Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sidocum ; şeker sorunu olanlar bildiğim kadarıyla diyet yapıyor..tabi çok ta iyi bilmiyorum..inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın canım..

Dinamiss; canım bir çok hamilelikte görülebiliyoru bir takım leke akıntı gibi şeyler.. bende 4.ayda bir iki damla bişey olmuştu doktorum normal demişti..
sen yinede böyle şeyler olduğunda hemen doktorunu ara o seni takp ettiği için daha iyi bilip iyi önerilerde bulunacaktır..yorma kendini yat dinlen canım..

Ftgg7779 ve meryem sağolsun kızlar.
Zaten dediğim gibi doktorumdan bu akşama randevu aldım, şu an işyerindeyim ama oturuyorum yorucu birşey yapmıyorum...
ınşallah yoktur bi problem, içimi rahatlatan şey dün akşam oldu azıcık ve bitti. Bir daha gelmedi bu saate kadar akıntı falan.
ınşallah hiçbirimizde bi problem çıkmaz, sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

Canım bu arada çok güzel şeyler yazmışsın.. Öyle bebek odası falan diye okuyunca içimi sevinç kaplıyor resmen..
Allahım inşallah sağlıkla kucağına alırsın meryemcim.

Sakın stres yapma canım ya inşallah kötü bişi yoktur. bazen yerleşme kanaması olabiliyor benim 11veya 12.haftada gelmişti az lekelenme sonra durdu bende hemen dr.umu arayıp ultrasona gitmiştim. ama benim gece uykumdan şiddetli kasık ağrısıyla uyanmıştım. dr. ultrasona aldığında hiçbişiyin yok demişti seninde öle olacaktır herhalde ama dinlen ve ayakta kalmamaya özen göster...
dr.dönüşün bizi merakta bırakma senden iyi haberlerini alıcaz inşallah. bu arada ne kadarlıksın. önceki sayfalarda okumuştum ama unuttum bi daha dönmeyeyim gerilere işyerinde okumak sıkıntı yaratabiliyo görürlerse diye :)
hayırlısıyla ii haberlerini alıcaz inşallah...

canım çok sağol.
Ben henüz çok yeniyim, hamile olduğumu geçen hafta öğrendim.
4+6 günlük olduk bugün.
Geçen seferde bebeğimin gelişimi 6 haftalıkken durmuştu, sanırım bu nedenle biraz telaş yaptım.
Ama dediğim gibi devamı gelmeyince rahatladım geri.
Doktordan sonra eve dönünce yazarım mutlaka, akşam altıda gidebileceğiz doktora canım.
ınşallah hiçbirimiz bi problem yaşamayız.

yaa ben daha hiçbirşey almadım bebişime :) hala korkuyorum alırım bişi olur diyeee sonra bende mi alamıycam ki aceppp :)
bu arada lökosit bende15-20 çıktı senin kaç çıktı ve dr. ne dedi???

yaa ben daha hiçbirşey almadım bebişime :) hala korkuyorum alırım bişi olur diyeee sonra bende mi alamıycam ki aceppp :)
bu arada lökosit bende15-20 çıktı senin kaç çıktı ve dr. ne dedi???

canım benim tahlilde lökosit 8-10 yazıyor..
doktorum idrar yaparken yanma varmı diye sordu.. bende öyle bişey yok :uhm:
monopal diye bir (isim yanlış olabilir evde şuan hatırlamıyorum) antibiyotik verdi dün..içinde 1 tane ilaç vardı ..suda eritip içtim dün akşam.. bakalım faydası olur umarım..

canım bende şuana kadar hiçbişey almamıştım ama yarın birgün doğum yaklaşınca havalarda sıcak dışarı çıkıp çok rahat gezemem diye düşünüyorum..
6 aylık oldum canım napalım şimdiden aldık herşeyi yavaş yavaş düzenliyorum evde..
korkma canım içini ferah tut olacağın önüne zaten geçemeyiz..
allah korusun hepimizi sağlıcakla doğurup kucaklarımıza alırız inşallah

dinamiss için rahat olsun her gebelik kendine özelmiş yani hiç biri birine benzemez o yüzden öncekilerle kıyaslama bu sefer çok güzel olacak herşey
fazla yorma kendini sabret canım şu 3 ay geçene kadar

Teşekkürler sonuyokcum. ınşallah yoktur bi problem.
Zaten doktorumla konuşacağım, gerek görürse 10-15 gün rapor alır evde kalırım, müdürümle de konuştum doktorun gerek görürse al raporunu sorun olmaz merak etme dedi.
Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip eder inşallah.

