğunu söylemişti doktor..
Biraz da bunun etkisiyle çok üzüldüm, Cuma günü olan doktor randevumu bu akşama aldım hemen.
Ama annem, ablam falan da ilkiyle bağlantı kurma hemen, olabilir böyle şeyler dediler.
Bir daha da tekrarlamadı, az biraz geldi gitti ben de işe de geldim. Çünkü şu an birşey yok.
Allahım inşallah akşam doktorum herşeyin normal olduğunu söyler.
Aslında neden bilmiyorum içimde bi his kötü bişey olmayacak bu kez diyor ama tedirgin de oldum.
Aranızda hamileyken böyle akıntısı olan var mı?
Allahım hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah.
herkese günaydınn ..
dün yoktum geçmişi okudum ne güzel cıvıl cıvıl gördüm burayı..
dün aşı dolayısıyla kolum çok ağrıyordu evde dinlendim..
kızlar ben bebeğimin hemen hemen tüm eksiklerini tamamladım,bir bezi kaldı onuda doğuma yakın alırım artık.. doğum eylül sonu ekim başı gibi olacak inşallah..daha çok var ama ben son aylarda alışverişe felan çıkamam diye şimdiden eksikleri tamamlamak istedim..
ayyy allahım sevincimizi yarıda bırakmasında sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah..
odasını hazırladık,aldığım eşyaları koydum yerleştirdim evde zırt pırt bebeğin odasına gidip eşyalarını seviyorum.. bir sürü çerçeveler aldım bebeişimin resimleri koyacam diye allah boş bırakmasın..
bu arada şeker tahlilim iyi çıkmış doktorum dedi..
ama idrar tahlilimde idrarda lökosit görüldü diyor.. bir kez kullanımlık suda eriyen bir antibiyotik içirdi doktorum..inşallah geçer,bakalım.
allahım en kısa zamanda herkese sağlıklı gebelik ve bebek ;
hamile arkadaşlarımıza da allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin..
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.
yaa ben daha hiçbirşey almadım bebişime :) hala korkuyorum alırım bişi olur diyeee sonra bende mi alamıycam ki aceppp :)
bu arada lökosit bende15-20 çıktı senin kaç çıktı ve dr. ne dedi???
Merhabalar.
Benim birazcık canım sıkkın kızlar ... Dün akşam az ama çok az koyu renkli, kahveye yakın akıntım oldu.
İlk düşüğümde de böyle bişey olmuştu, bir hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğimin yaşamıyor olduğunu söylemişti doktor..
Biraz da bunun etkisiyle çok üzüldüm, Cuma günü olan doktor randevumu bu akşama aldım hemen.
Ama annem, ablam falan da ilkiyle bağlantı kurma hemen, olabilir böyle şeyler dediler.
Bir daha da tekrarlamadı, az biraz geldi gitti ben de işe de geldim. Çünkü şu an birşey yok.
Allahım inşallah akşam doktorum herşeyin normal olduğunu söyler.
Aslında neden bilmiyorum içimde bi his kötü bişey olmayacak bu kez diyor ama tedirgin de oldum.
Aranızda hamileyken böyle akıntısı olan var mı?
Allahım hepimizin bebeğine sağlık versin inşallah.
Ftgg7779 ve meryem sağolsun kızlar.
Zaten dediğim gibi doktorumdan bu akşama randevu aldım, şu an işyerindeyim ama oturuyorum yorucu birşey yapmıyorum...
İnşallah yoktur bi problem, içimi rahatlatan şey dün akşam oldu azıcık ve bitti. Bir daha gelmedi bu saate kadar akıntı falan.
İnşallah hiçbirimizde bi problem çıkmaz, sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.
Teşekkürler sonuyokcum. İnşallah yoktur bi problem.
Zaten doktorumla konuşacağım, gerek görürse 10-15 gün rapor alır evde kalırım, müdürümle de konuştum doktorun gerek görürse al raporunu sorun olmaz merak etme dedi.
Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah.
kızlar ya canı cok sıkkın.100 luk seker yuklememde kotu cıktı.gebelık sekeri teshısı kesınlestı yanı.sıkı dıyete devam((( ustelık ılerıde ınsulınde gerekebılırmıs.gunde 4 kez ınsulın, 1 kez heparın 5 ıgne nasıl? bıde gunde 7 kez kan sekerı olcumu ıcın parmaklarım delıncek.offf ya (( ama tabı eger dıyet yetmezse ınsulı olcak.ınsallah gerekmez dıyorum ama bılmıyorum.dıyet ve uzuntu yuzunden kılo verdım ben.cok korkuyorum dıyet ve kılo vermekle bebısım nasıl buyucek pekı??? ya cok uzuluyorum kızlar ya.cok bozuk moralım (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?