cnm benim sakın moralini bozma benim ilk düşüğümde akıntım koyu kahverengiydi ve aynen senin gibi 1 hafta içimde kaybettik. şu an 23 haftalık hamileyim bu hamileliğimin başında akıntıyı bırak kanamam geldi ama Allah!ıma binlerce şükürler olsun yavrum karnımda hala. Rabbim kucklarımıza almayı nasip etsin inşallah. sen moralini bozma sakın yalnızca Allah'a bol bol dua et tatlım

Sağol çiçeklara, umut veriyor yazdıklarınız:)

Evet yapacağımız şey en başta verene sığınmak...Allahım hepimize, sevdiklerimize sağlık versin.

canım dur bakalım hemen endıse etme. bak benımde oncekı dusugumde kahverengı akıntılarım vardı hep bu gebelıımded 5. ve 6. haftalarımda oldu.coook korkmustum senın gıbı.ama onlar yerlesme kanamasıymıs megerse.yanı her gebelık ve her kanama baska oluyo.cok sukur 27 haftalık olduk. sende endıse etme ama tedbırlı ol.ılk 3 ay.dınlen hep.sabret bıraz.aksamda mutlaka yaz olurmu?

kızlar ya canı cok sıkkın.100 luk seker yuklememde kotu cıktı.gebelık sekeri teshısı kesınlestı yanı.sıkı dıyete devam ((( ustelık ılerıde ınsulınde gerekebılırmıs.gunde 4 kez ınsulın, 1 kez heparın 5 ıgne nasıl? bıde gunde 7 kez kan sekerı olcumu ıcın parmaklarım delıncek.offf ya(( ama tabı eger dıyet yetmezse ınsulı olcak.ınsallah gerekmez dıyorum ama bılmıyorum.dıyet ve uzuntu yuzunden kılo verdım ben.cok korkuyorum dıyet ve kılo vermekle bebısım nasıl buyucek pekı??? ya cok uzuluyorum kızlar ya.cok bozuk moralım(((

canım eğer doktorun rapor veriyorsa al evde ne güzel dinlen işte..
benim doktor nerdeyse 3 ayı raporla geçirdi,sürekli rapor vermişti bana ilk ayları hep dinlenerek geçirdim diyebilirim..
sağlıcakla büyür ve kucağın alırsın umarım canım rahat ol.. bak nasılda çabucak zaman geçicek,göbüşün büyüyecek,içinde kıpırtıları hissediceksin,sonra doğum derken kucağına alacaksın.. hepimiz daha öncesinde çok kötü deneyimler yaşadık ..hiç eskisini düşünme rahat ol

yaa kızlar reisidevrim ne oldu hakikatten dr. dönüşü yazacaktı ben mi yanlış hatırlıyorum yoksaaa haber vermedi merak ettim.

canım benim bu kadar üzme kendini lütfen .. hem daha insülün kesin değil anladığım kadarıyla diyet içinde ne yapıcaksın dayanıcaksın..
hem bebişi merak etme annesi o istediği kadarını senden alıyor zaten sen ne yaparsan yap,bebişin iyi olacaktır merak etme..
inşallah diyette atlatırsın bu şeker işini canm..
ama lütfen üzme kendini tamammı sonuçta bebeğin sağlıklı ve onun için herşey yolunda ..

ben de merak ediyorum reisdevrimi.. ama sanırım raporlu.. nete iş yerinden giriyordu sanki... güzel haberlerle döner inş...
aramıza yeni katılan arkadaşlar, hoşgeldiniz... inş hepimize uğurlu gelecek bu form.. ben olumlu etkisinin olduğuna inanıyorum.. yalnız olmadığımızı görüyoruz... güzel örnekler görüyoruz.. birbirimizi anlıyoruz.. kimse paylaşamadığımızı paylaşabiliyoruz...daha ne olsun... inş listenin en alt bölümüne eklenen kişiler en kısa zamanda hamileler bölümüne geçecek... anne adaylarımız da muradına ermiş kısmına... Rabbim dualarımızı kabul etsin...

Sido cum sana da çok geçmiş olsun canım.
ınşallah insüline gerek kalmaz, aman diyetine çok dikkat et de güzelim bir de insülinle uğraşma.

Moral verdiğiniz, destek olduğunuz için çok teşekkür ederim kızlar.
Akşam eve dönünce mutlaka yazarım merak etmeyin.

ınşallah reisdevrimden de güzel haberler alırız bir an önce.

kızlar beni bugün üniversite hastanesine yolladılar yapılması gereken testler var diye normal hastanede yapılmıyormuş kadındoguma alacagıım cuma günü randevu alacagıım hemotoloji ne oluyor ben yazılarda okumuştum hemotog kelimesini ben hazır gitmişken onada randevu alsammı bilenler cevaplarsa duacıları olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…